Νέα

Στην Κόλαση της Νορβηγίας (Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
:hi: εγραψες
καλη χρονια  :tits2: :tits2: :tits2:

Γλωσσολογικά επίσης έχουν πολύ ενδιαφέρουν μιας και η γλώσσα τους δεν ανοίκει στην Ινδοευρωπαϊκή οικογένεια κι ανοίκει στην Φινοουγγρική, στην οποία ανοίκουν και τα Ουγγαρέζικα.

Ένα βίντεο για τους γνώστες της Αγγλικής:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εγω δεν λυπαμε κανεναν..Ας προσεχουν τη ψηφιζουν η ας βγουνε να τους ριξουν δεκα χερια ξυλο και κρεμαλες..Ετσι ερχεσαι ο σεβασμος..Ειναι σαν τον τυπο που σου ριχνει σφαλιαρα..Αμα του ριξεις πισω θα το ξανασκεφτει να το συνεχισει αν καθεσαι παθητικος θα σου κοκκινησει τον σβερκο..
Οπως μας κανουν και εδω..
ΣΤη Νορβηγια ισως διαβαζουν για την κολαση της Ελλαδας οπου 7χρονια μας σβερκωνουν και εμεις λεμε και αλλο και αλλο χαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο τοτε συναδελφος μου εκει(λιθουανος)μου ειχε πει κατι που καλυπτει ολη το θρεντ..
'Φιλε ξερεις τι καλο εχει η Νορβηγια? αυτα τα μικρα χαρτακια"ετσι αποκαλουσε τα χαρτονομισματα.
αυτο λοιπον κυριοι εχει εκει πανω..κ αφηστε τα πολιτικα..θα μπορουσα να γραφω ωρες για αυτη τη κολοχωρα που οι κατοικοι της πριν βγαλουν τα πετρελαια καπου στο 1970 ηταν απλα αξεστοι..γερμανορατσα του κερατα...τπτ αλλο..ΔΕΝ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ!Αυτοι ειναι αλλη φυλη(φιννο-ουγγροι)τωρα περι γαμησιου κλπ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ Κ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΕΣ.εχω γυρισει κ ζησει πολλες χωρες...ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΠΡΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑ -ΠΙΣΩ ΦΑΒΕΛΛΑ...ναι υπαρχουν κ καποιοι που ειναι Σκανδιναυοι,αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι wannabe americans, η πλακα ειναι οτι ολοι ειναι καταχρεωμενοι στο κρατος.α ξεχασα κ τουσ μηχανοβιους που 90% κυκλοφορανε με χαρλευ ντυμενοι οπως ο easy rider κ οδηγουν με 80 στις εθνικες(που αν τις δειτε ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!)
ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ κ Ο ΗΡΩΑΣ συνφορουμιτης που ζει ακομη πανω(ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ BERGEN αδελφε??)
Αυτα για σημερα ,αμα θελετε να σας πω κ για τον πουστακο το γιο της τυπισσας που τραβιομουνα εκει πανω...ΘΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!
Αυτή ακριβώς είναι η άποψή μου για τους Νορβηγούς ζώντας τους στη Ρόδο πολύ καλά και απο διάφορα πόστα!!Ενώ όλοι οι σερβιτόροι και μπάρμαν σε Τουριςτάδικα έχουν να πούν τα καλύτερα για τους Νορβηγούς και τους αποκαλούν μακράν τους καλύτερους πελάτες οι ιδιοκτήτες ποιοτικών μαγαζιών στις ίδιες γειτονιές δεν τους βλέπουν ποτέ!Όπως κι εγώ απο το δικό μου πόστο που απευθύνεται σε ποιοτικό Τουρισμό ποτέ δεν εκτίμησα τους Νορβηγούς, καθώς και αυτοί δεν εκτιμούν οτιδήποτε πολιτιστικό υπάρχει στη χώρα και βρίσκεται σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία..Τους ενδιαφέρει μόνο ο ήλιος, η πισίνα και η κρεπάλη...Λίγο πολύ όμως όλοι οι Σκανδιναυοί έτσι είναι με λίγο πιο σοβαρούς τους Δανούς...

Τις Νορβηγίδες τις θεωρώ κι εγώ τις χειρότερες σε θέματα ηθικής σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες Σκανδιναυες και γυναίκες γενικά!!Η κάθε κίνηση και επιλογή τους είναι ζωώδης και δεν έχουν ίχνος ...σεξουαλικής διαπεδαγώγησης!!Όλα αυτά που  λέτε κάποιοι για συστήματά εκπαίδευσης , pisa results και  :jerking: του Ο.Ο.Σ.Α  τα πετάω στα σκουπίδια όταν για παράδειγμα το δεκαωχτάχρονό τους παρτουζώνεται μπροστά στα μάτια μου χωρίς προφύλαξη απο αγνώστους που ούτε αυτή ήξερε πόσοι ήταν...και πολλά άλλα περιστατικά καθώς και απο προσωπική εμπειρία που ποτέ Νορβηγήδα δεν ζήτησε προφύλαξη !!!!Έτσι είναι οι μορφωμένοι λαοί???
Το μόνο θετικό που μπορώ να βρώ στη Νορβηγία  είναι πως έβγαλε τον πιο σωστό και συγκροτημένο εθνικιστή!Συμφωνώ με τις ιδέες του,την επιλογή στόχων και τη μεθοδολογία αλλά όχι για τις πράξεις του!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Αυτή ακριβώς είναι η άποψή μου για τους Νορβηγούς ζώντας τους στη Ρόδο πολύ καλά και απο διάφορα πόστα!!Ενώ όλοι οι σερβιτόροι και μπάρμαν σε Τουριςτάδικα έχουν να πούν τα καλύτερα για τους Νορβηγούς και τους αποκαλούν μακράν τους καλύτερους πελάτες οι ιδιοκτήτες ποιοτικών μαγαζιών στις ίδιες γειτονιές δεν τους βλέπουν ποτέ!Όπως κι εγώ απο το δικό μου πόστο που απευθύνεται σε ποιοτικό Τουρισμό ποτέ δεν εκτίμησα τους Νορβηγούς, καθώς και αυτοί δεν εκτιμούν οτιδήποτε πολιτιστικό υπάρχει στη χώρα και βρίσκεται σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία..Τους ενδιαφέρει μόνο ο ήλιος, η πισίνα και η κρεπάλη...Λίγο πολύ όμως όλοι οι Σκανδιναυοί έτσι είναι με λίγο πιο σοβαρούς τους Δανούς...

Τις Νορβηγίδες τις θεωρώ κι εγώ τις χειρότερες σε θέματα ηθικής σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες Σκανδιναυες και γυναίκες γενικά!!Η κάθε κίνηση και επιλογή τους είναι ζωώδης και δεν έχουν ίχνος ...σεξουαλικής διαπεδαγώγησης!!Όλα αυτά που  λέτε κάποιοι για συστήματά εκπαίδευσης , pisa results και  :jerking: του Ο.Ο.Σ.Α  τα πετάω στα σκουπίδια όταν για παράδειγμα το δεκαωχτάχρονό τους παρτουζώνεται μπροστά στα μάτια μου χωρίς προφύλαξη απο αγνώστους που ούτε αυτή ήξερε πόσοι ήταν...και πολλά άλλα περιστατικά καθώς και απο προσωπική εμπειρία που ποτέ Νορβηγήδα δεν ζήτησε προφύλαξη !!!!Έτσι είναι οι μορφωμένοι λαοί???
Το μόνο θετικό που μπορώ να βρώ στη Νορβηγία  είναι πως έβγαλε τον πιο σωστό και συγκροτημένο εθνικιστή!Συμφωνώ με τις ιδέες του,την επιλογή στόχων και τη μεθοδολογία αλλά όχι για τις πράξεις του!

Ναι αλλα σαν νεοι ποσες χαρες μας χαρισαν οι δεκαοχταχρονες Νορβηγιδες; Τις αγαπαμε για τις αναμνησεις μας. Δεν θα ειμασταν οι ιδιοι χωρις τις εμπειριες αυτες.

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Αυτή ακριβώς είναι η άποψή μου για τους Νορβηγούς ζώντας τους στη Ρόδο πολύ καλά και απο διάφορα πόστα!!Ενώ όλοι οι σερβιτόροι και μπάρμαν σε Τουριςτάδικα έχουν να πούν τα καλύτερα για τους Νορβηγούς και τους αποκαλούν μακράν τους καλύτερους πελάτες οι ιδιοκτήτες ποιοτικών μαγαζιών στις ίδιες γειτονιές δεν τους βλέπουν ποτέ!Όπως κι εγώ απο το δικό μου πόστο που απευθύνεται σε ποιοτικό Τουρισμό ποτέ δεν εκτίμησα τους Νορβηγούς, καθώς και αυτοί δεν εκτιμούν οτιδήποτε πολιτιστικό υπάρχει στη χώρα και βρίσκεται σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία..Τους ενδιαφέρει μόνο ο ήλιος, η πισίνα και η κρεπάλη..

βρε ποιους μου θυμιζει αυτο ε  :dancing:

Το μόνο θετικό που μπορώ να βρώ στη Νορβηγία  είναι πως έβγαλε τον πιο σωστό και συγκροτημένο εθνικιστή!Συμφωνώ με τις ιδέες του,την επιλογή στόχων και τη μεθοδολογία αλλά όχι για τις πράξεις του!

αυτο δεν βγαζει πολυ νοημα αλλα μαλλον το ξερεις ηδη, απλως δεν θελεις να φανεις...αξιοποινος  :rolleyes:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι αλλα σαν νεοι ποσες χαρες μας χαρισαν οι δεκαοχταχρονες Νορβηγιδες; Τις αγαπαμε για τις αναμνησεις μας. Δεν θα ειμασταν οι ιδιοι χωρις τις εμπειριες αυτες.
Φίλε μου , ποτέ μα ποτε δεν κατηγόρησα ούτε θα κατηγορήσω κάποια για το οτι είναι ευκολή ή οτι ανοίγει με τη πρώτη τα πόδια!Αξιαίπενη είναι και καλή κοπέλα αν το κάνει!! :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτό που κριτικάρω και ενίωτε κατακρίνω είναι οι επιλογές τους !!!Και όπωτε δεν είναι "ποιοτικώς" σωστές τότε τους καταλογίζω την έλλειψη γούστου και σε χειρότερες περιπτώσεις την ολοκληρωτική  έλλειψη παιδείας!!!

Καλή Μουνοχρονιά !!! :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
O Breivik για παράδειγμα δηλαδή που έσφαξε καμιά 80αριά ανθρώπους, οι περισσότεροι από αυτούς έφηβοι.
Λόγω των ημερών δεν θα γράψω αυτό που μου ήρθε όταν διάβασα το ποστ
τι θα εγραφες?
οτι επρεπε να τους φάει όλους?
η ακρότητα ορισμενων σας ειναι πραγματι σοκαριστική  :coffee:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Ειναι απίστευτα κάποια ποσταρισματα εδώ μεςα και απλα φαίνεται η νοοτροπία που υπάρχει. Καθόμαστε και μιλάμε για "έλλειψη Παιδιας" των Νορβηγών την οποία διαπιστώνουμε απο κάποιους τυχαίους τουρίστες δ κατηγορίας που έρχονται για μέθοκοπημα. Το οτι σαν Ελληνες εχουμε μια χωρα χρεωκοπημένη, απο τις δικές μας επιλογές Πολιτικών προσώπων, μια παιδεία βασισμένη στη παραπαιδεία και γενικά κανέναν σεβασμό σε απλούς νόμους (Κ.Ο.Κ , κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, καθαριότητα δημοσίων χωρών ) ειναι θέματα που αγνοούμε πόσο "πιςω" μας κρατάνε.
Δηλαδη σε ποια θέματα επιδεικνύουμε Παιδεία συνολικά σαν χωρα ? Οταν πχ βλέπουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο την TV προσκεκλημένο σε λέσχη Αξιωματικών να φουμάρει ?
Οταν ενας Πρόεδρος της Βουλης για μια μέρα, διορίζει την κόρη του ? Οταν καθε χρονο βλέπουμε να καίνε το Πολυτεχνείο ανεξαρτήτως ποιο κομμα Κυβερνά. Οταν περπατάμε στο δρόμο και προσπαθήσουμε να μη γλιστρήσουμε σε καμια σκυλοκουραδα?
Μπορει όντως να υπαρχουν ενα σωρό Νορβηγοί που δεν εχουν "παιδεία" και να τους μαζεύεις απο τα,πεζοδρόμια λιώμα στο μεθύσι.
Σαν Κράτος ομως και σε επίπεδο θεσμών δεν ειναι το δικο μας μπουρδελομπαχαλο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ειναι απίστευτα κάποια ποσταρισματα εδώ μεςα και απλα φαίνεται η νοοτροπία που υπάρχει. Καθόμαστε και μιλάμε για "έλλειψη Παιδιας" των Νορβηγών την οποία διαπιστώνουμε απο κάποιους τυχαίους τουρίστες δ κατηγορίας που έρχονται για μέθοκοπημα. Το οτι σαν Ελληνες εχουμε μια χωρα χρεωκοπημένη, απο τις δικές μας επιλογές Πολιτικών προσώπων, μια παιδεία βασισμένη στη παραπαιδεία και γενικά κανέναν σεβασμό σε απλούς νόμους (Κ.Ο.Κ , κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, καθαριότητα δημοσίων χωρών ) ειναι θέματα που αγνοούμε πόσο "πιςω" μας κρατάνε.
Δηλαδη σε ποια θέματα επιδεικνύουμε Παιδεία συνολικά σαν χωρα ? Οταν πχ βλέπουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο την TV προσκεκλημένο σε λέσχη Αξιωματικών να φουμάρει ?
Οταν ενας Πρόεδρος της Βουλης για μια μέρα, διορίζει την κόρη του ? Οταν καθε χρονο βλέπουμε να καίνε το Πολυτεχνείο ανεξαρτήτως ποιο κομμα Κυβερνά. Οταν περπατάμε στο δρόμο και προσπαθήσουμε να μη γλιστρήσουμε σε καμια σκυλοκουραδα?
Μπορει όντως να υπαρχουν ενα σωρό Νορβηγοί που δεν εχουν "παιδεία" και να τους μαζεύεις απο τα,πεζοδρόμια λιώμα στο μεθύσι.
Σαν Κράτος ομως και σε επίπεδο θεσμών δεν ειναι το δικο μας μπουρδελομπαχαλο.

Μόνο όταν κάποιος περάσει ένα εύλογο διάστημα στο εξωτερικό και δει την Ελλάδα μέσα από τα μάτια των ξένων,μπορεί να καταλάβει πόσο γτπ είμαστε σε συγκεκριμένους τομείς.

Στη Στοκχόλμη και στο Όσλο,μας έστειλαν για κάποια σεμινάρια που αφορούν την εκπαίδευση.Εγώ εργαζόμουν στην τριτοβάθμια στην Ελλάδα,το ίδιο και εδώ.
Οι διαφορές είναι ΧΑΟΤΙΚΕΣ.
Από την υποδομή,μέχρι το επίπεδο των φοιτητών.

Στις υποχρεώσεις μου κάποιες φορές είναι και η "επιστασία" πρακτικάρων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια.
Και στην πρωτοβάθμια η διαφορά μας είναι ΧΑΩΔΗΣ.
Ναι,υπάρχουν όλες αυτές οι political correct τάσεις που καυτηριάστηκαν στο βίντεο,υπάρχει όμως και σοβαρό παραγώμενο έργο.

Στην τριτοβάθμια στην Ελλάδα,σε ένα τμήμα με 100 Έλληνες φοιτητές με βάση εισαγωγής το 16,οι 70 είναι για να τους αφήνεις στο ίδιο μάθημα αιώνια,οι 20 κάνουν απλά τα προβλεπόμενα,οι 5 είναι πολύ έξυπνοι αλλά τρόμπες και οι υπολοιποι 5 ο μόνος λόγος να πας στη δουλειά σου.
Εδώ,ακόμη και ο πιο βραδύνους φοιτητής,μέσα από σκληρή δουλειά θα γίνει καλύτερος από τους 5 πολύ έξυπνους,αλλά τρόμπες Έλληνες φοιτητές.

Έτσι είναι,δυστυχώς για εμάς..
Για όλους αυτούς τους λόγους,ακόμη και καλή δουλειά να έχεις,τους πρώτους μήνες πρέπει να δείξεις ότι είσαι η εξαίρεση στη φήμη που συνοδεύει τους Έλληνες.
Ότι είναι αναβλητικοί και τρόμπες..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686
Οι πολίτες της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση το 1821
έχουν τουλάχιστον 40% Αλβανικά γονίδια και
γονίδια από Σκύθες αρκετα και σχετικά
μικρό ποσοστό γονιδίων αρχαίων ελληνων .

Για δες τα αγάλματα ,κυρίως αυτά στο Κεραμεικό,
δες τα αγγεία, δες τις τοιχογραφίες...

79c16-83695441.jpg

Μοιάζουν με τους σύγχρονους έλληνες ;

Νότια Αλβανία είναι η Ελλάδα...

Εκτός από την Κρήτη, τη Θράκη και τη Μακεδονία
και κάποια νησιά...

Γι' αυτό βλέπεις την απαράδεκτη  συμπεριφορά
στο δρόμο,στις πλαζ,στις δημόσιες υπηεσίες,παντού...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μη ξεχνάτε ότι αυτά τα αγάλματα απεικόνιζαν, κυρίως, μέλη της αριστοκρατίας, τα οποία ήταν πιο καθαρά, σε βαθμό τον οποίο ούτε να τον φανταστούμε πλέον δε γίνεται να μπορέσουμε. Κατά τ΄άλλα, αυτό που λέτε με περισσή λύπη, γίνεται παραδεκτό ως αληθές, αν κι όχι στον τόσο υψηλό βαθμό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686
Μη ξεχνάτε ότι αυτά τα αγάλματα απεικόνιζαν, κυρίως, μέλη της αριστοκρατίας, τα οποία ήταν πιο καθαρά, σε βαθμό τον οποίο ούτε να τον φανταστούμε πλέον δε γίνεται να μπορέσουμε. Κατά τ΄άλλα, αυτό που λέτε με περισσή λύπη, γίνεται παραδεκτό ως αληθές, αν κι όχι στον τόσο υψηλό βαθμό.

Φίλε , όποιος έχει πάει για εργασία στην Αλβανία
το διαπιστώνει...

Χαρακτηριστικά των Αλβανών ( όχι όλων, αλλά μεγάλου ποσοστού)
η αχαριστία, θέλουν να σε κλέψουν οπωσδήποτε ακόμα και
αν τους δίνεις καλή αμοιβή, ΔΕΝ έχουν μεράκι για τη δουλειά,
είναι παρτάκηδες, αγενείς και πονηροί, επιθετικοί χωρίς λόγο
και θεωρούν υποχρέωσή τους να πουν κάτι κακό.
Οι Αλβανίδες βίζιτες, είναι  οι χειρότερες, σαν σύνολο...

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Το πιο τραγικό είναι ότι δεν υπάρχει αντίληψη του μέσου Ελληνα γιατι ο ξένος ( Ευρωπαίος) τον βλεπει ετσι. Θεωρεί οτι υπαρχει μια προαιώνια εμπαθεια-ζήλεια απο το,γεγονός οτι ειμαςτε ( αν ειμαςτε πια μετά την Τουρκοκρατία ) απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Εχουμε τοσο αντί-κοινωνικές αντιλήψεις και ειδικα συμπεριφορές που αναπαραγάγουμε απο γενιά σε γενιά τις αντιγράφουμε για ευκολία μας αντί να τις στιγματιζουμε και να τις απομονώνουμε και να πείσουμε μια μέρα και τους υπόλοιπους λαούς οτι δεν ειμαςτε τοσο κάφροι και ανήκουμε στην Ευρώπη.
Η κόλαση ειναι σιγουρα στην Ελλαδα γι αυτο και οσοι μπορούνε την κοπανάνε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Πολυ ενδιαφερουσες όλες οι απόψεις των αξιοτιμων μελων του σιτε που κρατανε ψηλά το επίπεδο
αυτου του πολυ ενδιαφέροντος νηματος
μονη παραφωνια αυτοι οι κωλοπασοκτζηδες που το μονο που ξερουν ειναι οι φλογέρες και θελουν να εκφερουν και άποψη :vomit:
Νότια Αλβανία είναι η Ελλάδα...
τύπε μη μπλέκεις με γονιδια και αλλά δυσκολα να αποδειχτουν κόλπα και  δε φταινε οι καημενοι οι σκιπτάρηδες για τα χάλια μας
αυτος ο πούστης φταίει πάνω απ όλα για το οτι λιγο καλο υπήρξε το εξαφάνισε
0902.jpg
:vomit:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Φίλε , όποιος έχει πάει για εργασία στην Αλβανία
το διαπιστώνει...

Χαρακτηριστικά των Αλβανών ( όχι όλων, αλλά μεγάλου ποσοστού)
η αχαριστία, θέλουν να σε κλέψουν οπωσδήποτε ακόμα και
αν τους δίνεις καλή αμοιβή, ΔΕΝ έχουν μεράκι για τη δουλειά,
είναι παρτάκηδες, αγενείς και πονηροί, επιθετικοί χωρίς λόγο
και θεωρούν υποχρέωσή τους να πουν κάτι κακό.
Οι Αλβανίδες βίζιτες, είναι  οι χειρότερες, σαν σύνολο...

Μπόρεις σε παρακαλω να μας πεις και τα χαρακτηριςτικα των Ελλήνων ?

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Πολυ ενδιαφερουσες όλες οι απόψεις των αξιοτιμων μελων του σιτε που κρατανε ψηλά το επίπεδο
μονη παραφωνια αυτοι οι κωλοπασοκτζηδες που το μονο που ξερουν ειναι οι φλογέρες και θελουν να εκφερουν και άποψη :vomit:τύπε μη μπλέκεις με γονιδια και αλλά δυσκολα να αποδειχτουν κόλπα και  δε φταινε οι καημενοι οι σκιπτάρηδες για τα χάλια μας
0902.jpg

Και όλοι οι πορτακηδες που προκειμένου να βολεύτηνε σε βάρος των συμπατριωτών τους τον ψήφισαν τον Καριολη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686
μονη παραφωνια αυτοι οι κωλοπασοκτζηδες που το μονο που ξερουν ειναι οι φλογέρες και θελουν να εκφερουν και άποψη :vomit:τύπε μη μπλέκεις με γονιδια και αλλά δυσκολα να αποδειχτουν κόλπα και  δε φταινε οι καημενοι οι σκιπτάρηδες για τα χάλια μας
0902.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A0%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom