Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
παντα αυτο πιστευα..
αν δεν εβγαινε τον καιρο που βγηκε που υπηρχε ο πονος με την ξενιτια ,θα ηταν απλα ενας καλος λαικος τραγουδιστης..
θεωρω πως ο διονυσιου ηταν ετη φωτος καλυτερος....
ειπες τεραστια κουβεντα και ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω απολυτα.
κλασεις ανωτερος σαν τραγουδιστης ο Διονυσιου.....

για να μην πω οτι αν Αγγελοπουλος δεν ηταν τσιγγανος.....και αν ο Καζαντζιδης δεν ηταν ποντιος
δε θα υπηρχε ουτε καν θεμα συγκρισης μεταξυ τους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειπες τεραστια κουβεντα και ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω απολυτα.
κλασεις ανωτερος σαν τραγουδιστης ο Διονυσιου.....

για να μην πω οτι αν Αγγελοπουλος δεν ηταν τσιγγανος.....και αν ο Καζαντζιδης δεν ηταν ποντιος
δε θα υπηρχε ουτε καν θεμα συγκρισης μεταξυ τους...
ετσι ακριβως...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παντα αυτο πιστευα..
αν δεν εβγαινε τον καιρο που βγηκε που υπηρχε ο πονος με την ξενιτια ,θα ηταν απλα ενας καλος λαικος τραγουδιστης..
θεωρω πως ο διονυσιου ηταν ετη φωτος καλυτερος....
Ως γνωστον δεν ειμαι φαν του ειδους και με τον Καζαντζιδη δεν ειχα επαφη. Πριν κανα δυο χρονια ειδα μια εκπομπη αφιερωμενη σε αυτον και καθησα να δω προς τι ο ντορος... Αληθεια τετοια φωνη παιζει να μην εχω ξανακουσει ποτε ηταν απιστευτο...Ο Στρατος παλι εβγαζε ενα αλλο πραγμα, θεωρω με τις λιγοστες μουσικες γνωσεις που εχω οτι τα τραγουδια που ελεγε δεν ειχαν τοσο μεγαλες απαιτησεις απο τον τραγουδιστη οσο αυτα του Καζαντζιδη (ισως γιατι ειχαν λιγοτερο εντονο το ανατολιτικο στοιχειο μεσα). Η φωνη του Σ.Κ. δεν μασαγε πουθενα, βαθια, καθαρη, λαθη και φαλτσα πουθενα ακομα και σε φωνητικες "ακροβασιες"

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Ως γνωστον δεν ειμαι φαν του ειδους και με τον Καζαντζιδη δεν ειχα επαφη. Πριν κανα δυο χρονια ειδα μια εκπομπη αφιερωμενη σε αυτον και καθησα να δω προς τι ο ντορος... Αληθεια τετοια φωνη παιζει να μην εχω ξανακουσει ποτε ηταν απιστευτο...Ο Στρατος παλι εβγαζε ενα αλλο πραγμα, θεωρω με τις λιγοστες μουσικες γνωσεις που εχω οτι τα τραγουδια που ελεγε δεν ειχαν τοσο μεγαλες απαιτησεις απο τον τραγουδιστη οσο αυτα του Καζαντζιδη (ισως γιατι ειχαν λιγοτερο εντονο το ανατολιτικο στοιχειο μεσα). Η φωνη του Σ.Κ. δεν μασαγε πουθενα, βαθια, καθαρη, λαθη και φαλτσα πουθενα ακομα και σε φωνητικες "ακροβασιες"
ακριβως το αντιθετο.....
αν ακουσεις Ζακυνθινακη,Στρατο Κυπριο,Λεωνιδα Βελη και πολλους ακομα θα σου ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις αν τραγουδανε αυτοι ή ο Καζαντζιδης.δεν ειναι απιαστο δηλαδη να τραγουδησεις Καζαντζιδη και να τον μιμηθεις ακριβως.
Διονυσιου ομως ειναι δυσκολο να τραγουδησεις και δε θυμαμαι και κανεναν να μπορεσε να τον πιασει στο υφος του τραγουδισματος ή να τον μιμηθει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακριβως το αντιθετο.....
αν ακουσεις Ζακυνθινακη,Στρατο Κυπριο,Λεωνιδα Βελη και πολλους ακομα θα σου ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις αν τραγουδανε αυτοι ή ο Καζαντζιδης.δεν ειναι απιαστο δηλαδη να τραγουδησεις Καζαντζιδη και να τον μιμηθεις ακριβως.
Διονυσιου ομως ειναι δυσκολο να τραγουδησεις και δε θυμαμαι και κανεναν να μπορεσε να τον πιασει στο υφος του τραγουδισματος ή να τον μιμηθει
εκτος απο τον στελιο τον γιο του ο οποιος παρα κατι εχει την ιδια απιστευτη φωνη...για μενα παντα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ακριβως το αντιθετο.....
Λυπαμαι δεν κατεχω και δεν τους γνωριζω τους κυριους. Δεν ξερω επισης αν μετραει η μιμηση της φωνης ενος τραγουδιστη σαν μετρο συγκρισης. Παντως μια και το ειπες ειχα γελασει παρα πολυ οταν τον ειχε μιμηθει ο Ζαχαρατος  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λυπαμαι δεν κατεχω και δεν τους γνωριζω τους κυριους. Δεν ξερω επισης αν μετραει η μιμηση της φωνης ενος τραγουδιστη σαν μετρο συγκρισης. Παντως μια και το ειπες ειχα γελασει παρα πολυ οταν τον ειχε μιμηθει ο Ζαχαρατος  :2funny:

απιστευτο!!!αυτο θα ποσταρα τωρα!!!!!!!!!!!!!!
ειχα εντυπωσιαστει απο το πως καταφερε να τον μιμηθει....

OP
OP
P

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ναι οντως φωναρα ο ξεκολιαρης :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επισης ποτε δε μου αρεσαν τα τραγουδια του αλλα το υπαρχω σε αυτη την εκδοση το λατρεψα...

βασικα γαμησα το θεμα του παιδιου γ τον καζαντζιδη...
συγγνωμη..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
απιστευτο!!!αυτο θα ποσταρα τωρα!!!!!!!!!!!!!!
ειχα εντυπωσιαστει απο το πως καταφερε να τον μιμηθει....
Κοιτα εδω ομως ποσο διαφορετικα παταει στο τραγουδι ο Σ.Κ. και φυσικα την δυναμη και το μεταλλο της φωνης. Ο ηχος ειναι τοσο solid που νομιζεις οτι μπορεις να ανεβεις στους στιχους και να σε πανε βολτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Λυπαμαι δεν κατεχω και δεν τους γνωριζω τους κυριους. Δεν ξερω επισης αν μετραει η μιμηση της φωνης ενος τραγουδιστη σαν μετρο συγκρισης.
μιμηση με την εννοια τραγουδιστικου υφους....

κατι σα την περιπτωση του μαλακα του Βοσκοπουλου που τον θεωρουν και μεγαλο τραγουδιστη....10 μιμητες βγηκαν απο πισω που τραγουδουσαν ακριβως ιδια.Αυγερινος,Δουλαμης,Μακης Καλαϊτζης,ο Αντυπας και ο Πανταζης στους πρωτους τους δισκους...

στυλ τραγουδισματος και υφους ομως σα του Διονυσιου δεν υπηρξε.διοτι ειναι απιαστος τραγουδιστικα....

OP
OP
P

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
al επειδη γουσταρω παρα πολυ το λαικο τραγουδι μ αρεσει απιστευτα ο στρατος αλλα ας μην κανουμε συγκρισεις ειναι και οι δυο μορφες κατα την γνωμη μου

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
al επειδη γουσταρω παρα πολυ το λαικο τραγουδι μ αρεσει απιστευτα ο στρατος αλλα ας μην κανουμε συγκρισεις ειναι και οι δυο μορφες κατα την γνωμη μου
βρε συμφωνω κι εγω τον γουσταρα τρελα τον Καζαντζιδη αλλα απο το να τον παινευουν συνεχεια παντου και χωρις καποια επιχειρηματα,ειλικρινα τον σιχαθηκα....

ποσταραν παραπανω το 'Υπαρχω'....οταν τελειωσε η μεταναστευση,η φτωχεια,ο πονος της μανας και ολες αυτες οι παπαριες,ο Καζαντζιδης επρεπε να ειχε σβησει κανονικα.εκει λοιπον εμφανιζεται ο τεραστιος εγκεφαλος Χρηστος Νικολοπουλος και του γραφει τα καλυτερα τραγουδια του.με τα τραγουδια του Νικολοπουλου πηρε μυθικες διαστασεις ο Καζαντζιδης...

και η καταληξη....στο τελος τον εσυρε στα δικαστηρια επειδη σε μια συλλογη του Νικολοπουλου δεν αναφερθηκε σε καποιο τραγουδι(νομιζω το Αγριουλουλουδο)οτι ειχε βαλει το χερι του στο γραψιμο και ο Καζαντζιδης.για να καταλαβετε για τι καλο ανθρωπο μιλαμε που τον θεωρουν και ψυχαρα......

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και η καταληξη....στο τελος τον εσυρε στα δικαστηρια επειδη σε μια συλλογη του Νικολοπουλου δεν αναφερθηκε σε καποιο τραγουδι(νομιζω το Αγριουλουλουδο)οτι ειχε βαλει το χερι του στο γραψιμο και ο Καζαντζιδης.για να καταλαβετε για τι καλο ανθρωπο μιλαμε που τον θεωρουν και ψυχαρα......
O καλλιτεχνης κρινεται μεσα απο τα εργα του και μονο. Παντως ειχα ακουσει και εγω οτι ηταν μεγαλο αρχιδι  :grin:

OP
OP
P

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ιδιομορφος χαρακτηρας οντως ηταν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
πολυ ιδιομορφος χαρακτηρας οντως ηταν
σκατοκεφαλος ητανε και αχαριστος απεναντι στο λαο.οταν σου εχουνε δωσει τετοιες ΘΕΪΚΕΣ διαστασεις,οταν εισαι ο Ελληνας που ισως αγαπηθηκε πιο πολυ απ'ολους τους Ελληνες της ιστοριας,δε μπορεις να καθεσαι στο χωριο σου και ψαρευεις και να τους γραφεις ολους.δωσε 2 συναυλιες ρε γυφτο.....να ικανοποιησεις και το λαϊκο αισθημα.αυτους που σε καναν ΘΕΟ.
στο κατω κατω μετα τη διαμαχη με τη εταιρια αλλους 20 δισκους εβγαλε......
ταχα σταματησε το τραγουδι...

OP
OP
P

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα σαν ανθρωπος ο στρατος ηταν πολυ διαφορετικος ισως πιο πιασαρης ειχα την τυχη να τους γνωρισω κ τους δυο ο στελιος ηταν πολυ παραξενος ανθρωπος με πολλα ψυχολογικα αλλα φιλε ΤΕΡΑΣΤΙΑ φωνη οσο για τον νικολοπουλο ο στελιος τον ανεδειξε να σαι σιγουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom