Νέα

Η συνταγή του τζογαδόρου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
LMFAO  :2funny: :2funny: :2funny: πάει αυτός τον έφαγε το μ**νί, άρα είναι άλλος........
Τέσπα εκτέλεσε όταν ξεμπερδέψεις τις συνοπτικές διαδικασίες, ήδη ο Ταξίαρχος πόσταρε στην Κρυφή ;) άρα & οι άλλοι 2 θα μπορούν κανονικά.
Καλά γαμίσια και περιόρισε το :grin: ο Αρχηγός έχει πρόσβαση στην Εφορία, θα στη στείλω να σε μαδήσει  :2funny: :2funny:

BET365 έχω. Να φορτώσω λεφτά εκει?  :huh:

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
αυριο εχει να παει ποκερ cash mexri πρωιας πρεπει το χαρτακι να τιμηθει αυριο

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Καλυτερα μερα που ειναι (η νυχτα) να πατε σε καζινο παρα να κλειστειτε σπιτι μπροστα στο pc για ποκερ ρουλετα κτλ

Επισκέπτης
Στοά.......
Προσοχή.......
Oddsportal συνδεθήκατε...
Αποδόσεις αναλύσατε......
Place your bets, MAΡΣ!

Γνώρισα μια πουτάνα τη bet365,
γνώρισα κι έναν πούστη τον Stoiximan,
του γάμησα τον κώλο με υπομονή
κι έτσι με μπλόκαρε ανεπιστρεπτί....
Μικρό αγόρι επήγα στο σχολειό,
ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ :rockon:
Μεγάλωσα και πήγα μια μέρα στο Στρατό
κι έμαθα να λέω τουρκία ΣΕ ΓΑΜΩ......
τουρκία ΣΕ ΓΑΜΩ, αλβανία ΣΕ ΓΑΜΩ.....
Ωρίμασε η Άρεια ;) και ψάχνω για κοκό :grin:
κι έμαθα να λέω Ελένη :smitten: σε αγαπώ :rockon:
Ξανάγινα αγρότης και πήγα στο χωριό,
κι έμαθα να λέω ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΕ ΤΙΜΩ :rockon:
ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΕ ΤΙΜΩ, ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΕ ΤΙΜΩ  :rockon:

[move]Xρήμα να 'ναι κι όπου να 'ναι,
τα ταμεία να γεμάνε,
Athensdiva προτιμάμε,
τα κορίτσια σου Τ-Ι-Μ-Α-Μ-Ε :rockon:[/move]

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Καλή χρονιά τζογαδόροι!

Επισκέπτης
Χρήστος => σου έγραψα σε pm => όποτε θες τα λέμε περισσότερο προσωπικά => και μπαίνεις στη Στοά ;)

Ταξίαρχε επίσης!
Bangor City - Llandudno & Everton - Manchester United τα επόμενα ματς ενδιαφέροντος => τα υπόλοιπα της Αγγλίας τι να σας κάνω, είναι στα ημίτονα τώρα......
Αν έχεις ιδέες τράβα στην πριβέ, αλλά έτσι κι αλλιώς γύρω στις 19:00 θα ρίξω ιδέες εκεί.....
Ο Εκπρόσωπος πάει τον έφαγε το νινί :2funny:

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.629
Πόντοι
746
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους ελπίζω ολοι μαζί να εχουμε κερδη την νέα χρονια και να ανταλλάξουμε σοβαρες προβλέψεις για το καλό όλων μας

Επισκέπτης
Καλώς τον Μυρτίλο, στα άδυτα της Στοιχηματικής Μασονίας :rockon:
Θα τα πούμε και στην Οχιά κάποια στιγμή αλλά τώρα έχουμε αγροτικά. Προς το παρών είσαι σε φάση δοκιμασίας από τον Αρχιμασόνο :woldman:
Mπορείς να ποστάρεις (όταν με βλέπεις ονλάην) αν θες κάποιο ματς και 5 λεπτά πριν αρχίσει στέλνω pm.
Mε την προυπόθεση ότι θα γραφτείς με το ίδιο όνομα εκεί => και στο είχα πει από καιρό ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.......

Επισκέπτης
Εγω πιστεύω ότι αν είσαι μύστης το στοίχημα δεν είναι τζόγος άλλα πραγματική τέχνη

Επισκέπτης
Όπως τα είπε κι ο Ταξίαρχος. Δείτε www.stoiximaonline.com/2014/09/neyronika-diktya-stoixima/]εκεί τη διπλωματική[/url] ενός φοιτητή του ΑΠΘ, παρεπιπτόντως εγώ τελείωσα την ίδια Σχολή στη Μιναρούπολη παλαιότερα.
Δε χρησιμοποιεί η Oddsportal edition νευρωνικά δίκτυα καθόσον γεράσαμε οδεύω στα 45, που να βρω εγώ τώρα χρόνο για διαβάσματα, εδώ αλλάξαμε επάγγελμα λόγω κρίσης για να μην πεθάνουμε της πείνας.
Ο βασικός του πυλώνας είναι Εφηρμοσμένη Στατιστική βασιζόμενη στη θεωρία του μαύρου κουτιού: έχεις κάποιες εισόδους (50 μάξιμουμ) και κάποιες εξόδους. Τι γίνεται μέσα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Συν τοις άλλοις τα φίλτρα των πιθανοτήτων διορθώνονται με βάση τη μέθοδο predictor/corrector ενώ η βάση δεδομένων φιλτράρει κατά καιρούς αποκόπτοντας άχρηστα ματς. Η γλώσσα προγραμματισμού (σιγά τον κώδικα - FORTRAN θυμίζει) είναι η C#. Aπλά είναι χιλιάδες γραμμές.....
Καλό βράδυ δεν προλαβαίνω να σας ενημερώσω για τα ματς των 21:45 αύριο αν βρέχει τα λέμε νωρίς.

Επισκέπτης
Όπως τα είπε κι ο Ταξίαρχος. Δείτε www.stoiximaonline.com/2014/09/neyronika-diktya-stoixima/]εκεί τη διπλωματική[/url] ενός φοιτητή του ΑΠΘ, παρεπιπτόντως εγώ τελείωσα την ίδια Σχολή στη Μιναρούπολη παλαιότερα.
Δε χρησιμοποιεί η Oddsportal edition νευρωνικά δίκτυα καθόσον γεράσαμε οδεύω στα 45, που να βρω εγώ τώρα χρόνο για διαβάσματα, εδώ αλλάξαμε επάγγελμα λόγω κρίσης για να μην πεθάνουμε της πείνας.
Ο βασικός του πυλώνας είναι Εφηρμοσμένη Στατιστική βασιζόμενη στη θεωρία του μαύρου κουτιού: έχεις κάποιες εισόδους (50 μάξιμουμ) και κάποιες εξόδους. Τι γίνεται μέσα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Συν τοις άλλοις τα φίλτρα των πιθανοτήτων διορθώνονται με βάση τη μέθοδο predictor/corrector ενώ η βάση δεδομένων φιλτράρει κατά καιρούς αποκόπτοντας άχρηστα ματς. Η γλώσσα προγραμματισμού (σιγά τον κώδικα - FORTRAN θυμίζει) είναι η C#. Aπλά είναι χιλιάδες γραμμές.....
Καλό βράδυ δεν προλαβαίνω να σας ενημερώσω για τα ματς των 21:45 αύριο αν βρέχει τα λέμε νωρίς.

:hi:

Επισκέπτης
η Oddsportal βάση δεδομένων ενός έτους! :dancing:
Και φυσικά θα αρχίσει σταδιακά από τον Απρίλιο του 2018 το φιλτράρισμα της βάσης με αποκοπή στοχευμένων παιχνιδιών.....
Όπως ντοπάρουμε τους ημιαγωγούς για να γίνουν p είτε n, ε κάτι ανάλογο θα γίνεται από τότε και μετά ;)
Συντονιστείτε, ήδη χθες πέτυχα 3/4 και στης Σεξοκουκουβάγιας είχα γράψει για το δίφραγκο της Ειμπάρ (αλλά εγώ ροχάλιζα).
Άρα 4/5 σας έδωσα.........
ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΛΑΤΕ.............

Συνημμένα

• ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!.png
    ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!.png
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Πουτανίτσα στον χώνω σταδιακά στο κωλαράκι..........png
    Πουτανίτσα στον χώνω σταδιακά στο κωλαράκι..........png
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 42

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Καλησπέρα τζογαδόροι :hi:

Επισκέπτης
Καλησπέρα Ταξίαρχε, αύριο έχω ρεπό και θα βγω από το πρωί καφενέ για να δω καταρχάς τι ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γίνεται με το Oddsportal (αν μου απάντησε ο Jan o Admin του - έκοψε 3 εταιρείες - όλα μ**νί τώρα - άντε ξαναφτιάχνε φίλτρα)......
Πάντως για σήμερα έχω μπανίσει τη Γουαδαλαχάρα στις 20:00 και τα δύο ισπανικά των 21:00 & 21:45...........
Τραβάτε στοά και ρίχτε ιδεές είτε ερωτήσεις είμαι ονλάην και στο μαγαζί μας, είτε στείλτε εδώ pm μετά από 10 λεπτά της έναρξης των αγώνων που θα έχω τις τελικές αποδόσεις ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΗΒ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.......

Επισκέπτης

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, OMAΔΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ & ΙΔΕΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ & ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΩΣ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.
ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ THREAD TOΥΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΡΧΕΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, STRAIGHT & ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ.

EΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ
Αφήστε τον ΟΠΑΠ αν κάνετε τακτικό κας άουτ....

Λοιπόν πάμε παρακάτω.......
Η τεράστια φωτογραφία δείχνει ποιες εταιρείες έχω μαρκάρει στο Oddsportal. Θα πρέπει να τις μάθετε απέξω & ανακατωτά.

Συνημμένα

• Oι τρέχουσες επιλογές μου..........png
    Oι τρέχουσες επιλογές μου..........png
    221,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114  :headbang2:

Επισκέπτης
τη σαπόρτ γραμμή διότι ΔΕΝ ΕΧΩ ουδεμία όρεξη να μου σκοτίσουν τον έρωτα με μηνύματα είτε σχόλια.......
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ........

Το τραγούδι της ημέρας!  :dancing:

[move]Ντιρλανταντά, δεν πάμε εύκολα στον κουβά ;)
άντε και ΨΟΦΟ κάποιοι κώλοι :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom