Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
οταν τελειωσε η μεταναστευση,η φτωχεια,ο πονος της μανας και ολες αυτες οι παπαριες

Ετσι  εγραψες,παραπανω.
Ακου,λοιπον ,ρε μουνοπανο,  αυτα ειναι  παπαριες για σενα και  τους  ομοιους  σου,γιατι  ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ  Ο  ΧΑΦΙΕΣ  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΛΛΟΙ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ...
Συνεννοηθηκαμε,ρουφιανακο?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
οταν τελειωσε η μεταναστευση,η φτωχεια,ο πονος της μανας και ολες αυτες οι παπαριες

Ετσι  εγραψες,παραπανω.
Ακου,λοιπον ,ρε μουνοπανο,  αυτα ειναι  παπαριες για σενα και  τους  ομοιους  σου,γιατι  ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ  Ο  ΧΑΦΙΕΣ  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΛΛΟΙ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ...
Συνεννοηθηκαμε,ρουφιανακο?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ......Tο παρατραβας πολυ για τον μαλακα μου φαινεται.κανεις δε τον φιμωσε.μια τυπικη διαμαχη μεταξυ καλλιτεχνη και εταιριας ηταν.τι ζημια του εκαναν δηλαδη??αφου συνεχισε να βγαζει δισκους αλλα 30 χρονια μετα....τραβατε με κι ας κλαιω ητανε ο τυπος...

αλλα κατι μουνοπανα σαν εσενα και οι υποστηρικτες τους ειναι που αφησαν στο περιθωριο τραγουδιστες σαν τον Αγγελοπουλο και σαν τον Διονυσιου και ανεδειξαν ολα τα νταλαροειδη.

τα μηνυματα των τραγουδιων του Καζαντζιδη ειναι αναχρονιστικα,γι'αυτο θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενος μετα απο τοσα χρονια.μοιραια λοιπον παει παντα η συγκριση με τον Στρατο γιατι ο Στρατος τραγουδησε την απλη λαϊκη καψουρα του Ελληνα.αυτο δεν τελειωνει ποτε.....η καψουρα ειναι παντα επικαιρη και αφορα ολο τον κοσμο ενω η μεταναστευση αφορουσε συγκεκριμενη ομαδα του πληθυσμου και τελειωσε πριν καποιες δεκαετιες

το να με βρισεις δε μου λεει τιποτα.εχω βριστει με πολλους μαλακες εδω μεσα,δεν εισαι ο πρωτος.με αφορα πολυ το λαϊκο τραγουδι,το'χω ψαξει σε βαθος,εχω τεραστιες συλλογες και καμια 15αρια cd του Στελιου αγορασμενα γνησια.με επιχειρηματα μιλησα και εξηγησα γιατι τον θεωρω υπερτιμημενο....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα μηνυματα των τραγουδιων του Καζαντζιδη ειναι αναχρονιστικα,γι'αυτο θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενος μετα απο τοσα χρονια.μοιραια λοιπον παει παντα η συγκριση με τον Στρατο γιατι ο Στρατος τραγουδησε την απλη λαϊκη καψουρα του Ελληνα.αυτο δεν τελειωνει ποτε.....η καψουρα ειναι παντα επικαιρη και αφορα ολο τον κοσμο ενω η μεταναστευση αφορουσε συγκεκριμενη ομαδα του πληθυσμου και τελειωσε πριν καποιες δεκαετιες
Η φωνη του παντως ειναι αξεπεραστη...πιστευω οτι ακομα και οταν ρευοταν, θα το εκανε στην κλιμακα του λα

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Στελάρα,Αθάνατε,Αηδόνι,Παληκάρι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.....αληθινά τραγούδια  ερμηνευμένα με πόνο ψυχής,αιώνια χαραγμένος στις ψυχές μας.Καιένα από μένα(επηρεασμένος από το θρίαμβο στο Κλ.Βικελίδης):
Στέλιο ζεις για πάντα ΑΕΚτζης!!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Η φωνη του παντως ειναι αξεπεραστη...πιστευω οτι ακομα και οταν ρευοταν, θα το εκανε στην κλιμακα του λα
μη μου τα λες,το ξερω.ειναι αξεπεραστη φωνη,θελοντας και μη τον εχω μελετησει σε βαθος,παιζω 15 χρονια μπουζουκι.

εγω απλα εξεθεσα τα επιχειρηματα μου και τους λογους για τους οποιους τον θεωρω υπερτιμημενο....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μην ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν ξέρουν.
αυτοί που σηκώνουν το ανάστημα τους  για τον καζαντζίδη με αυτό τον τρόπο, πες μου τι έπρεπε να κάνουν τον χ.νικολόπουλο; τσιμπούκια ευ όρους ζωής;
επειδή στον κόσμο μένει η φωτογραφία που έχει η κασσέτα ή το cd και δεν ξέρει να διαβάσει περισσότερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παίρνουμε στα σοβαρά.
δυστυχώς η ιστορία έγραψε ο καζαντζίδης να είναι ο τυχερός και όχι κάποιος άλλος, γιατί όταν σου σερβίρουνε τέτοια τραγούδια η επιτυχία είναι σίγουρη.

γι' αυτό και ένας από τους λόγους που απεχθάνομαι την ελληνική μουσική σκηνή από το 1952 και μετά είναι όλη η εμπορευματοποίηση της.
η μουσική μας κληρονομιά κρύβεται σε 3 δεκαετίες 1922 έως 1952, αν και η τελευταία δεκαετία χωλένει λίγο και λέω κρύβεται, γιατί δεν την έχουν προσβάλει επιχειρηματίες και λοιποί τυχαίοι ακόμα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
μην ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν ξέρουν.
αυτοί που σηκώνουν το ανάστημα τους  για τον καζαντζίδη με αυτό τον τρόπο, πες μου τι έπρεπε να κάνουν τον χ.νικολόπουλο; τσιμπούκια ευ όρους ζωής;
ο Νικολοπουλος σαν πιτσιρικας πραγματι μεσω του Καζαντζιδη αναδειχτηκε.αλλα απο κει και μετα εγραψε αλλα 1500 σουξε-τραγουδαρες για τους καλυτερους τραγουδιστες.ετσι κι αλλιως θα ξεχωριζε δηλαδη...

οπως ειπες μονο η ταμπελα μενει.και με το πες πες πες και την υπερπροβολη εχουν αναδειχτει καλλιτεχνες ανα τις δεκαετιες που ισως και να μη το αξιζαν τοσο σε σχεση με αλλους που πηγαν απατοι...

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Επειδή έχω ειλικρινά βαρεθεί να ακούω ανακρίβειες από δήθεν ειδήμονες, θέλω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά:
1) Τον Καζαντζίδη τον μιμήθηκαν πολλοί γιατί έτυχε να είναι ο εμπορικότερος όλων στην εποχή της κυριαρχίας του και ο δημοφιλέστερος όλων μέχρι και σήμερα. Μεταξύ αυτών και ο Στράτος Διονυσίου (κάντε έναν κόπο να αναζητήσετε τα πρώτα τραγούδια του Στράτου τα οποία ασφαλώς αγνοείτε καθώς τότε επικρατούσε ένα δίπολο Καζαντζίδης – Αγγελόπουλος). Οι περισσότεροι τον μιμήθηκαν άσχημα… Είναι εύκολο να γκαρίζεις και να κάνεις «α» αλλά είναι πολύ δύσκολο να είσαι Καζαντζίδης….
2) Ο Νικολόπουλος εδραιώθηκε ως μπουζουξής και συνθέτης πλάι στον Στέλιο Καζαντζίδη και αυτό δεν το αρνείται ούτε ο ίδιος. Και είναι ο Νικολόπουλος που πήγε τον Καζαντζίδη στα δικαστήρια και δε συνέβη το ανάποδο. Δυστυχώς για τον φίλο πριν… αυτή είναι η αλήθεια. Και είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα… Μην αναπαράγετε ότι έτυχε να ακούσετε και μάλιστα λάθος.
3) Ο Διονυσίου δεν τραγούδησε μόνο την καψούρα. Απλά είναι φυσικό να αγνοεί κάποιος την εποχή πριν το 80 αφού τα ραδιόφωνα δεν παίζουν τέτοια τραγούδια πια και την εποχή που τα έπαιζαν ο Διονυσίου ήταν απλά ένας καλός τραγουδιστής… Τίποτα περισσότερο.

Είναι πολλά ακόμα που θέλω να γράψω... αξίζει πάντως να διαβάσει κανείς το και να καταλάβει τι είναι ο Καζαντζίδης.

Ενδιαφέρον έχει και αυτό: /2011/05/33-45.html

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Α... Φίλε αλ πατσίνο, όλα αυτά τα ανυπόστατα που αναφέρεις να τα λες εκεί που δεν ξέρουν γιατί και εσύ όπως φαίνεται έχεις πλήρη άγνοια του ζητήματος λαϊκό τραγούδι... Είτε σου αρέσει να το ακούς είται όχι στο σύνολο των τραγουδιστών ο Διονυσίου έρχεται τριτοτέτερτος... Παγιουμτζής, Κάβουρας, Ρούκουνας, Καζαντζίδης, Αγγελόπουλος, Καρναβάς, Κιτσάκης, Βλαχαγγέλης... τι να λέμε τώρα... Τι να πρωτοπούμε... Ο Διονυσίου καλός απουσία των άλλων ετσι;

Άκου εκεί φτώχεια, μάνα, ξενιτιά ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τραγούδησε και ο Διονυσίου και πήγε άπατος την ώρα,  επειδή είσαι μικρός στα λέω,που το διλημμα της εποχής ήταν Καζαντζίδης Αγγελόπουλος. Ο Διονυσίου ξεπετάχτηκε στην πρώτη γραμμή μετά.

Προς Αλ πατσίνο:

Ένα τραγούδι ΠΑΠΑΡΙΑ:

Ένα τραγούδι από τα πρώτα, που πάει να το παίξει Καζαντζίδης:

Και να και ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ (που έχεις την εντυπωση πως του μοιάζει ο Βελλής)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.405
Πόντοι
506
Στέλιος: Κορυφή, όλα αυτά τα ονόματα που αναφέρατε:κολοσσοί, σήμερα τι γίνεται; με την σαβούρα που μας επιβάλουν, ρε σεις ``λαικός τραγουδιστής`' ο Καράς........ ήμαρτον που λέιε και ο φαφούτης

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
352
Πόντοι
2.027
εγω δεν θα μπω στην διαδικασια να πω ποιος ηταν καλυτερος αυτα ειναι γουστα και για τον καθενα θα υπαρχει παντα μια γνωμη .....εγω θα κριτικαρω την εκμεταλευση που γινετε πανω στο ονομα του και στα τραγουδια του με μπροσταρη την γυναικα του ......μπορει να το βλεπω λαθος απο μερια μου...... αλλα ειναι κριμα να σπιλωνετε ετσι το ονομα του...εκφραζω προσωπικη γνωμη για να μην παρεξηγηθω.....κριμα γιατι δεν του αξιζει

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εγω δεν θα μπω στην διαδικασια να πω ποιος ηταν καλυτερος αυτα ειναι γουστα και για τον καθενα θα υπαρχει παντα μια γνωμη .....εγω θα κριτικαρω την εκμεταλευση που γινετε πανω στο ονομα του και στα τραγουδια του με μπροσταρη την γυναικα του ......μπορει να το βλεπω λαθος απο μερια μου...... αλλα ειναι κριμα να σπιλωνετε ετσι το ονομα του...εκφραζω προσωπικη γνωμη για να μην παρεξηγηθω.....κριμα γιατι δεν του αξιζει

δεν αφησε λεφτα πισω ο Στελαρας τυπε μου ειτε απο την ξεροκεφαλια του ειτε απο το τζογο.
καπως πρεπει να ζησουν και αυτοι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Α... Φίλε αλ πατσίνο, όλα αυτά τα ανυπόστατα που αναφέρεις να τα λες εκεί που δεν ξέρουν γιατί και εσύ όπως φαίνεται έχεις πλήρη άγνοια του ζητήματος λαϊκό τραγούδι... Είτε σου αρέσει να το ακούς είται όχι στο σύνολο των τραγουδιστών ο Διονυσίου έρχεται τριτοτέτερτος... Παγιουμτζής, Κάβουρας, Ρούκουνας, Καζαντζίδης, Αγγελόπουλος, Καρναβάς, Κιτσάκης, Βλαχαγγέλης... τι να λέμε τώρα... Τι να πρωτοπούμε... Ο Διονυσίου καλός απουσία των άλλων ετσι;

Άκου εκεί φτώχεια, μάνα, ξενιτιά ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τραγούδησε και ο Διονυσίου και πήγε άπατος την ώρα,  επειδή είσαι μικρός στα λέω,που το διλημμα της εποχής ήταν Καζαντζίδης Αγγελόπουλος. Ο Διονυσίου ξεπετάχτηκε στην πρώτη γραμμή μετά.

Προς Αλ πατσίνο:

Ένα τραγούδι ΠΑΠΑΡΙΑ:

Ένα τραγούδι από τα πρώτα, που πάει να το παίξει Καζαντζίδης:

Και να και ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ (που έχεις την εντυπωση πως του μοιάζει ο Βελλής)

με τους καζαντζιδικους ετσι κι αλλιως δε βγαζεις ποτε ακρη...ειναι σαν τους κομμουνιστες.Κολλημενοι οσο δεν παει αλλο.Αυτο που εχουν στο μυαλο τους ισχυει μονο και τιποτα αλλο...

Για τον Αγγελοπουλο γραφω σε προηγουμενη σελιδα οτι αν δεν ηταν τσιγγανος,ο Καζαντζιδης θα ηταν ανυπαρκτος.Οποτε τι μου τα λες?
Απο κει και περα επιμενω οτι ο Καζαντζιδης ειναι ενας υπερτιμημενος τραγουδιστης με την εννοια οτι προβληθηκε τοσο σε βαθμο που πηγαν απατοι και αλλοι σπουδαιοι τραγουδιστες,τα μηνυματα των τραγουδιων του ειναι ξεπερασμενα και ο ανθρωπος μια ζωη ηταν τραβατε με κι ας κλαιω.

Ο Διονυσιου ηταν αρχιδατος τραγουδιστης.Και με τα μπλεξιματα του και με τις μαστουρες του και με τα σκυλαδικα του.Δεν εκατσε πισω απ'τη γυαλα μη τυχον και του χαλασει ο μυθος.

Τελοσπαντων επειδη ακρη δε θα βρουμε ας καταληξουμε οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του πανω στο θεμα Καζαντζιδη το οποιο ειναι ατελειωτο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με τους καζαντζιδικους ετσι κι αλλιως δε βγαζεις ποτε ακρη...ειναι σαν τους κομμουνιστες.Κολλημενοι οσο δεν παει αλλο.Αυτο που εχουν στο μυαλο τους ισχυει μονο και τιποτα αλλο...

Για τον Αγγελοπουλο γραφω σε προηγουμενη σελιδα οτι αν δεν ηταν τσιγγανος,ο Καζαντζιδης θα ηταν ανυπαρκτος.Οποτε τι μου τα λες?
Απο κει και περα επιμενω οτι ο Καζαντζιδης ειναι ενας υπερτιμημενος τραγουδιστης με την εννοια οτι προβληθηκε τοσο σε βαθμο που πηγαν απατοι και αλλοι σπουδαιοι τραγουδιστες,τα μηνυματα των τραγουδιων του ειναι ξεπερασμενα και ο ανθρωπος μια ζωη ηταν τραβατε με κι ας κλαιω.

Ο Διονυσιου ηταν αρχιδατος τραγουδιστης.Και με τα μπλεξιματα του και με τις μαστουρες του και με τα σκυλαδικα του.Δεν εκατσε πισω απ'τη γυαλα μη τυχον και του χαλασει ο μυθος.

Τελοσπαντων επειδη ακρη δε θα βρουμε ας καταληξουμε οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του πανω στο θεμα Καζαντζιδη το οποιο ειναι ατελειωτο...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Κοροιδεύεις τους Καζαντζιδικούς ότι είναι κολλημένοι αλλά κ εσύ δεν πας πίσω...

Φωνάρα ο Αγγελόπουλος,δε λέω κ με πολύ ιδιαίτερο ύφος,αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον Καζαντζίδη...Αν ζούσε,κ τον ίδιο να ρωτούσες,αυτό θα σου έλεγε.Δεν υπήρξε ποτέ είτε τραγουδιστής.είτε στιχουργός,είτε συνθέτης που να πει ότι κάποιος τραγουδιστής είναι καλύτερος από το Στέλιο...

Επίσης ο Καζαντζίδης δεν ήταν ούτε υπεπροβληθής,τον πολεμάγανε κιόλας για τις διαφορετικές απόψεις του...Γι'αυτό κ τους έγραψε όλους στα φρύδια του κ πήγε για ψάρεμα..Κ πάλι ο κόσμος όμως τον λάτρευε γιατί μιλούσε στην καρδιά του με τα τραγούδια του κ ποτέ δεν έκανε βλακείες για να προβληθεί,αλλά παρέμενε σεμνός...

Αν θεωρείς τον Διονυσίου αρχιδάτο τραγουδιστή επειδή ανακατεύτηκε με το σύστημα κ έγινε ένα με αυτό μπλέκωντας με ναρκωτικά κ όπλα,κ όχι επειδή είχε φοβερή φωνή,κρίνεις ένα τραγουδιστή με μη τραγουδιστικά κριτήρια...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κοροιδεύεις τους Καζαντζιδικούς ότι είναι κολλημένοι αλλά κ εσύ δεν πας πίσω...

Φωνάρα ο Αγγελόπουλος,δε λέω κ με πολύ ιδιαίτερο ύφος,αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον Καζαντζίδη...Αν ζούσε,κ τον ίδιο να ρωτούσες,αυτό θα σου έλεγε.Δεν υπήρξε ποτέ είτε τραγουδιστής.είτε στιχουργός,είτε συνθέτης που να πει ότι κάποιος τραγουδιστής είναι καλύτερος από το Στέλιο...Επίσης ο Καζαντζίδης δεν ήταν ούτε υπεπροβληθής,τον πολεμάγανε κιόλας για τις διαφορετικές απόψεις του...Γι'αυτό κ τους έγραψε όλους στα φρύδια του κ πήγε για ψάρεμα..Κ πάλι ο κόσμος όμως τον λάτρευε γιατί μιλούσε στην καρδιά του με τα τραγούδια του κ ποτέ δεν έκανε βλακείες για να προβληθεί,αλλά παρέμενε σεμνός...

Αν θεωρείς τον Διονυσίου αρχιδάτο τραγουδιστή επειδή ανακατεύτηκε με το σύστημα κ έγινε ένα με αυτό μπλέκωντας με ναρκωτικά κ όπλα,κ όχι επειδή είχε φοβερή φωνή,κρίνεις ένα τραγουδιστή με μη τραγουδιστικά κριτήρια...
θεωρω τουλαχιστον αστειο να λεμε γ καποιον οτι δεν υπαρχει καλυτερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom