Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Φίλε @Josex ο συγκεκριμένος αν κ νέος, είναι ένθερμος οπαδός του σπορ (rimjob)..

Αναζητά εναγωνίως την υπηρεσία...

Βέβαια, όσοι την αναζητούν με τέτοιο σθένος, είναι πολύ κοντά στη μετάπτωση, του σεξουαλικού τους προσανατολισμού...
Ξεκίνησε την προπόνηση άλλωστε με την τρανς.

Χωρίς να φαίνομαι οξύμωρος, την Ίριδα γιατί την ρώτησε??

Θα πήγαινε Θεσσαλονίκη??:think:
ιδρυθηκε καινουργια αστυνομικη υπηρεσια που ερευνα ξενες κωλοτρυπιδες ???? αν ναι σορρυ που δεν πηρα την αδεια σας πως να μεταχειριζομαι την τρυπα μου

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.
ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαι

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαι
Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .
το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???
Οπότε βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη.
Όταν έρθω με το καλό θα ανεβάσω αγγελία.
Άν δν σε συγκινεί το καλό κανονικό μασάζ(όχι μασαΖ προστάτη) καταρχάς, δεν νομίζω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καθώς δεν προσφέρω κάτι extreme.
Άν ενδιαφέρεσαι να απολαύσεις μια Αισθησιακή εμπειρία με νορμάλ παροχές μπορείς είτε να με καλέσεις ειτε να μου στείλεις εδώ.
Επίσης έχω αναρτήσει κάποιες σελίδες πίσω ακριβώς τι ισχύει.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.262
Πόντοι
4.365
ιδρυθηκε καινουργια αστυνομικη υπηρεσια που ερευνα ξενες κωλοτρυπιδες ???? αν ναι σορρυ που δεν πηρα την αδεια σας πως να μεταχειριζομαι την τρυπα μου

Τυπε μην μασάς πήγαινε ιέρεια και μόλις της κουνήσεις το χαρτί θα σου οργώσει και τη σπλήνα μαζί. Απλά είναι ντροπαλουλα και δεν τα λέει δημόσια

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Τυπε μην μασάς πήγαινε ιέρεια και μόλις της κουνήσεις το χαρτί θα σου οργώσει και τη σπλήνα μαζί. Απλά είναι ντροπαλουλα και δεν τα λέει δημόσια
Μην κάνεις παραπληροφόρηση.
Δεν προσφέρω τέτοια,δεν μου αρέσουν δεν καταλαβαίνεις?? επειδή πιθανόν να εχεις κ εσύ παρόμοιες επιθυμίες να σε περιποιούνται έτσι,δεν γίνεται ο,τι σκεφτεί ο καθένας.
Έχω μάθει να προσφέρω όσα καταρχάς μου αρέσουν κ εμένα γι'αυτό κ οι υπηρεσίες μου παραμένουν ποιοτικές.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Καλημέρα!
Αυτό που λέμε χειροπόδαρα,σαν χταπόδι γύρω από τον πύραυλό!

Συνημμένα

• IMG-61aa9a1d4b08318198542ab262ec5893-V.jpg
    IMG-61aa9a1d4b08318198542ab262ec5893-V.jpg
    439,8 KB · Εμφανίσεις: 42

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.262
Πόντοι
4.365
Μην κάνεις παραπληροφόρηση.
Δεν προσφέρω τέτοια,δεν μου αρέσουν δεν καταλαβαίνεις?? επειδή πιθανόν να εχεις κ εσύ παρόμοιες επιθυμίες να σε περιποιούνται έτσι,δεν γίνεται ο,τι σκεφτεί ο καθένας.
Έχω μάθει να προσφέρω όσα καταρχάς μου αρέσουν κ εμένα γι'αυτό κ οι υπηρεσίες μου παραμένουν ποιοτικές.

Ok ιέρεια μπαρδόν.. Μην ανησυχείς και εμένα οι ποιοτικές υπηρεσίες με ενδιαφέρουν. Τουλάχιστον πες στον άνθρωπο τι εξτραδάκι ζητάς για τα ακάποτα τσιμπούκια. Μπορεί να τον ενδιαφέρει..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Ποια είναι η καλύτερη απάντηση στον απαισιότατο που δεν σταματάει ένα δείχνει το βούρκο που υπάρχει μέσα του?
Φωτογραφίες μόνο!

Συνημμένα

• IMG_20241108_142514.jpg
    IMG_20241108_142514.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_20241108_142444.jpg
    IMG_20241108_142444.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 45

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.635
Πόντοι
12.056
Ποια είναι η καλύτερη απάντηση στον απαισιότατο που δεν σταματάει ένα δείχνει το βούρκο που υπάρχει μέσα του?
Φωτογραφίες μόνο!
koritsi μην τρελαινεσαι αλλωστε τα εχουμε ξαναπει αυτα

Kalogerosmonaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Ok ιέρεια μπαρδόν.. Μην ανησυχείς και εμένα οι ποιοτικές υπηρεσίες με ενδιαφέρουν. Τουλάχιστον πες στον άνθρωπο τι εξτραδάκι ζητάς για τα ακάποτα τσιμπούκια. Μπορεί να τον ενδιαφέρει..
Δεν ζητάει έξτρα λεφτά για ακάποτο στοματικό…
Απλά σου λέει ότι κάνει μόνο σε πολύ λίγους και να μην το αναφέρεις γιατί μετά ζητάνε όλοι.
Έξτρα λεφτά ΔΕ ζητάει να λέμε αλήθειες.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.635
Πόντοι
12.056
Δεν ζητάει έξτρα λεφτά για ακάποτο στοματικό…
Απλά σου λέει ότι κάνει μόνο σε πολύ λίγους και να μην το αναφέρεις γιατί μετά ζητάνε όλοι.
Έξτρα λεφτά ΔΕ ζητάει να λέμε αλήθειες.
δικαιωμα της ειναι να κανει οτι θελει με τον καθενα ....παλαιοτερα υπηρχε μια τσεχα δεν χρειαζεται να πουμε ονομα αν και εχει αποχωρησει πολλα χρονια που για να κανει πιπα ακαποτη επρεπε να κατεβει ο θεος κατω ..σε οσους βεβαια το εκανε δεν χρεωνε τιποτα εξτρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.635
Πόντοι
12.056

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.262
Πόντοι
4.365
koritsi μην τρελαινεσαι αλλωστε τα εχουμε ξαναπει αυτα

Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο :jerking:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσιαΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΣΟΥ ΠΡΟΦΊΛ;έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο :jerking:
με συγχωρείς που στο έφτιαξα λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom