observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
To θέμα της Ρωσίδας πρέπει να είναι απο το 2010 -δηλ πριν 6-7 χρόνια περιπου **
Φίλε Δεύκα, εγώ έκρινα ότι ένα τέτοιο κείμενο με τα στοιχεία που αναφέρει, και τα οποία τίθενται προς σκέψη, είναι καλό να παρουσιαστεί. Γνωρίζουμε όλοι όσα θετικά λέγονται για το περίφημο σκανδιναβικό μοντέλο,
απλώς δεν είναι κακό να δούμε και μια άλλη όψη, που όσες υπερβολές και να έχει (όλα είναι υπό κρίση), θα κρύβει ίσως και κάποια ποσοστά αλήθειας, που δείχνουν οπωσδήποτε μια γενικότερη τάση. Πάντως, είναι γεγονός η ευκολία που ένα κράτος μπορεί να πάρει τα παιδιά από μια οικογένεια. Γνωρίζω συγκεκριμένη περίπτωση όπου κάποια γυναίκα έκανε παράπονα σε γειτόνισσα για κάποιες δυσκολίες και προβλήματα στη δουλειά και στο σπίτι, και πόσο κουρασμένη και εκνευρισμένη ήταν από τη γενική κατάσταση κλπ. (καθημερινά και συνηθισμένα πράγματα που δεν αποτελούν εξαίρεση) και αυτή την κατήγγειλε
στις αρχές που της πήραν το παιδί για ψύλλου πήδημα. Δεν μένω στις λεπτομέρειες κατά γράμμα, αλλά εστιάζω στη γενική αίσθηση που αποκομίζει κάποιος διαβάζοντας τέτοια πράγματα, για τα όρια της "δημοκρατικότητας" και της ¨"πρόνοιας"
ενός συστήματος.
Ελπίζω, τέλος,να μην νομίζεις ότι είμαι κανας Ρώσος πράκτορας και έχω συμφέρον να κάνω προπαγάνδα στο bou.
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα, οι (ρωσικες) ιστοσελίδες που ανέφεραν τις αντίστοιχες αηδίες ήταν τέτοιου τύπου. Η τύπισσα αν ψάξεις δηλώσεις και βίντεο της εμφανώς έχει τα θεματάκια της. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα από εσένα να ανεβάσεις τόσο άκριτα κάτι τέτοιο, χωρις να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Τέλος φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι η περιπτωσιολογία δεν είναι οδηγός για ασφαλή συμπεράσματα, πολύ περισσότερο όταν δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ουσιαστικά γεγονότα και λεπτομερειες (αναφέρομαι στην περίπτωση της γνωστής σου)
Έχετε σαλτάρει τελείως ρε μπαγάσηδες?
Popov ειλικρινά από που να αρχίσεις να σχολιάζεις το πατσαβούρι που ανέβασες και που να τελειώσεις, ασυναρτησίες και παραληρήματα στην καλύτερη περίπτωση.
Για το εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας:
Για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει:
Ας επιλέξει Νορβηγία, στη σελίδα 23-24 έχει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καμία σχέση με τις πίπες που γράφει το σκουπίδι που παραθέτει ο popov.
Γενικά στο top-10 των κορυφαίων εκπαιδευτικών συστημάτων του πλανήτη, περαστικά μας.
Το όλο άρθρο που παρέθεσες είναι ένα σκουπίδι της ρωσικής προπαγάνδας, η τύπισσα όντως υπάρχει και οι Νορβηγικές αρχές την κατηγόρησαν ως θεοπάλαβη, γι' αυτό επενέβη η κρατική υπηρεσία προστασίας παιδιών, η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε από το δικαστήριο στον πατέρα. Επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί, δεν απαντούν στις μαλακίες κάθε παλαβού, για να προστατέψουν το παιδί. Απόσπασμα από όσα λέει για να πάρουμε ιδέα:
“I’m a simple person. But I was stupid enough, dumb enough, I don’t know the right word for it, to give birth to a child not in Russia, but in this terrifying land of Vikings, in this white Africa, where children are treated like merchandise. They dress my son in a Putin costume and people line up to rape my four-year-old boy. And here I’m supposed to keep quiet and not go to demonstrations, because if I talk about it, they’ll declare me insane, and I’ll never see him again. And maybe I’ll lose him. But I survive only by helping other people. As of today, dozens of children and families have fled from the West to Russia because they’ve seen my story, because they’ve heard my words, and people are learning what Norwegian and Finnish “juvenile justice” really are.”
Ό,τι να' ναι Χριστουγεννιάτικα.
Επειδή εγώ ζω στη Νορβηγία εδώ και 6 χρόνια και έχω δει και τα καλα τους και τα "άσχημα" τους νομίζω πως τα παραλες λίγο... Κράτος μπουρδελο χειρότερο από Ελλάδα? Απλά γελάω "Ο ένας γαμαει τον άλλο" συγνώμη τώρα αυτό είναι κακό? Όσο για την ρωσική προπαγάνδα οι ρωσοι να κοιτάξουν τα χάλια της δικής τους κοινωνίας και μετά των άλλων.δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινετε εκει πανω...Σωστα τα λεει η τυπισσα...εζησα 3 χρονια...ενα κρατος ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.Χειροτερο κ απο δω!!!εφιαλτης μαγκες.Εμεινα νηστικος 3 μερες σε Νοσοκομειο επειδη ΔΕΝ ΑΥΤΟΣΕΡΒΙΡΙΣΤΗΚΑ!!!(μααα δεν εβλεπα!!)ΝΑΙ 4000 επερνα το μηνα..κ το πακετο τα τσιγαρα 14 ευρω!κ 2 πορτοκαλια 2.5 ευρω!ο ενας γαμαει τον αλλο.το bullet train που εχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΛΑΕΙ κ πας με τα ποδια μεχρι τησταση του λεωφωρειου για να συνεχισεις...τα αυτοκινητα ΣΑΠΙΑ!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ πωτηστε οτι θελετε η οτι απορια εχετε...ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ...ΓΙΔΙΑ ΠΟΥΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ ΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Κλασσική καγκεμπίστικη τακτική από τον νο 1 καγκεμπίτη.
Όπως ακριβώς ο στρατός των έμμισθων τρολ του που αφού έκανε πόλεμο για ένα χρόνο στην Κλίντον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τώρα απλώς άλλαξαν όνομα και άβαταρ και βρίζουν χυδαία τη Μέρκελ ενόψει γερμανικών εκλογών.