Νέα

Στην Κόλαση της Νορβηγίας (Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Διάβασα το άρθρο και είδα και τα φιλμ που παρατέθηκαν. Το ζήτημα είναι άκρως σοκαριστικό όταν αρπάζουν παιδιά από του γονείς τους με ή χωρίς σοβαρές δικαιολογίες. Κατά την γνωμη μου, η τιμωρία (όχι η βία) είναι και πρέπει να είναι μέρος της διαπαιδαγώγησης. Πιστεύω ότι οι γονείς μας (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία) έχοντας τιμωρήσει (μια σφαλιάρα ή να μην μας επιτρέψουν να πάμε βόλτα) δεν μας έκαναν κακό. Δυστυχώς αυτού του είδους οι νεωτερισμοί θα φέρουν πολλά και σοβαρά προβλήματα στο μέλλον στην Νορβηγία, αντίστοιχα αυτών που δημιουργήθηκαν σε άλλες χωρες, όπως στην Αυστραλία (αντιμετώπιση αυτόχθονων, απαγωγή παιδιών από Αγγλία & μεταφορά τους στην Αυστραλία) την Αργεντινή (τα παιδιά των αντικαθεστωτικών) κ.α.

Προτείνω να δείτε την ταινία "Πορτοκάλια στον ήλιο"

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Διάβασα όλο το post που ανέβασε ο φίλος μου ο Popov.Δηλώνω οτι σοκαρίστικα!Δεν μπορω να πιστεψ οτι χωρες-προτυπο στο μυαλο των περισσοτερων ευρωπαιων(και οχι μονο) θα μπορουσαν να εχουν ξεπεσει τοσο χαμηλα.Αναφερομαι περισσοτερο στο συστημα παιδείας που αναφερεται στο συγκεκριμενο κειμενο.Δεν μπορω να πιστεψω οτι μια τετοια χωρα μπορει να εχει χειρότερο συστημα απο το Μπαχαλισταν Ελλαδισταν.
Σιγουρα υπαρχει υπερβολη στο εν λογω κειμενο.Και οταν υπαρχει υπερβολη χανεται η εμπιστοσυνη,με αποτελεσμα το κειμενο να αμφισβητειται,τουλαχιστον απο την πλευρα μου.
Ομως ειναι ανδιαμφισβήτητη η ταση προς την απόλυτη εξίσωση των ομοφυλλοφύλλων και άλλων διαφορετικων με τους φυσιολογικους ανθρωπους.
Ξεκαθαρίζω οτι αποδεχομαι αυτους τους τους ανθρωπους οπως ειναι,σεβομαι την διαφορετικοτητα τους και αναγνωριζω οτι με το bulling που εχουν υποστει στην ζωη τους διαμορφωνουν "δυσκολους" και στριφνους χαρακτηρες (πως λεει ο λαος "κακες αδερφες").
Αυτο πρεπει να σταματησει,η κοινωνία πρέπει να τους αγκαλιάσει και να τους φερθούμε ισάξια χωρίς να τους κρίνουμε εκ της διαφορετικότητας(και όχι της "σεξουαλικής προτίμησης" που λενε μερικοί).
Παρ'ολα αυτά ΔΕΝ μπορω να δεχθώ την σεξουαλική αυτή εκτροπή ως φυσιολογική.Δεν είναι φυσιολογική.Οπως δεν είναι φυσιολογική και η παρα φυσιν πρακτικη σε εμας που αποκαλουμαστε straight.Αλλο πραγμα η προτίμηση στον κώλο και άλλο η φυσιολογικότητα.
Ξέρω μακρυγόρησα και επεκτάθηκα σε προσωπικές απόψεις,όμως τα χρησιμοποιησα ως παραδείγματα για να εκφράσω την συμφωνη άποψ΄μου με το άρθρο ως προς την δια νομων εξίσωση φυσιολογηκών και μη σε αυτες τις κοινωνιες/χωρες
Τέλος,θα ήθελα να μείνω σε ένα πολύ σημαντικό που αναφέρεται στο αρθρο και είναι το μελανό σημειο των συγχρονων κοινωνιών :Το λεγόμενο political correct...
-Δεν μπορεις να επιπληξεις το παιδι σου γιατί η συγχρονη παιδαγωγική το απαγορεύει.(Ποιός μπορει να αποδείξει οτι αυτή η παιδαγωγική είναι η σωστή?)
-Δεν μπορείς να πείς οτι είσαι πατριώτης γιατί είσαι εθνικιστής!
-Δεν μπορείς να είσαι εισαι εθνικιστής γιατί είσαι φασίστας!
-Δεν μπορείς να είσαι φασίστας ( ιδεολογία είναι και αυτή) γιατι είσαι λάτρης του Ναζισμού.(Γιατί υπήρξε χειρότερος ο Χιτλερ από τον   Σταλιν ποτε δεν κατάλαβα)
-Δεν μπορει να είσαι χριστιανός γιατί είσαι συντηρητικός και αναχρονιστικός.
-Αντίθετα είσαι Γιογκι:εισαι ψαγμένος
-Φοβάσαι οτι οι πακι θα βιάσουν και θα σφαξουν την κόρη σου:είσαι ξενοφοβικός.
-Εισαι με τον Τραμπ?Αισχος!Πρεπει να είσαι με την Κλίντον..
-Εισαι με τον (πυροβολημένο)Μιχαλολιακο?Αισχος!
- Εισαι με το ΚΚΕ ? Εντάξει είναι στο κοσμο τους αλλά είναι αποδεκτό.Ειναι Δημοκράτες!!!!!!!
-Εισαι εναλακτικός,vegan,φενκσουιστης κλπ?Εισαι ΟΚ...

Και άλλα τέτοι χιλιάδες που καθορίζουν μια υφήλιο,εναν κόσμο σουπα!Μας θέλουν ίδιους!Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα ,κατ'εμε, της συγχρονης κοινωνίας και κατω απο την ομπρελλα της political correct αντιληψης βρίσκει προστασία,απαγορεύοντας στους ανθρώπους να σκεφτονται και να προτωτυπουν.

Αν σας κουρασα ή εθιξα αθελα μου καποιους να με συμπαθάτε.

Το θέμα δεν είναι η χώρα, μα η αριστερά, όταν παίρνει τον έλεγχο δε θέλει να το δώσει με τίποτα. Τώρα που μάλιστα αρχίζει να χάνει στην Ευρώπη και μάλλον στην υφήλιο την πρωτοκαθεδρία (άλλο ότι εδώ στο Ελλαδιστάν πιστεύουμε ότι ανεβαίνει τώρα και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε στη Δύση την εξουσία, αλλά 'ντάξει) θέλει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να εμποδισθεί η όποια αλλαγή, οπότε τιμωρεί τους δεξιούς, κάτι τέτοιο ετοιμάζουν και στη Γερμανία επίσης, οι Σουηδοί κι οι Νορβηγοί ακολουθούν το παράδειγμα των Φιλανδών όπου εκεί απαγάγονται από το κράτος, μέσω ιδιωτικών επιχειρήσεων που τις μισθώνει, εδώ και μία δεκαετία παιδιά από τις οικογένειες για το παραμικρό παράπτωμα ή υποψία περί κακομεταχείρισης, η οποία ορίζεται εκ της αριστεράς βεβαίως βεβαίως, οπότε οι περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι σοβαρές.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σεις ισχυει τίποτα από αυτά ή είναι τα γνωστά παραμύθια του ιντερνετ;Ή έστω αστικός μύθος; ΜΗ μας τρελαίνετε χρονιάρες μέρες!!!
Έλα ντε. Μιλάνε, μιλάνε, κατεβάζουν άρθρα, βρίζονται και δεν έχουν ξεκαθαρίσει το βασικότερο. Αν όντως ισχύουν όλα αυτά! :grin:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Στη Νορβηγία όντως υπαρχει πολυ μεγάλη ευαισθησια οςο αφορά την κακομεταχείριση των παιδιών. Ειναι σιγουρα υπερβολική ευαισθησια. Το να θες να ρίξεις μια ξύλια στα πισινα του παιδιού σου που παραφερεται κατ' εξακολούθηση ειναι απόλυτα φυσιολογικο για μας και ετσι ειναι το σωστο. Ομως εδώ στην Ελλαδα εχουμε περιπτωςεις ξυλοδαρμών που η Πολιτεια δεν κανει τίποτα. Αυτο ειναι καλυτερο ? Οςο αφορά το σωφρονιστικό σύστημα που ο ΣΥΡΙΖΑ εχε εφεύρει κα δίνει άδειες σε ισοβίτες η αποφυλακίσει επικίνδυνους εγκληματίες σαν αυτο που έφαγε το κοριτσάκι στη Γερμανια, αυτα ουτε οι υπερπροοδευτικοί Σκανδιναυοι δεν τα κάνουν.
Το οτι στις χωρες αυτές μπορει μεχρι και ο Πρωθυπουργός να δηλώσει gay δεν ειναι κατ' ανάγκη κατακριτέο αν κανει τη δουλεια του σωστα.
Τίποτα απο τις ψευτιές στο άρθρο δεν ισχύει, απλα επιχειρείται αποδόμηση μιας χώρας η οποία μόνιμα ειναι στη λίστα των καλύτερων χωρών να ζει καποιος.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Έχω σοβαρές αμφιβολίες για το validity του άρθρου , εάν όμως δεχτούμε ότι υπάρχει έστω και 5% αλήθεια ακούγεται περισσότερο για τεχνίτη αύξηση του "Νορβηγικού" πληθυσμού . Εννοώ , ο πληθυσμός γηραιοποιηται , παιδεία έχουν οι μετανάστες Όποτε ας τα δώσουμε σε Νορβηγικές οικογένειες να τα κάνουν Νορβηγούς και ταυτόχρονα λύνουμε και το οικονομικό μιας μερίδας του πληθυσμού . Έξυπνο

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχω σοβαρές αμφιβολίες για το validity του άρθρου , εάν όμως δεχτούμε ότι υπάρχει έστω και 5% αλήθεια ακούγεται περισσότερο για τεχνίτη αύξηση του "Νορβηγικού" πληθυσμού . Εννοώ , ο πληθυσμός γηραιοποιηται , παιδεία έχουν οι μετανάστες Όποτε ας τα δώσουμε σε Νορβηγικές οικογένειες να τα κάνουν Νορβηγούς και ταυτόχρονα λύνουμε και το οικονομικό μιας μερίδας του πληθυσμού . Έξυπνο

Το άρθρο που παρέθεσα ήταν, δυστυχώς, το μόνο που μπόρεσα να βρώ στα ελληνικά. Σαφώς, και από το περιεχόμενό του
προκύπτουν γενικεύσεις, σάλτσες, υπερβολές και μεροληψίες, αλλά από ένα κοίταγμα που έκανα σε ξένα μέσα, νομίζω ότι
ένα άλφα ποσοστό από όσα καταγγέλονται (για την "χαλαρή" αρπαγή των παιδιών και κάποιες "προοδευτικές"
εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις) φαίνεται ότι έχουν κάποια βάση και δεν είναι λόγια του αέρα.
Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που προέρχονται από νορβηγικό πληθυσμιακό στοιχειο, και όχι από μικτούς γάμους
ή από οικογένειες μεταναστών.

Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά σε μια λίστα (ο ερανισμός οφείλεται σε πρωτοβουλία νορβηγίδας) από λόγους τους οποίους η Barnevernet μπορεί να επικαλεστεί για να πάρει το παιδί μιας οικογένειας, για να κατάλαβει πόσο ελαστικά είναι τα πράγματα και πόσο εύκολα μπορεί να ερμηνευθεί ένα "νομικό πλαίσιο" κατά το δοκούν.

Ο φίλος Δεύκα, νωρίτερα ανέβασε ένα λίνκ, για τη γνώμη που έχουν ορισμένοι
Νορβηγοί για τον ρόλο και τη λειτουργία του Barnevernet.

Διαβάζοντας, ανάμεσα στα υπόλοιπα, συγκρατώ τη μαρτυρία της Dina Ramse που μεγάλωσε σε ανάδοχη οικογένεια:

"[...] At first I was thinking about passing on this question, I am not sure I will give a very good answer to your question, or possible not the "right" answer.
You see. I am a Norwegian foster child.
I was removed from my family with 2 of my siblings in 1991. My biological father tried to get custody for all his kids, but he was denied it, and only got custody of two of my brothers.
Before we were taken away there was placed several actions in order to keep the family together. Some of them worked, and others added more harm.
I often wonder if I would have been better off being neglected by my own parents, than someone assigned to care for me. The people that I tell my story to, say that my story with the "Barnevernet" CPS is not unique, this happened all over the country in 80's and early 90's.
Later in the 90's the notion that "Not every child is the right fit for your family" arose, and there was a law passed that a child of 14 or older had the right (legally so) to have their voice heard in matters that regarded them. Where they lived, what they could and could not do, holidays etc. This for me at least was the big turning point, where I started to see a good change in the CPS.

I was lucky to get a good caseworker that listened to me in 2001, and I was taken out of fostering and placed in a flat with some lovely people that would keep an eye out on me, and help me if I needed it. I was 14 years old, and was living practically on my own, and had to learn to adjust and figure out how to "adult". For this, I am extremely happy, but the emotional scars from my 11 years in fostering still stings deep to this day.

I do remember being told this:

1/3 of every foster child end up needing help the rest of their lives in one way or another.
   1/3 of every foster child end up in an early grave
   1/3 of every foster child end up doing totally fine.

I am not sure if this is still the statistics, but it sure did an impact on me, I was 11 years old when I was told this, and since then I have always done my best to be in the "right" 1/3.
".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα ότι υπάρχει κινητοποίηση και αντιδράσεις σε αρκετές χώρες του κόσμου
και βλέπω ότι ανάλογο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με την αντίστοιχη υπηρεσία (Children Protection Services) στην Αμερική.
Το γεγονός και μόνο, ότι άγγιξαν το θέμα οι "Anonymus" θα πρέπει, νομίζω, να μας βάζει σε μεγαλύτερες σκέψεις.

Υπάρχει επίσης και η περίεργη υπόθεση της δολοφονίας της Γερουσιαστού Nancy Schaefer, από την Πολιτεία της Georgia
η οποία είχε προβεί σε -διόλου κολακευτικές- αποκαλύψεις για τον ρόλο και τις μεθόδους της εκεί CPS.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του κινηματογραφιστή Bill Bowen ο οποίος δυστυχώς πέθανε (ή "πέθανε") προτού
ολοκληρώσει την έρευνά του, για μερικά "καυτά" ζητήματα που σχετίζονται με τον σκοτεινό ρόλο της CPS.
Εδώ υπάρχουν μερικά σοκαριστικά βίντεο από το ημιτελές ντοκιμαντέρ:

Οπωσδήποτε, ένα άρθρο με τέτοιο "φύραμα" δεν μπορεί να δικαιώσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα το οποίο αγγίζει,
όμως αυτός δεν είναι λόγος, να μην αναζητήσουμε τη φωτιά όπου και αν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει καπνός.
Το θέμα παρουσιάστηκε για να δώσει ακριβώς το έναυσμα για σκέψη και συζήτηση. Ας μην κολλάμε στο καθαυτό άρθρο, αλλά σε όσα θίγονται (και στον βαθμό ή στο μέγεθος που είναι πραγματικά). Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι η Νορβηγία
ή οι Σκανδιναβικές χώρες, είναι έτη φωτός μπροστά από την κάθε υπανάπτυκτη Ελλάδα. Κάποια πράγματα όμως, θα πρέπει να
τίθενται υπό κρίση, και ειδικά όταν τα βλέπουμε να αναπτύσσονται και να εφαρμόζονται ως κυρίαρχη τάση σε ευρύτερη κλίμακα μέσα στον υποτιθέμενο πολιτισμένο κόσμο.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.877
Πόντοι
1.756
Ενα παιδι μεγαλωμενο σωστα με φροντιδα απο τους γονεις του και αξιοπρεπη μορφωση...(Μορφωση λεω... οχι απλη μεταφορα γνωσεων)...
Θα γινει ενας πολιτης που εχει την δυναμη της αποψης του,ξερει ποιο ειναι το σωστο και το λαθος και αντιδραει...
Αυτο ειναι που δεν θελουν...Ατομα που αντιδρουν...

Ενα παιδι που εχει ψυχικα τραυματα...Απομακρυνση απο τους γονεις,βιασμος,κακοποιηση...
Αυτο το παιδι χανει την εμπιστοσυνη στον εαυτο του... "Σπαει" ο τσαμπουκας του,θα λεγαμε εδω στην Ελλαδα,οπως μας κανανε καψονια στον στρατο για να μας κανουν υπακουους...
Με βαση μελετες που εχουν γινει,η αγαπη που ενιωσες απο την μητερα σου,ειναι αυτη που θα δωσεις μετα στην γυναικα σου.Αυτα τα ατομα δεν εχουν παρει στοργη απο την μητερα τους,οποτε καταληγουν σαδιστες αν η μητερα τους εδερνε,ομοφυλοφιλοι,ή και τρανς το οποιο ειναι μια μορφη υποκαταστασης της μητρικης αγαπης...

Πισω απο ορους "αποδοχη του διαφορετικου" και αλλες τετοιες παπαριτσες κρυβονται πολυ σκοτεινα σχεδια...
Η "Ευρωπη των λαων" θα γινει Ευρωπη του "1ος Λαου" (καποιος φωναζε πριν 70 χρονια "Ein Volks"...!!!)
...και αυτος ο Ενας Λαος θα ειναι τελειως αποκομμενος απο την πραγματικοτητα,θα ζει στον δικο του κοσμο,τυπου "1984"...

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Επειδή εγώ  ζω στη Νορβηγία εδώ και 6 χρόνια και έχω δει και τα καλα τους και τα "άσχημα" τους νομίζω πως τα παραλες λίγο...  Κράτος μπουρδελο χειρότερο από Ελλάδα? Απλά γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: "Ο ένας γαμαει τον άλλο" συγνώμη τώρα αυτό είναι κακό?  :erection: Όσο για την ρωσική προπαγάνδα οι ρωσοι να κοιτάξουν τα χάλια της δικής τους κοινωνίας και μετά των άλλων.
Aγαπητε φιλε,σου  αξιζουν συγχαρητηρια!εισαι ΗΡΩΑΣ!ΓΙΑ μενα κρατος μπουρδελο ειναι κ ξερεις πολυ καλα τους λογους αλλα δε θες να τους παραδεχθεις μαλλον.μπορω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα που τα γνωριζεις...
να μιλησω για τις συμμοριες στο Οσλο?για την γραφειοκρατια που για να βγαλω D NUMBER  μου βγηκε η παναγια?για το κλιμα που το 2012 εβρεχε οοολο το καλοκαιρι?για την ακριβεια?για το ηλιθιο συστημα υγειας που ΔΕΝ καταφεραν να βρουν τι εχω ΟΤΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΙΚΑ9κ παρελυσε το οπτικο νευρο κ εμεινα στραβος 1 χρονο) απο ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΣΕ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VINMONOPOLET?ΓΙΑ την ανυπαρκτη κουλτουρα?για το 1500000 πακιστανους?για την παιδοφιλια?ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ..ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα στην διπλανη Φινλανδια!!!!
ΓΙΑ τον ρατσισμο τους κ την υπεροψια δεν αναφερθηκα ακομα...
Κ αυτα τα KIWI K REMA  ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....θα χαρω να διαβασω τις αποψεις σου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε χώρες όπου υπάρχουν υπηρεσίες που ασχολούνται με welfare των παιδιών μπορεί να προκύψουν θέματα και διαφωνίες για την επιμέλεια του παιδιού σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ οτι δεν λειτουργούν εκεί δικαστήρια και δεν δίνεται η καλύτερη λύση αν υπάρχουν αντιγνωμίες.

Από αυτό να πηγαίνουμε στην θέση οτι στην Νορβηγία παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς τους, εντάξει, μην το γαμάμε το θέμα κύριοι.

Και μιλάω για χώρες που υπάρχουν και λειτουργούν τέτοιες υπηρεσίες γιατί σε μας ο Δουρης γλένταγε το μικρό του γιο και εμείς πέρα βρέχει.

Στο wikipedia διάβασα κάποια κριτική για μεμονωμένες περιπτώσεις με αυτή την νορβηγική υπηρεσία με την επιμέλεια παιδιών. Εντάξει και Αγγλία υπάρχει οργάνωση πατεράδων οι οποίοι μετά το διαζύγιο αισθάνονται αδικημένοι ως προς την επαφή τους με τα παιδιά τους και παλεύουν να αλλάξουν την νομοθεσία και την εφαρμογή της από τα δικαστήρια.

Άλλο αυτό όμως και άλλο μας παίρνουν τα παιδιά και θέλουν να τα κάνουν πούστηδες.

Επαναλαμβάνω, μην το γαμάμε το θέμα κύριοι.

Το οτι η ιστορία αφορά ρωσίδα μανα, τι να πω. Ελπίζω να μην το ποτίσει το παιδί αφρόλουτρο στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.  :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Aγαπητε φιλε,σου  αξιζουν συγχαρητηρια!εισαι ΗΡΩΑΣ!ΓΙΑ μενα κρατος μπουρδελο ειναι κ ξερεις πολυ καλα τους λογους αλλα δε θες να τους παραδεχθεις μαλλον.μπορω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα που τα γνωριζεις...
να μιλησω για τις συμμοριες στο Οσλο?για την γραφειοκρατια που για να βγαλω D NUMBER  μου βγηκε η παναγια?για το κλιμα που το 2012 εβρεχε οοολο το καλοκαιρι?για την ακριβεια?για το ηλιθιο συστημα υγειας που ΔΕΝ καταφεραν να βρουν τι εχω ΟΤΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΙΚΑ9κ παρελυσε το οπτικο νευρο κ εμεινα στραβος 1 χρονο) απο ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΣΕ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VINMONOPOLET?ΓΙΑ την ανυπαρκτη κουλτουρα?για το 1500000 πακιστανους?για την παιδοφιλια?ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ..ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα στην διπλανη Φινλανδια!!!!
ΓΙΑ τον ρατσισμο τους κ την υπεροψια δεν αναφερθηκα ακομα...
Κ αυτα τα KIWI K REMA  ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....θα χαρω να διαβασω τις αποψεις σου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ....
Όπως έγραψα και στο προηγούμενο  ποστ σαν κράτος έχουν τα καλά τους έχουν και τα άσχημα τους.
Εγώ με το d number δεν ειχα πρόβλημα πρώτα πήρα το προσωρινό και μετα απο 3 μηνες το κανονικο χωρις κανενα θεμα.Εδώ στο Bergen που ζω αυτά τα χρόνια δεν έχω δει συμμοριες αντίθετα η αστυνομία είναι σχεδόν παντού όλο το 24ωρο.
Η ακρίβεια είναι μεγάλη σίγουρα αλλά σε σχέση με τους μισθούς εδώ και τους μισθούς και τις τιμές στην Ελλάδα η διαφορά είναι χαοτικη.Κάποια προϊόντα είναι ποιο ακριβά στην Ελλάδα!
Παράδειγμα στα ΑΒ φέτος το καλοκαίρι βρήκα παρμεζανα ίδια με αυτή που αγοράζω εδώ από το meny ακριβότερη 3 ευρώ!
Και κάτι για τους γιατρούς απλά οι Έλληνες είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο κατά τη γνώμη μου οι Νορβηγοι απλά το βλέπουν περισσότερο σαν επάγγελμα.
Έχω όμως μια απορία μετά από το συμβάν με το vinmopolet και την περιπέτεια υγείας που είχες τι έκανες; Δεν τους έκανες μια μήνυση να τους πάρεις και τα σωβρακα?
Τέλος για το Όσλο είναι αλήθεια πως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
:hi:  :hi:

Ρε παιδιά, Νίκο και Μαντ Μαξ

πείτε και κάτι για τις ( μη βίζιτες ) Νορβηγίδες !  :rockon:

Και για τις Βιζιτούλες !

Εγγρ.
18 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:hi:   :hi:

Ρε παιδιά, Νίκο και Μαντ Μαξ

πείτε και κάτι για τις ( μη βίζιτες ) Νορβηγίδες !  :rockon:

Και για τις Βιζιτούλες !
Χαχα ναι όντως ξεκολα και μουναρες οι σκανδιναβες γενικά. :kissass:
Σκυλιά του πολέμου  :knockinb:
Αλλα θέλει μεγάλη προσοχή! Τον λόγο δεν μπορώ να τον γράψω εδώ γιατί είναι μεγάλη ιστορία και off topic

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σε χώρες όπου υπάρχουν υπηρεσίες που ασχολούνται με welfare των παιδιών μπορεί να προκύψουν θέματα και διαφωνίες για την επιμέλεια του παιδιού σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ οτι δεν λειτουργούν εκεί δικαστήρια και δεν δίνεται η καλύτερη λύση αν υπάρχουν αντιγνωμίες.

Ο πιο σιγουρος τροπος να μην κανεις κανενα λαθος ειναι να μην κανεις τιποτα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
Χαχα ναι όντως ξεκολα και μουναρες οι σκανδιναβες γενικά. :kissass:
Σκυλιά του πολέμου  :knockinb:
Αλλα θέλει μεγάλη προσοχή! Τον λόγο δεν μπορώ να τον γράψω εδώ γιατί είναι μεγάλη ιστορία και off topic

Όταν ήμουν φοιτητής , και πήγαινα στη Σαντορίνη με το πλοίο
με ρώτησε μια κοκκινομάλλα Νορβηγίδα πληροφορίες για το νησί
και πήγα και την κέρασα μια λεμονάδα ,και την πήγα στο πάνω
κατάστρωμα και τη χάϊδευα και καθόταν !  :rockon: :rockon:

Ωραίες οι Νορβηγίδες .
Από πουτανίτσες τι γίνεται φίλε ;
Πολύ ακριβά ;  :huh:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μιλάει Ρωσίδα που έζησε στην Ρωσία για την κατάσταση στη Νορβηγία και σε σύγκριση με αυτά που είδε στη Ρωσία έχει να πει για την Νορβηγία...
ναι, μάλιστα, οκ  :grin:

σαν να έρχονται οι πακιστανοί στην Ελλάδα και να διαμαρτύρονται ότι δεν τηρούμε τους κανόνες του οηε περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάτι :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Ωραίες οι Νορβηγίδες .

Που την χαιδεψες;

Εγγρ.
18 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Ωραίες οι Νορβηγίδες .
Γιατί να μη σου καθόταν? Δεν τη κερασες και τίποτα άλλο?
Η πορνεια είναι παράνομη αλλά αν ξέρεις τα κόλπα και τα μέρη μπορείς να βρεις κρυφο-πιατσες. Αλλά έχει πολλές γυφτο ρουμανες  :s&m_1:
Call girls και escorts κανονικά. Για escort ένα 300 την ώρα είναι μια καλή τιμή. Έχω γνωστό που έδωσε 9000 κορονες  :S(900 ευρώ κοντά)για μωράκι από Ρωσία πρόσφατα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
Που την χαιδεψες;

Στα χέρια, στη πλάτη, στο λαιμό και μετά
την έβαλα να κάτσει στα γόνατά μου !  :rockon:
Τι έπρεπε να κάνω, να ακολουθήσω αυτό που λέει
ο Τραμπ, grab them by the pussy  ; :2funny:

Ηταν μαζί με μια φίλη της. Όταν φτάσαμε Σαντορίνη,
δόσαμε ραντεβού την άλλη μέρα το απόγευμα στο κέντρο στα Φηρά
και όταν ήρθε πήγαμε για μακαρονάδα, μαζί με τη φίλη της.
Είχε αληθινά κόκκινα μαλλιά , και κόκκινες τρίχες
στο μουνάκι !  :rockon:

redhead-hairy-pussy-red-hair.jpg

Το είδα την άλλη μέρα στην παραλία, απόμερα ...

( η φωτό δεν είναι δική της , ενδεικτικά τέθηκε απότο νετ)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
Γιατί να μη σου καθόταν? Δεν τη κερασες και τίποτα άλλο?
Η πορνεια είναι παράνομη αλλά αν ξέρεις τα κόλπα και τα μέρη μπορείς να βρεις κρυφο-πιατσες. Αλλά έχει πολλές γυφτο ρουμανες  :s&m_1:
Call girls και escorts κανονικά. Για escort ένα 300 την ώρα είναι μια καλή τιμή. Έχω γνωστό που έδωσε 9000 κορονες  :S(900 ευρώ κοντά)για μωράκι από Ρωσία πρόσφατα.

Με 900 ευρώ ο Πίκερ γαμάει 6 μήνες   !   :2funny:

Με 10 ευρώ τη φορά στο Μετάξι,π.χ.  στην οδό Κολωνού 30
που έχει ρωσίδες , μέρα -παρά μέρα ,
βγάζει 6 μήνες με τα 900 αυτά ευρώ
( 90 φορές = 6 μήνες μέρα παρά μέρα )
Βέβαια , στη Νορβηγία έχει πολύ
καλύτερο επίπεδο !  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom