Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Πρόσφατη επίσκεψη στην ιέρεια του μασάζ... υποδοχή με χαμόγελο και σε πολύ μικρό διάστημα εγώ οριζοντιωμένος στο κρεβάτι, με  τα απαλά χέρια της Βίκυς να μου χαρίζουν ευεξία στην πονεμένη πλάτη μου... ¨Απλωσα τα χέρια μου και χάιδεψα το ωραίο κωλαράκι.. δεν φορούσε εσώρουχο και ο πούτσος μου κάγκελο... Ενώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω μόνο μασάζ γιατί εάν έμπαινα μια φορά μέσα της, θα το έκανα μετά πολλές φορές... Εκείνη, ήξερε να με ταλαιπωρήσει και να με καυλώσει... Ο αισθησιασμός στο φουλ... δεν άντεξα: πήγαμε στο κρεβάτι. Υπέροχες στιγμές καύλας, με τελείωμα στο στόμα μετά από πολύ βαθύ στοματικό. Ο αισθησιασμός και η ευεξία που νιώθεις μ αυτήν την κοπέλα, είναι μοναδικά. Είναι ιέρεια όχι μόνο στο μασάζ, αλλά και στο σεξ... Ότι και να πω για τις αισθήσεις, για τον τρόπο, για τον χώρο, είναι λίγα... Καλά να είσαι κοπελάρα μας...

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Πρόσφατη επίσκεψη στην ιέρεια του μασάζ... υποδοχή με χαμόγελο και σε πολύ μικρό διάστημα εγώ οριζοντιωμένος στο κρεβάτι, με  τα απαλά χέρια της Βίκυς να μου χαρίζουν ευεξία στην πονεμένη πλάτη μου... ¨Απλωσα τα χέρια μου και χάιδεψα το ωραίο κωλαράκι.. δεν φορούσε εσώρουχο και ο πούτσος μου κάγκελο... Ενώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω μόνο μασάζ γιατί εάν έμπαινα μια φορά μέσα της, θα το έκανα μετά πολλές φορές... Εκείνη, ήξερε να με ταλαιπωρήσει και να με καυλώσει... Ο αισθησιασμός στο φουλ... δεν άντεξα: πήγαμε στο κρεβάτι. Υπέροχες στιγμές καύλας. Ο αισθησιασμός και η ευεξία που νιώθεις μ αυτήν την κοπέλα, είναι μοναδικά. Είναι ιέρεια όχι μόνο στο μασάζ, αλλά και στο σεξ... Ότι και να πω για τις αισθήσεις, για τον τρόπο, για τον χώρο, είναι λίγα... Καλά να είσαι κοπελάρα μας...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Πρόσφατη επίσκεψη στην ιέρεια του μασάζ... υποδοχή με χαμόγελο και σε πολύ μικρό διάστημα εγώ οριζοντιωμένος στο κρεβάτι, με  τα απαλά χέρια της Βίκυς να μου χαρίζουν ευεξία στην πονεμένη πλάτη μου... ¨Απλωσα τα χέρια μου και χάιδεψα το ωραίο κωλαράκι.. [size=30pt]δεν φορούσε εσώρουχο[/size] και ο πούτσος μου κάγκελο... Ενώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω μόνο μασάζ γιατί εάν έμπαινα μια φορά μέσα της, θα το έκανα μετά πολλές φορές... Εκείνη, ήξερε να με ταλαιπωρήσει και να με καυλώσει... Ο αισθησιασμός στο φουλ... δεν άντεξα: πήγαμε στο κρεβάτι. Υπέροχες στιγμές καύλας. Ο αισθησιασμός και η ευεξία που νιώθεις μ αυτήν την κοπέλα, είναι μοναδικά. Είναι ιέρεια όχι μόνο στο μασάζ, αλλά και στο σεξ... Ότι και να πω για τις αισθήσεις, για τον τρόπο, για τον χώρο, είναι λίγα... Καλά να είσαι κοπελάρα μας...
αυτα κανει και μας γκαυλωνει  :happy:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οκ φιλε γιατι ποσταρισες ομως 2 φορες :grin:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Οκ φιλε γιατι ποσταρισες ομως 2 φορες :grin:

Το ποσταρισε 2 φορες επειδη στο 2ο ποσταρισμα αφαιρεσε την φραση "με τελείωμα στο στόμα μετά από πολύ βαθύ στοματικό". Προφανως του εκανε παρατηρηση η Στεφανια που το έγραψε δημοσίως και τώρα θα το ζητούν όλοι και θα έρχεται σε δύσκολη θεση να απορρίπτει καποιους που κρινει βρομερούς/αντιαισθητικούς/μαλάκες και θα κατηγορηθεί για διακρισεις. Με άλλα λογια θα της τα κανουν τσουρεκια.

το λαθος με τον φιλο billsalonika ειναι ότι επρεπε να διορθωσει το πρωτο ποσταρισμα αντι να γραφει δευτερο αναθεωρημενο επειδη η επιμαχη φραση παρεμεινε στο πρωτο ποσταρισμα και ψηλοκαηκε το κοριτσι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το ποσταρισε 2 φορες επειδη στο 2ο ποσταρισμα αφαιρεσε την φραση "με τελείωμα στο στόμα μετά από πολύ βαθύ στοματικό". Προφανως του εκανε παρατηρηση η Στεφανια που το έγραψε δημοσίως και τώρα θα το ζητούν όλοι και θα έρχεται σε δύσκολη θεση να απορρίπτει καποιους που κρινεις βρομερούς και θα κατηγωρηθεί για διακρισεις.

το λαθος με τον φιλο billsalonika ειναι ότι επρεπε να διορθωσει το πρωτο ποσταρισμα αντι να γραφει δευτερο αναθεωρημενο επειδη η επιμαχη φραση παρεμεινε στο πρωτο ποσταρισμα

Χα χα :hi:

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Ο τρόπος διατύπωσης ήταν λάθος και δημιουργούσε λανθασμένες εντυπώσεις, δεν επικοινώνησε μη λέτε άσχετα.... Η κοπέλα κάνει με προφυλακτικό μόνο έτσι κι αλλιώς. Ο αισθησιασμός της μου δημιούργησε εξαιρετική αίσθηση κι ένιωσα έτσι, κι επειδή ήθελα να είμαι ακριβής το επαναδημοσίευσα... Το έβαλα στην πραγματική διάσταση, να περνάτε καλά. Η κοπέλα κάνει εξαιρετικό μασάζ και το κάτι παραπάνω από αυτό είναι μοναδικό...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
too late για να μαζευτει νομιζω.

ακόμη και έτσι να ήταν δηλαδή να γραφτηκε η φαντασιωση και όχι το γεγονος αυτό δεν θα γίνει πιστευτό από τους περισσοτερους και η ζημια με το πρηξιμο από όλους προς την Στεφανια για τελειωμα στο στόμα έχει γινει

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.667
Πόντοι
496
Άμα είσαι φουλ καυλωμένος και με φυσημα από μακρυά τελειώνεις...

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
457
Πόντοι
300
Σε ένα Όμορφο Γεύμα δεν έχει σημασία μόνο το επιδόρπιο. Αλλά το πρώτο και το κύριο πιάτο. Η Στεφανία είναι άψογη και στο πρώτο - την υποδοχή και έως ξαπλωσεις στο κρεβάτι του μασαζ σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.  Και φυσικά δίνει ρεσιτάλ στο δεύτερο πιάτο το μασαζ. Με τα μαγικά της χέρια της σε ταξιδεύει. Και όσον αφορά το επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να λείπει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέμε!!!
Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει κοριτσάρα μου.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Σε ένα Όμορφο Γεύμα δεν έχει σημασία μόνο το επιδόρπιο. Αλλά το πρώτο και το κύριο πιάτο. Η Στεφανία είναι άψογη και στο πρώτο - την υποδοχή και έως ξαπλωσεις στο κρεβάτι του μασαζ σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.  Και φυσικά δίνει ρεσιτάλ στο δεύτερο πιάτο το μασαζ. Με τα μαγικά της χέρια της σε ταξιδεύει. Και όσον αφορά το επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να λείπει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέμε!!!
Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει κοριτσάρα μου.

Σωστοοοος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Για μενα η κοπελα ειναι ο ορισμος του gfe!!

drass71

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Παιδιά, πήγα για πρώτη φορά σημερα στη Στεφανία, και δεν εχει καμία σχέση με το πακετο "μασαζ-σεξ" των διαφόρων studio. Θα το περιέγραφα μάλλον ως επίσκεψη σε σπίτι μιας φίλης που ξέρει καταπληκτικό μασαζ και που μετά από αρκετή ώρα όπου κουβεντιάζεις χαλαρα μαζι της, αρχίζει να σ' ερεθίζει και σου δινει την δυνατότητα αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί της και να τελειώσεις όμορφα, όπως διαλέξεις εσύ, στοματικά ή ολοκληρωμένα. Το κρίνω ως μοναδικό σαν συνδυασμό, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Μπορείς να συζητήσεις μαζί της για πολλα πράγματα, εχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και ειναι πολύ σέξυ. Θα ξαναπάω. Στεφανία σ ευχαριστώ!

nibis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
115
Πόντοι
0
Παιδιά, πήγα για πρώτη φορά σημερα στη Στεφανία, και δεν εχει καμία σχέση με το πακετο "μασαζ-σεξ" των διαφόρων studio. Θα το περιέγραφα μάλλον ως επίσκεψη σε σπίτι μιας φίλης που ξέρει καταπληκτικό μασαζ και που μετά από αρκετή ώρα όπου κουβεντιάζεις χαλαρα μαζι της, αρχίζει να σ' ερεθίζει και σου δινει την δυνατότητα αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί της και να τελειώσεις όμορφα, όπως διαλέξεις εσύ, στοματικά ή ολοκληρωμένα. Το κρίνω ως μοναδικό σαν συνδυασμό, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Μπορείς να συζητήσεις μαζί της για πολλα πράγματα, εχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και ειναι πολύ σέξυ. Θα ξαναπάω. Στεφανία σ ευχαριστώ!

Ετσι ακριβώς!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
995
Πόντοι
96
Κι εγώ μάσησα τις τρελές παραμυθες....αλλα πλήρωσα και έμαθα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom