Νέα

Στην Κόλαση της Νορβηγίας (Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μαλακα επαθα σοκ!!!!!!!!!! Ειναι δυνατον να κανουν τα παιδια πουστρακια απο 7 χρονων?
Υπαρχουν αγορακια κ κοριτσακια! Δε χρειαζεται να τα σπρωχνεις στην πουστια!! Τωρα αν το παιδακι μεγαλωσει κ αποφασισει να γινει πουστρακι οκ ας γινει!!  :headbang: :headbang: :headbang:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

To βίντεο που ανέβασε ο φίλος Βαλκάνιος, είναι όντως σοκαριστικό και δείχνει μια τάση που αρχίζει να καθιερώνεται.
Σε μελλοντική φάση, δηλαδή, αν κανας πατέρας κάνει το λάθος και παίξει ποδόσφαιρο με τον
εξάχρονο γιό του στην αυλή ή αν του πάρει τα Χριστούγεννα δώρο αυτοκινητάκια αγωνιστικά
παίζει και να επέμβει η προαναφερόμενη Barnevernet και να του πάρει το παιδί, επειδή προπαγανδίζει
ανδρικά πρότυπα και διαφθείρει την παιδική ψυχή του "ουδέτερου τέκνου" του;
Εντάξει, είπαμε ότι στο αρχικό άρθρο υπάρχουν υπερβολές και γενικεύσεις, αλλά βλέποντας κανείς
τέτοια βίντεο, σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σκάσε ρε βλάκα ασχετίδη και άντε διάβασε και τίποτα άλλο εκτός από Ελεύθερη Ώρα και olympia.
Χρυσαυγίτικο βούρλο.

Εσυ τα διαβαζεις αυτα γιατι απο πασοκος η φυσικη εξελιξη ειναι κατι τετοιο μετα.

Γαμημενο κωλαρχιδο.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύποι το συγκεκριμένο σκηνικό δεν κατέστη δυνατό να το τσεκάρω αλλά πήρα πληροφορίες για τη γενικότερη κατάσταση.Ανέφερα το περιστατικό όπως γράφεται εδώ και ρώτησα κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.Η απάντηση που πήρα και για Νορβηγία και για Σουηδία και για Δανία ήταν ακριβώς η ίδια:

ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΌ ΝΑ ΙΣΧΎΕΙ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και οι άνθρωποι που ρώτησα δεν είναι γελοίοι και συνωμοσιολόγοι.Είναι σοβαρότατοι,πολύ μορφωμένοι και δημοκράτες.Να πω την αλήθεια στην αρχή μου φάνηκε μια από τις άπειρες παπάτζες του διαδικτύου.Όμως όταν είδα ρεπορτάζ του CNN και άλλων σοβαρών καναλιών στο yt προβληματίστηκα.Και δυστυχώς...παίζει να ισχύει χωρίς καθόλου υπερβολές, ακριβώς όπως γράφεται!!!!!! :S :S :S :S

Ένα θα πω: Κάτι πρέπει να κάνουμε επειγόντως γιατί αυτά έρχονται κι εδώ!!!! Γι' αυτό προσοχή τι και ποιους ψηφίζετε!!!!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο να καθόμαστε και να σχολιάζουμε το τι γινεται στη Νορβηγία η οποία  καλως κακώς ειναι μια χωρα με υψηλότατη προτίμηση για μετανάστευση οταν εδώ στην Ελλαδιτσα γινεται τη πουτανας το κάγκελα σε ολα τα επίπεδα ( διαφθορά, βρώμια, παραβατικότητα, φοροδιαφυγή) . Δεν ειμαςτε ικανοί να εφαρμόσουμε ουτε τον αντικαπνιστικό νόμο. Τοσο οξύμωρο πραγματικα....
Πάντως για Νορβηγία που ξέρω απο πρωτο χέρι, έχοντας στενούς συγγενείς, αυτα ειναι προπαγάνδα χονδροειδέστατη. Αν μιλούσα τη γλώσσα θα είχα φύγει χθες για Νορβηγία.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο να καθόμαστε και να σχολιάζουμε το τι γινεται στη Νορβηγία η οποία  καλως κακώς ειναι μια χωρα με υψηλότατη προτίμηση για μετανάστευση οταν εδώ στην Ελλαδιτσα γινεται τη πουτανας το κάγκελα σε ολα τα επίπεδα ( διαφθορά, βρώμια, παραβατικότητα, φοροδιαφυγή) . Δεν ειμαςτε ικανοί να εφαρμόσουμε ουτε τον αντικαπνιστικό νόμο. Τοσο οξύμωρο πραγματικα....
Πάντως για Νορβηγία που ξέρω απο πρωτο χέρι, έχοντας στενούς συγγενείς, αυτα ειναι προπαγάνδα χονδροειδέστατη. Αν μιλούσα τη γλώσσα θα είχα φύγει χθες για Νορβηγία.

Έχεις συγγενείς ρε φίλε και λές ότι είναι προπαγάνδα; Δεν ξέρεις ότι σου παίρνουν το παιδί αν είχες κάποτε κατάθλιψη;Ή αν σε συνελαβαν να οδηγείς μεθυσμένος για 3η φορά; Και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από το σχολείο χωρίς καν να σε ειδοποιήσουν;

Κι ότι φτάνουν σε σημείο υπερβολής για να το σεξουαλικό προσανατολισμό κάνοντας παιχνίδια και δράσεις σχετικές σε 5χρονα στους παιδικούς σταθμούς που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τη νοημοσύνη να αντιληφθούν την έννοια της σεξουαλικης ταυτότητας;

Επειδή δηλαδή κονομάνε από το πετρέλαιο είναι κατά τη γνώμη σου καλύτεροι από τους Σαουδάραβες;Έχουν φτάσει στην αντίθετη άκρη!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εμείς είμαστε ο περιούσιος λαός τύπε. Όλος ο κόσμος μας χρωστάει.  :jerking:

Αγαπητέ κολημένε Νεοέλληνα ξεκόλλα το μυαλό σου ειλικρινά σου το λέω!!! Ο χαρακτηρισμός δεν είναι ούτε να σε προσβάλλει ούτε τίποτα.Χαρατηρίζει της απάντσή σου όπως μου φαίνεται στα μάτια μου.

Δε μιλάμε για την Ελλάδα τους Έλληνες και τα καλά ή τα κακά τους.Μιλάμε για μια συγκεκριμένη πρακτική στις σκανδιναβικές χώρες.Εκτός αν πιστεύεις ότι κάπου εκεί στα βόρεια εδράζεται ο παράδεισος και δεν γίνονται λάθη!!!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Έχεις συγγενείς ρε φίλε και λές ότι είναι προπαγάνδα; Δεν ξέρεις ότι σου παίρνουν το παιδί αν είχες κάποτε κατάθλιψη;Ή αν σε συνελαβαν να οδηγείς μεθυσμένος για 3η φορά; Και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από το σχολείο χωρίς καν να σε ειδοποιήσουν;

Κι ότι φτάνουν σε σημείο υπερβολής για να το σεξουαλικό προσανατολισμό κάνοντας παιχνίδια και δράσεις σχετικές σε 5χρονα στους παιδικούς σταθμούς που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τη νοημοσύνη να αντιληφθούν την έννοια της σεξουαλικης ταυτότητας;

Επειδή δηλαδή κονομάνε από το πετρέλαιο είναι κατά τη γνώμη σου καλύτεροι από τους Σαουδάραβες;Έχουν φτάσει στην αντίθετη άκρη!!!

Εσυ που τα ξερεις ρε "φιλε" ? Εχεις παει καμια 25 φορες όπως εγω τα τελευταία 30 χρονια ?
Εχεις ζήσει ποτε εκει ? Εχεις καταλάβει τι γινεται ? Η μηπως κάθεσαι στον καναπεδακο σαν Κλασσικος Ελληναρας ξερολας που διάβασες μια κωλοφυλλαδα και άκουσες μια Παπαρια απο κάπου ? Άμα ειςαι σωστός ολα ειναι και χαρα. Άμα ειςαι Μαλακας θα σου το πάρουνε το παιδί και καλα θα κάνουνε. Οταν οι αλλοι γράφουνε μαλακιες για την Ελλαδα καθε μέρα γιατι να μη γινεται και το αντίθετο ? Βοηθά να φτιαχτεί η χωρα σου να μη ζητιανεύει απο το καθε Σοιμπλε και μετά οταν εχεις κράτος μιλά για τους άλλους. Ετσι κανει ο μετρημένος  άνθρωπος.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αν ολα αυτα ειναι αληθινα, απλα ειναι σοκαριστικα, και τοτε ναι, ζουμε στην ποιο ομορφη χωρα του κοσμου και ας ειναι μπουρδελο και για αυτο θελουν να μας αλλαξουν...

Αν οχι τοτε ειναι πολυ καλο σεναριο για ταινια επιστημονικης φαντασιας.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εσυ που τα ξερεις ρε "φιλε" ? Εχεις παει καμια 25 φορες όπως εγω τα τελευταία 30 χρονια ?
Εχεις ζήσει ποτε εκει ? Εχεις καταλάβει τι γινεται ? Η μηπως κάθεσαι στον καναπεδακο σαν Κλασσικος Ελληναρας ξερολας που διάβασες μια κωλοφυλλαδα και άκουσες μια Παπαρια απο κάπου ? Άμα ειςαι σωστός ολα ειναι και χαρα. Άμα ειςαι Μαλακας θα σου το πάρουνε το παιδί και καλα θα κάνουνε. Οταν οι αλλοι γράφουνε μαλακιες για την Ελλαδα καθε μέρα γιατι να μη γινεται και το αντίθετο ? Βοηθά να φτιαχτεί η χωρα σου να μη ζητιανεύει απο το καθε Σοιμπλε και μετά οταν εχεις κράτος μιλά για τους άλλους. Ετσι κανει ο μετρημένος  άνθρωπος.

1.Εγώ το φίλε δεν το βάζω σε εισαγωγικά.Γιατί πραγματικά θέλω να ακούσω και την άποψη των άλλων σε περίπτωση που κάνω λάθος.ΕΣύ θέλεις ή είσαι ο πάπας και έχεις το αλάθητο;
2.Εσύ που πήγες εκεί εκτός από τις μπύρες, τις γκόμενες, τα μπαράκια και τις αγορές τι άλλο έχεις κάνει;Πόσο έψαξες, ως άλλος mindreader, να μπεις στην κοινωνία τους και να ζήσεις εκεί και να καταλάβεις τι γίνεται;
3.Να σου λύσω την απορία που τα ξέρω.Την τελευταία 5-7ετία όπως ξέρεις μετανάστευσαν πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό.Δεν αποτελώ εξαίρεση αν σου πω ότι έχω πολλούς φίλους έξω.Ζευγάρι με παιδιά Νορβηγία και Σουηδία, ζευγάρι χωρις παιδία Δανία.Μορφωμένοι, και σοβαροί άνθρωποι όπως ξαναείπα όχι καμένοι.Και όλοι μου είπαν το ίδιο τώρα που τους ξαναείδα στις άδειές τους τα Χριστούγεννα: Χαλαρά θα μπορούσε να ισχύει.Οι δε "Νορβηγοί" μου είπαν ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι περίπου ως μπαμπούλας στους ανθρώπους και κάθε φορά που πάνε να μαλώσουν το παιδί το σκέφτονται μήπως του ξεφύγει τίποτα πουθενά στο σχολείο και το ψάχνουν.Και σου ξαναλέω δε μιλάμε για βλαμένους που σακατέβουν ή παραμελούν τα παιδιά τους.Μια απλή επίπληξη ή μια φωνή πιο έντονη.

Τα υπόλοιπα περί Σόιμπλε,Ελλάδας κτλ τα εντάσσω στο πλαίσιο του κολλημένου Νεοέλληνα και δεν απαντώ καν.Δεν μιλάμε γι' αυτό άλλωστε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μιας θειας μου της πηραν το παιδι στην Αυστραλια γιατι το βαραγε. Δεκαετια 70 μιλαμε! Πως θα μαθει το παιδι αν δεν το δειρεις;

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Όταν επικρίνεται ένα σύστημα και οι αδικίες του, ακόμα και από διακεκριμένους
Νορβηγούς πολίτες, τότε θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί για το κατά πόσο
οι κατηγορίες για τη δράση της "Barnevernet" οφείλονται σε καθαρή προπαγάνδα.
Αξίζει, νομίζω, να ακούσουμε στο παρακάτω βίντεο, τι μας λέει ο Aage Simonsen (Dr.scient, biologist),
η Marianne Haslev Skanland (Professor) και ο Jan Simonsen (journalist and politician).

Επίσης, αξίζει οπωσδήποτε να ακούσουμε όσα λέει ο Νορβηγός δικηγόρος, και ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα,
Marius Reikeras, με αφορμή τις διεθνείς κινητοποιήσεις της 16ης Απριλίου 2016 κατά της "Barnevernet".

Προφανώς όταν κάπου υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά, χωρίς βέβαια να ακυρώνονται συλλήβδην τα επιτεύγματα και το
γενικό επίπεδο μιας ανεπτυγμένης και προοδευτικής χώρας...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Αυτή είναι η Παγκοσμιοποίηση ;
Τι δεν σας αρέσει ;  Εξαιρούνται τα ψεύδη περί σεξουαλικής κακοποίησης .
Και να μην σας άρεσει έτσι θα ζήσουμε, ήδη έχουμε αποδεχτεί τα περισσότερα . 
Χθες η τηλεόραση είχε πάλι τον τραβελο μαθητή και τον παρουσίαζε ως κάτι το σπουδιλογω διαφορετικοτητας

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
1.Εγώ το φίλε δεν το βάζω σε εισαγωγικά.Γιατί πραγματικά θέλω να ακούσω και την άποψη των άλλων σε περίπτωση που κάνω λάθος.ΕΣύ θέλεις ή είσαι ο πάπας και έχεις το αλάθητο;
2.Εσύ που πήγες εκεί εκτός από τις μπύρες, τις γκόμενες, τα μπαράκια και τις αγορές τι άλλο έχεις κάνει;Πόσο έψαξες, ως άλλος mindreader, να μπεις στην κοινωνία τους και να ζήσεις εκεί και να καταλάβεις τι γίνεται;
3.Να σου λύσω την απορία που τα ξέρω.Την τελευταία 5-7ετία όπως ξέρεις μετανάστευσαν πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό.Δεν αποτελώ εξαίρεση αν σου πω ότι έχω πολλούς φίλους έξω.Ζευγάρι με παιδιά Νορβηγία και Σουηδία, ζευγάρι χωρις παιδία Δανία.Μορφωμένοι, και σοβαροί άνθρωποι όπως ξαναείπα όχι καμένοι.Και όλοι μου είπαν το ίδιο τώρα που τους ξαναείδα στις άδειές τους τα Χριστούγεννα: Χαλαρά θα μπορούσε να ισχύει.Οι δε "Νορβηγοί" μου είπαν ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι περίπου ως μπαμπούλας στους ανθρώπους και κάθε φορά που πάνε να μαλώσουν το παιδί το σκέφτονται μήπως του ξεφύγει τίποτα πουθενά στο σχολείο και το ψάχνουν.Και σου ξαναλέω δε μιλάμε για βλαμένους που σακατέβουν ή παραμελούν τα παιδιά τους.Μια απλή επίπληξη ή μια φωνή πιο έντονη.

Τα υπόλοιπα περί Σόιμπλε,Ελλάδας κτλ τα εντάσσω στο πλαίσιο του κολλημένου Νεοέλληνα και δεν απαντώ καν.Δεν μιλάμε γι' αυτό άλλωστε.

Τίποτα δεν ξέρεις. Ελληνας ξερολας ειςαι όπως οι πιο πολλοί σε αυτόν τον τόπο. Για αυτο πάμε κατα διαβολου. Προσπαθούμε να ανακουφίσουμε απο τα δεινά που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε, ψάχνωντας για ψέγματα σε χωρες γενναιόδωρες που ανοίξανε τις πόρτες τους σε ΟΛΟΥΣ απο  ρακένδυτους Αφγανούς  μεχρι και τους μορφωμένους Ελληνες. Αν και η μόρφωση δεν σημαινει να ειςαι και καλλιεργημένος.
Σε πληροφορώ οτι αυτή η κοινωνία εχει ενσωματώσει το ξένο στοιχεια σε πολυ μεγαλύτερο βαθμο απο οτι μου αρεσει και θα συμφωνούσα, βάζοντας ως και δεύτερης γενιάς γεννημένοι στη χωρα σε υψηλές Πολιτικές θεςεις δείχνοντας έναν πλουραλισμο με τα καλα του και τα κακά του.
Οςο για την περιβόητη υπηρησια όντως εχει μια υπερβολική ευαισθησια σε θέματα συμπεριφοράς στα παιδια η οποία προφανως και δεν ενεργοποιείται με το ύψωμα της φωνής όπως διατείνεται το άρθρο αλλα σε καθε περίπτωση οσοι εχουν μάθει να δέρνουν τα παιδια τους και  στην Ελλαδα  δυστυχώς ειναι πολλοί ακομα ειδικα στην επαρχία , καλο ειναι να μην πανε στη "κόλαση της Νορβηγιας" και να μείνουνε στον Παράδεισο της Ελλαδος.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τίποτα δεν ξέρεις. Ελληνας ξερολας ειςαι όπως οι πιο πολλοί σε αυτόν τον τόπο. Για αυτο πάμε κατα διαβολου. Προσπαθούμε να ανακουφίσουμε απο τα δεινά που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε, ψάχνωντας για ψέγματα σε χωρες γενναιόδωρες που ανοίξανε τις πόρτες τους σε ΟΛΟΥΣ απο  ρακένδυτους Αφγανούς  μεχρι και τους μορφωμένους Ελληνες. Αν και η μόρφωση δεν σημαινει να ειςαι και καλλιεργημένος.
Σε πληροφορώ οτι αυτή η κοινωνία εχει ενσωματώσει το ξένο στοιχεια σε πολυ μεγαλύτερο βαθμο απο οτι μου αρεσει και θα συμφωνούσα, βάζοντας ως και δεύτερης γενιάς γεννημένοι στη χωρα σε υψηλές Πολιτικές θεςεις δείχνοντας έναν πλουραλισμο με τα καλα του και τα κακά του.
Οςο για την περιβόητη υπηρησια όντως εχει μια υπερβολική ευαισθησια σε θέματα συμπεριφοράς στα παιδια η οποία προφανως και δεν ενεργοποιείται με το ύψωμα της φωνής όπως διατείνεται το άρθρο αλλα σε καθε περίπτωση οσοι εχουν μάθει να δέρνουν τα παιδια τους και  στην Ελλαδα  δυστυχώς ειναι πολλοί ακομα ειδικα στην επαρχία , καλο ειναι να μην πανε στη "κόλαση της Νορβηγιας" και να μείνουνε στον Παράδεισο της Ελλαδος.

Και μόλις μου απάντησες!!!! Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα ευρωλιγούρη που έμαθες και τη Νορβηγία κι απόκτησες και άποψη;;Άει πλύνε τα πόδια σου ρε Χόμπιτ!!!

Σου λένε 10 άνθρωποι ότι κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο θέμα, το τσεκάρουν από ανθρώπους που ζουν εκεί, σου λέει ο νηματοθέτης αντίστοιχα παραδείγματα που γνωρίζει ο ίδιος, σου βάζουν ρεπορτάζ του CNN, τη γνώμη Νορβηγών, εικόνες από διαδηλώσεις που έγιναν κι εσύ τους βγάζεις όλους τρελούς προκειμένου να μη σου θίξουν τη φαντασίωση που έχεις πλάσει στο μυαλό σου!!!

Αν τη βρίσκεις με την αυτολύπηση ή είσαι μαζοχούλης αγορίνα μου πρόβλημά σου!!! Ναι εδώ είναι Βαλκάνια, μπλιάχ!!!!, είναι άχρηστοι και τεμπέληδες, θέλουν το Σόιμπλέ τους για να στρώσουν και αναμένα κεριά στις ρώγες!!! Φτιάχτηκες;;;;!!!! Παίξε τη μαλακία σου τώρα αφού καύλωσες και χέσε μας!!! Εγώ δε σου ξαναμιλάω σοβαρά...Δεν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις!!!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Και μόλις μου απάντησες!!!! Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα ευρωλιγούρη που έμαθες και τη Νορβηγία κι απόκτησες και άποψη;;Άει πλύνε τα πόδια σου ρε Χόμπιτ!!!

Σου λένε 10 άνθρωποι ότι κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο θέμα, το τσεκάρουν από ανθρώπους που ζουν εκεί, σου λέει ο νηματοθέτης αντίστοιχα παραδείγματα που γνωρίζει ο ίδιος, σου βάζουν ρεπορτάζ του CNN, τη γνώμη Νορβηγών, εικόνες από διαδηλώσεις που έγιναν κι εσύ τους βγάζεις όλους τρελούς προκειμένου να μη σου θίξουν τη φαντασίωση που έχεις πλάσει στο μυαλό σου!!!

Αν τη βρίσκεις με την αυτολύπηση ή είσαι μαζοχούλης αγορίνα μου πρόβλημά σου!!! Ναι εδώ είναι Βαλκάνια, μπλιάχ!!!!, είναι άχρηστοι και τεμπέληδες, θέλουν το Σόιμπλέ τους για να στρώσουν και αναμένα κεριά στις ρώγες!!! Φτιάχτηκες;;;;!!!! Παίξε τη μαλακία σου τώρα αφού καύλωσες και χέσε μας!!! Εγώ δε σου ξαναμιλάω σοβαρά...Δεν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις!!!

Μην το παίρνεις προσωπικα. Πίστευε εσυ αυτο που θέλεις και γω θα πιστευω αυτο που θέλω.
Θεωρω ομως οτι εχω πολυ μεγαλυτερη σχεςη με τη χωρα αυτή. Δυστυχώς δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες του τι σχεςη εχω μιας και ενδεχομένως να δωσω υποψία σε τυχόν γνωστούς που μπορει να ειναι μέλη του site. Αλλα εχω πολυ μεγάλη σχεςη και γνώση για τη χωρα. Εχω φίλους που τα παιδια τους πανε σε σχολεία στη Νορβηγία, όλοι ειναι παντρεμένοι με Νορβηγίδες και δεν προκύπτουν αυτα που βγαίνουν στο δημοσίευμα στα CNN και όπου θες. Και εδώ μιλάμε για Ελληνες που μιλάνε απταίστως τη γλώσσα και δεν ειναι γκετοποιημενοι όπως αρκετοί ξένοι που ζουν σε άλλες χωρες και δεν μιλάνε γλώσσα. Οταν δεν μιλάς γλώσσα εχεις σοβαρό πρόβλημα. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν δουλειές απο την θεςη του γιατρού ως και τον οδηγό λεωφορείου. Μιλώντας τη γλώσσα καταλαβαίνουν αρκετα περισσότερα απο οσους δεν τη μιλάνε.
Ο καθένας λοιπόν ας πιστέψει οτι θελει. Εμένα προσωπικα στα @@ μου τι συμβαίνει στη Νορβηγία. Εγω ζω στην Ελλαδα στο Καφρισταν  και "αφρίζω" με τη Κατάσταση " Νιρβάνα- αδιαφορία-απάθεια" του μέσου Ελληνα σχεδον σε ολα τα ζητήματα συμπεριφοράς και κοινωνικής αντίληψης.
Που γαμω το κέρατο μου δεν μπορω να περάσω μια διάβαση πεζού σαν άνθρωπος χωρίς να φάω μούντζες απο οδηγούς που αναγνωρίζουν μονο μια διάβαση στην Ελλαδα και αυτή ειναι έξω απο το Ελευθέριος Βενιζέλος.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μην το παίρνεις προσωπικα. Πίστευε εσυ αυτο που θέλεις και γω θα πιστευω αυτο που θέλω.
Θεωρω ομως οτι εχω πολυ μεγαλυτερη σχεςη με τη χωρα αυτή. Δυστυχώς δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες του τι σχεςη εχω μιας και ενδεχομένως να δωσω υποψία σε τυχόν γνωστούς που μπορει να ειναι μέλη του site. Αλλα εχω πολυ μεγάλη σχεςη και γνώση για τη χωρα. Εχω φίλους που τα παιδια τους πανε σε σχολεία στη Νορβηγία, όλοι ειναι παντρεμένοι με Νορβηγίδες και δεν προκύπτουν αυτα που βγαίνουν στο δημοσίευμα στα CNN και όπου θες. Και εδώ μιλάμε για Ελληνες που μιλάνε απταίστως τη γλώσσα και δεν ειναι γκετοποιημενοι όπως αρκετοί ξένοι που ζουν σε άλλες χωρες και δεν μιλάνε γλώσσα. Οταν δεν μιλάς γλώσσα εχεις σοβαρό πρόβλημα. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν δουλειές απο την θεςη του γιατρού ως και τον οδηγό λεωφορείου. Μιλώντας τη γλώσσα καταλαβαίνουν αρκετα περισσότερα απο οσους δεν τη μιλάνε.
Ο καθένας λοιπόν ας πιστέψει οτι θελει. Εμένα προσωπικα στα @@ μου τι συμβαίνει στη Νορβηγία. Εγω ζω στην Ελλαδα στο Καφρισταν  και "αφρίζω" με τη Κατάσταση " Νιρβάνα- αδιαφορία-απάθεια" του μέσου Ελληνα σχεδον σε ολα τα ζητήματα συμπεριφοράς και κοινωνικής αντίληψης.
Που γαμω το κέρατο μου δεν μπορω να περάσω μια διάβαση πεζού σαν άνθρωπος χωρίς να φάω μούντζες απο οδηγούς που αναγνωρίζουν μονο μια διάβαση στην Ελλαδα και αυτή ειναι έξω απο το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ηλίθιος επιμένει. Ο πονηρός δικαιολογείται. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του!!!! :-* :-* :-* :-*

Δε νομίζω ότι έχουμε να πουμε κάτι άλλο.Μπορώ να πάρω γραμμή γραμμή όσα λές και να τα αποδομήσω τελείως και να σου αποδείξω πόσο κολλημένος είσαι....αλλά είναι χαμένος χρόνος προφανώς!!!

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
ο σοφος λαος λεει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Οι παραπάνω αρνητικές κριτικές από νεοέλληνες για τους Νορβηγούς, είναι σαν να λέμε ότι οι κάτοικοι του Νότιου Σουδάν κριτικάρουν τα κακώς κείμενα της Ελλάδας.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οι παραπάνω αρνητικές κριτικές από νεοέλληνες για τους Νορβηγούς, είναι σαν να λέμε ότι οι κάτοικοι του Νότιου Σουδάν κριτικάρουν τα κακώς κείμενα της Ελλάδας.

Παραφράζοντας τον Λοχία Ελάιας στο Platoon:

Οι γνώμες (δικαιολογίες) είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μια!!!

Εκφράζεις τη γνώμη σου ως ειδικός σε κάτι; Έχεις κληρονομήσει από το μπαμπά σου το αλάθητο του Πάπα και τη Θεια Φώτιση και πρέπει να σε πιστέψουμε εξ'ορισμού χωρίς απόδειξη των όσων λες;Ως τι ακριβώς εκφράζεις αυτή τη συγκεκριμένη άποψη;;

Μήπως έχεις άποψη επειδή έχεις περάσει το 1/3 της ζωής σου στο Σουδάν, το άλλο 1/3 στη Νορβηγία και τώρα είσαι Ελλάδα;

Έλεος πια με τον κάθε αμόρφωτο, ημιμαθή στην καλύτερη, κολλημένο, ευρωλιγούρη!!!!

Έχουμε μια συγκεκριμένη πρακτική που ξέρουμε πλέον αποδεδειγμένα ότι εφαρμόζεται όπως περιγράφεται στο άρθρο!!!! Εσύ που στηρίζεσαι και βγάζεις κρίση γενικότερη για τη Νορβηγία και για την Ελλάδα;

Μήπως αντί να σπαταλάς τα λεφτά σου σε πουτάνες θα ήταν καλύτερα να πας σε κανένα σεμινάριο λόγου και λογικής μπας και βελτιωθείς λίγο σαν άνθρωπος; Ή σε ένα ψυχολόγο έστω να πεις τα κόμπλέξ σου;;;!!!

Σκέψου το!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom