You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 4.365
Δε σου χρειάζεται;
Χαχαχχααχαχχα
Βάλε μια φωτό εδώ τότε και μη νευριάζεις αμέσως.
Αφού κοιτάνε το πάτωμα βρε Στεφανία γιατί ψεύδεσαι;
Που να τολμήσει ρε φίλε.. Μία φωτογραφία = χίλιες λέξεις, έτσι δεν λένε;
Ως μικρό δείγμα στιγμιότυπο από το γνωστό βιντεάκι...
Μιλάμε το βυζί παρακαλάει να συναντήσει το πάτωμα
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 14842
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2006
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Ψηφίζω δαγκωτο ενίσχυση 250 ml Ανα μαστόΠου να τολμήσει ρε φίλε.. Μία φωτογραφία = χίλιες λέξεις, έτσι δεν λένε;
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Καρφωνεσαι!Που να τολμήσει ρε φίλε.. Μία φωτογραφία = χίλιες λέξεις, έτσι δεν λένε;
βιντεακι με πουτσα αποθηκευμένο στον σκληρό?
Δεν είναι κακό να γουστάρεις ψωλες, απελευθερωσου!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Το να είσαι απαίσιος και να μιλάς με τέτοιο τρόπο εσύ κ η κλικα..δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.. δείχνει την μιζέρια σας και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Αν ήθελα να προσθέσω σιλικόνη θα το είχα κάνει είναι το μόνο εύκολο ..απλά είμαι πολύ κατά των πλαστικων επεμβάσεων εάν δεν είναι απαραίτητος λόγος (μικρό στηθος, ανομοιόμορφες θηλές).
Εγώ και όσοι με υποστηρίζουν προτιμούν το natural αισθησιακό στήθος,παρά ένα ψεύτικο..
Δεν ειναι κακό να σου αρέσουν τα πλαστικά ..από ότι φαίνεται τα προτιμάς παντού.. σου έχει γίνει εμμονή τι να κάνουμε δεν κόβονται οι "κακές "συνήθειες.
Αλλά όχι και να μας επιβάλεις την πλαστικοποίηση ηρέμησε λίγο.
Αν ήθελα να προσθέσω σιλικόνη θα το είχα κάνει είναι το μόνο εύκολο ..απλά είμαι πολύ κατά των πλαστικων επεμβάσεων εάν δεν είναι απαραίτητος λόγος (μικρό στηθος, ανομοιόμορφες θηλές).
Εγώ και όσοι με υποστηρίζουν προτιμούν το natural αισθησιακό στήθος,παρά ένα ψεύτικο..
Δεν ειναι κακό να σου αρέσουν τα πλαστικά ..από ότι φαίνεται τα προτιμάς παντού.. σου έχει γίνει εμμονή τι να κάνουμε δεν κόβονται οι "κακές "συνήθειες.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Για να καταλάβουν όλοι πόσο σαχλαμάρες κ υπερβολές ειπωνονται από τους ίδιους και ίδιους..
Δεν έχω να κρύψω κάτι .οριστε φωτογραφία χωρίς καν σουτιέν χωρίς αν έχεις και εσύ λοιπόν..
Εγώ είμαι μία χαρά συμφιλιωμένη με το σώμα μου και όπως το έχω διαμορφώσει μέχρι στιγμής όποιος έχει προβλήματα να απευθυνθεί σε ειδικούς δεν το μπου ψυχοθεραπεία.
Δεν έχω να κρύψω κάτι .οριστε φωτογραφία χωρίς καν σουτιέν χωρίς αν έχεις και εσύ λοιπόν..
Εγώ είμαι μία χαρά συμφιλιωμένη με το σώμα μου και όπως το έχω διαμορφώσει μέχρι στιγμής όποιος έχει προβλήματα να απευθυνθεί σε ειδικούς δεν το μπου ψυχοθεραπεία.
Συνημμένα
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Εμένα μου αρέσεις γιατί είσαι αριστοκρατική, ευγενική και χαμογελαστή.
Οι κακίες λένε περισσότερα για αυτούς που τις λένε, παρά για αυτούς που λέγονται.
Οι κακίες λένε περισσότερα για αυτούς που τις λένε, παρά για αυτούς που λέγονται.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 4.365
Το να είσαι απαίσιος και να μιλάς με τέτοιο τρόπο εσύ κ η κλικα..δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.. δείχνει την μιζέρια σας και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Μην συγχίζεσαι, είσαι και κάποιασ ηλικίας.. όσο για το κομπλεξ που βγάζεις..
Συνημμένα
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Φυσικά ξέρω ότι το ρωγίδι της είναι από άλλο πλανήτη αλλά γιατί λέτε πίπες;Μάλλον δεν την έχεις συναντήσει ποτέ!
Η Στεφανια έχει εκπληκτικά προκλητικες θηλες που κοσμούν ένα πολύ ερωτικό στήθος.
Το βυζί είναι παντελώς πλαδαρό και πεσμένο.
Έλεος ρε μαλάκες σας διαβάζουν και άτομα που την έχουν συναντήσει!!!!!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
De gustibus et coloribus non didputandum.Φυσικά ξέρω ότι το ρωγίδι της είναι από άλλο πλανήτη αλλά γιατί λέτε πίπες;
Το βυζί είναι παντελώς πλαδαρό και πεσμένο.
Έλεος ρε μαλάκες σας διαβάζουν και άτομα που την έχουν συναντήσει!!!!!
.....ρε μαλακα!!!!!
Pol Pan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 332
- Πόντοι
- 280
Ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία. Διαβάζω τόσες ημέρες για το αν το βυζί της Στεφανίας είναι πεσμένο, αν είναι όρθιο, αν είναι καθιστό, αν έχει διαστημική ρώγα, αν το ένα, αν το άλλο και πολλά διάφορα. Εδώ το νήμα το άνοιξε η κοπέλα για να ενημερώνει για το πρόγραμμα της, τις τιμές και το τι παρέχει. Το αν κάποιου δεν του αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί ευγενικά να αποχωρήσει και να βρει άλλο νήμα κοπέλας που αρμόζει στα γούστα του. Άλλος θέλει αδύνατη, άλλος παχουλή, άλλος να του βγάζει ειδικά γούστα κ.λπ. Εδώ είναι ένα νήμα, όπως και όλα τα άλλα για να υπάρχει ενημέρωση. Αν κάποιος την συνάντησε και του άρεσε θα γράψει την εμπειρία του, αν πάλι κάποιος την συνάντησε την κοπέλα και δεν πέρασε καλά δεκτή και η αρνητική κριτική ώστε να την διαβάσει κάποιος και να αξιολογήσει ανάλογα. Όλα τα άλλα μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τα εκλάβω. Σε άλλα νήματα δηλαδή γιατί δεν υπάρχει τέτοια καυστική κριτική για τις κοπέλες; Απλά ρωτάω, διότι είναι πολύ βαρετό να διαβάζω οτιδήποτε μπορεί να σκεφθεί κάποιος και να το αποτυπώνει συνεχώς. Σίγουρα υπάρχουν ευχαριστημένοι και σίγουρα δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες κάποιας κοπέλας. Όποιον του αρέσει συνεχίζει να είναι κοντά σε αυτή την κοπέλα, σε αυτούς που δεν αρέσει είναι βαρετό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στα γούστα του. Απλά το κανω επισήμανση γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα, τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω, δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Προσωπικά την έχω συναντήσει πριν πολλά χρόνια. Όταν δεν είχε κάνει την αλλαγή στο σώμα της. Είχα περάσει προσωπικά καλά και βλέπω ότι από τότε έχει κάνει πρόοδο. Εργαζόμενη είναι, παρέχει κάποιες υπηρεσίες και στο φινάλε αυτά μπορεί και αυτά δίνει. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για να γεμίζει το νήμα με ασυναρτησίες. Αυτά είχα να επισημάνω ήρεμα και ωραία και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η διχόνοια. Η ζωή είναι μικρή και τα ποιοτικά χρόνια μικρότερα. Ας τα χαρεί ο καθένας με τις εμπειρίες του χωρίς πολλά και ανούσια σχόλια. Εύχομαι σε όλους σας πάντα να βρίσκεται μια κοπέλα που θα ικανοποιεί και θα χαλαρώνει το σώμα σας και θα εξυπηρετεί στο 100% τις ανάγκες σας! Αυτό τουλάχιστον έχω εγώ ως απόλυτη αρχή.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Το εκνευριστικό φίλε είναι που οι σαλιάρηδες αγαπούληδες πάνε να σε βγάλουν τρελό ή τυφλό!!!!!!!
Μιλάμε για παράνοια!!!!
Μιλάμε για παράνοια!!!!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
Ο κολοριμπους ανήκει και αυτός στην κοζα νοστραDe gustibus et coloribus non didputandum.
.....ρε μαλακα!!!!!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Ανιατη ασθένεια η μικροτσουτσουνιαση!Την καλημέρα μου στους ανώριμους, κομπλεξικους και αυθάδεις τύπους.
Πρέπει να έχετε φάει αρκετή προσβολή στη ζωή σας για να φερεστε έτσι.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
Η κοπέλα χρειάζεται μια προσθήκη στο πρόγραμμα της για ευαίσθητα αγόριαΑνιατη ασθένεια η μικροτσουτσουνιαση!
Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Γράφτηκε και παραπάνω από συναγωνιστή αλλά είπα να γράψω και εγώ.
Το νήμα έχει γίνει σίριαλ πλέον.
Αντί να εξυπηρετεί την ενημέρωση μας ως προς το πρόγραμμα τις τιμές και τις εμπειρίες με την κοπέλα εξυπηρετεί την μεσημεριανή ζώνη καναλιού.
Τη μια στιγμή κρεμάμε την κοπέλα στα μανταλάκια γιατί έκανε εμφάνιση σε εκπομπή και μετά αναλύουμε αν το βυζι είναι στο ύψος του και αν η κοπέλα χρειάζεται ή όχι αλλαγές στο σώμα της προτρεποντας την να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.
Με το ζόρι δηλαδή να την κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είναι και που θέλει να είναι.
Εκεί έξω συναγωνιστές υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.
Κάπου νομίζω πως έχει χαθεί το μέτρο.
Ώρες ώρες κανιβαλιζουμε με κίνδυνο να κανιβαλισουμε και εμάς τους ίδιους
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει συναγωνιστές
Το νήμα έχει γίνει σίριαλ πλέον.
Αντί να εξυπηρετεί την ενημέρωση μας ως προς το πρόγραμμα τις τιμές και τις εμπειρίες με την κοπέλα εξυπηρετεί την μεσημεριανή ζώνη καναλιού.
Τη μια στιγμή κρεμάμε την κοπέλα στα μανταλάκια γιατί έκανε εμφάνιση σε εκπομπή και μετά αναλύουμε αν το βυζι είναι στο ύψος του και αν η κοπέλα χρειάζεται ή όχι αλλαγές στο σώμα της προτρεποντας την να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.
Με το ζόρι δηλαδή να την κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είναι και που θέλει να είναι.
Εκεί έξω συναγωνιστές υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.
Κάπου νομίζω πως έχει χαθεί το μέτρο.
Ώρες ώρες κανιβαλιζουμε με κίνδυνο να κανιβαλισουμε και εμάς τους ίδιους
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει συναγωνιστές
Τελευταία τροποποίηση:
Καλησπέρα μεγαλοτσουτσουνε καυλιαρη.Ανιατη ασθένεια η μικροτσουτσουνιαση!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Ουκ εν τω πολλω το ευ!Καλησπέρα μεγαλοτσουτσουνε καυλιαρη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K