Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
...εν τω μεταξύ ο billgun ξεκίνησε να μπαίνει να διαβάζει πριν το μεγάλο ξεβράκωμα και έγραφε προσβλητικά ποστς και ειρωνικά likes.
Τώρα θα έχει φτάσει στο μεγάλο ξεβράκωμα που έγραφε ότι η Στεφανια δεν κάνει ακαπωτες πιπες και θα αναρωτίεται γιατί αυτός με ακριβές βίζιτες στον Αστέρα έχει ξεπέσει στην Στεφανία και δεν παίρνει και μια σωστή πίπα?:birdman:
Αγαπητέ, οπως σου ξαναεγραψα ,δεν υπάρχει λόγος για πιπα επανάκαμψης,οριακά προλαβαίνω να τελειώσω μια φορά μέσα στην μια ώρα,δεν είμαι κουνελάκι, μην κρίνεις εξ ιδίων .
By the way οι ακριβές βιζιτες συνεχίζονται με αλλαγή έδρας,dubai λόγω εργασιακών υποχρεωσεων ο αστέρας έγινε base class πλεον,γέμισε με νεοπλουτους!

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
Αγαπητέ, οπως σου ξαναεγραψα ,δεν υπάρχει λόγος για πιπα επανάκαμψης,οριακά προλαβαίνω να τελειώσω μια φορά μέσα στην μια ώρα,δεν είμαι κουνελάκι, μην κρίνεις εξ ιδίων .
By the way οι ακριβές βιζιτες συνεχίζονται με αλλαγή έδρας,dubai λόγω εργασιακών υποχρεωσεων ο αστέρας έγινε base class πλεον,γέμισε με νεοπλουτους!
οι φτωχοί δλδ μόνο να κατουράμε;;; :buck2: τρολλάρω φυσικά...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
την έχει προσβάλει και ο ΖΕRO θα του στείλεις και αυτού?
Πετάγεσαι σε πουτανιστικα θρεντς ρε χαζούλη χωρίς να έχεις συμμετοχή σε αυτα ποτέ, απλά για να γράψεις την παπαριά σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γεράκο δεν σε γαμάω, προχώρα με την Στεφανία που μας έγραφες ότι δεν κάνει ακάπωτες πίπες και εκτέθηκες.
Κρίμα και σου βάζω συνέχεια καρδουλες!!!!
Σκληρε άντρα!!!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Godfather
Καταρχάς δεν αμφισβητώ την κριτική σου απλά μία ένσταση επειδή το δυνατό μου σημείο πέρα από το μασάζ είναι και oi τεχνίkes στον αισθησιασμό άρα σημασία δεν έχει το πώς έγινε (με η χωρίς προφυλακτικό ) αλλά το ότι για να καταφέρω την πρώτη φορά με προφύλαξη στο οραλ,δεν νομίζω ν δυσκολεύτηκα στην δεύτερη..όλα είναι θέμα τεχνικής...
Σε κάθε περίπτωση όπως είπες και από μόνος σου ησυγκεκριμένη κριτική,αφορά καιρό πριν άρα παρελθόν οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σχέση με τα τωρινά δεδομένα πού ισχύουν κανονικά.
Περιέγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγινε και επανέλαβα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπες.
Δεν αλλάζω ούτε μια τελεία σε όσα έγραψα.
Το τι ισχύει τώρα, δεν το γνωρίζω, ούτε αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες,
Εγώ ανέφερα τι έγινε όταν συναντηθήκαμε, προ καιρού.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Ώπα ο μεγάλος.... Που είσαι γαμωωωττττ αξέχαστη η ανθοκομική έκθεση ιδιαίτερα όταν έχω οπτική επαφή πανοραμική πωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα
Κάτι σου χρωστάω εσένα από πριν
Την φώτο εννοώ...
εικόνα_Viber_2022-08-09_19-09-30-785.jpg

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Ώπα ο μεγάλος.... Που είσαι γαμωωωττττ αξέχαστη η ανθοκομική έκθεση ιδιαίτερα όταν έχω οπτική επαφή πανοραμική πωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα
Ρε συ ΤΕΑ δεν ειπες δε θα σπαμαρεις σε ξενα νηματα ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Τυπε αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση, πως να ανταπεξελθουμε εμεις τα ταπεινα μελη σε αυτο το καλλος;
Για να μαθαίνετε μπαλίτσα ρε γατάκια την ανέβασα

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Godfather
Καταρχάς δεν αμφισβητώ την κριτική σου απλά μία ένσταση επειδή το δυνατό μου σημείο πέρα από το μασάζ είναι και oi τεχνίkes στον αισθησιασμό άρα σημασία δεν έχει το πώς έγινε (με η χωρίς προφυλακτικό ) αλλά το ότι για να καταφέρω την πρώτη φορά με προφύλαξη στο οραλ,δεν νομίζω ν δυσκολεύτηκα στην δεύτερη..όλα είναι θέμα τεχνικής...
Σε κάθε περίπτωση όπως είπες και από μόνος σου ησυγκεκριμένη κριτική,αφορά καιρό πριν άρα παρελθόν οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σχέση με τα τωρινά δεδομένα πού ισχύουν κανονικά.
Τα skills της Στεφανιας είναι υπεράνω κριτικής!
Αισθησιασμος στο full!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Κατέβα λίγο.
..

Λίγο όχι πολύ
Ρε συ ΤΕΑ δεν ειπαμε δε θα σπαμαρεις σε ξενο νημα
Πηγαινε στο αλλο νημα παραδιπλα με την αλλη 45αρα κυριαρχικη , αν δεν προλαβαινει να τους ξεπεταει ολους τους κρυφο-υποτακτικους , να σου πασσαρει κανεναν

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Αφού τις έχεις πάρει εργολαβία τις σταρ και δεν έχει μείνει τίποτα για μας ρε φίλε
Τοχω ο ατιμος!!!
Μου κοστίζει κάτι τις παραπανω βέβαια,αλλά δε γαμιεται λεφτά υπάρχουν!!!

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
ας κάνει ότι θέλει , αλλά πόσο μαλάκες μπορεί να αισθάνονται όλοι αυτοί τώρα?
Που σώνει και καλά μας βγάζανε ψεύτες.
Και η ίδια τους πάταγε likes.
¨όταν έγραψα εγώ οτι είναι αρκετά πονηρή για να μην εκτεθεί, βαζει τους αυλικους της να γράφουν, αλλά δεν τους είχε ενημερώσει σωστά,πάρε το ξεβράκωμα τώρα και άντε γεια!
Ρε φίλε, τι ζόρι τραβάς; Δε μας έκανε ακάποτη πιπα λέμε! Και δε μας νοιάζει! Εσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ να δώσεις την κοπέλα;

Μήπως τελικά είσαι αγαπουλης και έφαγες πόρτα; LOL

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom