leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 201
ρε μαλάκα τι διαβάζουμε εδώ μέσα?
ρε μαλάκα τι διαβάζουμε εδώ μέσα?
Ο άλλος λέει είναι 1.95, και στη φώτο ούτε μισό κεφάλι δεν της ρίχνει. Άντε του δίνω να μη φαίνεται πολύ λόγω του perspective, αλλά 1.95 δεν είναιρε μαλάκα τι διαβάζουμε εδώ μέσα?
Το έβαλε με τον πληθωρισμόΟ άλλος λέει είναι 1.95, και στη φώτο ούτε μισό κεφάλι δεν της ρίχνει. Άντε του δίνω να μη φαίνεται πολύ λόγω του perspective, αλλά 1.95 δεν είναι
1)"Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?"Απανωτά τουρ για αρπαχτες??!
Σοβαρά τώρα?
Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?
Κ κυρίως πώς το συμπεράνες κάτι τέτοιο?
ξέρεις ότι γενικά σε θεωρώ εύστοχο και σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές μας συνομιλίες παρόλο που δεν έρχεσαι καθόλου συχνά σε λαμβάνω υπόψη μου..1)"Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?"
πως τολμαω ???? οσο πας και το χειροτερευεις .
2)"Σοβαρά τώρα?"
εγω μιλαω παντα σοβαρα και το ξερεις καλα . και προσπαθω παντα να ειμαι ακριβοδικαιος και αντικειμενικος . κι αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους εδω μεσα.
3)"τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει να τα κανει αλλά γιατι δεν ηταν του στυλ της."
οι δυο φορες που πηγες κρητη τις τελευταιες μερες δεν ονομαζεται τουρ ? τι διαφορά εχει αυτο που εκανες εσυ με αυτο που κανουν τραγουδιστες και ηθοποιοι τα καλοκαιρια ?
εαν δεν το βλεπεις ετσι εσυ και κατα την παγια τακτικη σου το ονομαζεις διαφορετικα , θα το δεχτω οπως δεχομαι τοσον καιρο την ολη σου σταση . κι οπως την εχω υπερασπιτει τοσες φορες θα την υπερασπιστω και παλι άλλες τοσες οταν αποφασισεις να απαντησεις σαφως. οχι μονο γιατι θεωρω οτι εισαι απο τις καλυτερες στον τομεα και θα το λεω μεχρι να μου αποδειχθει το αντιθετο αλλά επειδη εχω την πεποιθηση οτι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες κι ας μην ειναι αποδεκτές.
δεξου ,ομως , κι εσυ οτι εμεις που δεν εχουμε αντιληψη (κατα την γνωμη σου) αυτα τα ονομαζουμε αρπαχτες . εαν δεν βρισκοσουν στη συγχυση που σου εχει προκαλεσει αυτη η αρρωστημενη κατασταση στο νημα σου , για την οποια μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχεις εσυ , θα εβλεπες οτι ειπα οτι δεν ειναι κατακριτεο .εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι. αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι εχεις αλλαξει στυλ επικοινωνιας.
αντιστρεφω , λοιπον, τον αποστολεα και τον παραληπτη των ερωτηματων σου και στο διατυπωνω ως εξης: πηγες δυο φορες στην κρητη και δουλεψες ? γιατι αυτος ο ανθρωπος που σε εχει υπερασπιστει δημοσια άλλά και ιδιωτικα με σοβαροτητα και επιχειρηματα λεει αυτα που λεει τωρα ?(που και παλι δεν σε κατηγορησα για το παραμικρο). τι εκανες και οδηγησες σε αστοχα συμπερασματα το κοινο σου ? γιατι ενω τολμουσε τοσον καιρο να σε καταλαβαινει ,τωρα τολμαει να πει τα παραπανω ?γιατι αραγε , συνεχιζει να ασχολειται μαζι σου ?(διοτι μετα απο τρια χρονια που εχουμε να βρεθουμε και κατι προσωπικο να ειχα , θα ειχε αποκαλυφθει ή θα ειχε ξεχαστει ή θα το ηξερες ή καποιος θε με ειχε κατηγορησει για κατι τετοιο.) ποσο αφελης ή απελπισμενη ή πονηρη εισαι ή δεν ξερω τί άλλο μπορει να σου συμβαινει που αφησες εναν ανθρωπο να εκτεθει ποζαροντας με περισσεια χαρη μαζι του ,απλα για να επιβεβαιωθειτε για κατι που εχει μηδαμινη σημασια ?
τελος παντων , ουδεποτε υπηρξα πολεμιος σου και δεν εχω κανενα λογο να γινω προς το παρον. κι ουτε θεωρω οτι σου κανω χαρη που σε προτεινω σε γνωστους και αγνωστους που με ρωτανε για σενα .μονη σου το εχεις κερδισει αυτο.με τη δουλεια σου και την συμπεριφορα σου. σταματα ,λοιπον , το υποκριτικο υφος της αδικημενης και εξηγησου μου αναλογως . σε διαφορετικη περιπτωση τουλαχιστον αδιαφορησε για αυτα που λεω και μην μου κουνας το δαχτυλο. τον ηλιο τον ειδα πολλα χρονια πριν τον δεις εσυ .
Το πρόβλημα ειναι οτι εσυ στο sub σου γραφεις πχ: ελευθερο στοματικο, 2 εκτονωσεις, εισαι call girl κτλ... Ας μας πει τι κανει, ποσο το κοστολογεί για να το τι κανει , από εδώ και όχι τηλεφωνικώς, και οχι αυτες τις παπατζες που ελεγε οτι αν μας βγει στην πορεία και δεν ειμαι ιεροδουλη αλλα... ιερεια κτλ.... Όταν κάνεις σεξ επι χρήμασι είσαι ιερόδουλη και εμεις που πληρωνουμε πηγαινουμε με ιεροδουλες... Όλα τα άλλα που λεει και όλοι οι αγαπουληδες που βαζει ή γραφουν μόνοι τους γιατι πιστευουν οτι τους δοθηκε για το ωραιο τους το κορμί και όχι για το πορτοφόλι τους, ξεπερνούν κάθε πραγματική έννοια , ύπαρξης του site... Το αν εχει παραπανω κιλα ή οχι, εμένα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο και το εννοώ... Δόξα το θεο και κοπελες εξω βρισκω και εδω πληρωνω να πηγαινω με γυναικες, αλλά το να πουλάει παραμύθι σε άτομα που πληρώνουν προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία. Ντροπή δεν ειναι να εισαι υπερβαρος, ντροπή ειναι να προσβαλεις τον υπερβαρο ή αν εισαι υπερβαρος να μη το αποδεχεσε. Ομοίως ντροπή δεν ειναι να εισαι ιερόδουλη, ντροπή ειναι να προσβάλεις ιερόδουλη, ή να μην αποδέχεσε ότι είσαι αν είσαιΚαλημέρα σε όλους !!!
Εχω κάποιες απόριες :
1...το προβλημμα είναι αν η κοπέλα εχει βαμμένο νύχι ?
2...αν κάνει ελέυθερο στοματικό ?
3...αν έχει κιλά ???
4...αν το φόρεμα ειναι μακρύ η κοντό ?
5..αν εκανε τουρ??
Και ????
Μεγαλο κορίτσι είναι ξέρει τι κάνει !!
Ποιοι είμαστε εμείς για να την κρίνουμε ??
Δεν ξερω ποιος έχει άδικο και ποιος έχει δίκιο η ταπεινη μου γνώμη ειναι σας παρακαλω πολυ να χαλαρώσουμε και να σταματήσει ΕΔΩ όλο αυτό ...
Μα ςαπασχολουν τοσα καθημερινα προβλήμματα που δεν μπορουμε να λυσουμε και εμεις ασχολουμαστε με ποιος κανει τι ....
Εγω βλέπω ενα νεο δροσερο κοριτσι ....( αχ να ειχα τα νιατα της )
Να ξέρετε και κατι αλλο ξερω οτι καποιοι θα πουνε οτι καποιος με εβαλε να γραψω ...
( δεν την ξερω την κοπελα ουτε επηρεαζομαι ποτε και απο κανέναν
Μεγαλο κοριτσι ).....
Υ.. Γ...δωστε το καλο παραδειγμα στα νεα παιδια που θελουν να γινουν μελη και δισταζουν με οσα διαβαζουν !!!
Ξερω καποιοι οτι δεν θα με αφησουν χωρις να με ειρωνευτουν αλλα δεν πειραζει ....
Απολαυστε τον ηλιο την θαλασσα
Οτι στο κειμενο το εγραψα με αγαπη χωρις να θελω να προδβάλλω καποιον
Καλη συνεχεια σε ολους .......❤
αν δεν σε αντιπροσωπευει μην το κανεις. ή τουλαχιστον κατσε και σκεψου πως φαινεται αυτο. κι αν θες να το κανεις , κανε το χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν αλλά κυριως χωρις να μας ζητας τα ρεστα . και αντιληψη εχουμε και τολμηροι ειμαστε οπως εχεις αντιληφθει .ξέρεις ότι γενικά σε θεωρώ εύστοχο και σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές μας συνομιλίες παρόλο που δεν έρχεσαι καθόλου συχνά σε λαμβάνω υπόψη μου..
τώρα αυτό που λες με τις αρπαχτές υποδηλώνει κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει.. δεν ξέρεις εσύ γιατί πήγα όπου πήγα και πώς μπορείς να ονομάσεις κάτι τέτοιο αρπάχτηκαν ιδίως αφού ήταν πάνω από μια φορά.
Μια χαρά με αντιπροσωπεύουν οι επιλογές μου κ δεν απολογηθω κιολας.αν δεν σε αντιπροσωπευει μην το κανεις. ή τουλαχιστον κατσε και σκεψου πως φαινεται αυτο. κι αν θες να το κανεις , κανε το χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν αλλά κυριως χωρις να μας ζητας τα ρεστα . και αντιληψη εχουμε και τολμηροι ειμαστε οπως εχεις αντιληφθει .
δεν διαφωνω μαζι σου αλλά εαν θελει να το βλεπει ετσι , δικαιωμα της . σημασια εχει πως το βλεπει ο καθε πελατης κι αν αυτο το αποδεχεται την επισκεπτεται . αν οχι την προσπερναει .εκεινη κερδιζει κι εκεινη χανει . προσωπικα , εχω γνωρισει παλαιοτερα άλλες δυο "θεραπευτριες" που ειχαν την ιδια νοοτροπια .το εβλεπαν ως λειτουργημα και τους αρεσε να ικανοποιουν τον πελατη με αυτη τη λογικη αντιμετωπισης . οι υπολοιπες εχουν την στρατηγικη " του καθομαι , τα παιρνω και στην ευχη της παναγιας" .μπορει να υπαρχουν και τωρα καποιες άλλες που δεν τις ξερω .υποθετω πως ειναι θεμα στυλ και πλασαρισματος .δεν ειναι ,ομως , λιγο παραλογο να ασχολουμαστε σοβαρα με κατι που το θεωρουμε ανοητο κι εμεις οι ιδιοι ?Ας μας πει τι κανει, ποσο το κοστολογεί για να το τι κανει , από εδώ και όχι τηλεφωνικώς, και οχι αυτες τις παπατζες που ελεγε οτι αν μας βγει στην πορεία και δεν ειμαι ιεροδουλη αλλα... ιερεια κτλ.
αυτο ειναι το προβλημα. μπερδευεις την "απολογια" με την "εξηγηση" . εσυ με εγκαλεις στην ταξη , εγω απλα εξεφρασα τις σκεψεις μου .Μια χαρά με αντιπροσωπεύουν οι επιλογές μου κ δεν απολογηθω κιολας.
Γτ πότε σου έδωσα λογαριασμό για τα επαγγελματικά μου?
Ούτε καν ανέφερα κατι..μονος σου το συμπεράνες από τα συμφραζόμενα εδώ μέσα..μην λέμε κ ο,τι θέλουμε
Δεν θα διαφωνίσω, η ευθύνη ειναι των αγαπούληδων που τα χαφτουν και πεφτουν σε τέτοιες παγιδες... Και το λεω ξερεις γιατί; Γιατί γνώρισα ανθρωπους που πίστεψαν σε ιερόδουλες και έχασαν περιουσίες γιατί "ερωτευτηκαν" ιερόδουλες που τους... "ερωτεύτηκαν"... Εμένα προσωπικά αυτό με ενοχλεί... Εγώ πηγαίνω και δίνω λεφτά όταν θα θέλω να ξεφυγω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μου, όμως υπάρχουν άτομα που δεν το βλέπουν ετσι... Δεν εχουν ιδιαίτερη προσωπική ζωή, και χανουν λεφτά προσδοκώντας σε έρωτες από γυναίκες που δεν μπορούν να στηριχτούν. Το επάγγελμα της ιερόδουλης ειναι λειτουργημα γιατί καταπολεμεί τις κάβλες με την εκτόνωση του σπερματος, οποιαδήποτε άλλη σχέση πελάτη - ιερόδουλης είναι εκμετάλευση από τη στιγμή που μπαίνει το χρήμα στη μέση.δεν διαφωνω μαζι σου αλλά εαν θελει να το βλεπει ετσι , δικαιωμα της . σημασια εχει πως το βλεπει ο καθε πελατης κι αν αυτο το αποδεχεται την επισκεπτεται . αν οχι την προσπερναει .εκεινη κερδιζει κι εκεινη χανει . προσωπικα , εχω γνωρισει παλαιοτερα άλλες δυο "θεραπευτριες" που ειχαν την ιδια νοοτροπια .το εβλεπαν ως λειτουργημα και τους αρεσε να ικανοποιουν τον πελατη με αυτη τη λογικη αντιμετωπισης . οι υπολοιπες εχουν την στρατηγικη " του καθομαι , τα παιρνω και στην ευχη της παναγιας" .μπορει να υπαρχουν και τωρα καποιες άλλες που δεν τις ξερω .υποθετω πως ειναι θεμα στυλ και πλασαρισματος .δεν ειναι ,ομως , λιγο παραλογο να ασχολουμαστε σοβαρα με κατι που το θεωρουμε ανοητο κι εμεις οι ιδιοι ?
αδερφε , μπαινεις σε μια τεραστια συζητηση . αλλά ο κλαδος απευθυνεται κυριως σε ενηλικες που ειναι υπευθυνοι των πραξεων τους. για τις λοιπες περιπτωσεις εχει προβλεψει ο νομοθετης. την ιδια τακτικη ακολουθουν τα καζινο , ο οπαπ , οι στοιχηματικες , τα χρηματιστηρια και πολλοι αλλοι. κανεις δεν σε αναγκαζει με τη βια να πιστεψεις αυτο που λενε.Δεν θα διαφωνίσω, η ευθύνη ειναι των αγαπούληδων που τα χαφτουν και πεφτουν σε τέτοιες παγιδες... Και το λεω ξερεις γιατί; Γιατί γνώρισα ανθρωπους που πίστεψαν σε ιερόδουλες και έχασαν περιουσίες γιατί "ερωτευτηκαν" ιερόδουλες που τους... "ερωτεύτηκαν"... Εμένα προσωπικά αυτό με ενοχλεί... Εγώ πηγαίνω και δίνω λεφτά όταν θα θέλω να ξεφυγω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μου, όμως υπάρχουν άτομα που δεν το βλέπουν ετσι... Δεν εχουν ιδιαίτερη προσωπική ζωή, και χανουν λεφτά προσδοκώντας σε έρωτες από γυναίκες που δεν μπορούν να στηριχτούν. Το επάγγελμα της ιερόδουλης ειναι λειτουργημα γιατί καταπολεμεί τις κάβλες με την εκτόνωση του σπερματος, οποιαδήποτε άλλη σχέση πελάτη - ιερόδουλης είναι εκμετάλευση από τη στιγμή που μπαίνει το χρήμα στη μέση.
Γι αυτο καλό είναι να προστατευτούν κάποιοι μυστες.... Όταν βλέπεις όμως τον άλλο πριν κανα μηνα να της λεει να της δωσει λεφτά για να κατσουν στον κηπο να πιουν καφε, τότε καταλαβαινεις πως δεν υπάρχει σωτηρία και βρίσκει και τα κάνει και θα συνεχίσει να τα κάνει...αδερφε , μπαινεις σε μια τεραστια συζητηση . αλλά ο κλαδος απευθυνεται κυριως σε ενηλικες που ειναι υπευθυνοι των πραξεων τους. για τις λοιπες περιπτωσεις εχει προβλεψει ο νομοθετης.
Αληθεύει ότι πήρες κορίτσι στην Κρήτη και την έβαλες να κάνει 200 χλμ να σε συναντήσει για να της δώσεις 100 ευρώ?ποίημα δεν ΄έχει, έφερε και ενισχύσεις ο μπάρμπας!
Υπόκλιση σε μια Κυρία με Κ κεφαλαιο!Καλημέρα σε όλους !!!
Εχω κάποιες απόριες :
1...το προβλημμα είναι αν η κοπέλα εχει βαμμένο νύχι ?
2...αν κάνει ελέυθερο στοματικό ?
3...αν έχει κιλά ???
4...αν το φόρεμα ειναι μακρύ η κοντό ?
5..αν εκανε τουρ??
Και ????
Μεγαλο κορίτσι είναι ξέρει τι κάνει !!
Ποιοι είμαστε εμείς για να την κρίνουμε ??
Δεν ξερω ποιος έχει άδικο και ποιος έχει δίκιο η ταπεινη μου γνώμη ειναι σας παρακαλω πολυ να χαλαρώσουμε και να σταματήσει ΕΔΩ όλο αυτό ...
Μα ςαπασχολουν τοσα καθημερινα προβλήμματα που δεν μπορουμε να λυσουμε και εμεις ασχολουμαστε με ποιος κανει τι ....
Εγω βλέπω ενα νεο δροσερο κοριτσι ....( αχ να ειχα τα νιατα της )
Να ξέρετε και κατι αλλο ξερω οτι καποιοι θα πουνε οτι καποιος με εβαλε να γραψω ...
( δεν την ξερω την κοπελα ουτε επηρεαζομαι ποτε και απο κανέναν
Μεγαλο κοριτσι ).....
Υ.. Γ...δωστε το καλο παραδειγμα στα νεα παιδια που θελουν να γινουν μελη και δισταζουν με οσα διαβαζουν !!!
Ξερω καποιοι οτι δεν θα με αφησουν χωρις να με ειρωνευτουν αλλα δεν πειραζει ....
Απολαυστε τον ηλιο την θαλασσα
Οτι στο κειμενο το εγραψα με αγαπη χωρις να θελω να προδβάλλω καποιον
Καλη συνεχεια σε ολους .......❤