Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 459
- Πόντοι
- 301
Στεφανια μασάζ προστάτη κάνεις?
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο
Μικροτσουτσουνε,πολύ ζαλισες αρχιδια!Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο
Στεφανια, εγω ενα θελω να ξερω... τον Λαζαρο τον χρεωσες;Haters - detectives!
Καινούργιο αξίωμα αυτό !τι να διαψεύσω τώρα!
Κάποιον ο οποίος με κράζει αλλά κατά τα άλλα τα ξέρει όλα !!!
Από σενάρια καλά πας βλέπω!Στεφανια, εγω ενα θελω να ξερω... τον Λαζαρο τον χρεωσες;
Στεφανια μασάζ προστάτη κάνεις?
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεταιΤώρα που βγήκε ο τραμπ , όλες οι αδερφές λεσβίες , τραβελια , στα τσακίδια
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται
Μικροτσουτσουνε,πολύ ζαλισες αρχιδια!
Πάρε πουλο αγοράκι μου!
Η μικροτσουτσουνιαση δεν θεραπεύεται, χωνεψε το!!!
με συγχωρείς που στο έφτιαξα λίγο
Έλα ρε ποιος είναι ο μαλακοκάβλης;
....keep calm and
Ο βλάκας ο Καριπίδης είναιΈλα ρε ποιος είναι ο μαλακοκάβλης;
Ο βλάκας ο Καριπίδης είναι
Απορώ πως δεν τον ξέρεις.
Βαλτον σε αγνοηση τον μάπα και ησυχασες.
Εγώ τον έχω σε αγνοηση χρόνια και με αυτό και με το παλιό του προφίλ.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με έναν βλάκα.
Βέλτσο εσύ ;
Επιβεβαιώνομαι διαρκώς μέσα από τη δική της συμπεριφορά, χαρακτήρας γεμάτος πονηριά κ υποκρισία, σηκώνει πολύ σκόνη για να διαστρεβλώσει τα πράγματα, χρησιμοποιεί μια λεγεώνα μαρτύρων ως κυματοθραύστες, έναν στρατό ηλιθίων που τους ποδηγετεί έξοχα, αγνοώντας πως αυτοί οι ίδιοι έμμεσα, ή εκπεφρασμένα γίνονται οι λυμεώνες της..
Παράλληλα, με τα "λαμέ¨ φορέματα που προβάλλουν το "μεγαλοπρεπές" σώμα της, ρίχνει στάχτη στα μάτια των υπόλοιπων, αναβαθμίζοντας τον εαυτό της, σε αδημονούσα νεράιδα ερωτικών φίλτρων, λησμονώντας πως έτσι αναδεικνύεται μια μεγάλη αντίφαση :
μια ξεχειλίζουσα επιφάνεια, με ελάχιστο βάθος.
Το θλιβερό είναι, πως οι περισσότεροι βρίσκονται σε περιοχές ναρκοθετημένης αδράνειας, αφού χειροκροτούν τις "έτοιμες αλήθειες" που ξεφουρνίζει, υποκρύπτοντας προφανώς όλα τα υπόλοιπα, καθώς πολύ λίγοι αντιλαμβάνονται το παιχνίδι της..
Σε αυτές τις περιπτώσεις συναντάς δύο κατηγορίες πελατών :
Εκείνους που ελκύονται από επιγραφές στα επιτύμβια, αλλά και όσους αδυνατούν να ξεχωρίσουν, το ενέργημα του "διαβάζω" από το "διαβαίνω".
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο
με συγχωρείς που στο έφτιαξα λίγο
Ω ρε φιλε,κλειστό γράμμα διαβάζεις!Καλώς το μουνάκι τον μπιλακο. Τι έγινε ρε καιρό έχεις να φανείς.. το ακρίβηνε η δικιά σου και δεν μπορείς εε;...
Τώρα βέβαια μπορεί να στεναχωριέσαι που παίζει πούτσες δίχως αύριο και εσένα που δεν σου σηκώνεται τι βίντεο να βγάλει..
Άντε περαστικά και εξαφανίσου πάλι