You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.598
- Πόντοι
- 2.256
Γιατι δεν την παίρνεις ενα τηλέφωνο να στα πει η ίδια;Καλησπέρα επειδή δεν μπορώ να στείλω ακόμα pm μπορει να μου πει κάποιος προγράμματα και περιοχή. Ευχαριστω.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.034
καλησπέρα! ;)Καλημέρα μωρο
flying foxes
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Γιατι δεν την παίρνεις ενα τηλέφωνο να στα πει η ίδια;
Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση !
Εχει το τηλεφωνο φανερα στο προφιλ της , εχει πει τοσες φορες να την παιρνουν τηλέφωνο και πάλι ρωτάνε εδώ
Μἀλλον ντρέπονται κάποιοι να τη ρωτήσουν φαντάζομαι ....και άμα ντρέπεστε βρέ πως διάοολο θα το ζητήσετε από την ίδια μετά όταν τη δείτε ?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση !
Εχει το τηλεφωνο φανερα στο προφιλ της , εχει πει τοσες φορες να την παιρνουν τηλέφωνο και πάλι ρωτάνε εδώ
Μἀλλον ντρέπονται κάποιοι να τη ρωτήσουν φαντάζομαι ....και άμα ντρέπεστε βρέ πως διάοολο θα το ζητήσετε από την ίδια μετά όταν τη δείτε ?
Απου ντρέπεται κακα ζει!!!
David 1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Την Στεφάνια την έχω επισκεφθεί τέσσερις φορές μόνο για μασάζ στο χώρο της στο Μαρούσι,κάνει μέτριο προς καλό μασάζ στην εκτόνωση μετά το μασάζ είναι πολύ καλή από εμφάνιση μέτρια (γούστα είναι αυτά )ο χώρος είναι όμορφος ,αυτό που δε μου αρέσει είναι η πετσέτα για να κάνω μπάνιο δεν είναι σφραγισμένη.
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
Η Βίκυ - Στεφανία είναι ένας από τους λόγους που αξίζει κανείς να κατέβει στην Αθήνα... Εξαίρετος χαρακτήρας, καταπληκτικό μασάζ, όμορφος χώρος, θετική ενέργεια... Συνέχισε κοριτσάρα αυτό που κάνεις με πάθος....
Καλησπερα, Μετα απο αρκετο καιρο ξεχασα κωδικο και αναγκαστηκα να φτιαξω καινουριο προφιλ.
Μιας και εγω οπως πολυ αλλοι ενδιαφερομαι και ενω ολα μου μοιαζουν ιδανικα στα δικα μου θελω, μπορουν καποιοι να διευκρινησουν το θεμα με τις πετσετες :-(.
Ειναι κατι που αν ολα ειναι τοσο μαγικα οσο λενε ...θα στο χαλασει λιγο.
Παντως απλα και μονο απο την επικοινωνια η Κοπελα ειναι αξιοπρεπεστατη.
Μιας και εγω οπως πολυ αλλοι ενδιαφερομαι και ενω ολα μου μοιαζουν ιδανικα στα δικα μου θελω, μπορουν καποιοι να διευκρινησουν το θεμα με τις πετσετες :-(.
Ειναι κατι που αν ολα ειναι τοσο μαγικα οσο λενε ...θα στο χαλασει λιγο.
Παντως απλα και μονο απο την επικοινωνια η Κοπελα ειναι αξιοπρεπεστατη.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.667
- Πόντοι
- 496
έχει μερικές σελίδες πίσω και στα προφίλ της.Καλησπέρα, κάποια καινούργια φωτο σου έχεις;
Καλημερα παιδια εχω παει 6 με 7 φορες οι πετσετες ειναι πεντακαθαρες πολυ καλα πλυμενες το οτι ειναιχωρις ναυλον δεν νομιζω οτι ειναι σημαντικο
Απλα εχουν γραφτει διαφορα
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.667
- Πόντοι
- 496
να μας πει κανένας εάν έχει πάθει τίποτα δερματικό η οτιδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα εξαιτίας της Στεφανίας; Νομίζω δεν υπάρχει κανένας.Απλα εχουν γραφτει διαφορα
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
Nαι..Στο απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ η εκτόνωση πως γίνετε απλά στον παίζει τπτ άλλο;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.034
καλησπέρα.υπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίαςΣτο απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ η εκτόνωση πως γίνετε απλά στον παίζει τπτ άλλο;
Τι θα πει απλά στον παίζει?
Τι χύμα εκφράσεις είναι αυτές?
Μασάζ προσφέρω καταρχάς κ απευθύνομαι σε άτομα που αναζητούν κ εκτιμούν ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές μασάζ.
Τώρα οι προεκτάσεις του μασάζ είναι σαφείς κ ξεκάθαρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K