Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Thomson είσαι μάγκας!! Ρούφφααααααααααααααα!!!!  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
Μαθηματικός είμαι παλιοσκούληκο. Μούτρα να με φτάσεις!
πσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς............. πω πω ρε αντρα....!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κι εγω ειμαι αστροναυτης βρε ζονγκ !!!!!!!!!!!!! τρωγεεεεεεεεε..........  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σίγουρα δεν έχει νόημα η κουβέντα καθώς δεν πιάνετε αυτά π λέω..  ;) Είπα αν ερωτηθούν 100 άτομα π γνωρίζουν από μουσική, π σημαίνει έχουν γνώσεις πάνω στον τομέα και ξέρουν να ακούν και να κρίνουν.. Το παράδειγμα με τα πρόβατα που αγοράζουν έναν δίσκο απλά επειδή πλασάρεται είναι άστοχο σε αυτό π είπα..
μπα...δε νομιζω...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βρε βλάχο Thomson δεν έχει και νόημα να σ απαντήσω... Φοβάσαι τη σκιά σου ρε μαλάκα!  :2funny:
Εδώ φοβάσαι να μου την μπεις με το κανονικό σου προφίλ. Έλεος πια με τους αγάμητους κλωνόπουστρες! Ε ρε λουμπίνες!

όσο για το θέμα τραγουδιστών δεν έχει νόημα να συζητάω.. Για μένα είναι καλύτερος ο Καζαντζίδης και για το υπόλοιπο 90%.
Μπορεί να μαστε πρόβατα όμως όλοι αυτοί π προτιμούμε Καζαντζίδη..  :grin:

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Επειδή έχω ειλικρινά βαρεθεί να ακούω ανακρίβειες από δήθεν ειδήμονες, θέλω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά:
1)  Τον Καζαντζίδη τον μιμήθηκαν πολλοί γιατί έτυχε να είναι ο εμπορικότερος όλων στην εποχή της κυριαρχίας του και ο δημοφιλέστερος όλων μέχρι και σήμερα. Μεταξύ αυτών και ο Στράτος Διονυσίου (κάντε έναν κόπο να αναζητήσετε τα πρώτα τραγούδια του Στράτου τα οποία ασφαλώς αγνοείτε καθώς τότε επικρατούσε ένα δίπολο Καζαντζίδης – Αγγελόπουλος). Οι περισσότεροι τον μιμήθηκαν άσχημα… Είναι εύκολο να γκαρίζεις και να κάνεις «α» αλλά είναι πολύ δύσκολο να είσαι Καζαντζίδης….
2)  Ο Νικολόπουλος εδραιώθηκε ως μπουζουξής και συνθέτης πλάι στον Στέλιο Καζαντζίδη και αυτό δεν το αρνείται ούτε ο ίδιος. Και είναι ο Νικολόπουλος που πήγε τον Καζαντζίδη στα δικαστήρια και δε συνέβη το ανάποδο. Δυστυχώς για τον φίλο πριν… αυτή είναι η αλήθεια. Και είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα… Μην αναπαράγετε ότι έτυχε να ακούσετε και μάλιστα λάθος.
3)  Ο Διονυσίου δεν τραγούδησε μόνο την καψούρα. Απλά είναι φυσικό να αγνοεί κάποιος την εποχή πριν το 80 αφού τα ραδιόφωνα δεν παίζουν τέτοια τραγούδια πια και την εποχή που τα έπαιζαν ο Διονυσίου ήταν απλά ένας καλός τραγουδιστής… Τίποτα περισσότερο.

Είναι πολλά ακόμα που θέλω να γράψω... αξίζει πάντως να διαβάσει κανείς το και να καταλάβει τι είναι ο Καζαντζίδης.

Ενδιαφέρον έχει και αυτό: /2011/05/33-45.html

ΑΛ πατσίνο για την ταμπακέρα τώρα... Τις βλακείες που αραδιάζεις για να κάνεις το προσωπικό σου γούστο κανόνα να τις πεις εκει που αγνοούν.

Και επειδή συνεχίζει να είσαι οχι προκλητικός μα προκλητικά ανόητος (sic) σου θυμίζω ότι: Όταν ο σφακιανάκης τραγούδησε φίλε έφυγε ο στράτος ο Καζαντζίδης ζούσε.

Όλοι οι άλλοι που ανέφερες για να μας πείσεις μάταια, δεν έχουν ούτε είχαν ποτέ καμιά σχέση με τον Καζαντζίδη. Ο καζαντζίδης ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ τραγουδιστής. Απόδειξη; Μα χρειάζεστε απόδειξη!

Φιλιά... Και πάρε πίσω ότι ανιστόρητο ανέφερες γιατί γίνεσαι ρεζίλι σε λίγους που ξέρουν...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Αρε Στελλαρα, τρια χρονια που ημουνα στην ξενιτια αγορασα ολα τα cds σου (αυθεντικα παντα),
και καθε φορα που εβαζα να ριμαδοφαω το πικρο ψωμι της ξενιτιας,
σιγοψιθυριζα τα τραγουδια σου και εκλαιγα πανω απο το mid cooked sirloin steak μου... :'( :'( :'(

Αααααααααααααα, πουλαω Vacheron Constantin... ααααααααααααα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πείτε τα ρε παλικάρια!! Άντε γιατί θα καραφλιάσουμε με αυτά π ακούμε!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Με τον Νικολοπουλο γιατί τραβιότανε στα δικαστήρια ??

δηλαδη.......

μπιθικοτσης--πανδης--ξυλουρης--διονυσιου--ζαγορεος--περπινιαδης--πουλοπουλος  ΟΧΙ

και καζατζιδης    ναι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
ΑΛ πατσίνο για την ταμπακέρα τώρα... Τις βλακείες που αραδιάζεις για να κάνεις το προσωπικό σου γούστο κανόνα να τις πεις εκει που αγνοούν.

Και επειδή συνεχίζει να είσαι οχι προκλητικός μα προκλητικά ανόητος (sic) σου θυμίζω ότι: Όταν ο σφακιανάκης τραγούδησε φίλε έφυγε ο στράτος ο Καζαντζίδης ζούσε.

Όλοι οι άλλοι που ανέφερες για να μας πείσεις μάταια, δεν έχουν ούτε είχαν ποτέ καμιά σχέση με τον Καζαντζίδη. Ο καζαντζίδης ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ τραγουδιστής. Απόδειξη; Μα χρειάζεστε απόδειξη!

Φιλιά... Και πάρε πίσω ότι ανιστόρητο ανέφερες γιατί γίνεσαι ρεζίλι σε λίγους που ξέρουν...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...που θα μας πεις και τι θα γραφουμε.Ποιο προσωπικο μου γουστο ρε παπαρα?Τραβαω κανα ζορι για τον Καζαντζιδη νομιζεις.Βγαλε τις παρωπιδες και μαθε αν οχι να ακους και καμια αλλη γνωμη,τουλαχιστον να δεχεσαι οτι μπορει να υπαρχει και καποια αλλη γνωμη εκτος απ'τη δικη σου.

Γνωμη μου ειναι και αντε γαμησου.Και μη προσπαθεις να κανεις τον εξυπνο κρινοντας αυτα που γραφω για να κερδισεις ποντους στο σαϊτ γιατι θα φυγεις πριν την ωρα σου απο δω μεσα.Το'χω ξανακανει με μεγαλυτερες φιρμες απο σενα εδω μεσα.

Κατι γραφικοι σαν εσενα εχουν κανει καποιους σαν εμενα που ακουγαν Καζαντζιδη να τον σιχαθουν πλεον.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για οσους θεωρουν οτι ο Καζαντζιδης ειναι η καλυτερη φωνη της Ελλαδας

Ηταν ειναι και θα ειναι η πιο εκφραστικη φωνη που περασε ποτε απο Ελλαδισταν οΧι γιατι το λεμε
 ολοι εμεις που τον ακουμε αλλα γιατι πρωτιστως το λενε οι ιδιοι οι δημιουργοι...

Γιάυτο και δεν υπαρχει εστω και ενας συνθετης της εποχης του που να μην του εδωσε
 τραγουδια

Απο Ακη Πανου και Πυθαγορα,μεχρι Θεοδωρακη και Χατζηδακη και Λευτερη Παπαδοπουλο
 και Κολοκοτρωνη και οτι θετε!!!!!!

Η εκφραστικοτητα της φωνης του,τα "γυρισματα" και τα "τσακισματα" της

Και επισης γιατι τραγουδισε τα παντα

Απο λαικα της καψουρας,μεχρι Ποντιακα και παπακι παει στην ποταμια

ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
 Ηταν ειναι και θα ειναι η πιο εκφραστικη φωνη που περασε ποτε απο Ελλαδισταν οΧι γιατι το λεμε
 ολοι εμεις που τον ακουμε αλλα γιατι πρωτιστως το λενε οι ιδιοι οι δημιουργοι...

Γιάυτο και δεν υπαρχει εστω και ενας συνθετης της εποχης του που να μην του εδωσε
 τραγουδια

Απο Ακη Πανου και Πυθαγορα,μεχρι Θεοδωρακη και Χατζηδακη και Λευτερη Παπαδοπουλο
 και Κολοκοτρωνη και οτι θετε!!!!!!

Η εκφραστικοτητα της φωνης του,τα "γυρισματα" και τα "τσακισματα" της

Και επισης γιατι τραγουδισε τα παντα

Απο λαικα της καψουρας,μεχρι Ποντιακα και παπακι παει στην ποταμια

ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω γιατι κανεις παραθεση σε εμενα.εγω εκανα θεμα για το ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γενικα.
τεσπα συμφωνω απολυτα μαζι σου και βεβαια ειναι η πιο εκφραστικη φωνη και κατα την δικη μου αποψη.

οχι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομως.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τεσπα συμφωνω απολυτα μαζι σου και βεβαια ειναι η πιο εκφραστικη φωνη και κατα την δικη μου αποψη.

οχι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομως.
Αυτη η εκφραστικοτητα ειναι που τον κανει μοναδικο, συν τα ανεβοκατεβασματα και οι στροφες της φωνης του...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

οχι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομως.

Βρε Νιο,για να ανοιξω κουβεντα το εκανα...τιποτα προσωπικο αλλωστε..

Το καλυτερη ειναι υποκειμενικο θεμα,εχει να κανει με το "χρωμα" της φωνης,με το βαθος
  με την ενταση,την καθαροτητα,τις εναλλαγες,το υψος και πολλα αλλα,και κυριως την εκφραστικοτητα....

π.χ. ολοι εχουμε  ακουσει το "Μετανοιωσες" του Πυθαγορα απο τον Τερζη,το εχει πρωτοπει ο Στελιος..
  Το μεταλλο,ο χρονισμος,το βαθος και αλλες παραμετροι το κανουν το τραγουδι δυο εντελως
  διαφορετικες ερμηνειες απο μουσικης αποψης,απιστευτης ποιοτητας του Στελιου,απλως πολυ καλη
  του Πασχαλη....

Χωρις αυτο να σημαινει οτι ο Πασχαλης το λεει ασχημα,αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ!!!!!

Τεσπα,την δικαιωση την δινει η αντοχη στον χρονο και ο κοσμος...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είναι αλήθεια ότι παλιά οι πόντιοι έγραφαν στα ταξί τους "ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ" ;

Stories