Νέα

Στην Κόλαση της Νορβηγίας (Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι στη φάση να φύγω για Νορβηγία κι έπεσα στο θρεντ αυτό. ..
Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια αλλά το μόνο που έχω τσεκάρει είναι ότι αν πατήσεις πχ στο googlemaps sauna club ή μπουρδελα,σεξ κτλ δεν υπάρχει τίποτα. ..όλα απαγορευμένα... φυσικά στο saunaclub είναι φουλ... κάθε γειτονιά κι από ένα...ΜΟΝΟ για γκει :S

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Eντάξει,αν πήγες και βρήκες την Μις Ναυάγιο της Νορβηγίας,δε σου φταίει η χώρα.
Δηλαδή εσύ όταν είδες 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άντρες,δεν πήρες τα χαμπάρια σου;
Αυτό που λέει πάντως το έχω δει ξανά πολλές φορές. .Επειδή ψάχνω για τη χώρα το έχω πετύχει να το γράφουν πολλοί και διάφοροι, όπως ακριβώς ο φίλος πιο πάνω. ..

Εγγρ.
18 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μπουρδες είναι όλα αυτά
εγώ που ζω εδώ το λέω.
Τώρα αν εσάς σας αρέσει να βαράτε
τα παιδιά σας, ΝΑΙ στη Νορβηγία θα
έχετε πρόβλημα!
Και αν κάποιοι δεν μπορούν να
καταλάβουν τις διαφορές στον
τρόπο σκέψης δείτε αυτό.
Σε αντίστοιχο σαιτ στο Ιράκ διαβάζουν αυτά:
Ερευνα: Τρεις στους δέκα άντρες κακοποιούνται σωματικά από γυναίκες στην Ελλάδα της κρίσης

19/03/201614:50

Και επτά στους δέκα πέφτουν θύματα ψυχολογικής βίας

Τρεις στους δέκα άντρες κακοποιούνται σωματικά από τη γυναίκα στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ επτά στους δέκα πέφτουν θύματα ψυχολογικής βίας, σύμφωνα με ευρωπαϊκή μελέτη, όπως αναφέρει η συμβουλευτική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη, στο «Πρακτορείο FM».

Τι σκέφτονται αυτοί για
εμάς τους Έλληνες ;

Πηγή:?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτό που λέει πάντως το έχω δει ξανά πολλές φορές. .Επειδή ψάχνω για τη χώρα το έχω πετύχει να το γράφουν πολλοί και διάφοροι, όπως ακριβώς ο φίλος πιο πάνω. ..

Αν έχεις πετύχει να γράφουν πολλές φορές το ίδιο,είμαι σίγουρος ότι το έχεις πετύχει να το γράφουν/λένε μετανάστες.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον MAD MAX,η αλήθεια είναι ότι οι νότιοι μετανάστες στις συντριπτική τους πλειοψηφία,ΑΝ βρουν ντόπια γυναίκα στη Β.Ευρώπη,αυτή θα είναι από το τελευταίο ράφι.
Δε μιλάω απλά για ένα γαμήσι,αλλά για να αράξεις.

Πολλοί λίγοι,κυρίως μέσω σπουδών-δουλειάς,ξεφέυγουν από αυτό τον κανόνα.
Σιγά που θα κάτσει να κάνει σχέση μια σοβαρή-όμορφη Σκανδιναβή,με έναν μετανάστη.
Δε μιλάω μόνο για μουσλίμια που δεν έχουν καμία τύχη.
Αλλά και για Έλληνες,Ιταλούς...

Για να γίνει αυτό,πρέπει ο συγκεκριμένος μετανάστης να έχει τέτοια θέλγητρα,που να αξίζει η τύπισσα να "χάσει" όσα στάνταρ θα της δώσει μια σχεση με έναν ομοεθνή της.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΛΟΠΟΝ με την ταπεινη μου αποψη η χωρα ενδηκνειται για
Ατομα που δεν τους πειραζει κ μοναξια,ατομα που εχουν οικογενεια κ θελουν να μεταναστευσουν μαζι της κ δεν εχουν στον ηλιο μοιρα στην Ελλαδα,για ατομα που δεν τους πειραζει το να μη βλεπουν ηλιο,για ατομα που θελουν να ζησουν μπροστα σε ενα πι σι ,για ατομα που θελουν να απομονωθουν,να ζουν σε μια κοινωνια που ο ελεγχος στα παντα ειναι πραγματικος κ να τρωνε πιτσα με 250κορωνες delivery η 500 κορωνες στην πιτσαρια 8 κορωνες ισον ενα ευρω,να καπνιζουν prince με 12 ευρω το πακετο, με τη βενζινη στα 2 ετρω κοντα με ενα hyundai I 20 στα 30.000 eyro
ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΗ 0....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 2500-3000 MAX eyro το μηνα...ζεις με αυτα???
I DONT THINK SO......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
Κ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ατομα που δεν τους πειραζει κ μοναξια,ατομα που εχουν οικογενεια κ θελουν να μεταναστευσουν μαζι της κ δεν εχουν στον ηλιο μοιρα στην Ελλαδα,για ατομα που δεν τους πειραζει το να μη βλεπουν ηλιο,για ατομα που θελουν να ζησουν μπροστα σε ενα πι σι ,για ατομα που θελουν να απομονωθουν,να ζουν σε μια κοινωνια που ο ελεγχος στα παντα ειναι πραγματικος κ να τρωνε πιτσα με 250κορωνες delivery η 500 κορωνες στην πιτσαρια 8 κορωνες ισον ενα ευρω,να καπνιζουν prince με 12 ευρω το πακετο, με τη βενζινη στα 2 ετρω κοντα με ενα hyundai I 20 στα 30.000 eyro
ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΗ 0....
I DONT THINK SO......

gia προτεινε αλλες χωρες για μεταναστευση

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Αν έχεις πετύχει να γράφουν πολλές φορές το ίδιο,είμαι σίγουρος ότι το έχεις πετύχει να το γράφουν/λένε μετανάστες.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον MAD MAX,η αλήθεια είναι ότι οι νότιοι μετανάστες στις συντριπτική τους πλειοψηφία,ΑΝ βρουν ντόπια γυναίκα στη Β.Ευρώπη,αυτή θα είναι από το τελευταίο ράφι.
Δε μιλάω απλά για ένα γαμήσι,αλλά για να αράξεις.

Πολλοί λίγοι,κυρίως μέσω σπουδών-δουλειάς,ξεφέυγουν από αυτό τον κανόνα.
Σιγά που θα κάτσει να κάνει σχέση μια σοβαρή-όμορφη Σκανδιναβή,με έναν μετανάστη.
Δε μιλάω μόνο για μουσλίμια που δεν έχουν καμία τύχη.
Αλλά και για Έλληνες,Ιταλούς...

Για να γίνει αυτό,πρέπει ο συγκεκριμένος μετανάστης να έχει τέτοια θέλγητρα,που να αξίζει η τύπισσα να "χάσει" όσα στάνταρ θα της δώσει μια σχεση με έναν ομοεθνή της.
H ΠΡΩΤΗ μου συζυγος ηταν ενας εξαιρετικος ανθρωπος απο μια καλη οικογενεια κ ηλθε να ζησουμε στην Ελλαδα..πριν πολλααα χρονια..ημασταν βεβαια πιτσιρικια κ αργοτερα χωρισαμε..βλεπεις αυτη ηταν κατασταλαγμενος ανθρωπος για οικογενεια κ παιδια ενω εγω πολυ νεος ακομη....βεβαια ηταν.......ΦΙΝΛΑΝΔΗ.ΑΚΟΜΗ εχω φιλικη επαφη μαζι της οπως κ πολλους φιλους πανω εκει.κ μιλαω για ονοματα που πρωτοστατουσαν στα rally..επισης στην ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ χρωσταω οτι εμαθα στο επαγγελμα μου..Σκανδιναυοι κ αυτοι αλλα ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ...ΝΑ!!!
Βλεπεις ακουγοντας κ γω σκανδιναυια νομιζα οτι ολες οι χωρες ειναι το ιδιο....ΑΛΛΑ ΔΕΝ
Αν ημουν πιο ΩΡΙΜΟΣ η πιο μεγαλος μαλλον θα επρεπε να ειχα μεινει ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Πως εφτασε 10 σελιδες ενα θεμα που ξεκινησε με τετοια απιστευτη και χοντροκομμενη μπαρουφα επιπεδου σωρρα?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
gia προτεινε αλλες χωρες για μεταναστευση
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ την αλλη βδομαδα Μολις προσγειωθω κ δω κανα δυο πραγματα..βλεπεις αυτες τις μερες ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΩΣ σε μερος που δεν αντεχουν πολλοι..τουλαχιστον εκει ειναι το πακετο ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο Νορβηγιες κλπ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ,Κ εχει πολυ μικρο κοστος ζωης.
THE NAME IS..........
SAUDI ARABIA

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
H ΠΡΩΤΗ μου συζυγος ηταν ενας εξαιρετικος ανθρωπος απο μια καλη οικογενεια κ ηλθε να ζησουμε στην Ελλαδα..πριν πολλααα χρονια..ημασταν βεβαια πιτσιρικια κ αργοτερα χωρισαμε..βλεπεις αυτη ηταν κατασταλαγμενος ανθρωπος για οικογενεια κ παιδια ενω εγω πολυ νεος ακομη....βεβαια ηταν.......ΦΙΝΛΑΝΔΗ.ΑΚΟΜΗ εχω φιλικη επαφη μαζι της οπως κ πολλους φιλους πανω εκει.κ μιλαω για ονοματα που πρωτοστατουσαν στα rally..επισης στην ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ χρωσταω οτι εμαθα στο επαγγελμα μου..Σκανδιναυοι κ αυτοι αλλα ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ...ΝΑ!!!
Βλεπεις ακουγοντας κ γω σκανδιναυια νομιζα οτι ολες οι χωρες ειναι το ιδιο....ΑΛΛΑ ΔΕΝ

Και εγώ έπρεπε να μεταναστεύσω για να καταλάβω ότι οι τρεις χώρες αυτές δεν είναι ίδιες.

Πάντως το σχόλιό μου δεν αφορούσε εσένα προσωπικα.
Το έγραψα για να ξέρουν τυχόν μελλοντικοί μετανάστες προς Βορρά τι παίζει στο θέμα ντόπιες γυναίκες-σχέση με μετανάστη.

Έχω συγγενείς που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει εδώ,αλλά επειδή δεν καλλιεργήθηκαν καθόλου,ούτε είναι τίποτα Μπραντ Πιτ ή τίποτα ταλέντα σε κάτι,ότι γερμανίδα έχω δει από αυτούς ήταν:
A)Eναλλακτική ημισαβούρα με αδυναμία στους ξένους.
Β)Ανθυπομέτρια ανάλογης πνευματικής υποστάθμης
Γ)Ξέκωλο σολάριουμ φθηνό γκομενάκι,καλό για γαμήσι,αλλά όχι για οτιδήποτε άλλο.

Και αυτό ισχύει και για τις γυναίκες μετανάστριες.
Μια 25-30 χρονών Ελληνίδα,7-8άρι σε εμφάνιση,με βασικά γερμανικά,που θα βρει δουλειά στο lidl,
αν βρει Γερμανό άντρα για σχεση θα είναι ίσης κλάσης ή συνήθως κατώτερός της σε εμφάνιση,καλλιέργεια,δουλειά..

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΗ 0....
I DONT THINK SO......

Γράφεις για το κόστος ζωής το οποιο ειναι πολυ ψηλό, αλλα αντίστοιχα και οι μισθοί ειναι ψηλοί. Εχω ενα φιλαράκι που πήγε πριν 5 χρονια χωρίς ουτε ενα ευρω στη τσέπη του. Ειχε γνωρίσει μια Νορβηγιδα στην Ελλαδα σε διακοπές και αποφάσισε να παει πανω να βρει δουλεια και να σπουδάσει καθώς στην Έλλαδα θα ηταν αδύνατον να σπουδάζει να μένει μόνος και να εργάζεται αμειβόμενος ικανοποιητικά.
Έμεινε λοιπόν στο σπιτι της γκόμενας, βρήκε δουλεια σχεδον αμέσως, κάθησε να μάθει τη γλώσσα και ενα χρονο αργότερα σπούδαζε. Τωρα ουτε που το σκέφτεται να γυρίσει πιςω. Μονο διακοπουλες.
Σε αυτή τη χωρα μπορεις να βρεις δουλεια εύκολα, μπορεις να πάρεις δάνειο και γενικά μπορεις να ζήσεις ανθρώπινα. Ενας νέος άνθρωπος μπορει να ζήσει χωρίς να εξαρτιέται απο τους δικούς του για αυτο και τόσα παιδια φεύγουν απο τα σπίτια στα 18.
Ναι, σιγουρα υπαρχουν πιο πολλες πουσταρες μιας και ειναι αποδεκτοί απο την κοινωνία, υπαρχουν και Πολλα "ναυάγια" όπως στην Ελλαδα, εχει πολυ βροχη, πολυ σκοτάδι το χειμώνα, ανθρώπους πολυ  εσωστρεφείς, αλλα πουθενά δεν βρίσκεις το τέλειο.
Ειναι άδικο να χαρακτηρίζουμε λαούς απο καποιες μεμονωμένες περιπτωςεις και εμείς ως Ελληνες εχουμε στιγματιςθει πολυ και δω σε αυτο το νήμα εχουμε χωρισθεί στους φιλονορβηγους και αντινορβηγους. Προς τι ? Οι γνώμες μας δεν θα αλλάξουν τίποτα, δυστυχώς.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
εγω την εμπειρια μου εγραψα...οποιος εχει απορια για την Χωρα ΜΠΟΡΕΙ να δοκιμασει...
κ μια κ αναφερθηκε περι  ΜΟΥΝΑΡΕΣ...
ΤΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΛΠ..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ
ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κατ' εμένα είναι πολύ σωστά αυτά που λέει, και τα εφαρμόζω στην οικογένειά μου με αποτέλεσμα τα παιδιά μου ούτε να ντρέπονται για το σώμα τους αλλά και να αισθάνονται κάθε στιγμή ότι εκτός από έλεγχο υπάρχει και αγάπη προς αυτά από τους γονείς. Επίσης ότι πρέπει να εκδηλώνουν την αγάπη τους προς τον άλλον και όχι απλά να αφήνουν να εννοηθεί.
Δεν μιλάμε για να βγαίνουν γυμνά στα μπαλκόνια η να τον παίζουν μπροστά μου η να τρίβω τα βυζιά της μάνας τους μπροστά τους αλλά ούτε να μην αλλάζουν σώβρακο μπροστά σε άλλους όπως είχα κάποιους στον στρατό.
Σε όλα πρέπει να υπάρχει το (αρχαιοελληνικό) μέτρον άριστο.
Και μιλάμε βεβαίως για παιδιά καθώς στα 15 που αναφέρεις είναι πια έφηβος και όλα τα πράγματα στην διαπαιδαγώγηση αλλάζουν.
Όλα με μέτρο, όταν ξεφεύγουμε τότε τα κάνουνε σκατά.

1.το κόκκινο δεν το άκουσα ποτέ.Αντιθέτως άκουσα πολλές φορές αυτό περί ενηλίκων.

2.

Ούτε κι αυτός το έχασε το μέτρο μόνο χέρι έβαζε αλλά έγινε βιβλίο!!!!

3.
www.newsbomb.gr/ellada/news/story/401123/sok-stin-patra-o-pateras-evaze-ton-gio-na-viazei-ti-mana]http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/401123/sok-stin-patra-o-pateras-evaze-ton-gio-na-viazei-ti-mana[/url]

Αυτοί έχασαν το μέτρο βέβαια αλλά είχαν καλή πρόθεση ήθελαν να κάνουν το γιό τους άντρα όχι πουστη!!!!

Ελπίζω να έχεις υπόψη σου πόσο λεπτές ισορροπίες είναι αυτές στις σχέσεις των ανθρώπων έτσι;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι Φινλανδοί ρε δεν είναι σκανδιναυοί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγω την εμπειρια μου εγραψα...οποιος εχει απορια για την Χωρα ΜΠΟΡΕΙ να δοκιμασει...
κ μια κ αναφερθηκε περι  ΜΟΥΝΑΡΕΣ...
ΤΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΛΠ..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ
ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

μια χαρά είναι η Νορβηγία και σαν χώρα και σαν ζωή ... αρκεί να ξέρεις , να προσαρμόζεσαι και φυσικά να κονομάς... αν είσαι εργατάκος μετανάστης τότε τα πράγματα είναι δύσκολα...

η εμπειρία μου από εκεί είναι θετική πηγαίνοντας τα τελευταία 12 χρόνια κάθε χρόνια για 3-4 βδομάδες για δουλειές... καλή κονόμα, δυστυχώς υψηλοί φόροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom