Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο
Από σενάρια καλά πας βλέπω!
Ποιος σου είπε ότι του επέτρεψα ούτε ένα φιλί στο μαγουλο..αφού δεν μου άρεσε δεν ήταν του γούστου μου, απλά δεν ήθελα να το πω ον κάμερα .δεν είμαι σαν αυτές που προσβάλλουν έτσι απλά..
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται
Ο τραμπ είναι και αυτός μαριονέτα του κατεστημένου στην Αμερική . Οτι του πουν θα κάνει .. πάντως έτσι όπως ήταν τώρα τα πράγματα , όποιος πήγαινε με Γυναίκα τον έλεγαν άνωμαλο , το σύστημα των ΛΟΑΤΚι κ των κασελακηδων