Αγαπητή Βίκυ-Στεφανία,
Σίγουρα οι εκφράσεις των ανδρών ακούγονται χύμα και ίσως να είναι κάποιες φορές..Παρόλα αυτά, γενικότερα αλλά ιδιαίτερα σε αυτό το site όπου ακολουθώ χρόνια αυτό ττο οποίο μπορώ να σου πω με σαφήνεια είναι πως τουλάχιστον Οι εκφράσεις μας εκτός από χυμα είναι και ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΕΥΘΕΙΣ, ΣΤΑΡΑΤΕΣ. Από εκεί και πέρα οι δική σου πρόταση κρύβει κάτι το όχι και τόσο αληθινό.
Για να σου το πώ ξεκάθαρα λες ότι απευθύνεσαι σε άτομα που αναζητούν ένα αξιοπρεπές μασαζ.
Και τότε γιατί εργάζεσαι κατά αυτό τον τρόπο;
Πήγαινε σε ένα κέντρο αισθητικής, σε κάποιο spa ή αναζήτησε την τύχη σου ως ελεύθερος επαγγελματίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Τόσα χρόνια που εργάζομαι στον τουρισμό τα κορίτσια και τα αγόρια των spa που γνωρίζω είναι πολύ καλά πληρωμένα.
Μην κρίνεις λοιπόν αυτές τις έστω λανθασμένες εκφράσεις..Δεν σου αρέσουν; Οκ αγνόησε τες. Αλλά μην τις κρίνεις διότι δεν είσαι τόσο καλύτερη...Απλά κρύβεσαι από τις ίδιες τις πράξεις σου.
Καλημέρα σου
καλημέρα.δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση ούτε μαζί σου ούτε γενικά.
Με γνωρίζεις από κοντά?εχεις δει πως λειτουργώ στο μασάζ?
Αν θέλεις ν μου πεις την άποψη σου-συμβουλη(χωρίς καν ν με έχεις συναντήσει όπως φαίνεται)μπορείς ν με καλέσεις καταρχάς κ όχι σε δημόσια θέα.
Μίλησα ξεκάθαρα για το άσχημο επίπεδο κ την υποτίμητικη έκφραση που δεν μου αρμόζει.
δεν ξεχνώ τον χαρακτήρα του φόρουμ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταργήσουμε κάθε κανόνα ευγενικής αναφοράς κ έκφρασης..
Υπάρχουν 10 τρόποι για ν πεις το οτιδήποτε(είναι πολύ πλούσια γλώσσα ως γνωστόν η ελληνική)..αν επιλέγεις τον πιο χύμα κ εν μέρει χυδαίο τρόπο, συγνώμη αλλά ως αριστούχος απόφοιτος Παντείου(δεν είναι μόνο το ΙΕΚ φυσιοθεραπείας στην ζωή μου)δεν μπορώ ν το δεχτώ.
Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη με ότι προσφερω,η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω είναι μοναδική, ανεκτίμητη..
Γι'αυτό κ δεν κυνήγησα την τύχη μου σε οποιαδήποτε σπα(έχω δει κ εκεί τι συνθήκες επικρατούν,σε ενα απ' τα καλύτερα της Ρόδου ήμουν..)
Οπότε σε παρακαλώ μην μου μιλάς για ειλικρίνεια..έχω απόλυτη αυτογνωσία..
Αν θέλω,Ζήτημα χρόνου είναι ν καταργήσω οτιδήποτε άλλο πέρα απ' το μασάζ..
Υ.Γ δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Υπάρχουν κ κοπέλες που μιλάνε χειρότερα κ απ' τον πιο χύμα αντρα.
Επειδή όμως με διακρίνει μια κομψότητα κ μια ευγένεια σε όλα τα επίπεδα κ ως απόρροια αυτού,έτσι σε αυτό το στυλ επικοινωνώ με τον κάθε ενδιαφερόμενο.στο ίδιο μήκος κύματος επιζητώ ν επικοινωνούν μαζί μου.κ δεν έχω παράπονο από κοντά ο μέσος όρος ανθρώπων που γνωρίζω είναι αξιόλογος..αλλά βέβαια πίσω απ' ένα πληκτρολόγιο πάντα ξεφεύγει η κατάσταση.