Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
Ανοίξτε ένα νήμα "αντιπαραθέσεις μελών"...θα είναι ποιο ουσιαστικό και θα μπαίνουν όσοι/ες θέλουν να ενημερωθούν και ταυτόχρονα δεν θα κουράζονται τα νήματα των εργαζομένων.
Φιλικά και χωρίς διάθεση να πάρω θέση ή να αντιπαρατεθώ...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αληθεύει ότι πήρες κορίτσι στην Κρήτη και την έβαλες να κάνει 200 χλμ να σε συναντήσει για να της δώσεις 100 ευρώ?
Και σου είπε άσε.......λακη, ούτε για βενζίνη δεν με φτάνουν αυτα!
Δεν εισαι απλά τσιπης, είσαι ΓΥΦΤΟΣ!
Όσο για την ηλικία μου που την αναφέρεις συνέχεια, εγώ έχω τα guts και την έχω αναφέρει δημοσια,εσυ αγάπη μου πόσο χρονών είσαι?
Έχεις βγάλει δοντακια η ακομα?
δεν μένω Κρήτη τύπε μου, μια φορά που πήγα ζήτησα από μια κοπέλα (Ευα22) τιμουλα, μου έδωσε, της τα έδωσα και τέλος, βλέπεις το αν έχω χρήματα η όχι εγώ δεν το διατυμπανιζω, απλά τα δίνω!
Όσο για την ηλικία μου γεροσαλιάρη , που σε έχουν πάρει χαμπάρι και συζητάνε πιο πάνω, είμαι σε αυτό που λένε η καλύτερη ηλικία στον άνδρα:birdman:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Δυστυχως για εμενα δεν εχω την μορφωση που εχουν αλλα παιδια ουτε τα πτυχια !!
Οι γνωσεις μου μεχρι εκει φτανουν !
Για κανενα ποιημα αντε και καμια φωτο !!!
Σε σχέση με αυτούς που μονοπωλουν νήματα κοριτσιών χυνοντας χολή ,είσαι τουλάχιστον κάτοχος διδακτορικού σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Σε σχέση με αυτούς που μονοπωλουν νήματα κοριτσιών χυνοντας χολή ,είσαι τουλάχιστον κάτοχος διδακτορικού σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς
τα γράφουνε κι άλλοι στην πίσω σελίδα, κάτσε διάβασε, είναι αυτά που της έγραφα και εγώ αλλά δεν θέλει να καταλάβει.
Εκείνη θα βγει χαμένη και εσύ που την παρακαλάς για ένα ένα ελευθερο τσιμπουκάκι γεράκο μου!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
δεν μένω Κρήτη τύπε μου, μια φορά που πήγα ζήτησα από μια κοπέλα (Ευα22) τιμουλα, μου έδωσε, της τα έδωσα και τέλος, βλέπεις το αν έχω χρήματα η όχι εγώ δεν το διατυμπανιζω, απλά τα δίνω!
Όσο για την ηλικία μου γεροσαλιάρη , που σε έχουν πάρει χαμπάρι και συζητάνε πιο πάνω, είμαι σε αυτό που λένε η καλύτερη ηλικία στον άνδρα:birdman:
Εγώ ξέρω ότι δεν ήρθε ποτέ το Ευάκι και σε έκανε και ρόμπα σε όλους τους τότε πελάτες της!
ΥΓ καλύτερη ηλικία ε?
Πες τη μας λοιπον,γιατί το 2009 μάλλον δεν ήσουν στην καλυτερη ηλικια,δυστυχώς βλέπεις το Ευακι μίλαγε πολύ στους καλούς πελάτες της,μην ανοίξω το στόμα μου,δεν κάνει αγάπη μου!

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Αντε γαμηθειτε ηλιθιοι που μπαινετε σ ενα νημα και βριζετε μια κοπέλα.... Οτι θελει κανει, οπως θελει κανει, με οποιον θελει... Ανεβαστε τις κριτικες σας και τέλος...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εγώ ξέρω ότι δεν ήρθε ποτέ το Ευάκι και σε έκανε και ρόμπα σε όλους τους τότε πελάτες της!
ΥΓ καλύτερη ηλικία ε?
Πες τη μας λοιπον,γιατί το 2009 μάλλον δεν ήσουν στην καλυτερη ηλικια,δυστυχώς βλέπεις το Ευακι μίλαγε πολύ στους καλούς πελάτες της,μην ανοίξω το στόμα μου,δεν κάνει αγάπη μου!
λάθος ξέρεις!
Μια χαρά ήρθε το Ευακι και μάλιστα λόγω κάποιων θεμάτων στην δουλειά την είχα πληρωμενη για 4 ημέρες και της έδωσα με τα ιδια χρήματα για 3 ημερες και μάλιστα μου είπε ότι μου χρωστάει συναντηση στην Αθηνα δωρεάν κάτι που δεν το δέχτηκα:birdman:
Να ξέρεις ότι 17 χρονια εδώ μέσα δεν με ξέρει κανένας και ξέρω πολλά.
Μην ψάχνεις για τις δικές σου μαλακιες να βρεις κάτι για εμενα.Αδικος κόπος σάπιε!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Αντε γαμηθειτε ηλιθιοι που μπαινετε σ ενα νημα και βριζετε μια κοπέλα.... Οτι θελει κανει, οπως θελει κανει, με οποιον θελει... Ανεβαστε τις κριτικες σας και τέλος...
Να κατι τετοιοι την ακολουθούν και την πιστεύουν... Σου πεταξε το τυρακι οτι την βριζουμε και το εφαγες... Ακομα περιμενω να μας δειξει το σχολιο ή το μηνυμα που τη βριζω.... Οπως ειδες της εχω γραψει εδω και ποση ωρα να μας το δειξει και τιποτα... Φαε το τυρακι σου εσυ τωρα

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Το πρόβλημα ειναι οτι εσυ στο sub σου γραφεις πχ: ελευθερο στοματικο, 2 εκτονωσεις, εισαι call girl κτλ... Ας μας πει τι κανει, ποσο το κοστολογεί για να το τι κανει , από εδώ και όχι τηλεφωνικώς, και οχι αυτες τις παπατζες που ελεγε οτι αν μας βγει στην πορεία και δεν ειμαι ιεροδουλη αλλα... ιερεια κτλ.... Όταν κάνεις σεξ επι χρήμασι είσαι ιερόδουλη και εμεις που πληρωνουμε πηγαινουμε με ιεροδουλες... Όλα τα άλλα που λεει και όλοι οι αγαπουληδες που βαζει ή γραφουν μόνοι τους γιατι πιστευουν οτι τους δοθηκε για το ωραιο τους το κορμί και όχι για το πορτοφόλι τους, ξεπερνούν κάθε πραγματική έννοια , ύπαρξης του site... Το αν εχει παραπανω κιλα ή οχι, εμένα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο και το εννοώ... Δόξα το θεο και κοπελες εξω βρισκω και εδω πληρωνω να πηγαινω με γυναικες, αλλά το να πουλάει παραμύθι σε άτομα που πληρώνουν προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία. Ντροπή δεν ειναι να εισαι υπερβαρος, ντροπή ειναι να προσβαλεις τον υπερβαρο ή αν εισαι υπερβαρος να μη το αποδεχεσε. Ομοίως ντροπή δεν ειναι να εισαι ιερόδουλη, ντροπή ειναι να προσβάλεις ιερόδουλη, ή να μην αποδέχεσε ότι είσαι αν είσαι
Ε ρε ζόρια που τραβάτε μερικοί!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1)"Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?"
πως τολμαω ???? οσο πας και το χειροτερευεις .
2)"Σοβαρά τώρα?"
εγω μιλαω παντα σοβαρα και το ξερεις καλα . και προσπαθω παντα να ειμαι ακριβοδικαιος και αντικειμενικος . κι αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους εδω μεσα.
3)"τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει να τα κανει αλλά γιατι δεν ηταν του στυλ της."
οι δυο φορες που πηγες κρητη τις τελευταιες μερες δεν ονομαζεται τουρ ? τι διαφορά εχει αυτο που εκανες εσυ με αυτο που κανουν τραγουδιστες και ηθοποιοι τα καλοκαιρια ?
εαν δεν το βλεπεις ετσι εσυ και κατα την παγια τακτικη σου το ονομαζεις διαφορετικα , θα το δεχτω οπως δεχομαι τοσον καιρο την ολη σου σταση . κι οπως την εχω υπερασπιτει τοσες φορες θα την υπερασπιστω και παλι άλλες τοσες οταν αποφασισεις να απαντησεις σαφως. οχι μονο γιατι θεωρω οτι εισαι απο τις καλυτερες στον τομεα και θα το λεω μεχρι να μου αποδειχθει το αντιθετο αλλά επειδη εχω την πεποιθηση οτι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες κι ας μην ειναι αποδεκτές.
δεξου ,ομως , κι εσυ οτι εμεις που δεν εχουμε αντιληψη (κατα την γνωμη σου) αυτα τα ονομαζουμε αρπαχτες . εαν δεν βρισκοσουν στη συγχυση που σου εχει προκαλεσει αυτη η αρρωστημενη κατασταση στο νημα σου , για την οποια μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχεις εσυ , θα εβλεπες οτι ειπα οτι δεν ειναι κατακριτεο .εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι. αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι εχεις αλλαξει στυλ επικοινωνιας.

αντιστρεφω , λοιπον, τον αποστολεα και τον παραληπτη των ερωτηματων σου και στο διατυπωνω ως εξης: πηγες δυο φορες στην κρητη και δουλεψες ? γιατι αυτος ο ανθρωπος που σε εχει υπερασπιστει δημοσια άλλά και ιδιωτικα με σοβαροτητα και επιχειρηματα λεει αυτα που λεει τωρα ?(που και παλι δεν σε κατηγορησα για το παραμικρο). τι εκανες και οδηγησες σε αστοχα συμπερασματα το κοινο σου ? γιατι ενω τολμουσε τοσον καιρο να σε καταλαβαινει ,τωρα τολμαει να πει τα παραπανω ?γιατι αραγε , συνεχιζει να ασχολειται μαζι σου ?(διοτι μετα απο τρια χρονια που εχουμε να βρεθουμε και κατι προσωπικο να ειχα , θα ειχε αποκαλυφθει ή θα ειχε ξεχαστει ή θα το ηξερες ή καποιος θε με ειχε κατηγορησει για κατι τετοιο.) ποσο αφελης ή απελπισμενη ή πονηρη εισαι ή δεν ξερω τί άλλο μπορει να σου συμβαινει που αφησες εναν ανθρωπο να εκτεθει ποζαροντας με περισσεια χαρη μαζι του ,απλα για να επιβεβαιωθειτε για κατι που εχει μηδαμινη σημασια ?
τελος παντων , ουδεποτε υπηρξα πολεμιος σου και δεν εχω κανενα λογο να γινω προς το παρον. κι ουτε θεωρω οτι σου κανω χαρη που σε προτεινω σε γνωστους και αγνωστους που με ρωτανε για σενα .μονη σου το εχεις κερδισει αυτο.με τη δουλεια σου και την συμπεριφορα σου. σταματα ,λοιπον , το υποκριτικο υφος της αδικημενης και εξηγησου μου αναλογως . σε διαφορετικη περιπτωση τουλαχιστον αδιαφορησε για αυτα που λεω και μην μου κουνας το δαχτυλο. τον ηλιο τον ειδα πολλα χρονια πριν τον δεις εσυ .
Τακτικός πελάτης βλέπω!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
1)"Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?"
πως τολμαω ???? οσο πας και το χειροτερευεις .
2)"Σοβαρά τώρα?"
εγω μιλαω παντα σοβαρα και το ξερεις καλα . και προσπαθω παντα να ειμαι ακριβοδικαιος και αντικειμενικος . κι αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους εδω μεσα.
3)"τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει

και αντιληψη εχουμε και τολμηροι ειμαστε οπως εχεις αντιληφθει .
Όπου τολμούν οι αετοί!!
Ωραίο έργο,Gregory Peck νομίζω!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Ε αφού δεν γουστάρεις να την ακολουθείς κ να την πιστεύεις(που κολλάει αυτό) γιατί είσαι εδώ ρε φίλε κ σχολιάσεις ???Πήγαινε εκεί που γουστάρεις
Ανοικτό θρεντ ειναι αν δεν θελει να το κλεισει, αλλα θα χασει πελατες... Λοιπον περιμενω το σχολιο που λεει οτι τη βριζω.... Που μεχρι και τη λεξη ιεροδουλη χρησιμοποιω για να μην νιωθει πως την μειωνω... Περιμενω να δουμε ποιος λεει ψεμματακια για να εντυπωσιασει

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Δεν θα διαφωνίσω, η ευθύνη ειναι των αγαπούληδων που τα χαφτουν και πεφτουν σε τέτοιες παγιδες... Και το λεω ξερεις γιατί; Γιατί γνώρισα ανθρωπους που πίστεψαν σε ιερόδουλες και έχασαν περιουσίες γιατί "ερωτευτηκαν" ιερόδουλες που τους... "ερωτεύτηκαν"... Εμένα προσωπικά αυτό με ενοχλεί... Εγώ πηγαίνω και δίνω λεφτά όταν θα θέλω να ξεφυγω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μου, όμως υπάρχουν άτομα που δεν το βλέπουν ετσι... Δεν εχουν ιδιαίτερη προσωπική ζωή, και χανουν λεφτά προσδοκώντας σε έρωτες από γυναίκες που δεν μπορούν να στηριχτούν. Το επάγγελμα της ιερόδουλης ειναι λειτουργημα γιατί καταπολεμεί τις κάβλες με την εκτόνωση του σπερματος, οποιαδήποτε άλλη σχέση πελάτη - ιερόδουλης είναι εκμετάλευση από τη στιγμή που μπαίνει το χρήμα στη μέση.
Περιουσίες τυπε μπορεί να χάσεις σπο τον τζογο η τα ναρκωτικά, από ιερόδουλες για εξήγησε μου πως ακριβώς μπορείς να χάσεις περιουσία?
Εκτός αν είσαι φτωχομπινες και η περιουσία σου είναι η σύνταξη της μανας σου!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πρώτο σε δημοτικότητα το νημα της Στεφανιας!!!
118 άτομα μέσα!
Να γιατί μπαίνει και η ΤΕΑ!!!
1 Λεπτό δημοτικοτητας!!!
Αν στήνονται γι αυτό οι καυγάδες έχει καλώς
Σε αντιθετη περιπτωση να το κοιτάξουνε ορισμένοι

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Περιουσίες τυπε μπορεί να χάσεις σπο τον τζογο η τα ναρκωτικά, από ιερόδουλες για εξήγησε μου πως ακριβώς μπορείς να χάσεις περιουσία?
Εκτός αν είσαι φτωχομπινες και η περιουσία σου είναι η σύνταξη της μανας σου!
Βγες και λιγο απο το σπιτι σου, ισως δεις πολλους να εχουν καταστραφει απο ιεροδουλες

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
Ανοίξτε ένα νήμα "αντιπαραθέσεις μελών"...θα είναι ποιο ουσιαστικό και θα μπαίνουν όσοι/ες θέλουν να ενημερωθούν και ταυτόχρονα δεν θα κουράζονται τα νήματα των εργαζομένων.
Φιλικά και χωρίς διάθεση να πάρω θέση ή να αντιπαρατεθώ...
κανείς δεν έδωσε σημασία... :( κρίμα...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Γι αυτο καλό είναι να προστατευτούν κάποιοι μυστες.... Όταν βλέπεις όμως τον άλλο πριν κανα μηνα να της λεει να της δωσει λεφτά για να κατσουν στον κηπο να πιουν καφε, τότε καταλαβαινεις πως δεν υπάρχει σωτηρία και βρίσκει και τα κάνει και θα συνεχίσει να τα κάνει...
Εδώ η άλλη που την υποστηρίζουν φανατικά έχει κάνει καριέρα βαζοντας κολοδαχτυλα,άλλος πολύ πιο άντρας και ρομαντική ψυχη γουσταρει να πίνει το κρασάκι του στον κήπο με ένα αιθεριο πλάσμα όπως είναι η Στεφανια!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Βγες και λιγο απο το σπιτι σου, ισως δεις πολλους να εχουν καταστραφει απο ιεροδουλες
Απ τα 16 είμαι έξω φίλε,δεν έχω δει κανένα τέτοιον,κατεστραμμενους από, "κανονικες" γυναίκες πουτανες στην ψυχη πολλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom