1)"Πώς τολμάς ν λες τέτοια αστοχία?"
πως τολμαω ???? οσο πας και το χειροτερευεις .
2)"Σοβαρά τώρα?"
εγω μιλαω παντα σοβαρα και το ξερεις καλα . και προσπαθω παντα να ειμαι ακριβοδικαιος και αντικειμενικος . κι αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους εδω μεσα.
3)"τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει να τα κανει αλλά γιατι δεν ηταν του στυλ της."
οι δυο φορες που πηγες κρητη τις τελευταιες μερες δεν ονομαζεται τουρ ? τι διαφορά εχει αυτο που εκανες εσυ με αυτο που κανουν τραγουδιστες και ηθοποιοι τα καλοκαιρια ?
εαν δεν το βλεπεις ετσι εσυ και κατα την παγια τακτικη σου το ονομαζεις διαφορετικα , θα το δεχτω οπως δεχομαι τοσον καιρο την ολη σου σταση . κι οπως την εχω υπερασπιτει τοσες φορες θα την υπερασπιστω και παλι άλλες τοσες οταν αποφασισεις να απαντησεις σαφως. οχι μονο γιατι θεωρω οτι εισαι απο τις καλυτερες στον τομεα και θα το λεω μεχρι να μου αποδειχθει το αντιθετο αλλά επειδη εχω την πεποιθηση οτι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες κι ας μην ειναι αποδεκτές.
δεξου ,ομως , κι εσυ οτι εμεις που δεν εχουμε αντιληψη (κατα την γνωμη σου) αυτα τα ονομαζουμε αρπαχτες . εαν δεν βρισκοσουν στη συγχυση που σου εχει προκαλεσει αυτη η αρρωστημενη κατασταση στο νημα σου , για την οποια μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχεις εσυ , θα εβλεπες οτι ειπα οτι δεν ειναι κατακριτεο .εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι. αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι εχεις αλλαξει στυλ επικοινωνιας.
αντιστρεφω , λοιπον, τον αποστολεα και τον παραληπτη των ερωτηματων σου και στο διατυπωνω ως εξης: πηγες δυο φορες στην κρητη και δουλεψες ? γιατι αυτος ο ανθρωπος που σε εχει υπερασπιστει δημοσια άλλά και ιδιωτικα με σοβαροτητα και επιχειρηματα λεει αυτα που λεει τωρα ?(που και παλι δεν σε κατηγορησα για το παραμικρο). τι εκανες και οδηγησες σε αστοχα συμπερασματα το κοινο σου ? γιατι ενω τολμουσε τοσον καιρο να σε καταλαβαινει ,τωρα τολμαει να πει τα παραπανω ?γιατι αραγε , συνεχιζει να ασχολειται μαζι σου ?(διοτι μετα απο τρια χρονια που εχουμε να βρεθουμε και κατι προσωπικο να ειχα , θα ειχε αποκαλυφθει ή θα ειχε ξεχαστει ή θα το ηξερες ή καποιος θε με ειχε κατηγορησει για κατι τετοιο.) ποσο αφελης ή απελπισμενη ή πονηρη εισαι ή δεν ξερω τί άλλο μπορει να σου συμβαινει που αφησες εναν ανθρωπο να εκτεθει ποζαροντας με περισσεια χαρη μαζι του ,απλα για να επιβεβαιωθειτε για κατι που εχει μηδαμινη σημασια ?
τελος παντων , ουδεποτε υπηρξα πολεμιος σου και δεν εχω κανενα λογο να γινω προς το παρον. κι ουτε θεωρω οτι σου κανω χαρη που σε προτεινω σε γνωστους και αγνωστους που με ρωτανε για σενα .μονη σου το εχεις κερδισει αυτο.με τη δουλεια σου και την συμπεριφορα σου. σταματα ,λοιπον , το υποκριτικο υφος της αδικημενης και εξηγησου μου αναλογως . σε διαφορετικη περιπτωση τουλαχιστον αδιαφορησε για αυτα που λεω και μην μου κουνας το δαχτυλο. τον ηλιο τον ειδα πολλα χρονια πριν τον δεις εσυ .