Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ξεπερασμένο είναι το στυλ "Καζατζίδης'' πλέον,γι'αυτό κ δεν υπάρχει καλύτερος.

Τερμάτισε πιθανόν ως ο καλύτερος στο είδος του.
Λαικά τραγουδούσε ο άνθρωπος,απλά το έκανε με δικό του τρόπο..δεν υπάρχει είδος Καζαντζίδη,υπάρχει λαικό είδος...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
το εχω πει ηδη στην πρωτη η δευτερη σελιδα.
θεωρω τον στρατο ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ και μη συγκρισιμο καν με τον καζαντζιδη.
Επειδή το παράκανες με αυτό που είπες,καλύτερα να σταματήσουμε την κουβέντα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λαικά τραγουδούσε ο άνθρωπος,απλά το έκανε με δικό του τρόπο..δεν υπάρχει είδος Καζαντζίδη,υπάρχει λαικό είδος...
ακριβως.αρα γτ συμπεριφερεστε σαν να ειναι κατηγορια απο μονος του κ σπανιο ειδος?
Επειδή το παράκανες με αυτό που είπες,καλύτερα να σταματήσουμε την κουβέντα...
δε νομιζω οτι το παρακανα.
φανταζομαι οτι "παρακανω" δε θα ακουγα αν ελεγα"σαν τον στελαρα δεν υπαρχει αλλος" κ τετοια/?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Υπάρχει όμως κ το αντικειμενικό,η άποψη δηλ αυτών που έιναι γνώστες του αντικειμένου κ οι οποίοι όπως προείπα θεωρούν κορυφαίο το Στέλιο..
ελα μωρε...υπερβολες.Αμα ηταν ετσι ο Σφακιανακης θα ειχε τραγουδησει 'φιλε εφυγε ο Στελιος' :2funny: :2funny:....και οχι ο Στρατος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μα κ το λαϊκό είδος είναι στην δύση του πλέον,σύγχρονους δεν ξέρω προσωπικά,τα παλιά ανακυκλώνονται.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το εχω πει ηδη στην πρωτη η δευτερη σελιδα.
θεωρω τον στρατο ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ και μη συγκρισιμο καν με τον καζαντζιδη.

Συγγνώμη, αλλά όπου και αν το πεις αυτό θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! όχι και καλύτερος ο Διονυσίου από τον Στελλάρα..
΄Στο ότι σ αρέσει περισσότερο γούστα είναι, αλλά αυτό π είπες είναι πολύ μεγάλη κουβέντα!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ακριβως.αρα γτ συμπεριφερεστε σαν να ειναι κατηγορια απο μονος του κ σπανιο ειδος?δε νομιζω οτι το παρακανα.
φανταζομαι οτι "παρακανω" δε θα ακουγα αν ελεγα"σαν τον στελαρα δεν υπαρχει αλλος" κ τετοια/?
Δεν του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μοναδικός στο είδος του,απλά λέω ότι είναι ο καλύτερος στο είδος του κ ίσως η καλύτερη φωνή που γέννησε ποτέ η Ελλάδα...

Το παράκανες γιατί όταν λες ότι ο Στέλιος δεν πιάνει μία μπροστά στο Στράτο,ήταν σαν να σύγκρινες το Στράτο με τον Τσαλίκη κ όχι με το Στέλιο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ελα μωρε...υπερβολες.Αμα ηταν ετσι ο Σφακιανακης θα ειχε τραγουδησει 'φιλε εφυγε ο Στελιος' :2funny: :2funny:....και οχι ο Στρατος
Το συγκεκριμένο τραγούδι ο Νότις το είπε για να τιμήσει το Στράτο,όχι επειδή τον έβαλε πάνω από το Στέλιο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μα κ το λαϊκό είδος είναι στην δύση του πλέον,σύγχρονους δεν ξέρω προσωπικά,τα παλιά ανακυκλώνονται.
Το λαικό τραγούδι δυστυχώς έχει σχεδόν πεθάνει..Λαικές όμως φωνές συνεχίζουν να βγαίνουν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ ειναι μεγαλη κουβεντα το οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος απο τον"στελαρα"
και οχι οτι ο "στελαρας"ειναι καλυτερος απο ολους"???

ελεος ομως...

και γω κολλημενη με τον Βλασση ειμαι αλλα δε βγηκα να κανω κ ετσι.εχω κ ενα αυτι.μπορω να ξεχωρισω που παταει κ μεχρι που φτανει καποιος.

Δεν του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μοναδικός στο είδος του,απλά λέω ότι είναι ο καλύτερος στο είδος του κ ίσως η καλύτερη φωνή που γέννησε ποτέ η Ελλάδα...Το παράκανες γιατί όταν λες ότι ο Στέλιος δεν πιάνει μία μπροστά στο Στράτο,ήταν σαν να σύγκρινες το Στράτο με τον Τσαλίκη κ όχι με το Στέλιο...
ε να!!!εγω υπερβαλλω μετα.νταξει..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
θα μου πει επιτελους καποιος καζαντζιδικος γιατι δε θεωρειται μυθος και ο Ζακυνθινακης??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Επιμενω οτι ο Καζαντζιδης δεν ειναι απιαστος....για ακουστε εδω.Υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον Διονυσιου??

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• γιγαντες.jpg
    γιγαντες.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 48

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν πάρεις τυχαία 100 άτομα π να ξέρουν από μουσική και ρωτήσεις ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα στον Καζαντζίδη και κάποιον άλλο λα'ι'κό τραγουσιστή, οι 90 θα σ απαντήσουν ότι είναι ο Καζαντζίδης. Με αντικειμενική απάντηση δηλαδή να πουν όντως τι πιστεύουν, θα πουν ότι ο καλύτερος είναι ο Καζαντζίδης! Αυτό δηλαδή δεν τον κάνει καλύτερο?
Εγώ πάντως όσους έχω ακούσει λένε πχ για τον Διονυσίου, ότι ήταν και αυτός κορυφή, αλλά κατώτερος του Στέλιου.. Λέω τι άκουσα γιατί την προσωπική μ άποψη την είπα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Αν πάρεις τυχαία 100 άτομα π να ξέρουν από μουσική και ρωτήσεις ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα στον Καζαντζίδη και κάποιον άλλο λα'ι'κό τραγουσιστή, οι 90 θα σ απαντήσουν ότι είναι ο Καζαντζίδης. Με αντικειμενική απάντηση δηλαδή να πουν όντως τι πιστεύουν, θα πουν ότι ο καλύτερος είναι ο Καζαντζίδης! Αυτό δηλαδή δεν τον κάνει καλύτερο?
Εγώ πάντως όσους έχω ακούσει λένε πχ για τον Διονυσίου, ότι ήταν και αυτός κορυφή, αλλά κατώτερος του Στέλιου.. Λέω τι άκουσα γιατί την προσωπική μ άποψη την είπα!
δεν ειναι ετσι φιλε...
και αν βγαλουν την ιδια μερα καινουριο δισκο η Πεγκυ Ζηνα και η Βιταλη ειναι σιγουρο πως η πρωτη θα πουλησει 10 φορες παραπανω απ'την δευτερη.Και τι σημαινει δηλαδη??Οτι η Πεγκυ Ζηνα ειναι πιο σπουδαια τραγουδιστρια απο τη Βιταλη??
Μην πεφτετε παντα στην αριθμητικη παγιδα ετσι απολυτα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ειναι ετσι φιλε...
και αν βγαλουν την ιδια μερα καινουριο δισκο η Πεγκυ Ζηνα και η Βιταλη ειναι σιγουρο πως η πρωτη θα πουλησει 10 φορες παραπανω απ'την δευτερη.Και τι σημαινει δηλαδη??Οτι η Πεγκυ Ζηνα ειναι πιο σπουδαια τραγουδιστρια απο τη Βιταλη??
Μην πεφτετε παντα στην αριθμητικη παγιδα ετσι απολυτα...
δεν εχει νοημα η κουβεντα... :)

Επισκέπτης
πω πω ρε μαλακα τι αξεστος εισαι εσυ ???

πρεπει να γυμναζεις και το μυαλο σου εκτος απ τα μπρατσακια σου βρε ζωον...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα δεν έχει νόημα η κουβέντα καθώς δεν πιάνετε αυτά π λέω..  ;) Είπα αν ερωτηθούν 100 άτομα π γνωρίζουν από μουσική, π σημαίνει έχουν γνώσεις πάνω στον τομέα και ξέρουν να ακούν και να κρίνουν.. Το παράδειγμα με τα πρόβατα που αγοράζουν έναν δίσκο απλά επειδή πλασάρεται είναι άστοχο σε αυτό π είπα..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Thomson είσαι μάγκας!! Ρούφφααααααααααααααα!!!!  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
Μαθηματικός είμαι παλιοσκούληκο. Μούτρα να με φτάσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom