alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
όταν έστελνες πμ για να σου δώσω τηλέφωνα είσαι ευγενικός εδώ ξεσπαθωνεις.Ροσκο.....εσύ??????.....κυρ αστυνόμε....είμαι ο.....
Ου να μου χαθείτε ζώα!
όταν έστελνες πμ για να σου δώσω τηλέφωνα είσαι ευγενικός εδώ ξεσπαθωνεις.Ροσκο.....εσύ??????.....κυρ αστυνόμε....είμαι ο.....
Επειδή λες χαζομάρες κ η φωτό αφορα εμένα ,να σου πω ότι την ανέβασα προς χάρη του Γενικού γραμματέα Alpula ,ο οποίος αμφισβητούσε ότι είχα βρεθεί με την κοπέλα ....Οσον αφορά την διαμάχη που λες ...Η διαμάχη αν γνωρίζεις καλά Ελληνικά κ την έννοια των λέξεων,γίνεται μεταξύ δύο πλευρών ....Εσύ μας παρουσιάσεις την μια (αυτούς που αβανταρουν την Στεφανία).Δεν νομίζω να σου διαφεύγει όμως κ το όλο τιμ που κοντραρει εμένα κ άλλα παιδιά με ειρωνείες κ χλευασμο,αλλά κ την ίδια την κοπέλα....Φυσικά εγώ θα δώσω πολλά μπράβο στα παιδιά που διατηρούν ουδέτερη κ ειρηνικη στάση ,γουστάρουν δεν γουστάρουν την Στεφανία ......Σεβασμός ρε φίλε,ξερεις τι σημαίνει ????Οι άλλοι τον ξέρουν ???Δεν νομίζω ....Κ κάτι τελευταίο κ πιο βασικό ...Δεν σου επιτρέπω ούτε εσένα ,ούτε σε κάνενα να κάνει κουβέντα για τους γονείς μου κ για περηφάνεια...Ξέρουν αυτοί τι άνθρωπο μεγάλωσαν ...Μην μου κάνεις εμένα ηθικά διδάγματα,κάνε τα εκεί που μπορείς ...αλλά μάλλον ξέχασες τι του υποσχέθηκαν,όπως ξεχνάς κ τις μαρς επιθέσεις προς τα πρόσωπα όλων που κάνουμε κέφι με αυτό το κοριτσι
Ευτυχώς το χα το τηλέφωνο της ιζα....το ροσκο πειράζω λίγο....όχι εσένα.....λίγος χαβαλές δεν πείραξε άλλωστε....15-20 σελίδες διαβάζουμε άσχημα πράγματα.....να μην ελαφρύνουμε το κλίμα λίγο????.....παιδιά χαλαρώστε λίγο.....είναι καλοκαίρι.....όταν έστελνες πμ για να σου δώσω τηλέφωνα είσαι ευγενικός εδώ ξεσπαθωνεις.
Ου να μου χαθείτε ζώα!
με εσένα είτε με αυτό το nick είτε με το άλλο που είχες, θέματα δεν είχα, απλά κάποια αστεία σου τα υιοθετούσες από κάτι άλλους ξεβράκωτους στην υπογραφή μου.Ευτυχώς το χα το τηλέφωνο της ιζα....το ροσκο πειράζω λίγο....όχι εσένα.....λίγος χαβαλές δεν πείραξε άλλωστε....15-20 σελίδες διαβάζουμε άσχημα πράγματα.....να μην ελαφρύνουμε το κλίμα λίγο????.....παιδιά χαλαρώστε λίγο.....είναι καλοκαίρι.....
τι να φαω στην μαπα?Τραβά ρε ακουμπά σε καμμία γωνία να ξεκαβλωσεις νούμερο....Φατην στην μάπα κ εσύ κ το Τιμ σου κ τραβά για να γυαλίσεις την βαλβίδα Γκρόβεριστα
θες να συναντηθούμε μπούλη να δεις γιατί άλλοι σε κράξανε εδώ μέσα και όχι εγώ!Αlpula ,πάντως από την μαλακία που βγαίνει από αυτά που γράφεις κ το μενος με το οποίο τα γράφεις,πέρα από τερμα πυροσωληνας πρέπει να ήσουν κ ο σάκος της φαπας στο σχολείο έτσι?
μη μου πεις...Αχ κ να ξερες ποιος θα κάνει τσιμπούκια στο τέλος
Σε όποιο σχόλιο συμφωνούσα έβαζα λαικ.....δεν πάει να πει όμως ότι συμφωνούσα με την συνολική στάση τους....και σε σένα έχω βάλει λαικ σε ποστ σου...δεν πάει να πει οτι συμφωνώ με όλα αυτά που λες γενικά στο σάιτ.....με εσένα είτε με αυτό το nick είτε με το άλλο που είχες, θέματα δεν είχα, απλά κάποια αστεία σου τα υιοθετούσες από κάτι άλλους ξεβράκωτους στην υπογραφή μου.
τέλος, εγω δεν έχω κάτι μαζί σου .Σε όποιο σχόλιο συμφωνούσα έβαζα λαικ.....δεν πάει να πει όμως ότι συμφωνούσα με την συνολική στάση τους....και σε σένα έχω βάλει λαικ σε ποστ σου...δεν πάει να πει οτι συμφωνώ με όλα αυτά που λες γενικά στο σάιτ.....
επειδη , οπως αποδεικνυεται , εχεις μπει στο τριπακι και εκτιθεσαι με καθε σου σχολιο , θα σε παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις με περισσοτερη προσοχη τι εγραψα.Επειδή λες χαζομάρες κ η φωτό αφορα εμένα ,να σου πω ότι την ανέβασα προς χάρη του Γενικού γραμματέα Alpula ,ο οποίος αμφισβητούσε ότι είχα βρεθεί με την κοπέλα ....Οσον αφορά την διαμάχη που λες ...Η διαμάχη αν γνωρίζεις καλά Ελληνικά κ την έννοια των λέξεων,γίνεται μεταξύ δύο πλευρών ....Εσύ μας παρουσιάσεις την μια (αυτούς που αβανταρουν την Στεφανία).Δεν νομίζω να σου διαφεύγει όμως κ το όλο τιμ που κοντραρει εμένα κ άλλα παιδιά με ειρωνείες κ χλευασμο,αλλά κ την ίδια την κοπέλα....Φυσικά εγώ θα δώσω πολλά μπράβο στα παιδιά που διατηρούν ουδέτερη κ ειρηνικη στάση ,γουστάρουν δεν γουστάρουν την Στεφανία ......Σεβασμός ρε φίλε,ξερεις τι σημαίνει ????Οι άλλοι τον ξέρουν ???Δεν νομίζω ....Κ κάτι τελευταίο κ πιο βασικό ...Δεν σου επιτρέπω ούτε εσένα ,ούτε σε κάνενα να κάνει κουβέντα για τους γονείς μου κ για περηφάνεια...Ξέρουν αυτοί τι άνθρωπο μεγάλωσαν ...Μην μου κάνεις εμένα ηθικά διδάγματα,κάνε τα εκεί που μπορείς ...αλλά μάλλον ξέχασες τι του υποσχέθηκαν,όπως ξεχνάς κ τις μαρς επιθέσεις προς τα πρόσωπα όλων που κάνουμε κέφι με αυτό το κοριτσι
ένα like δεν σου πάτησε η Στεφανία μας, βλέπεις έβγαλες ΚΑΙ εσύ στην φόρα πράγματα που δεν ήθελε.Hello boys
Έχει γίνει που χει γίνει μαδομούνι εδώ μέσα, θα γράψω και γω την εμπειρία μου από την Στεφανία, μιας και η κοπέλα δεν έχει σελίδα κριτικών.
Χώρος: Ο χώρος της είναι στο Μαρούσι. Πρόσβαση ελαφρώς δύσκολη, γιατί στην Κηφισίας ώρες ώρες γίνεται της αλεπούς ο θάνατος. Ο δρόμος όμως είναι ήσυχος, και πάρκινγκ βρίσκεις εύκολα. Το διαμέρισμα βγάζει μια ευχάριστη ζεστή διάθεση, και ο πάνω χώρος και στο ημιυπόγειο που βρίσκεται ο "στίβος μάχης".
Κοπέλα: Ευχάριστη, φιλική, ζεστός άνθρωπος, συνέχεια χαμογελαστή. Με χαρά διαπίστωσα πως είχε χάσει αρκετά κιλά. Βέβαια είχε πολύ καιρό από τότε που την είδα (τέλη 2017 - αρχές 2018).
Αγώνας (πρόγραμμα 2 ωρών): Ξεκινήσαμε με ένα αρκετά καλό μασάζ, συνέχισε με ένα πολύ καλό παίξιμο στο μασσαζοκρέββατο και περάσαμε στο κρεββάτι που είναι στον ίδιο χώρο. Πίπα με προφυλακτικό, εναλλαγή 2 στάσεων, και τέλος με την Στεφανία στα 4. Υπόψιν, όταν επεχείρησα να κατεβώ για να την γλείψω κι εγώ, ευγενικά με σταμάτησε γιατί όπως μου είπε δεν της αρέσει. ΟΚ, δικαίωμα της κοπέλας είναι, και τα σκυλιά δεμένα. Λίγη κουβεντούλα στο ενδιάμεσο και μετά 2ος γύρος, όπου έγιναν πάνω κάτω τα ίδια, με την διαφορά ότι αυτή την φορά η πίπα ήταν χωρίς προφυλακτικό. Όταν την ρώτησα γιατί ήθελε προφυλακτικό στην πίπα στον 1ο γύρο αλλά χωρίς στον 2ο, μου απάντησε ότι καταλάβαινε πως με προφυλακτικό θα μου σηκωνόταν δύσκολα. Είχε δίκιο, γιατί δεν είμαι και κανένα νεούδι.
Συνολικός χρόνος παραμονής 2 ώρες, κόστος συνάντησης 100 ή 120 ευρώ (έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Δεν γράφω ούτε για να προμοτάρω καμιά κοπέλα, ούτε για να διαψεύσω κανέναν ή να επιβεβαιώσω. Ότι είδα σφύριξα, και χωρίς να έχω την πολυτέλεια του VAR. Οπότε μην βγει κανένας και αρχίσει τα χαζά. Ότι έζησα, αυτό και περιγράφω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Αυτά.
Το τι θέλει ή δεν θέλει η Στεφανία, και η κάθε Στεφανία, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Από τη στιγμή που δεν βγάζω μεροκάματο από τα κορίτσια, όπως οι μισοί εδώ μέσα, λέω ότι έγινε. Αν την ενοχλεί που ακούγονται αυτά, απλά ας μην τα κάνει.ένα like δεν σου πάτησε η Στεφανία μας, βλέπεις έβγαλες ΚΑΙ εσύ στην φόρα πράγματα που δεν ήθελε.
Ε οχι και αρνιά δεν εχουν αρνιά εκια.Το φόρεμα είναι μακριά τουαλέτα...ίσα-ίσα που στην Κρήτη είχα πρόβλημα με το φαγητό καθώς δεν είμαι καθόλου φαν του λίπαρου κρέατος και κατά των αρνιών και κοντρα αρνιών που συνηθίζουν ν καταναλώνουν εκεί..
χαχαχαχχα
άντε και καλούς απογόνους.
Κλώνος είπα ότι είσαι, όχι ανύπαρκτος αλλά σου απάντησαν(άλλοι) ότι αυτά που κάνεις είναι γελοιότητες και η άλλη δίπλα σου που είναι ασόβαρη!
Ωχ τωρα θα γράψει ο μπαροκ για κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ, σε προετοιμαζω για να έχεις προετοιμαστεί να ξεκαρδιστεις, είναι πολύ αστείος και απρόβλεπτοςΈλα ρε καλόγουστο Λιοντάρι....Είσαι κ ενδυματολόγος ???Από έχει ο μπαξες του Μπου ....μιλά με τον συνάδερφο σου τώρα
Απανωτά τουρ για αρπαχτες??!καποιες μικρες και ισως ανοητες σκεψεις ενος ανθρωπου που θεωρει τη στεφανια μια απο τις 3 καλυτερες στη δουλεια της στην αθηνα και που την εχει προτεινει ευθαρσως σε πανω απο 50 μελη που με ρωτησαν ειτε δημοσιως στο νημα της , ειτε σε π.μ.
ειναι ,πλεον , ηλιου φαεινοτερον, οτι η στεφανια εχει αλλαξει τακτικη και πλασαρισμα. μεχρι τωρα ηταν σοβαρη , μετρημενη και ας ηθελε να μην λεγονται πολλα για εκεινη , ενω ολοι οσοι εχουμε την εμπειρια μαζι της ξεραμε τι συμβαινει. προσωπικα την ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τοσο για τη δουλεια της οσο και για την σταση που κρατουσε ( οχι γιατι συμφωνουσα αλλά γιατι γουσταρα που κατι που ισχυριζοταν το υπερασπιζοταν με παθος).και μπορει να το επιβεβαιωσει κι η ιδια.ξαφνικα εμφανιζονται 5 πελατες που την αποθεωνουν και φυσικα με οποιες συνεπειες και αντιδρασεις φερνουν αυτα και εκεινη καθεται και παρακολουθει .στο μονο που αντιδρα ειναι στο οτι εκδιωχθηκαν οσοι κατα την γνωμη των αρμοδιων το αξιζαν.μεχρι πριν απο λιγο καιρο δεν θα ασχολουταν , τουλαχιστον με τοση επιμονή. κι εδω ευθυνη εχουν κι οι αρμοδιοι .
αντιλαμβανομαι την αποδοση που εχει ο ντορος που γινεται εδω και 10-15 σελιδες αλλά και μονο η φωτο με πελατη ,ειλικρινα , με απογοητευει. δλδ , πραγματικα το θεωρειτε σημαντικο επιχειρημα ? τι αποδεικνυει αυτο εκτος απο την ελαφροτητα και την ανωριμοτητα του ανθρωπου που περηφανευεται για κατι τετοιο ? θα την δειξει και στους γονεις του ...? ποιος σοβαρος ενδιαφερεται αν καποιος εχει ,οντως , παει ή οχι με τη στεφανια ?
τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει να τα κανει αλλά γιατι δεν ηταν του στυλ της.
250 σελιδες ,τωρα , καποιοι της επιτιθονταν για τους δικους τους λογους δικαιως ή αδικως κι εκεινη το ξεπερνουσε καθε φορα με τις ελαχιστες συνεπειες..ξαφνικα κατι συνεβη και εχουμε μπει εδω και 15 σελιδες σε μια διαμαχη μελων που την μεγαλυτερη ευθυνη να σταματησει αυτο την εχει εκεινη. συμφωνει , παρ΄ολα αυτα να βγει φωτο και την δουμε , παιρνοντας σαφως το μερος της μιας πλευρας και προφανως δινοντας συνεχεια σε αυτο το χαος.
το ταπεινο μου μυαλο αδυνατει να αντιληφθει αυτην την αλλαγη πλευσης. μπορει και να ειχα λαθος εντυπωση μεχρι τωρα . μπορει και να πηραν αερα τα μυαλα της. μπορει να πιστευει οτι εχει γινει θεά και να μην τις αρκουν τα μεχρι τωρα. ειλικρινα δεν ξερω πως εχει. μπορει και να μην αξιος να καταλαβω.
σε καθε περιπτωση , η στεφανια ειχε δικαιως αποκτησει τη φημη της εξαιτιας της δουλειας της και του τροπου που το εβλεπε. οποιοσδηποτε άλλος τροπος να αυξησει την πελατεια , κατα τη γνωμη μου , ειναι λαθος.
μεγαλο κοριτσι ειναι. ας κανει ό,τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο για εκεινη. θεωρω οτι η ιδια ειναι η αποκλειστικα υπευθυνη για ό,τι συμβει στο μελλον.θετικο ή αρνητικο.
ελπιζω πως αυτοι που θα απαντησουν σε αυτα που γραφω να ειναι πειστικοι . ισως ετσι τους λαβω σοβαρα υποψιν μου . καθε άλλη προσπαθεια απαξιωσης θα γραφτει στα παλαιοτερα των υποδηματων μου . το λεω απο τωρα γιατι δεν θα καθησω να ασχοληθω περισσοτερο .
Δες κριτική του NITRO που έχω παραθέσει στο μασσαζ κατ οίκον!φίλε τα παρα λες....οχι και ξεπέτα η ζωή....βρες έστω άλλον ένα να να επιβεβαιώσει και το επαναλαμβάνεις συνέχεια.....αστέρι και ισάξια με την στεφανία μας είναι
Μα τα περί δεύτερης φοράς τα ανεφερε ο κλώνος σου αγάπη μου!βλέπω την γύρισες την μπιφτέκα τώρα, γιατί διαρρήγνυες τα ιμάτια ότι δεν κάνει ακάπωτες πίπες, τώρα το πήγες αν το κάνει στην πρώτη ή στην δεύτερη φορά.
Πόσο γελοίος είσαι!