barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.151
- Πόντοι
- 5.506
Για πες... Τι φοράς;
Εγω παντως χοντρες χειμερινες καλτσες, μονο….
Για πες... Τι φοράς;
Αγαπητέ, οπως σου ξαναεγραψα ,δεν υπάρχει λόγος για πιπα επανάκαμψης,οριακά προλαβαίνω να τελειώσω μια φορά μέσα στην μια ώρα,δεν είμαι κουνελάκι, μην κρίνεις εξ ιδίων ....εν τω μεταξύ ο billgun ξεκίνησε να μπαίνει να διαβάζει πριν το μεγάλο ξεβράκωμα και έγραφε προσβλητικά ποστς και ειρωνικά likes.
Τώρα θα έχει φτάσει στο μεγάλο ξεβράκωμα που έγραφε ότι η Στεφανια δεν κάνει ακαπωτες πιπες και θα αναρωτίεται γιατί αυτός με ακριβές βίζιτες στον Αστέρα έχει ξεπέσει στην Στεφανία και δεν παίρνει και μια σωστή πίπα?
οι φτωχοί δλδ μόνο να κατουράμε;;; τρολλάρω φυσικά...Αγαπητέ, οπως σου ξαναεγραψα ,δεν υπάρχει λόγος για πιπα επανάκαμψης,οριακά προλαβαίνω να τελειώσω μια φορά μέσα στην μια ώρα,δεν είμαι κουνελάκι, μην κρίνεις εξ ιδίων .
By the way οι ακριβές βιζιτες συνεχίζονται με αλλαγή έδρας,dubai λόγω εργασιακών υποχρεωσεων ο αστέρας έγινε base class πλεον,γέμισε με νεοπλουτους!
Κρίμα και σου βάζω συνέχεια καρδουλες!!!!την έχει προσβάλει και ο ΖΕRO θα του στείλεις και αυτού?
Πετάγεσαι σε πουτανιστικα θρεντς ρε χαζούλη χωρίς να έχεις συμμετοχή σε αυτα ποτέ, απλά για να γράψεις την παπαριά σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γεράκο δεν σε γαμάω, προχώρα με την Στεφανία που μας έγραφες ότι δεν κάνει ακάπωτες πίπες και εκτέθηκες.
Περιέγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγινε και επανέλαβα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπες.Godfather
Καταρχάς δεν αμφισβητώ την κριτική σου απλά μία ένσταση επειδή το δυνατό μου σημείο πέρα από το μασάζ είναι και oi τεχνίkes στον αισθησιασμό άρα σημασία δεν έχει το πώς έγινε (με η χωρίς προφυλακτικό ) αλλά το ότι για να καταφέρω την πρώτη φορά με προφύλαξη στο οραλ,δεν νομίζω ν δυσκολεύτηκα στην δεύτερη..όλα είναι θέμα τεχνικής...
Σε κάθε περίπτωση όπως είπες και από μόνος σου ησυγκεκριμένη κριτική,αφορά καιρό πριν άρα παρελθόν οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σχέση με τα τωρινά δεδομένα πού ισχύουν κανονικά.
Κάτι σου χρωστάω εσένα από πρινΏπα ο μεγάλος.... Που είσαι γαμωωωττττ αξέχαστη η ανθοκομική έκθεση ιδιαίτερα όταν έχω οπτική επαφή πανοραμική πωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα
Ρε συ ΤΕΑ δεν ειπες δε θα σπαμαρεις σε ξενα νηματα ?Ώπα ο μεγάλος.... Που είσαι γαμωωωττττ αξέχαστη η ανθοκομική έκθεση ιδιαίτερα όταν έχω οπτική επαφή πανοραμική πωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα
Ρε φιλε πως τις μυριζομαι τις 45+ κρυφο-αφεντρεςΆλλα λόγια να αγαπιόμαστε φίλε μου
Τυπε αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση, πως να ανταπεξελθουμε εμεις τα ταπεινα μελη σε αυτο το καλλος;Κάτι σου χρωστάω εσένα από πριν
Την φώτο εννοώ...
Για να μαθαίνετε μπαλίτσα ρε γατάκια την ανέβασαΤυπε αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση, πως να ανταπεξελθουμε εμεις τα ταπεινα μελη σε αυτο το καλλος;
Τα skills της Στεφανιας είναι υπεράνω κριτικής!Godfather
Καταρχάς δεν αμφισβητώ την κριτική σου απλά μία ένσταση επειδή το δυνατό μου σημείο πέρα από το μασάζ είναι και oi τεχνίkes στον αισθησιασμό άρα σημασία δεν έχει το πώς έγινε (με η χωρίς προφυλακτικό ) αλλά το ότι για να καταφέρω την πρώτη φορά με προφύλαξη στο οραλ,δεν νομίζω ν δυσκολεύτηκα στην δεύτερη..όλα είναι θέμα τεχνικής...
Σε κάθε περίπτωση όπως είπες και από μόνος σου ησυγκεκριμένη κριτική,αφορά καιρό πριν άρα παρελθόν οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σχέση με τα τωρινά δεδομένα πού ισχύουν κανονικά.
Ρε συ ΤΕΑ δεν ειπαμε δε θα σπαμαρεις σε ξενο νημαΚατέβα λίγο.
..
Λίγο όχι πολύ
Ντάξει ρε αδερφούλη, χαλάρωσε. Δεν πήδηξα και την Μπελούτσι...Τα skills της Στεφανιας είναι υπεράνω κριτικής!
Αισθησιασμος στο full!
Ωωωω,πήραμε και θάρρος!!!Ντάξει ρε αδερφούλη, χαλάρωσε.
Αφού τις έχεις πάρει εργολαβία τις σταρ και δεν έχει μείνει τίποτα για μας ρε φίλεΟύτε κάποια αντίστοιχη της να υποθέσω!
Τοχω ο ατιμος!!!Αφού τις έχεις πάρει εργολαβία τις σταρ και δεν έχει μείνει τίποτα για μας ρε φίλε
Αυτό ξαναπέστο...Τοχω ο ατιμος!!!
Μου κοστίζει κάτι τις παραπανω βέβαια,αλλά δε γαμιεται λεφτά υπάρχουν!!!
Ρε φίλε, τι ζόρι τραβάς; Δε μας έκανε ακάποτη πιπα λέμε! Και δε μας νοιάζει! Εσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ να δώσεις την κοπέλα;ας κάνει ότι θέλει , αλλά πόσο μαλάκες μπορεί να αισθάνονται όλοι αυτοί τώρα?
Που σώνει και καλά μας βγάζανε ψεύτες.
Και η ίδια τους πάταγε likes.
¨όταν έγραψα εγώ οτι είναι αρκετά πονηρή για να μην εκτεθεί, βαζει τους αυλικους της να γράφουν, αλλά δεν τους είχε ενημερώσει σωστά,πάρε το ξεβράκωμα τώρα και άντε γεια!