Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Αέεερα Στέλιο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θεωρω τουλαχιστον αστειο να λεμε γ καποιον οτι δεν υπαρχει καλυτερος.
Κι ομως Λουκρητια ειναι το μεταλο και οι στροφες της φωνης του που τον κανουν μοναδικο μαζι με το αστειρευτο παθος του
Τα ανεβασματα και τα κατεβασματα της φωνης του, ειναι το κατι αλλο πλαισιωμενα απο το παθος του και τα βιωματα του στην ζωη.

Ολα αυτα ειναι που αγγιζουν τον απλο κοσμο λουκρητια
Ειναι μεγαλη δουλεια να εχεις ερρισμα στον απλο κοσμο και ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ το ειχε κερδισει με την αξια του !!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
θεωρω τουλαχιστον αστειο να λεμε γ καποιον οτι δεν υπαρχει καλυτερος.
ε ειναι αυτο που λεω οτι οι Καζαντζιδικοι δε δεχονται τιποτα αλλο παρα μονο αυτο που θεωρουν οι ιδιοι καλυτερο.
Στην τελικη ο καλυτερος ειναι αυτος που καθεται καλυτερα στα αυτια σου.

Και στην τελικη οι φιλοι του που τον λατρευουν τοσο πολυ ας κανουν και κανεναν ερανο για την κυρα Βασω μπας και αφησει επιτελους την ψυχη του καλλιτεχνη να αναπαυθει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει δηλ κάτι στο οποίο κάποιος να είναι αντικειμενικά ο καλύτερος?
παντα υπαρχουν κ θα υπαρχουν καλυτεροι...δε σταματαει ο κοσμος.

οσο γ τον καζαντζιδη συγκεκριμενα -γνωμη μου κ μονο-
οτι πολλοι ηταν κ ειναι καλυτεροι.
κ γω τον θεωρω τερμα υπερεκτιμημενο.
οπως κ πολλους αλλους.(πχ σφακιανακη)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ε ειναι αυτο που λεω οτι οι Καζαντζιδικοι δε δεχονται τιποτα αλλο παρα μονο αυτο που θεωρουν οι ιδιοι καλυτερο.

Και στην τελικη οι φιλοι του που τον λατρευουν τοσο πολυ ας κανουν και κανεναν ερανο για την κυρα Βασω μπας και αφησει επιτελους την ψυχη του καλλιτεχνη να αναπαυθει
Φιλε αλ πατσινο, αυτο που λες για την Κυρα Βασω και την ψυχη του ειναι καπως .....

Ο Στελιος θα ακουγεται παντα οσο υπαρχουν ανθρωποι που ''νιωθουν εκτιμουν σεβονται'' , απλοι ανθρωποι του μεροκαματου, ταπεινοι και σωστοι....

Θα προτιμουσες τα δικαιωματα των τραγουδιων του, να τα καρπωνονται μονο οι δισκογραφικες ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φιλε αλ πατσινο, αυτο που λες για την Κυρα Βασω και την ψυχη του ειναι καπως .....

Ο Στελιος θα ακουγεται παντα οσο υπαρχουν ανθρωποι που ''νιωθουν εκτιμουν σεβονται'' , απλοι ανθρωποι του μεροκαματου, ταπεινοι και σωστοι....
Θα προτιμουσες τα δικαιωματα των τραγουδιων του, να τα καρπωνονται μονο οι δισκογραφικες ?
απο κατι τετοιες πιπες εγινε γνωστος ο στελιος.
ο ταπεινος κ καταφρονεμενος δε μπορει να ακουει ροκ πχ και το καθικι πλουσιος δε μπορει να ακουει στελιο...
χμμμ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755

κατσε καλα ρε συ...τον εχει ξεσκισει.δηλαδη αν καθε τοσο η κυραΒασω δεν εβγαζε ακομα μια συλλογη του θα σταματουσε να υπαρχει Καζαντζιδης??Λιγο μετρο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
απο κατι τετοιες πιπες εγινε γνωστος ο στελιος.
ο ταπεινος κ καταφρονεμενος δε μπορει να ακουει ροκ πχ και το καθικι πλουσιος δε μπορει να ακουει στελιο...
χμμμ...
το πηγες πολυ στα ακρα και δεν ειναι ετσι ακριβως...

τεσπα, εχεις την γνωμη σου κι εχω την γνωμη μου.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κατσε καλα ρε συ...τον εχει ξεσκισει.δηλαδη αν καθε τοσο η κυραΒασω δεν εβγαζε ακομα μια συλλογη του θα σταματουσε να υπαρχει Καζαντζιδης??Λιγο μετρο...
οχι ρε...δε το πιασες καλα.
καζαντζιδης θα σταματησει να υπαρχει σε λιγο που θα μας κοψουν το μεροκαματο.αρα δε θα υπαρχουν μεροκαματιαρηδες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχι ρε...δε το πιασες καλα.
καζαντζιδης θα σταματησει να υπαρχει σε λιγο που θα μας κοψουν το μεροκαματο.αρα δε θα υπαρχουν μεροκαματιαρηδες.
αμ εκει ειναι που θα ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι τοτε θα εκτιμηθουν ξανα οι παλιες αξιες  .....  ;) :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμ εκει ειναι που θα ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι τοτε θα εκτιμηθουν ξανα οι παλιες αξιες  .....  ;) :grin:
δε το ειχα σκεφτει ετσι...
η κλαψομουνιαση θα χτυπησει κοκκινο οποτε ναι...σωστα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Δεκτό κάποιος να κάθεται καλύτερα στα αυτιά σου κ αυτόν να θεωρείς καλύτερο,αυτό είναι το υποκειμενικό μέρος.Υπάρχει όμως κ το αντικειμενικό,η άποψη δηλ αυτών που έιναι γνώστες του αντικειμένου κ οι οποίοι όπως προείπα θεωρούν κορυφαίο το Στέλιο..

Στο θέμα της Βάσως είσαι πολύ σωστός πάντως...Το έχει ψιλοπαρακάνει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
παντα υπαρχουν κ θα υπαρχουν καλυτεροι...δε σταματαει ο κοσμος.

οσο γ τον καζαντζιδη συγκεκριμενα -γνωμη μου κ μονο-
οτι πολλοι ηταν κ ειναι καλυτεροι.
κ γω τον θεωρω τερμα υπερεκτιμημενο.
οπως κ πολλους αλλους.(πχ σφακιανακη)
Αφού συνεχίζουν να βγαίνουν καλύτεροι κ δεν σταματάει ο κόσμος,ονόμασε μου έναν καλύτερο του Καζαντζίδη...

Παρεπιπτόντως στο θέμα Σφακιανάκης συμφωνώ απόλυτα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκ κάτι μου λέει ότι δεν πολύ ακούς Καζατζίδη...μέσα πέφτω;;; :grin:
εγω ρε?!τι λες τωρα?!
παρολαυτα εχω ακουσει παααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ καζαντζιδη εχω διαβασει την βιογραφια του κ.α καθοτι ο μπαμπας ειχε τρελα.
το τοπ του ηταν ο στρατος κ μετα ο στελιος...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφού συνεχίζουν να βγαίνουν καλύτεροι κ δεν σταματάει ο κόσμος,ονόμασε μου έναν καλύτερο του Καζαντζίδη...
Ξεπερασμένο είναι το στυλ "Καζατζίδης'' πλέον,γι'αυτό κ δεν υπάρχει καλύτερος.

Τερμάτισε πιθανόν ως ο καλύτερος στο είδος του.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Παρεπιπτόντως στο θέμα Σφακιανάκης συμφωνώ απόλυτα...
το εχω πει ηδη στην πρωτη η δευτερη σελιδα.
θεωρω τον στρατο ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ και μη συγκρισιμο καν με τον καζαντζιδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom