Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
24
Πόντοι
0
μην αυθαδιαζεις μαν.
εδω ειναι σοβαρο νημα. :coffee:
απο ποτε οι ερωτησεις για τις παρεχομενες υπηρεσιες ειναι αυθαδεια ??? μηπως νομιζετε πως σας κανει χαρη η στεφανια ??? ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813
απο ποτε οι ερωτησεις για τις παρεχομενες υπηρεσιες ειναι αυθαδεια ??? μηπως νομιζετε πως σας κανει χαρη η στεφανια ??? ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη
αστο,δεν το επιασες μαν.
αστο :coffee:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813
Έλα στο νήμα με τα φαγητά τύπε, εμείς σε πιάνουμε
τυπε μου εφαγα γεμιστα σημερα και δεν θελω να το γραψω,γιατι θα διχασω τα μελη που προτιμουν κιμαδες με τα αλλα που δεν τα προτιμουν.:2funny:
εχει κι εδω ψωμι. :wink:
:grin:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.628
Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολούμαι να το θεσω κομψά, με την πίσω εσωτερική όψη του άντρα.
Ξεκάθαρο είναι αυτό.
Δεν είναι κανένα μυστικό.

Manowar24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
637
Πόντοι
301
Έχω τοσους μήνες να σας επισκεφτώ..οπότε δύο εβδομάδες να απολαύσω το ταξίδι μου σε μία πόλη που μου αρέσει και μου χει λείψει κ σε ένα τέλειο seaview μερος πιστεύω αρκούν!
Καυλιτσα δυστυχώς δεν θα συμπέσει η επίσκεψη σου με την δίκη μου στη Σαλονίκη . Με το καλο θα τα πούμε όταν έρθω Αθήνα .

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.438
Πόντοι
456
και μονο η σκεψη να το δαγκωσει η στεφανια ....
giphy.gif

giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
μην αυθαδιαζεις μαν.
εδω ειναι σοβαρο νημα. :coffee:

Μην μαλώνεις τα νέα παιδιά Peter.. Απλά μπερδεύτηκαν και νομίζουν ότι γράφουν σε μπουρδελοσάιτ. Δεν γνωρίζουν ακόμα έννοιες όπως "ιέρεια" και "αισθησιακή προέκταση"

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.277
Πόντοι
3.172
που εισαι ρε ζωαρα ???? δεν εχω βρει κοπελα στο χωρο που να κανει γλειφωκολαδα σαν τη δικη σου....μετα απο σενα το χαος μετα το χαος παλι εσυ

νεφελη ass rimming (γλειφωκολι) κανεις???

καλησπερα ιριδα ....ass rimming (γλειφωκολι) υπηρεσια παρεχεις ????? no joke εχουμε αρκετοι αυτο το φετιχ.....

ο πελατης πρεπει να ξερει πριν βαλει το χερι στην τσεπη
αυτη εδω στις φωτο αν θυμαμαι καλα ειναι απο ρωσια και αυτη γλειφει κωλο ικανοποιητικα ...αλλο ειναι το ξανθο γυφτακι που λεω και εχω κατανου να τιμησω την επομενη φορα
Φίλε @Josex ο συγκεκριμένος αν κ νέος, είναι ένθερμος οπαδός του σπορ (rimjob)..

Αναζητά εναγωνίως την υπηρεσία...

Βέβαια, όσοι την αναζητούν με τέτοιο σθένος, είναι πολύ κοντά στη μετάπτωση, του σεξουαλικού τους προσανατολισμού...
Ξεκίνησε την προπόνηση άλλωστε με την τρανς.

Χωρίς να φαίνομαι οξύμωρος, την Ίριδα γιατί την ρώτησε??

Θα πήγαινε Θεσσαλονίκη??:think:

συναντηση με την λια πριν καιρο ...ενεργητικος εγω αλλα της ζητησα αν μπορει και αυτη να ειναι καυλωμενη δεν μου χαλασε χατηρι ....highlight της συναντησης μας εγω να της παιρνω το κωλαρακι σε σταση ανασκελα με τα ποδια της ανοιχτα και αυτη να μαλακιζεται ...το εργαλειο της οχι πολυ μακρυ αλλα αρκετα χοντρο

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.565
Πόντοι
456
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.628
Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα να γεμίσει με δικές μου φωτογραφίες.

Συνημμένα

• IMG_20241106_173830.jpg
    IMG_20241106_173830.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
157
Πόντοι
1
Δεν έχω απολαύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει , το είχα σκοπό βέβαια αλλά βλέπω ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το ανδρικό μόριο.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.216
Πόντοι
206
Ήταν τώρα ανάγκη δηλαδή να γεμίσει εκτενώς μία ολόκληρη σελίδα με τις δραστηριότητες μέλους που έχει ιδιαίτερες επιθυμίες...
Καλύτερα....!!!!!

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
157
Πόντοι
1
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.905
Πόντοι
3.506
Πολύ σωστή! Και μια ωραία φωτογραφία όπως αυτή που ανάρτησες σε ενα ειδυλλιακό περιβάλλον είναι η καλύτερη απάντηση! Σου πάει πολύ το μαγιό που φοράς και το χρώμα του τονίζει ωραία την αντίθεση του μαυρίσματος! :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom