Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
ΕΦ ΟΣΟΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ. _
Το χειρότερο είναι να μην αποδέχεται κάποιος την σεξουαλικη του ταυτότητα!
Μπορεί να οδηγηθεί στην τρέλα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Το χειρότερο είναι να μην αποδέχεται κάποιος την σεξουαλικη του ταυτότητα!
Μπορεί να οδηγηθεί στην τρέλα!
στα @@ μου σας γράφω , έχετε μείνει ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος να επιμένετε!
αντε γεια, αρκετά με τα ξεβράκωματα σας.
Σας γάμησα και αποχωρώ:rockon::birdman::bigdick:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
στα @@ μου σας γράφω , έχετε μείνει ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος να επιμένετε!
αντε γεια, αρκετά με τα ξεβράκωματα σας.
Σας γάμησα και αποχωρώ:rockon::birdman::bigdick:
Τα καλύτερα έρχονται αγάπη!!!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.082
Πόντοι
2.846
Οσο για τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις για μενα ειναι ενελως αυθαιρετοι χωρις καμμια λογικη βαση. Απεναντιας το οτι εισαι ρουφιανος πισωγλεντης ψευτης και ηλιθιος τα εχω πληρως τεκμηριωμενα με στοιχεια και επιχειρηματα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Οσο για τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις για μενα ειναι ενελως αυθαιρετοι χωρις καμμια λογικη βαση. Απεναντιας το οτι εισαι ρουφιανος πισωγλεντης ψευτης και ηλιθιος τα εχω πληρως τεκμηριωμενα με στοιχεια και επιχειρηματα!
πόσο σε γλέντησα δεν λέγεται!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Εν τω μεταξύ στο νήμα της ΤΕΑ,ο alpula και η νηματοθετρια ανταλλάσουν φιλοφρόνησεις!
Γιαυτό λοιπόν αγαπητέ έχεις οργιάσει εναντίον της Στεφανιας?
Προμοταρεις άλλη τώρα μετά την tantrazoe?
Πόσο φτηνός και προβλεψιμος!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εν τω μεταξύ στο νήμα της ΤΕΑ,ο alpula και η νηματοθετρια ανταλλάσουν φιλοφρόνησεις!
τελικά κανόνισε ποια προμοτάρω την Τεα που έχω να αναφερθώ 1 χρόνο για εκείνη και η τελευταία μου κριτική ήταν πριν 1 μιση χρόνο ή την Ζωή που έγραψα κριτική πριν ένα χρόνο και δεν ασχολήθηκα?
Μιλάς εσύ πουν τωρα που κανονίζει τα τουρ της η Στεφανία και μας έχεις ζαλίσει τα @@ με αυτήν , τρέχεις να γραψεις και στο νήμα με την Κρήτη?
ΕΣΥ προμοτάρεις, όχι εγώ!
Σε χαιρετώ!

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.748
Πόντοι
456
υποθετω οτι ολα αυτα τα διαπροσωπικα αλληλοσιχτιρισματα , καποια στιγμη θα σταματησουν και θα σβηστουν απο το νημα .....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
υποθετω οτι ολα αυτα τα διαπροσωπικα αλληλοσιχτιρισματα , καποια στιγμη θα σταματησουν και θα σβηστουν απο το νημα .....
τέλος φίλε μου.
Ηρέμησε το κεφάλι μας.
προχωράμε!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
@alpula κάτω από το nickname κάποιον αντί για "μέλος" ή "τιμημένος" πρέπει να μπει η λέξη "αγαπούλας"

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
@alpula κάτω από το nickname κάποιον αντί για "μέλος" ή "τιμημένος" πρέπει να μπει η λέξη "αγαπούλας"
Ρε παλικαρια o Alpula δεν κανει οτι κανει με υστεροβουλια. Απλα ειναι λιγο εμμονικος και νευρικος στην εκφορα του λογου του Ειναι και τοσα χρονια εδω μεσα και αυτο κουραζει. Μην τον τσιτωνετε για να ξε-λοκαρει απο αυτο το νημα και να ασχοληθει και με αλλα γλεντια

• Like
Αντιδράσεις: alpula

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Ότι να ναι κλαίω...
Πάω για ύπνο
Βαρέθηκα
Καληνύχτα παίδες.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ρε παλικαρια o Alpula δεν κανει οτι κανει με υστεροβουλια. Απλα ειναι λιγο εμμονικος και νευρικος στην εκφορα του λογου του Ειναι και τοσα χρονια εδω μεσα και αυτο κουραζει. Μην τον τσιτωνετε για να ξε-λοκαρει απο αυτο το νημα και να ασχοληθει και με αλλα γλεντια
the end.
προχωράμε με κριτικές για την κοπέλα.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα και συγνώμη που επεμβαίνω.. από εμπειρία και εντελώς βιωματικά και συμπεράσματα μέσα από τόσες συνεδρίες που έχω κάνει αυτά τα χρόνια.
Σαφώς και δεν σημαίνει τίποτα.
Σαφώς και είναι τρομερά ηδονική η φάση και για τον δέκτη και για αυτόν που το προσφέρει,
Σαφώς και δεν σημαίνει καμία προετοιμασία για τίποτα
Πίστεψέ με ότι τουλάχιστον το 70%
Μας το ζητάνε, η έρχεται μόνο του πάνω στη φάση, η θέλουν έστω μία φορά να το δούν ως εμπειρία ώστε να έχουν άποψη. Υπάρχουν πολλοί που δεν τολμούν λόγω ταμπού κ κωλύματος δεν το σκέφτονται καν πραγματικά να το ζητήσουν από τις συντρόφους τους, από τις συζύγους τους.... Και η αλήθεια είναι μία και εξηγείται και ιατρικά... Η εστίαση δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο περιλαμβάνει όλη την περιοχή και όπως καταλαβαίνετε και την περιοχή του προστάτη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να γίνει εισχώρηση αλλά διέγερση όλης της περιοχής ώστε πραγματικά το άτομο να βγει εκτός ελέγχου έξω από το σώμα , να έχει σπασμούς, να βιώσει εσωτερικούς δυνατούς οργασμούς και πολλαπλούς κ φυσικά όταν αφήσει κάποιος ελεύθερο το νου του από περιορισμούς.... Τότε μόνο μπορεί να βιώσει εντελώς διαφορετικές εμπειρίες. Η εξωτερική διέγερση με τη μορφή του μασάζ, με τη μορφή των χεριών αν ξέρουν να ακουμπούν και να φροντίζουν,με τη γλώσσα,με τα πόδια,με τον αγκώνα, απλά περάσματα αν ξέρεις η θεραπεύτρια η σύντροφός σας να το κάνει.... Είναι κάτι που πραγματικά το λες εμπειρία. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μιλάμε για εισχώρηση ούτε για ομοφυλοφιλία, και σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ότι η ανωμαλία.... Δεν έχει να κάνει όμως με το δικό μου μυαλό ούτε πώς αντιλαμβάνεστε εσείς τα πράγματα όσον αφορά τον κώλο σας... Έχει να κάνει με βαθύτερα θέματα πολύ πιο εσωτερικά και με εκπαίδευση που λάβαμε όλοι από παιδιά. Συνειδητά η υποσυνείδητα έχει περάσει στο μυαλό των ανδρών ότι ο κ**** σου είναι απαγορευτικός κ ότι δεν είναι άντρες... Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι παίζει είναι να ρωτήσετε εμάς.... Η να άφησε το επιτέλους τα τραγικά ταμπού του Έλληνα. Εγώ προσωπικά γουστάρω πολύ όπως εσείς μας θέλετε άνετες και καλά κάνετε ,να είστε και εσείς χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα στον εγκέφαλο σας και να αφήσετε να συμβεί ότι είναι να συμβεί...
Αυτά και λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους.
Για μένα είναι περισσότερο άντρας αυτός που του γλύφω το κωλοτρυπίδελι παρά κάτι τύπους που δεν τολμούν να το ζητήσουν κ ασκούν βία στις συντρόφους τους γιατί είναι καταπιεσμένοι οι ίδιοι.
Ρε συ ΤΕΑ απο την ΚΕΡΑΤΕΑ , το ειπαμε και εχτες , ΜΗΝ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ
Σε φτυνουν στο δικο σου νημα ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Ρε συ ΤΕΑ απο την ΚΕΡΑΤΕΑ , το ειπαμε και εχτες , ΜΗΝ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ
Σε φτυνουν στο δικο σου νημα ?
Ναι πολλές φορές....μας αρέσει το φτύσιμο πολύ

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336