Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο :jerking:
:2funny::2funny::2funny: :klapseee::klapste:

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.274
Πόντοι
11.146
....keep calm and
yoda.jpg

:confused::confused::confused:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Ρε μαλάκα πολυζωη, λυσε μου μια απορία.. ΑΡΧΙΔΙΑ έχεις να μιλήσεις σε κάποιον στα ίσια; έχω βαρεθεί να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πουτανάκι και να ανεβάζεις βίντεο σαν 10χρονο :jerking:
Μικροτσουτσουνε,πολύ ζαλισες αρχιδια!
Πάρε πουλο αγοράκι μου!
Η μικροτσουτσουνιαση δεν θεραπεύεται, χωνεψε το!!!

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.490
Πόντοι
206
Haters - detectives!
Καινούργιο αξίωμα αυτό !τι να διαψεύσω τώρα!
Κάποιον ο οποίος με κράζει αλλά κατά τα άλλα τα ξέρει όλα !!!
Στεφανια, εγω ενα θελω να ξερω... τον Λαζαρο τον χρεωσες;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Στεφανια, εγω ενα θελω να ξερω... τον Λαζαρο τον χρεωσες;
Από σενάρια καλά πας βλέπω!
Ποιος σου είπε ότι του επέτρεψα ούτε ένα φιλί στο μαγουλο..αφού δεν μου άρεσε δεν ήταν του γούστου μου, απλά δεν ήθελα να το πω ον κάμερα .δεν είμαι σαν αυτές που προσβάλλουν έτσι απλά..

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Τώρα που βγήκε ο τραμπ , όλες οι αδερφές λεσβίες , τραβελια , στα τσακίδια
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται

Ο τραμπ είναι και αυτός μαριονέτα του κατεστημένου στην Αμερική . Οτι του πουν θα κάνει .. πάντως έτσι όπως ήταν τώρα τα πράγματα , όποιος πήγαινε με Γυναίκα τον έλεγαν άνωμαλο , το σύστημα των ΛΟΑΤΚι κ των κασελακηδων

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Μικροτσουτσουνε,πολύ ζαλισες αρχιδια!
Πάρε πουλο αγοράκι μου!
Η μικροτσουτσουνιαση δεν θεραπεύεται, χωνεψε το!!!

Καλώς το μουνάκι τον μπιλακο. Τι έγινε ρε καιρό έχεις να φανείς.. το ακρίβηνε η δικιά σου και δεν μπορείς εε;...

Τώρα βέβαια μπορεί να στεναχωριέσαι που παίζει πούτσες δίχως αύριο και εσένα που δεν σου σηκώνεται τι βίντεο να βγάλει..

Άντε περαστικά και εξαφανίσου πάλι :tn36:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Έλα ρε ποιος είναι ο μαλακοκάβλης;
Ο βλάκας ο Καριπίδης είναι
Απορώ πως δεν τον ξέρεις.
Βαλτον σε αγνοηση τον μάπα και ησυχασες.
Εγώ τον έχω σε αγνοηση χρόνια και με αυτό και με το παλιό του προφίλ.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με έναν βλάκα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Ο βλάκας ο Καριπίδης είναι
Απορώ πως δεν τον ξέρεις.
Βαλτον σε αγνοηση τον μάπα και ησυχασες.
Εγώ τον έχω σε αγνοηση χρόνια και με αυτό και με το παλιό του προφίλ.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με έναν βλάκα.
:klapseee:

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.696
Πόντοι
1.196

Επιβεβαιώνομαι διαρκώς μέσα από τη δική της συμπεριφορά, χαρακτήρας γεμάτος πονηριά κ υποκρισία, σηκώνει πολύ σκόνη για να διαστρεβλώσει τα πράγματα, χρησιμοποιεί μια λεγεώνα μαρτύρων ως κυματοθραύστες, έναν στρατό ηλιθίων που τους ποδηγετεί έξοχα, αγνοώντας πως αυτοί οι ίδιοι έμμεσα, ή εκπεφρασμένα γίνονται οι λυμεώνες της..

Παράλληλα, με τα "λαμέ¨ φορέματα που προβάλλουν το "μεγαλοπρεπές" σώμα της, ρίχνει στάχτη στα μάτια των υπόλοιπων, αναβαθμίζοντας τον εαυτό της, σε αδημονούσα νεράιδα ερωτικών φίλτρων, λησμονώντας πως έτσι αναδεικνύεται μια μεγάλη αντίφαση :

μια ξεχειλίζουσα επιφάνεια, με ελάχιστο βάθος.

Το θλιβερό είναι, πως οι περισσότεροι βρίσκονται σε περιοχές ναρκοθετημένης αδράνειας, αφού χειροκροτούν τις "έτοιμες αλήθειες" που ξεφουρνίζει, υποκρύπτοντας προφανώς όλα τα υπόλοιπα, καθώς πολύ λίγοι αντιλαμβάνονται το παιχνίδι της..

Σε αυτές τις περιπτώσεις συναντάς δύο κατηγορίες πελατών :

Εκείνους που ελκύονται από επιγραφές στα επιτύμβια, αλλά και όσους αδυνατούν να ξεχωρίσουν, το ενέργημα του "διαβάζω" από το "διαβαίνω".

Βέλτσο εσύ ;

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.518
Πόντοι
3.172

με συγχωρείς που στο έφτιαξα λίγο
Νήμα με περισσότερη αποχαύνωση, παραπληροφόρηση κ εξανδραποδισμό, από στρατιά αγαπούληδων, δύσκολα βρίσκεις σε παγκόσμιο επίπεδο..

Βαθιά προσηλωμένοι, άβουλοι, άνανδροι, ενδεείς κ ρηχοί, με μηδενική ουσιαστική προφορά λόγου κ αντίλογου, είτε θα απαξιώνουν, είτε θα αποδοκιμάζουν, είτε θα ανεβάζουν άσχετα βιντεο, είτε θα εκσφενδονίζουν άχρωμα τσιτάτα, ως "πνευματικά μεγαθήρια" μήπως κ στο τέλος της ημέρας κερδίσουν ένα μειδίαμα..
Ακατάπαυστα βουβοί, με ανερμάτιστη συμπεριφορά, ανίκανοι να αρθρώσουν δομημένο λόγο κ να υπερασπιστούν την "ιέρειά" τους.

Άναρχες και αδόμητες μαριονέτες, δοξάζουν κ ταυτίζονται με το μηδέν, καθώς ανήκουν σε αυτό..

Αν ρίξεις έστω μια φευγαλέα ματιά στο ίνδαλμά τους, θλίβεσαι από την ευτέλεια.. κοντά πόδια, χοντρά δάχτυλα, πρόσωπο πολύ κάτω του μετρίου, στήθος που φλερτάρει με το 2ο υπόγειο..

Είναι τόση η ασχετοσύνη τους με την ποιότητα, όση κ αυτών που γράφουν σχόλια κάτω από το βίντεο της "ιέρειας" στη μεγαλειώδη εκπομπή που εμφανίστηκε.

Αν τα διαβάσετε, θα γελάτε μέχρι Δευτέρας Παρουσίας, εκείνοι τουλάχιστον είχαν ένα άλλοθι, δεν υποπτεύθηκαν το καμουφλάζ της. Τούτοι εδώ όμως???
"Τακτοποιημένοι καρναβαλιστές" στη σειρά, πλήρως απογυμνωμένοι από επιχειρήματα κ αδύναμοι να καλύψουν τις εφιαλτικές ατέλειές τους, κραυγάζουν ολημερίς σαν κοράκια..

Περνούν όλοι μαζί, από την ανυπαρξία στην ύπαρξη, καθώς μετέρχονται ελιτίστικων συμπεριφορών.
Ο καθένας από διαφορετικό πόστο.

Μόνο μια φράση, εκφράζει πλήρως τη σχιζοφρένεια τους..

Τα άδεια βαρέλια, βροντούν !

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Καλώς το μουνάκι τον μπιλακο. Τι έγινε ρε καιρό έχεις να φανείς.. το ακρίβηνε η δικιά σου και δεν μπορείς εε;...

Τώρα βέβαια μπορεί να στεναχωριέσαι που παίζει πούτσες δίχως αύριο και εσένα που δεν σου σηκώνεται τι βίντεο να βγάλει..

Άντε περαστικά και εξαφανίσου πάλι :tn36:
Ω ρε φιλε,κλειστό γράμμα διαβάζεις!
Έχεις δικιο ,ακρίβεια παντού!
Απομακρύνεται το όνειρο της μεγέθυνσης που είχες,ε???

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Μερικοί αισθάνονται τον εαυτό τους ανώτερο.. κάτι σαν πεφωτισμένο η δον ζουάν.. είπαμε το μπου έχει μοναδικές ιδιότητες να ζει ο καθένας το παραμύθι του!!
Κοινωνιολογικά πάντως έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom