EUREKA!
Αγαπητά μέλη,
η απόφασις τελικά ελήφθη μετά τον απογευματινόν συλλογισμόν
follow the next steps!
1) Αφού θα πρέπει να use software, go to
2) Θα γραφτείτε με τα ίδια ονόματα όπως εδώ για να σας αναγνωρίζω & φυσικά θα τσεκαριστείτε & με pm here ;)
3) Η διαδικασία εγγραφής είναι πανεύκολη & γρήγορη
4) Ακολούθως, θα γίνετε Moderators ώστε να έχετε πρόσβαση σε 1 κρυφή κατηγορία όπου θα μιλάμε ΑΟΡΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ;)
5) Εξυπακούεται ότι θα γίνετε μέλη του Oddsportal για καλύτερη χρήση των στατιστικών!
6) Τα θρεντς της κρυφής κατηγορίας θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ μετά από 1 εβδομάδα για λόγους ασφαλείας ;)
Επομένως δε χρειάζονται ούτε Οχιές, Σκάηπ & Google+, το άλλο φόρουμ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!
Κώδικας επικοινωνίας & συμπεριφοράς της ομάδας
1) Δε χρησιμοποιούμε κογιότ μεταξύ μας!
2) Τους κακόβουλους (ανάλογα με την περίσταση) είτε τους αγνοούμε, είτε ρίχνουμε ναπάλμ χωρίς ύβρεις, αλλά πύρινο λόγο ;)
3) Σε τούτο θρεντ κάνουμε την πλάκα μεταξύ μας, το χαβαλέ & εξυπακούεται ότι ποστάρουμε τα κατορθώματά μας!
4) Προσέχουμε το λεξιλόγιο και την ορθογραφία (κατά το δυνατόν).
5) Απευθυνόμαστε μεταξύ μας βάσει του επόμενου εδαφίου!
Ονομασία των μελών
BLITZKRIEGER => O Tαξίαρχος! Δοξάστε τον
Ampelales => Ο Εκπρόσωπος! Δοξάστε τον
since1991 => O Σοφός! Δοξάστε τον
pavlospavlos => O Υπασπιστής! Δοξάστε τον
κι εγώ φυσικά είμαι ο Αρχηγός (Αρχιμασόνος) ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Ο Αmpelales επιλέχθη με το όνομα αυτό, διότι είναι εκπρόσωπος XXX γραφείων for free fuck, oι άλλοι 2 έχουν τέτοιες περιγραφές
στα προφίλ τους τώρα, ο δε παυλοςΧ2 καθόσον είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ διαδικτυακώς κολλητός εξ Σεξοκουκουβάγιας
=> ΤΑ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΩΡΗ για ΕΣΑΣ τα κάνουμε όλα <= τον θεωρώ δεξί μου χέρι, άρα ο Υπασπιστής του Αρχηγού
Καλώς ήλθατε στο κλαμπ
[move]Οι άλλοι 8 όποτε μυηθούν θα περάσουν αρκετά στάδια ελέγχου ;)[/move]