Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.970
- Πόντοι
- 1.196
εγώ ευχαριστώ ;)
κ είχε ιδιαίτερη σημασία η πρόσφατη θεραπεία! αφού το σώσαμε κ δεν χάθηκε λόγω βλάβης του!viber
Ισχύει!
Κ αυτό χαρι σε σένα!
εγώ ευχαριστώ ;)
κ είχε ιδιαίτερη σημασία η πρόσφατη θεραπεία! αφού το σώσαμε κ δεν χάθηκε λόγω βλάβης του!viber
αυτα κανει και μας γκαυλωνειΠρόσφατη επίσκεψη στην ιέρεια του μασάζ... υποδοχή με χαμόγελο και σε πολύ μικρό διάστημα εγώ οριζοντιωμένος στο κρεβάτι, με τα απαλά χέρια της Βίκυς να μου χαρίζουν ευεξία στην πονεμένη πλάτη μου... ¨Απλωσα τα χέρια μου και χάιδεψα το ωραίο κωλαράκι.. [size=30pt]δεν φορούσε εσώρουχο[/size] και ο πούτσος μου κάγκελο... Ενώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω μόνο μασάζ γιατί εάν έμπαινα μια φορά μέσα της, θα το έκανα μετά πολλές φορές... Εκείνη, ήξερε να με ταλαιπωρήσει και να με καυλώσει... Ο αισθησιασμός στο φουλ... δεν άντεξα: πήγαμε στο κρεβάτι. Υπέροχες στιγμές καύλας. Ο αισθησιασμός και η ευεξία που νιώθεις μ αυτήν την κοπέλα, είναι μοναδικά. Είναι ιέρεια όχι μόνο στο μασάζ, αλλά και στο σεξ... Ότι και να πω για τις αισθήσεις, για τον τρόπο, για τον χώρο, είναι λίγα... Καλά να είσαι κοπελάρα μας...
Οκ φιλε γιατι ποσταρισες ομως 2 φορες
Το ποσταρισε 2 φορες επειδη στο 2ο ποσταρισμα αφαιρεσε την φραση "με τελείωμα στο στόμα μετά από πολύ βαθύ στοματικό". Προφανως του εκανε παρατηρηση η Στεφανια που το έγραψε δημοσίως και τώρα θα το ζητούν όλοι και θα έρχεται σε δύσκολη θεση να απορρίπτει καποιους που κρινεις βρομερούς και θα κατηγωρηθεί για διακρισεις.
το λαθος με τον φιλο billsalonika ειναι ότι επρεπε να διορθωσει το πρωτο ποσταρισμα αντι να γραφει δευτερο αναθεωρημενο επειδη η επιμαχη φραση παρεμεινε στο πρωτο ποσταρισμα
Αυτό ξαναπέστο.Άμα είσαι φουλ καυλωμένος και με φυσημα από μακρυά τελειώνεις...
για ν είσαι"φτιαγμένος κάτι πρέπει ν έχει πάει καλά..το μασάζ..αυτή που στ προσφέρει..Αυτό ξαναπέστο.
για ν είσαι"φτιαγμένος κάτι πρέπει ν έχει πάει καλά..το μασάζ..αυτή που στ προσφέρει..
για ν είσαι"φτιαγμένος κάτι πρέπει ν έχει πάει καλά..το μασάζ..αυτή που στ προσφέρει..
Σε ένα Όμορφο Γεύμα δεν έχει σημασία μόνο το επιδόρπιο. Αλλά το πρώτο και το κύριο πιάτο. Η Στεφανία είναι άψογη και στο πρώτο - την υποδοχή και έως ξαπλωσεις στο κρεβάτι του μασαζ σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου. Και φυσικά δίνει ρεσιτάλ στο δεύτερο πιάτο το μασαζ. Με τα μαγικά της χέρια της σε ταξιδεύει. Και όσον αφορά το επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να λείπει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέμε!!!
Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει κοριτσάρα μου.
Παιδιά, πήγα για πρώτη φορά σημερα στη Στεφανία, και δεν εχει καμία σχέση με το πακετο "μασαζ-σεξ" των διαφόρων studio. Θα το περιέγραφα μάλλον ως επίσκεψη σε σπίτι μιας φίλης που ξέρει καταπληκτικό μασαζ και που μετά από αρκετή ώρα όπου κουβεντιάζεις χαλαρα μαζι της, αρχίζει να σ' ερεθίζει και σου δινει την δυνατότητα αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί της και να τελειώσεις όμορφα, όπως διαλέξεις εσύ, στοματικά ή ολοκληρωμένα. Το κρίνω ως μοναδικό σαν συνδυασμό, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Μπορείς να συζητήσεις μαζί της για πολλα πράγματα, εχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και ειναι πολύ σέξυ. Θα ξαναπάω. Στεφανία σ ευχαριστώ!