Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Δεν έχεις ιδέαΔεν έχω απολαύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει , το είχα σκοπό βέβαια αλλά βλέπω ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το ανδρικό μόριο.
Δεν έχεις ιδέαΔεν έχω απολαύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει , το είχα σκοπό βέβαια αλλά βλέπω ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το ανδρικό μόριο.
ιδρυθηκε καινουργια αστυνομικη υπηρεσια που ερευνα ξενες κωλοτρυπιδες ???? αν ναι σορρυ που δεν πηρα την αδεια σας πως να μεταχειριζομαι την τρυπα μουΦίλε @Josex ο συγκεκριμένος αν κ νέος, είναι ένθερμος οπαδός του σπορ (rimjob)..
Αναζητά εναγωνίως την υπηρεσία...
Βέβαια, όσοι την αναζητούν με τέτοιο σθένος, είναι πολύ κοντά στη μετάπτωση, του σεξουαλικού τους προσανατολισμού...
Ξεκίνησε την προπόνηση άλλωστε με την τρανς.
Χωρίς να φαίνομαι οξύμωρος, την Ίριδα γιατί την ρώτησε??
Θα πήγαινε Θεσσαλονίκη??
ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαιΉταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.
Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαι
το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .
Οπότε βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη.το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???
ιδρυθηκε καινουργια αστυνομικη υπηρεσια που ερευνα ξενες κωλοτρυπιδες ???? αν ναι σορρυ που δεν πηρα την αδεια σας πως να μεταχειριζομαι την τρυπα μου
Μην κάνεις παραπληροφόρηση.Τυπε μην μασάς πήγαινε ιέρεια και μόλις της κουνήσεις το χαρτί θα σου οργώσει και τη σπλήνα μαζί. Απλά είναι ντροπαλουλα και δεν τα λέει δημόσια
Μην κάνεις παραπληροφόρηση.
Δεν προσφέρω τέτοια,δεν μου αρέσουν δεν καταλαβαίνεις?? επειδή πιθανόν να εχεις κ εσύ παρόμοιες επιθυμίες να σε περιποιούνται έτσι,δεν γίνεται ο,τι σκεφτεί ο καθένας.
Έχω μάθει να προσφέρω όσα καταρχάς μου αρέσουν κ εμένα γι'αυτό κ οι υπηρεσίες μου παραμένουν ποιοτικές.
koritsi μην τρελαινεσαι αλλωστε τα εχουμε ξαναπει αυταΠοια είναι η καλύτερη απάντηση στον απαισιότατο που δεν σταματάει ένα δείχνει το βούρκο που υπάρχει μέσα του?
Φωτογραφίες μόνο!
Τι υπέροχη ρόγα….Ποια είναι η καλύτερη απάντηση στον απαισιότατο που δεν σταματάει ένα δείχνει το βούρκο που υπάρχει μέσα του?
Φωτογραφίες μόνο!
Δεν ζητάει έξτρα λεφτά για ακάποτο στοματικό…Ok ιέρεια μπαρδόν.. Μην ανησυχείς και εμένα οι ποιοτικές υπηρεσίες με ενδιαφέρουν. Τουλάχιστον πες στον άνθρωπο τι εξτραδάκι ζητάς για τα ακάποτα τσιμπούκια. Μπορεί να τον ενδιαφέρει..
δικαιωμα της ειναι να κανει οτι θελει με τον καθενα ....παλαιοτερα υπηρχε μια τσεχα δεν χρειαζεται να πουμε ονομα αν και εχει αποχωρησει πολλα χρονια που για να κανει πιπα ακαποτη επρεπε να κατεβει ο θεος κατω ..σε οσους βεβαια το εκανε δεν χρεωνε τιποτα εξτραΔεν ζητάει έξτρα λεφτά για ακάποτο στοματικό…
Απλά σου λέει ότι κάνει μόνο σε πολύ λίγους και να μην το αναφέρεις γιατί μετά ζητάνε όλοι.
Έξτρα λεφτά ΔΕ ζητάει να λέμε αλήθειες.
Haters - detectives!
Καινούργιο αξίωμα αυτό !τι να διαψεύσω τώρα!
Κάποιον ο οποίος με κράζει αλλά κατά τα άλλα τα ξέρει όλα !!!
καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα!
Αυτό που λέμε χειροπόδαρα,σαν χταπόδι γύρω από τον πύρα
koritsi μην τρελαινεσαι αλλωστε τα εχουμε ξαναπει αυτα
με συγχωρείς που στο έφτιαξα λίγοΡε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσιαΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΣΟΥ ΠΡΟΦΊΛ;έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο