petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.385
- Πόντοι
- 41.813
μην αυθαδιαζεις μαν.kalispera stefania ...rimjob prosfereis ws ypiresia ????
εδω ειναι σοβαρο νημα.
μην αυθαδιαζεις μαν.kalispera stefania ...rimjob prosfereis ws ypiresia ????
απο ποτε οι ερωτησεις για τις παρεχομενες υπηρεσιες ειναι αυθαδεια ??? μηπως νομιζετε πως σας κανει χαρη η στεφανια ??? ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπημην αυθαδιαζεις μαν.
εδω ειναι σοβαρο νημα.
αστο,δεν το επιασες μαν.απο ποτε οι ερωτησεις για τις παρεχομενες υπηρεσιες ειναι αυθαδεια ??? μηπως νομιζετε πως σας κανει χαρη η στεφανια ??? ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη
Έλα στο νήμα με τα φαγητά τύπε, εμείς σε πιάνουμεαστο,δεν το επιασες μαν.
αστο
τυπε μου εφαγα γεμιστα σημερα και δεν θελω να το γραψω,γιατι θα διχασω τα μελη που προτιμουν κιμαδες με τα αλλα που δεν τα προτιμουν.Έλα στο νήμα με τα φαγητά τύπε, εμείς σε πιάνουμε
Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολούμαι να το θεσω κομψά, με την πίσω εσωτερική όψη του άντρα.απο ποτε οι ερωτησεις για τις παρεχομενες υπηρεσιες ειναι αυθαδεια ??? μηπως νομιζετε πως σας κανει χαρη η στεφανια ??? ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη
Καυλιτσα δυστυχώς δεν θα συμπέσει η επίσκεψη σου με την δίκη μου στη Σαλονίκη . Με το καλο θα τα πούμε όταν έρθω Αθήνα .Έχω τοσους μήνες να σας επισκεφτώ..οπότε δύο εβδομάδες να απολαύσω το ταξίδι μου σε μία πόλη που μου αρέσει και μου χει λείψει κ σε ένα τέλειο seaview μερος πιστεύω αρκούν!
Γίνεται να παίξουμε μπάλα σε αυτό το παγκάκι;Καλημέρα μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε η viber η whats up!
Και να γινόταν θ το δαγκώσουμε το κρύο πλέονΓίνεται να παίξουμε μπάλα σε αυτό το παγκάκι;
Ε δεν θέλω αρνητικότητα έστω σε αμάξι; ΧαχαΚαι να γινόταν θ το δαγκώσουμε το κρύο πλέον
Ολόκληρο χώρο διαθέτω.τι είμαστε παράνομο ζευγάρακι??Ε δεν θέλω αρνητικότητα έστω σε αμάξι; Χαχα
μην αυθαδιαζεις μαν.
εδω ειναι σοβαρο νημα.
που εισαι ρε ζωαρα ???? δεν εχω βρει κοπελα στο χωρο που να κανει γλειφωκολαδα σαν τη δικη σου....μετα απο σενα το χαος μετα το χαος παλι εσυ
νεφελη ass rimming (γλειφωκολι) κανεις???
καλησπερα ιριδα ....ass rimming (γλειφωκολι) υπηρεσια παρεχεις ????? no joke εχουμε αρκετοι αυτο το φετιχ.....
ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη
αυτη εδω στις φωτο αν θυμαμαι καλα ειναι απο ρωσια και αυτη γλειφει κωλο ικανοποιητικα ...αλλο ειναι το ξανθο γυφτακι που λεω και εχω κατανου να τιμησω την επομενη φορα
συναντηση με την λια πριν καιρο ...ενεργητικος εγω αλλα της ζητησα αν μπορει και αυτη να ειναι καυλωμενη δεν μου χαλασε χατηρι ....highlight της συναντησης μας εγω να της παιρνω το κωλαρακι σε σταση ανασκελα με τα ποδια της ανοιχτα και αυτη να μαλακιζεται ...το εργαλειο της οχι πολυ μακρυ αλλα αρκετα χοντρο
Προσεχε μην εχεις κανα ατυχημα και αντι να δαγκωσεις το κρυο μη δαγκωσεις τιποτα αλλοΟλόκληρο χώρο διαθέτω.τι είμαστε παράνομο ζευγάρακι??
Καλύτερα....!!!!!Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.
Οπότε από εμένα είναι οχιΔεν έχω απολαύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει , το είχα σκοπό βέβαια αλλά βλέπω ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το ανδρικό μόριο.
Πολύ σωστή! Και μια ωραία φωτογραφία όπως αυτή που ανάρτησες σε ενα ειδυλλιακό περιβάλλον είναι η καλύτερη απάντηση! Σου πάει πολύ το μαγιό που φοράς και το χρώμα του τονίζει ωραία την αντίθεση του μαυρίσματος!Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.