You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Steven Seagal...τι να πει κανείς...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τι ξυλο δινεις ρε Seagal!!!!!!!!!!!!!!
Να τον προσλαμβάναμε να δείρει...όλους αυτούς που θέλουμε να μπουκετώσουμε;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαα
φοβερο τοπικ
φοβερο τοπικ
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
βαλτον μεσα να αρχισει....
να γαμαει και να δερνει!!!
Εντάξει, είπαμε να τους δείρει...μην τους γαμήσει κιόλας
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εντάξει, είπαμε να τους δείρει...μην τους γαμήσει κιόλας
ʼμα ρίξει καί έναν, και τί έγινε;;;
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εμενα μου αρεσει πολυ ο τροπος που χρησιμοποιει τα χερια του / αυτος μονο με τα χερια βαραει - ποδια δεν χρησιμοποιει / επισης η μαγκια του ξεχειλιζει απο πολυ μακρια / το δωματιο μου ειναι γεματο αφισες του και τραβαω καθε μερα απο 5 - 6 μαλ@@ες για παρτη του / πολυ αντρουκλας ....
bourdeliaris79
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι σχεση εχει ο εντ παρκερ με τον σηγκαλ και το αικιντο?
To aikido είναι ωραίο και εντυπωσιακό στο σινεμά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό απέναντι σε έναν άσχετο ή έστω και σε έναν οπλισμένο άσχετο.
Αν όμως ο άλλος είναι "σχετικός" τότε είναι μάλλον ανεπαρκές.
(Και με το "σχετικός" δεν εννοώ Tae Kwon Do)
Αν όμως ο άλλος είναι "σχετικός" τότε είναι μάλλον ανεπαρκές.
(Και με το "σχετικός" δεν εννοώ Tae Kwon Do)
Επισκέπτης
Ο τύπος είναι πραγματικά Αikido master. Εξάλλου, πριν αρχίζει να παίζει σε ταινίες, ήταν σωματοφύλακας διαφόρων προσώπων (VIPs).
Όσο για αυτό που είπε κάποιος ότι αν ξέρει ο άλλος το Aikido είναι ανεπαρκές... θα διαφωνήσω κάθετα καθότι έχω κάνει και Aikido (2 χρόνια) και Judo (5 χρόνια) που είναι παρεμφερές. Σε αυτές τις πολεμικές τέχνες η ουσία είναι ότι ο αντίπαλος θα κάνει μεγάλο λάθος αν απλώσει χέρι, πόδι, κεφάλι ή δεν ξέρω γω τι άλλο για να σε χτυπήσει. Έχει σπάσει πολύ απλά με μία κίνηση! Αρκεί βέβαια να το κατέχεις... όχι απλά να ξέρεις.
Πάντως εγώ γουστάρω τις ταινίες του γιατι δίνει πολύ βρωμόξυλο και δεν τρώει ΠΟΤΕ ούτε μια φάπα! Αν θυμάμαι καλά μόνο σε 1-2 έργα του έχει φάει έστω μία!
Και... last but not least... ξέρετε ποια είχε γκόμενα αυτός ε? Την Kelly LeBrock. Οι πιο παλιοί θα την θυμούνται από την ταινία "Η Γυναικάρα με τα Κόκκινα". Όντως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! Μέχρι βέβαια που την σαβούριασε στο ξύλο και τον χώρισε!!!
Όσο για αυτό που είπε κάποιος ότι αν ξέρει ο άλλος το Aikido είναι ανεπαρκές... θα διαφωνήσω κάθετα καθότι έχω κάνει και Aikido (2 χρόνια) και Judo (5 χρόνια) που είναι παρεμφερές. Σε αυτές τις πολεμικές τέχνες η ουσία είναι ότι ο αντίπαλος θα κάνει μεγάλο λάθος αν απλώσει χέρι, πόδι, κεφάλι ή δεν ξέρω γω τι άλλο για να σε χτυπήσει. Έχει σπάσει πολύ απλά με μία κίνηση! Αρκεί βέβαια να το κατέχεις... όχι απλά να ξέρεις.
Πάντως εγώ γουστάρω τις ταινίες του γιατι δίνει πολύ βρωμόξυλο και δεν τρώει ΠΟΤΕ ούτε μια φάπα! Αν θυμάμαι καλά μόνο σε 1-2 έργα του έχει φάει έστω μία!
Και... last but not least... ξέρετε ποια είχε γκόμενα αυτός ε? Την Kelly LeBrock. Οι πιο παλιοί θα την θυμούνται από την ταινία "Η Γυναικάρα με τα Κόκκινα". Όντως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! Μέχρι βέβαια που την σαβούριασε στο ξύλο και τον χώρισε!!!
Επισκέπτης
προσωπικο θεωρω το παγκρατιο οτι καλυτερο σε πολεμικη τεχνη!!ειναι ιδανικο οποιαδηποτε κατασταση και αν αντιμετωπισεις ,με οποιον και αν τα βαλεις!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 869
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις