Νέα

Στην Κόλαση της Νορβηγίας (Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε τυπε κάθομαι και σε διαβάζω με υπομονή τόση ώρα, αλλά δεν αντέχω άλλο!  Ήμαρτον πια ρε καραγκιόζη!! Όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με αυτή τη χώρα σου λένε ότι αυτά είναι μαλακιες. Ακόμα και ο θεματοθετης παραδέχεται ότι είναι υπερβολικό και δεν το εχει διασταυρώσει!  Κι όμως εσύ ως γνήσιος καραγκιόζης Ελλεεινας επιμενεις επειδή σου είπε κάποιος κάτι στο καφενείο η κάπου αλλού. Είσαι ο τριτοκοσμικος Ελληναρας, ο κομπλεξικός, ο ξερολας, ο φασίστας και γενικά ο προβληματικός τύπος που πιστεύει πως είναι και σπουδαίος!  Και αν αντιπαθουμε τύπους σαν εσένα μας λες ευρωλιγουρηδες κομπλεξικός και μαλακιες !! Ε τότε κανένα πρόβλημα...είμαστε...

Να πιεις ξύδι να σου περάσει άμα δεν αντέχεις!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Ή νομίζεις ότι δε σε θυμάμαι;;; Είσαι γνωστός στόκος άλλωστε και το έχεις αποδείξει άπειρες φορές και σε άπειρα θέματα!!!! :effemine: :effemine: :effemine:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Να πιεις ξύδι να σου περάσει άμα δεν αντέχεις!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Ή νομίζεις ότι δε σε θυμάμαι;;; Είσαι γνωστός στόκος άλλωστε και το έχεις αποδείξει άπειρες φορές και σε άπειρα θέματα!!!! :effemine: :effemine: :effemine:
Ε,βέβαια μπροστά σε εσένα το γίγαντα της ακροδεξιάς διανόησης,εγώ είμαι ένας ταπεινός στόκος!!  Τι να κάνουμε...:vomit:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ε,βέβαια μπροστά σε εσένα το γίγαντα της ακροδεξιάς διανόησης,εγώ είμαι ένας ταπεινός στόκος!!  Τι να κάνουμε...:vomit:

Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά σου εύχομαι!!!

Αυτή είναι και η μοναδική κουβέντα που θεωρώ ότι μπορώ να κάνω μαζί σου!!!

:hi: :hi: :hi: :hi:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στο επίσημο εγχειρίδιο σχεδιασμού δράσης (action plan) της Νορβηγικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδιού και Ισότητας (Norwegian Ministry of Children and Equality) με τίτλο "Improving quality of life among lesbians, gays, bisexuals and trans persons 2009-2012" στο κεφάλαιο "School and Education" (σ. 20) διαβάζουμε τα εξής:

[...] Terminology has been changed in order to show up variants of sexual orientation and gender identity that go beyond the traditional divisions of straight/gay and male/female. This may pave the way for broader discussions and greater understanding of the topic [...].

Περισσότερα γενικά στοιχεία αναφέρονται και εδώ:

Lars Laird Iversen, Learning to be Norwegian. A case study of identity management in religious education in Norway: A case study of identity management in religious education in Norway, Waxmann Verlag, 2012, σ. 33-34.

Διαβάζοντας ξανά τα παραπάνω, και βλέποντας το ακόλουθο σοκαριστικό βίντεο:

διαπιστώνω ότι υπάρχει μια γενική τάση, αν όχι νόρμα, που θίγεται -'εστω κάπως υπερβολικά στο επίμαχο αρθρο-, και που φαίνεται ότι κάποιοι "προοδευτικοί κύκλοι" προσπαθούν να εδραιώσουν στην Ευρώπη. Συνήθως στην Ελλάδα του μεταπρατικού και άκριτου πιθηκισμού (διότι από τους "ξένους" παίρνουμε συνήθως αυτοματιστικά, τα "εύκολα" στραβά τους, αποφεύγοντας όμως να υιοθετήσουμε και τα "δύσκολα" καλά τους) οι "εξελίξεις" σε όλα, έρχονται με καθυστέρηση. Εντούτοις, κάποιες φορές, παρότι με καθυστέρηση, κάποια πράγματα γίνονται βεβιασμένα και σπασμωδικά, απλά για "συνταχθούν" ή "συμμορφωθούν" με ένα
κέλευσμα ή μια "υποχρέωση" (πάντα δίχως προετοιμασία και την κατάλληλη διεργασία).
Mόλις εχτές, έγινε γνωστή μια εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2016
και τον χαρακτηρισμό του "Εξαιρετικά Επείγοντος" (!!!) με τον τίτλο: "Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το ΄Σχολικό Έτος 2016-2017".

Εκεί, διαβάζουμε μεταξύ άλλων (2η σελίδα): [...] Γενικότερα, τα θέματα που διαμορφώνουν στάσεις (όπως, για το τρέχον σχολικό έτος, η διατροφή, η πρόληψη του εθισμού ή οι έμφυλες ταυτότητες) είναι χρήσιμο να γίνονται αντικείμενα μιας όσο το δυνατόν πιο "ολιστικής" προσέγγισης και μιας βιωματικής επεξεργασίας, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια, καθώς δεν επιδιώκεται μόνο η απόκτηση πληροφοριών ή γνώσεων αλλά και η ααλγή αντιλήψεων και συμπεριφορών. Οι βιωματικές προσεγγίσεις μαζί με την πληροφόρηση επιτρέπουν στη συνέχεια την αναστοχαστική διαδικασία και διευκολύνουν την ανάπτυξη κριτικής στάσης .Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τέτοιες δράσεις μπορούν να αξιοποιηθούν για τη βελτίωση των σχέσεων όλων όσοι/ες συμμετέχουν στη σχολική κοινότητα. [...] 1. Περιεχόμενο και Μεθοδολογία Υλοποίησης της Θεματικής Εβομάδας. [...] Για κάθε έναν άξονα μπορεί να αναπτυχθούν οι ίδιες ή/και επιπλέον θεματικές για γονείς και εκπαιδευτικούς. [...] "Έμφυλες Ταυτότητες" = Θεματικές για μαθητές: Σωματικές αλλαγές στην εφηβεία - Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο - Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα - Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών. Επιπλέον Θεματικές για γονείς / εκπαιδευτικούς: Σωματικές αλλαγές στην εφηβεία - Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα - Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία - Έμφυλη βία, ενδοοικογενειακή βία και βία κατά των γυναικών - Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο. [...] (3η σελίδα).
[...] Στις μαθησιακές δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνονται εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση, σύντομα βιωματικά εργαστήρια (έως 6 διδακτικές ώρες) με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου κλπ. [...] Επισημαίνεται ότι αφενός οι μαθητές/τριες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν κανονικά τις δράσεις της εβδομάδας, αφετέρου ότι κατά την υλοποίηση δράσεων για τους μαθητές/τριες από εκπροσώπους συνεργαζομένων φορέων η παρουσία του/της διδάσκοντα/διδάσουσαςκάθε τμήματος είναι υποχρεωτική [...](4η σελίδα)

Εδώ υπάρχει ολόκληρη η εγκύκλιος που αναφέρει και άλλα ενδιαφέροντα:  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τουλάχιστον στο Ελλαδιστάν, ξεκίνησε το "πείραμα" από τα Γυμνάσια, διότι αν το ξεκινούσαν απο το Δημοτικό ή το νηπιαγωγείο μιμούμενοι τη Νορβηγία, θα έπεφταν να τους φάνε. Στο μέλλον βέβαια, δεν ξέρουμε...
Εδώ θα ήθελα να εστιάσω στο εξής: εντάξει, σε μια ανεπτυγμένη Νορβηγία που έχει λύσει βασικά προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών της, τέτοια "προοδευτικά" τσαλιμάκια, έστω δικαιολογούνται στη λογική "σε δουλειά να βρισκόμαστε, αφού δεν έχουμε πλέον με τι άλλο πιο σοβαρό να ασχοληθούμε". Στον αντίποδα, δεν μπορώ να καταλάβω την ελληνική πρεμούρα του "Εξαιρετικά Επείγοντος" όταν ειδικά στην Παιδεία (ας μην μιλήσουμε για το γενικό χάλι και την ακυβερνησία) υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά δομικά προβλήματα. Αλλοίμονο, Χριστουγεννιάτικα, με το μυαλό που κουβαλάνε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Update: μόλις με πληροφόρησαν ότι απαγορεύτηκαν οι στρέιτ γάμοι στη Νορβηγία κι ότι το κράτος δίνει επιδοτήσεις σε όσες και όσους έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα. Προκειμένου για γάμους (με ζώα) τους δίνουν δωρεάν σπίτι και δωρεάν τροφή (για το ζώο). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα αγοράκια απ΄την ηλικία των πέντε ετών πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά κραγιόν και ζαρτιέρες!!! Και όλα αυτά στο όνομα της πολιτικής ορθότητας!!
Παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε. Θα έρθουν και σε μας αυτά αν ψηφίζουμε τα globalist πιόνια. Έστω το 2,6% όλων αυτών να είναι αλήθεια τί κάνουμε; Ε;; Μου λέτε;;;;
Μόνο ένας Πούτιν θα μας σώσει αμήν Παναΐτσαμ'!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Περιστατικό 1:
Το καλοκαίρι συζητούσα με μια δασκάλα ,μαμά 2 αγοριών, σε μεγάλο χωριό της ελληνικής επαρχίας. Η γυναίκα είναι σοβαρή, από σοβαρότατη οικογένεια, δεν είναι ξέκωλο και ο άντρας της επίσης είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος επαγγελματίας.

Στην 5η ή 6η δημοτικού υπάρχει κάποιο κομμάτι της διδακτέας ύλης όπου κάνουν σεξουαλική αγωγή, ανθρωπολογία ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων όπου εξηγείται η ανθρώπινη αναπαραγωγή. Η δασκάλα για να ξέρει πως θα διδάξει το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και για να διαβάσει και το γιό για την επόμενη μέρα ρώτησε τη σχολική σύμβουλο. Η απάντηση ήταν να πεις όλα τα πράγματα όπως ακριβώς συμβαίνουν με το όνομά τους στα παιδιά. Και μάλιστα στο γιο εφόσον είσαι σπίτι μπορείς και να του δείξεις που είναι το κάθετι. (Προφανώς εννοούσε με το δάχτυλο και πάνω από τα ρούχα μην αρχίσετε και φτιάχνετε σενάρια για brazzers!!!). Επειδή αυτό ήταν ένα κοινό πρόβλημα σε πολλές δασκάλες στο σχολείο κατέληξαν μετά τη σύμβουλο να ακολουθήσουν την ίδια τακτική!!!!!!
Η μαμά όμως προβληματιζόταν για τον 11χρονο!!!!! γιό της αν κατάλαβε και σκεφτόταν ότι μπορεί να του μείνει κάποιο κόμπλεξ που μπορεί να επιρρεάσει τη σεξουαλική του ζωή. Ίσως αργότερα, όταν μεγαλώσει, δηλαδή στην 1η Γυμνασίου!!!!!, καλό θα ήταν να πάει σε μια ιερόδουλη να του δείξει τα βασικά. Φοβόταν όμως τις αρρώστιες και γενικά δεν εμπιστευόταν μια ξένη γυναίκα επαγγελματία. Οπότε μεταξύ αστείου και σοβαρού μετά από μερικά ποτήρια κρασί πέταξε ότι θα μπορούσαν να κανονίσουν με μια φίλη της να κάνουν η μια την εξυπηρέτηση αυτή στο γιό της άλλης.
Το μαρτύριο μου όσο τα άκουγα αυτά ήταν ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω και να δείξω σοκαρισμένος. Το μεγαλύτερο όμως σοκ το έφαγα όταν ψέλλισα γιατί δεν ασχολείται ο πατέρας του με αυτά τα θέματα. Μου λέει πολύ φυσιολογικά: Ξέρεις ο πατέρας του δεν ασχολείται με το διάβασμά του μικρού έχει αγγαρέψει εμένα επειδή είμαι δασκάλα!!!!!

Η μαμά κανόνιζε σε ποιο φροντιστήριο αγγλικών θα πάει ο γιός της και παράλληλα που θα ρίξει και τον πρώτο του πούτσο!!!!!!

Περιστατικό 2:
Έχω τύχει να παρακολουθήσω αρκετά σεμινάρια για παιδοψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις τα οποία όλα έχουν 2 κοινά χαρακτηριστικά πάντα: οργανώνονται με λεφτά ΕΕ και είναι υπό την αιγίδα  σοβαρού φορέα βλ. υπουργείο υγείας, κέντρα ψυχικής υγείας, εοππεπ, ινεδιβιμ, κέντρα υποστήριξης παιδιών μειονοτήτων, παιδαγωγικά τμήματα κτλ. Παραθέτω τοποθετήσεις που έχω ακούσει κατά καιρούς μέσα σε αυτά:

Η πολυπολιτισμικότητα είναι πολύ χρήσιμη γιατί μπολιάζει το δικό μας πολιτισμό.
Η ενσωμάτωση είναι έγκλημα κατά των μειονοτήτων γιατί τους αφαιρεί στοιχεία της ταυτότητάς τους και εμάς μας στερεί μια διαφορετική πηγή πρόσληψης πολιτισμού.
(πως ακριβώς κάποιος άλλος πολιτισμός  θα πειθαρχεί στο σύνταγμα, τους νόμους και τα δικαστήρια του δικού μας κράτους που τα έφτιαξε βασισμένο στο δικό μας πολιτισμό  δεν μας το εξήγησαν.)

Οι γονείς δεν πρέπει να κρύβονται αλλά να αλλάζουν μπροστά στα παιδιά τους γιατί αλλιώς τα παιδιά θα πάρουν το μήνυμα ότι το ανθρώπινο σώμα είναι κακό και θα ντρέπονται γι’ αυτό.
Οι γονείς θα πρέπει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μπροστά στο παιδί γιατί έτσι αυτό καταλαβαίνει ότι αγαπιούνται και νιώθει ασφάλεια.
Οι γονείς πρέπει να αγκαλιάζουν και να φιλούν το παιδί όσο πιο συχνά γίνεται γιατί αυτό νιώθει πιο έντονα τη στοργή με το σωματικό άγγιγμα. Αυτό δεν πρέπει να σταματάει ιδανικά ποτέ.
Η μη σεξουαλική αγάπη ακόμα και μεταξύ ενηλίκων πρέπει να εκδηλώνεται με το σωματικό άγγιγμα ή την αγκαλιά γιατί έτσι αντιλαμβάνεται και το σώμα ενστικτωδώς την αποδοχή και όχι μόνο το μυαλό.

(πόσο άγγιγμα, αγκαλιά και κανάκεμα μη σεξουαλικό μπορεί να αντέξει ένας 15αρης με τη μάνα του, την αδερφή του ή τη θεία του που τις έχει δει γυμνές 175000 φορές πάλι δε μας το εξήγησαν).

Για τα πουστριλίκια δεν έχω ακούσει τίποτα, προφανώς δεν έχουν φτάσει οι νέες οδηγίες από τα βόρεια καθώς έχουμε μια διαφορά φάσης.

Επίσης όλοι προσπαθούν να αντιγράψουν, κακήν κακώς βέβαια, κομμάτια του εκπαιδευτικού συστήματος της Φιλανδίας επειδή θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο.

Αυτά τα έζησα εγώ, όχι άλλος!!! Δεν είναι ράδιο αρβύλα για να είναι τραβηγμένα, δεν πινω μπάφους και δεν πάσχω από μανία καταδίωξης. Επίσης δεν ψηφίζω Σώρρα και δε βλέπω Λιακόπουλο.

Τα συμπεράσματα δικά σας να τα στείλετε στον Πούτιν, στη Νορβηγία, και κυρίως στη μύγα που έκανε κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο!!!!

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Update: μόλις με πληροφόρησαν ότι απαγορεύτηκαν οι στρέιτ γάμοι στη Νορβηγία κι ότι το κράτος δίνει επιδοτήσεις σε όσες και όσους έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα. Προκειμένου για γάμους (με ζώα) τους δίνουν δωρεάν σπίτι και δωρεάν τροφή (για το ζώο). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα αγοράκια απ΄την ηλικία των πέντε ετών πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά κραγιόν και ζαρτιέρες!!! Και όλα αυτά στο όνομα της πολιτικής ορθότητας!!
Παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε. Θα έρθουν και σε μας αυτά αν ψηφίζουμε τα globalist πιόνια. Έστω το 2,6% όλων αυτών να είναι αλήθεια τί κάνουμε; Ε;; Μου λέτε;;;;
Μόνο ένας Πούτιν θα μας σώσει αμήν Παναΐτσαμ'!
:2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Προκύπτουν σοβαρές υποψηφιότητες για Mr. Malakas 2017.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ο τοτε συναδελφος μου εκει(λιθουανος)μου ειχε πει κατι που καλυπτει ολη το θρεντ..
'Φιλε ξερεις τι καλο εχει η Νορβηγια? αυτα τα μικρα χαρτακια"ετσι αποκαλουσε τα χαρτονομισματα.
αυτο λοιπον κυριοι εχει εκει πανω..κ αφηστε τα πολιτικα..θα μπορουσα να γραφω ωρες για αυτη τη κολοχωρα που οι κατοικοι της πριν βγαλουν τα πετρελαια καπου στο 1970 ηταν απλα αξεστοι..γερμανορατσα του κερατα...τπτ αλλο..ΔΕΝ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ!Αυτοι ειναι αλλη φυλη(φιννο-ουγγροι)τωρα περι γαμησιου κλπ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ Κ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΕΣ.εχω γυρισει κ ζησει πολλες χωρες...ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΠΡΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑ -ΠΙΣΩ ΦΑΒΕΛΛΑ...ναι υπαρχουν κ καποιοι που ειναι Σκανδιναυοι,αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι wannabe americans, η πλακα ειναι οτι ολοι ειναι καταχρεωμενοι στο κρατος.α ξεχασα κ τουσ μηχανοβιους που 90% κυκλοφορανε με χαρλευ ντυμενοι οπως ο easy rider κ οδηγουν με 80 στις εθνικες(που αν τις δειτε ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!)
ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ κ Ο ΗΡΩΑΣ συνφορουμιτης που ζει ακομη πανω(ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ BERGEN αδελφε??)
Αυτα για σημερα ,αμα θελετε να σας πω κ για τον πουστακο το γιο της τυπισσας που τραβιομουνα εκει πανω...ΘΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Οι γονείς δεν πρέπει να κρύβονται αλλά να αλλάζουν μπροστά στα παιδιά τους γιατί αλλιώς τα παιδιά θα πάρουν το μήνυμα ότι το ανθρώπινο σώμα είναι κακό και θα ντρέπονται γι’ αυτό.
Οι γονείς θα πρέπει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μπροστά στο παιδί γιατί έτσι αυτό καταλαβαίνει ότι αγαπιούνται και νιώθει ασφάλεια.
Οι γονείς πρέπει να αγκαλιάζουν και να φιλούν το παιδί όσο πιο συχνά γίνεται γιατί αυτό νιώθει πιο έντονα τη στοργή με το σωματικό άγγιγμα. Αυτό δεν πρέπει να σταματάει ιδανικά ποτέ.
Η μη σεξουαλική αγάπη ακόμα και μεταξύ ενηλίκων πρέπει να εκδηλώνεται με το σωματικό άγγιγμα ή την αγκαλιά γιατί έτσι αντιλαμβάνεται και το σώμα ενστικτωδώς την αποδοχή και όχι μόνο το μυαλό.

(πόσο άγγιγμα, αγκαλιά και κανάκεμα μη σεξουαλικό μπορεί να αντέξει ένας 15αρης με τη μάνα του, την αδερφή του ή τη θεία του που τις έχει δει γυμνές 175000 φορές πάλι δε μας το εξήγησαν).

Κατ' εμένα είναι πολύ σωστά αυτά που λέει, και τα εφαρμόζω στην οικογένειά μου με αποτέλεσμα τα παιδιά μου ούτε να ντρέπονται για το σώμα τους αλλά και να αισθάνονται κάθε στιγμή ότι εκτός από έλεγχο υπάρχει και αγάπη προς αυτά από τους γονείς. Επίσης ότι πρέπει να εκδηλώνουν την αγάπη τους προς τον άλλον και όχι απλά να αφήνουν να εννοηθεί.
Δεν μιλάμε για να βγαίνουν γυμνά στα μπαλκόνια η να τον παίζουν μπροστά μου η να τρίβω τα βυζιά της μάνας τους μπροστά τους αλλά ούτε να μην αλλάζουν σώβρακο μπροστά σε άλλους όπως είχα κάποιους στον στρατό.
Σε όλα πρέπει να υπάρχει το (αρχαιοελληνικό) μέτρον άριστο.
Και μιλάμε βεβαίως για παιδιά καθώς στα 15 που αναφέρεις είναι πια έφηβος και όλα τα πράγματα στην διαπαιδαγώγηση αλλάζουν.
Όλα με μέτρο, όταν ξεφεύγουμε τότε τα κάνουνε σκατά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μad max, γουσταρεις Νορβηγια φιλε? Γαματη χωρα ε? :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Αντε ρε να γραψω κατι ακομα...περι ηθων κ οικογενειας εκει πανω.
Η Τυπισσα εμενε με την κορη της 11 χρονων(το ενα απο τα 3 παιδια με τρεις πατεραδες που ειχε..)το κοριτσακι κοιμοταν στο διπλα δωματιο.εκει τα σπιτια χωριζουν τα δωματια με γυψοσανιδες κ οχι τοιχους..στο γαμησι η τυπισσα φωναζε σε στυλ τσοντας...ψιλοκολλαγα ξεροντας οτι το παιδι τα ακουγε ολα..ενα βραδυ λοιπον το παιδι διαμαρτηρηθηκε λεγοντας "καντε πιο ησυχα"...η τυπισσα μολις εχυσε σηκωθηκε κ εβαλε τετοιο κωλοχερο στο κοριτσακι που το λυπηθηκα...την επομενη μερα το μετακομισε σε ενα βοηθητικο δωματιο που με το ζορι χωραγε το παιδικο κρεββατι...ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΕΕΕ???
ο δε γιος.....ΑΑΑΛΛΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ.............

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Τυπισσα εμενε με την κορη της 11 χρονων(το ενα απο τα 3 παιδια με τρεις πατεραδες που ειχε..)το κοριτσακι κοιμοταν στο διπλα δωματιο.εκει τα σπιτια χωριζουν τα δωματια με γυψοσανιδες κ οχι τοιχους..στο γαμησι η τυπισσα φωναζε σε στυλ τσοντας...ψιλοκολλαγα ξεροντας οτι το παιδι τα ακουγε ολα..ενα βραδυ λοιπον το παιδι διαμαρτηρηθηκε λεγοντας "καντε πιο ησυχα"...η τυπισσα μολις εχυσε σηκωθηκε κ εβαλε τετοιο κωλοχερο στο κοριτσακι που το λυπηθηκα...την επομενη μερα το μετακομισε σε ενα βοηθητικο δωματιο που με το ζορι χωραγε το παιδικο κρεββατι...ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΕΕΕ???

Λεγε, τυπε,χωσε

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
μια μερα χτυπαει το τηλεφωνο...Η Τυπισσα χλωμιαζει..'THEY RAPED MY SON!!!" τι πως που?????η ταδε συμμορια κλπ κλπ.ΟΚ λεω κ ντυνομαι,καβαλλαω το 1000 κ κατεβαινω στην κωμοπολη...Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ με μια συμμορια πιτσιρικαδων που ειχανε γμησει την περιοχη με φωτιες σε μαγαζια,κλοπες ,ντηλ,κλπ κλπ.οτι βλεπουμε στις αμερικανικες συμμοριες.ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ κ με εντονο υφος αφου τυος δειχνω με το δαχτυλο τους φωναζω...ερχεται ο αρχηγος κ καλα..ενα μοσχαρι 1.90 17 χρονων ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ!!!ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ της αλληνης κ παιρνω την εξησ απαντηση
''ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ???ρωτα ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!πεσαν τα μουτρα μου....
ερχεται ο πιτσιρικας σπιτικαποιες μερες αργοτερα...τον παιρνω κ του μιλαω με τροπο....
τι εγινε ΜΑ...Ν?ε να πηγαμε στο παρτυ ,ηπιαμε ποτο κ εκστασυ ,ξαπλωσαμε κ μετα το 69 με γαμησε...εγω δεν ηθελα οποτε με βιασε!!!
ρε ειχες ξανα τετοια εμπειρια τον ρωταω??ναι μου λεει αρκετες φορες αλλα μονο στοματικο εκανα!!!!!!!
Ε ΡΕ Κ ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ Κ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
ειχαν κανει κ μυνηση στον πακιστανο εν τω μεταξυ!!!!
μπαινουμε μεσα κ αρχιζουμε να τρωμε ολοι μαζι...
σε μια στιγμη ο μαλακας λεει στη μανα του.
ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΓΜΗΣΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ,ΜΕ τρωει η κωλοτρυπιδα μου ,ειναι ξερη κ κλανω συνεχεια!!!
μουρθε να ξερασω κ εφυγα απο το τραπεζι.....
κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΕΛΕΙΑ!!
ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Κ ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ!!
((ΕΧΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.............)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Eντάξει,αν πήγες και βρήκες την Μις Ναυάγιο της Νορβηγίας,δε σου φταίει η χώρα.
Δηλαδή εσύ όταν είδες 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άντρες,δεν πήρες τα χαμπάρια σου;

Eίναι σαν να πάω να βρω μια γερμανίδα που γαστρώθηκε στα 16 από κάποιον μουσταφά ή αμντουλάχ,ζει από την πρόνοια και δέκα η ώρα το πρωί πίνει κρασομπύρα..
Και μετά να κράζω όλες τις Γερμανίδες.

Αν και έχω επισκεφτεί τις Σκαδνιναβικές χώρες,θα πω ότι σαν τουρίστας δεν μπορείς να έχεις άποψη για μια χώρα,οπότε δε θα επιμείνω έναντι ατόμων που έζησαν χρόνια εκεί.

Βλέπω όμως καμιά φορά έρευνες για το που ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι,κ.λ.π.
και ενώ η Νορβηγία παίζει σε πολλές έρευνες,η Ελλάδα δεν παίζει ΠΟΤΕ σε καμία..
Ούτε καν σε επίπεδο πόλεων δεν έχει ψηφιστεί καμία της Ελλάδας σαν πόλη με καλή διαβίωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom