Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Καλημέρα σε όλους !!!
Εχω κάποιες απόριες :
1...το προβλημμα είναι αν η κοπέλα εχει βαμμένο νύχι ?
2...αν κάνει ελέυθερο στοματικό ?
3...αν έχει κιλά ???
4...αν το φόρεμα ειναι μακρύ η κοντό ?
5..αν εκανε τουρ??
Και ????
Μεγαλο κορίτσι είναι ξέρει τι κάνει !!
Ποιοι είμαστε εμείς για να την κρίνουμε ??
Δεν ξερω ποιος έχει άδικο και ποιος έχει δίκιο η ταπεινη μου γνώμη ειναι σας παρακαλω πολυ να χαλαρώσουμε και να σταματήσει ΕΔΩ όλο αυτό ...
Μα ςαπασχολουν τοσα καθημερινα προβλήμματα που δεν μπορουμε να λυσουμε και εμεις ασχολουμαστε με ποιος κανει τι ....
Εγω βλέπω ενα νεο δροσερο κοριτσι ....( αχ να ειχα τα νιατα της )
Να ξέρετε και κατι αλλο ξερω οτι καποιοι θα πουνε οτι καποιος με εβαλε να γραψω ...
( δεν την ξερω την κοπελα ουτε επηρεαζομαι ποτε και απο κανέναν
Μεγαλο κοριτσι ).....

Υ.. Γ...δωστε το καλο παραδειγμα στα νεα παιδια που θελουν να γινουν μελη και δισταζουν με οσα διαβαζουν !!!
Ξερω καποιοι οτι δεν θα με αφησουν χωρις να με ειρωνευτουν αλλα δεν πειραζει ....

Απολαυστε τον ηλιο την θαλασσα
Οτι στο κειμενο το εγραψα με αγαπη χωρις να θελω να προδβάλλω καποιον

Καλη συνεχεια σε ολους .......❤
Οχι κυρια μου, εισαι βαλτη και προμοτωρισα και περιμενεις δωρεαν ακα στοματικο για να τα γραφεις αυτα. :2funny:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Καμία οργή... Τα παπατζιλίκια δεν μπορώ απ όπου και αν προέρχονται. Επειδή απαντά επιλεκτικά αναμένω να μας πει αυτονόητα πράγματα. Ειναι σε ενα σαιτ που αν δεν ηταν μελος θα ειχε τη μιση της μισης πελατείας... οποτε ας σεβαστεί το σαιτ που της προσφέρει λεφτά και τα μελη της και να μας πει τα αυτονόητα! Το προγραμμα της.. Εδω, να το δουμε όλοι! Πχ Μασαζ με εντόνωση με χερι 40 ευρώ
Μασάζ με εκτόνωση με στόμα 60 ευρώ (με ή χωρίς προφυλακτικο)
Μασάζ με σεξ για μια ώρα 70 ευρώ
Μασάζ με σεξ για 2 ώρες 100 ευρώ... Μπορεί να μας τα πει για να ξερουν όλα τα μέλη τι προσφέρει και σε τι τιμές; Αυτονόητα πράγματα είναι! Στο bourdela.com είσαι, όχι στο facebook
Γιατί ποια τα γράφει χύμα?
Οι περισσότερες στα λενε τηλεφωνικα η viber
By the way 60 ευρώ είναι το edging handjob, που ειναι εμπειρια ζωής!!!

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
Οι καβγάδες που δεν είναι καβγάδες αλλά στοχευμένες επιθέσεις στο νήμα εδώ , γίνονται από συγκεκριμένη ομάδα 5-6 ατόμων που την χλευάζουν συνεχώς ....Καλή η αρνητική διαφήμιση αλλά δεν νομίζω κάποιος ή κάποια να θέλει αυτό να γινεται συνέχεια Το νήμα είναι για ενημέρωση ,όχι για να γελάνε οι πέντε έξι βλάκες που έχουν πλάτες
οι admin διαβάζοντας, τους κανόνες του site, θα έπρεπε να έχουν διαγράψει πάρα πολλά μέλη:
- Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων, δ) άλλα μέλη του site. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
και:
- Δεν επιτρέπεται το συνεχές «τρολάρισμα» (ειδικά στους πίνακες και στα θέματα βασικής θεματολογίας του site όπου υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος), η απειλητική/επιθετική/προσβλητική στάση προς άλλα μέλη, και γενικά η κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση, την πρόκληση καβγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας, και την παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
λάθος ξέρεις!
Μια χαρά ήρθε το Ευακι και μάλιστα λόγω κάποιων θεμάτων στην δουλειά την είχα πληρωμενη για 4 ημέρες και της έδωσα με τα ιδια χρήματα για 3 ημερες και μάλιστα μου είπε ότι μου χρωστάει συναντηση στην Αθηνα δωρεάν κάτι που δεν το δέχτηκα:birdman:
Να ξέρεις ότι 17 χρονια εδώ μέσα δεν με ξέρει κανένας και ξέρω πολλά.
Μην ψάχνεις για τις δικές σου μαλακιες να βρεις κάτι για εμενα.Αδικος κόπος σάπιε!
Είσαι και ψευτακος!!!
Ατιμουλικο!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Έλα μου ντε !!!Παρά το μόνο που ηξεραν ήταν να αφήσουν την ομάδα ανενόχλητη ,δήθεν ότι οι άλλοι είναι κλώνοι κ αγαπουληδες .Στημενο το παιχνίδι φίλε μου,δύο μέτρα κ δύο σταθμά
Δυστυχώς έχει καταλυθει καθε έννοια δημοκρατιας!
Κάποιοι χαίρουν ασυλιας εδώ μεσα δυστυχως!
Δύσκολο πράγμα να φοράς παντελόνια και να τα τιμάς!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.082
Πόντοι
2.846
κλώνο δεν έχω που να χτυπιέστε!
Στο συγκεκριμένο μέλος το έκανε την δεύτερη φορά, σε εμένα αλλά και σε άλλους από την πρώτη.
κλάψε τώρα και θυμήσου τις δοξασμένες ημέρες με τις ακριβές βίζιτες!:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και ο δικός μου απλά εσύ κωλοτρίβεσαι στα γεράματα
Ε οχι Λουλα τωρα ψευδεσαι, ως συνηθως βεβαια! Η κωλογλυφαδα ειναι το προκαταρκτικο της στραπονιασης, διοτι " Με σαλιο και επιμονη ο κωλος γινεται μουνι" ( Για οσους που πιθανον δεν ξερουν καντε κλικ η ταπ στο συνημμενο σκρινσοτ για να γειτε τι γραφει η Λουλα σε αλλο νημα )

Συνημμένα

• Screenshot_pisoglentis.png
    Screenshot_pisoglentis.png
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 84
Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Ε οχι Λουλα τωρα ψευδεσαι, ως συνηθως βεβαια! Η κωλογλυφαδα ειναι το προκαταρκτικο της στραπονιασης, διοτι " Με σαλιο και επιμονη ο κωλος γινεται μουνι"
Αχχχ ,αν έκανε η Στεφανια μασσαζ προστατη!!!
Ουρές θα είχε απεξω!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Οι καβγάδες που δεν είναι καβγάδες αλλά στοχευμένες επιθέσεις στο νήμα εδώ , γίνονται από συγκεκριμένη ομάδα 5-6 ατόμων που την χλευάζουν συνεχώς ....Καλή η αρνητική διαφήμιση αλλά δεν νομίζω κάποιος ή κάποια να θέλει αυτό να γινεται συνέχεια Το νήμα είναι για ενημέρωση ,όχι για να γελάνε οι πέντε έξι βλάκες που έχουν πλάτες
το αντίθετο, είστε 2-3 που την υποστηρίζετε συνέχεια και μάλιστα λανθασμένα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.032
Ανοικτό θρεντ ειναι αν δεν θελει να το κλεισει, αλλα θα χασει πελατες... Λοιπον περιμενω το σχολιο που λεει οτι τη βριζω.... Που μεχρι και τη λεξη ιεροδουλη χρησιμοποιω για να μην νιωθει πως την μειωνω... Περιμενω να δουμε ποιος λεει ψεμματακια για να εντυπωσιασει
Άσε τις λάσπες .. Ναι δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης ποση εμπάθεια πια και ειρωνεία...
Και επειδή είπες κάτι για να με πληρώσει ο άλλος μόνο για καφέ η παρέα.. καταρχάς δεν το δεχομουν ν γίνει κάτι τέτοιο.κ
να σε ενημερώσω ότι εγώ είμαι γενναιόδωρη με τα κεράσματα και παντα προσφέρω ποτό ,ροφήματα ,ή αναψυκτικά..

Συνημμένα

• IMG_20220810_160749.jpg
    IMG_20220810_160749.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 207
Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Είσαι και ψευτακος!!!
Ατιμουλικο!
δυστυχώς όλα τα γνωριζεις από αυτά που σου λέγανε οι άλλοι, ακόμα και κριτικλες που κάνεις για κοπέλες είναι σύμφωνα με αυτά που έχεις διαβάσει...θυμάσαι πιστεύω!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.082
Πόντοι
2.846
δεν μένω Κρήτη τύπε μου, μια φορά που πήγα ζήτησα από μια κοπέλα (Ευα22) τιμουλα, μου έδωσε, της τα έδωσα και τέλος, βλέπεις το αν έχω χρήματα η όχι εγώ δεν το διατυμπανιζω, απλά τα δίνω!
Όσο για την ηλικία μου γεροσαλιάρη , που σε έχουν πάρει χαμπάρι και συζητάνε πιο πάνω, είμαι σε αυτό που λένε η καλύτερη ηλικία στον άνδρα:birdman:

Πως; ....Τι;... Ποιανου αντρα; Λουλα κεκραγμενη εισαι και καθ'ομολογιαν αδιαμφισβητητα!!!!!!!!!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Άσε τις λάσπες .. Ναι δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης ποση εμπάθεια πια και ειρωνεία...
Και επειδή είπες κάτι για να με πληρώσει ο άλλος μόνο για καφέ η παρέα..να σε ενημερώσω ότι εγώ είμαι γενναιόδωρη με τα κεράσματα και παντα προσφέρω ποτό ,ροφήματα ,ή αναψυκτικά..
Ποια λάσπη κοπελα μου! Εσυ ειπες οτι σε εχω βρισει! Δειξε το μηνυμα λοιπον για να δουμε ποιος πεταει λασπη! Περιμενουμε!!! Τι θα γινει θα μας δειξεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom