Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
46
Πόντοι
0

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Φίλε @Josex ο συγκεκριμένος αν κ νέος, είναι ένθερμος οπαδός του σπορ (rimjob)..

Αναζητά εναγωνίως την υπηρεσία...

Βέβαια, όσοι την αναζητούν με τέτοιο σθένος, είναι πολύ κοντά στη μετάπτωση, του σεξουαλικού τους προσανατολισμού...
Ξεκίνησε την προπόνηση άλλωστε με την τρανς.

Χωρίς να φαίνομαι οξύμωρος, την Ίριδα γιατί την ρώτησε??

Θα πήγαινε Θεσσαλονίκη??:think:
ιδρυθηκε καινουργια αστυνομικη υπηρεσια που ερευνα ξενες κωλοτρυπιδες ???? αν ναι σορρυ που δεν πηρα την αδεια σας πως να μεταχειριζομαι την τρυπα μου

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.
ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαι

• Like
Αντιδράσεις: gkas1
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.626
ασχετο αλλα ρε στεφανια μετα την παρουσια σου σε τηλεοπτικο σοου και την παραδοχη σου πως οντως εισαι εσυ ποιος ο λογος να κρυβεις το προσωπο σου ??? οι ενδιαφερομενοι ξερουν ποια εισαι
Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ακριβώς όπως το λες οι ενδιαφερόμενοι και θέλω να ξέρουν και δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου είναι εύκολο να το βρουν πέρα από την εκπομπή. αλλά γιατί να βλέπει ο καθέ κακόβουλος το πρόσωπό μου εδώ στο μπου .
το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.626
το bou δεν ειναι τηλεοραση να κανει καποιος ζαπινγκ και να πεσει το ματι του οποιοι μπαινουν δω ψαχνουν κατι πολυ συγκεκριμενο τελοςπαντων ...μιας και ανεβαινεις σαλονικη που μπορουμε να μαθουμε τις υπηρεσιεσ σου ιδιαιτερα τις πικαντικες ???εχεις πουθενα αγγελια???
Οπότε βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη.
Όταν έρθω με το καλό θα ανεβάσω αγγελία.
Άν δν σε συγκινεί το καλό κανονικό μασάζ(όχι μασαΖ προστάτη) καταρχάς, δεν νομίζω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καθώς δεν προσφέρω κάτι extreme.
Άν ενδιαφέρεσαι να απολαύσεις μια Αισθησιακή εμπειρία με νορμάλ παροχές μπορείς είτε να με καλέσεις ειτε να μου στείλεις εδώ.
Επίσης έχω αναρτήσει κάποιες σελίδες πίσω ακριβώς τι ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom