Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506
Kάτσε ρε τύπε, ο μίστερ γκρόβερ όμως ήθελε να έχεις πάει από καιρό, όχι σήμερα. Ετοιμάσου να σου γίνουν τα μεζέα σαν τσουρέκια πασχαλινά τώρα από τον ληξίαρχο των συνευρέσεωνε.....

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
257
Πόντοι
21
Η Στεφανία είναι απόλαυση σε όλα της. Ότι και να λέτε οι υπόλοιποι είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Την έχω επισκεφθεί δυο φορές σε ταξίδια μου και την δεύτερη φορά ήταν ακόμη καλύτερη από την πρώτη.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
IMG_20220809_195731.jpg
Πολύ ρομαντική αυτή η Foto, αλλά ίσως να πήρε λίγο περισσότερο βάρος η Στεφανία, εξ αιτίας των νόστιμων κρητικών μεζέδων, ή μου φαίνεται; Μπορεί όμως να φταίει και το κοντινό πλάνο!

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Όχι ρε φίλε ...Ο ληξιαρχος είπε ότι λέω ψέματα κ πότε πρόλαβα να πάω 2 φορές από την Τρίτη που γύρισε η Στεφανία....Όσο για τα μέζεα κ το κατάρτι δεν το έχω για αδερφατα αλλά μόνο για κορίτσια ....Έχω στην αποθήκη κάτι παλιά παπούτσια εργασίας για να μου θυμίζουν από πού περνάω στην ζωή ...αλλά ούτε κ αυτά αξίζουν για τετοια μούτρα
Βασικά ελπίζω να πέρασες καλά, αλλωστε αυτο επιδιώκουμε με αυτές τις συνευρέσεις. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έιναι χρήσιμες και για αυτους που δεν έχουν επισκεφτεί την Στεφανία;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Πολύ ρομαντική αυτή η Foto, αλλά ίσως να πήρε λίγο περισσότερο βάρος η Στεφανία, εξ αιτίας των νόστιμων κρητικών μεζέδων, ή μου φαίνεται; Μπορεί όμως να φταίει και το κοντινό πλάνο!
Το φόρεμα είναι μακριά τουαλέτα...ίσα-ίσα που στην Κρήτη είχα πρόβλημα με το φαγητό καθώς δεν είμαι καθόλου φαν του λίπαρου κρέατος και κατά των αρνιών και κοντρα αρνιών που συνηθίζουν ν καταναλώνουν εκεί..

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Βασικά ελπίζω να πέρασες καλά, αλλωστε αυτο επιδιώκουμε με αυτές τις συνευρέσεις. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έιναι χρήσιμες και για αυτους που δεν έχουν επισκεφτεί την Στεφανία;
Ροσκο.....εσύ??????.....κυρ αστυνόμε....είμαι ο.....

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Το φόρεμα είναι μακριά τουαλέτα...ίσα-ίσα που στην Κρήτη είχα πρόβλημα με το φαγητό καθώς δεν είμαι καθόλου φαν του λίπαρου κρέατος και κατά των αρνιών και κοντρα αρνιών που συνηθίζουν ν καταναλώνουν εκεί..
Δεν επηρεάστηκα τόσο από την μακριά τουαλέτα, όσο από το μαγουλάκι + μπράτσο σου.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δεν ξέρεις ελληνικά προφανώς,αυτό συγχωρείτε
Ξέρω πολύ καλά τι είναι η ξεπετα
Και ναι σε μένα ήταν ξεπέτα
Δεν γουστάρω να μπω σε λεπτομέρειες
Χαιρετισμούς!
φίλε τα παρα λες....οχι και ξεπέτα η ζωή....βρες έστω άλλον ένα να να επιβεβαιώσει και το επαναλαμβάνεις συνέχεια.....αστέρι και ισάξια με την στεφανία μας είναι

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αγαπητέ alpula, εγώ σε δίωρο πρόγραμμα, δηλαδή μια ώρα sex ,τελειώνω μια φορά στο τέλος της ωρας(δεν είμαι κουνελάκι)ως εκ τούτου λοιπόν δεν υπάρχει λόγος δεύτερης ανύψωσης!!!
Το στοματικό στην αρχή λοιπόν είναι με προφυλακτικό όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής!
βλέπω την γύρισες την μπιφτέκα τώρα, γιατί διαρρήγνυες τα ιμάτια ότι δεν κάνει ακάπωτες πίπες, τώρα το πήγες αν το κάνει στην πρώτη ή στην δεύτερη φορά.
Πόσο γελοίος είσαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πισογλεντης βαλβίδας είναι....
καλά καλά, για πες μας Τρίτη σήμερα, πήγες για μασάζ στην Στεφανία ή ακόμα?
Ψεύτράκο!

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.627
Πόντοι
456
καποιες μικρες και ισως ανοητες σκεψεις ενος ανθρωπου που θεωρει τη στεφανια μια απο τις 3 καλυτερες στη δουλεια της στην αθηνα και που την εχει προτεινει ευθαρσως σε πανω απο 50 μελη που με ρωτησαν ειτε δημοσιως στο νημα της , ειτε σε π.μ.
ειναι ,πλεον , ηλιου φαεινοτερον, οτι η στεφανια εχει αλλαξει τακτικη και πλασαρισμα. μεχρι τωρα ηταν σοβαρη , μετρημενη και ας ηθελε να μην λεγονται πολλα για εκεινη , ενω ολοι οσοι εχουμε την εμπειρια μαζι της ξεραμε τι συμβαινει. προσωπικα την ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τοσο για τη δουλεια της οσο και για την σταση που κρατουσε ( οχι γιατι συμφωνουσα αλλά γιατι γουσταρα που κατι που ισχυριζοταν το υπερασπιζοταν με παθος).και μπορει να το επιβεβαιωσει κι η ιδια.ξαφνικα εμφανιζονται 5 πελατες που την αποθεωνουν και φυσικα με οποιες συνεπειες και αντιδρασεις φερνουν αυτα και εκεινη καθεται και παρακολουθει .στο μονο που αντιδρα ειναι στο οτι εκδιωχθηκαν οσοι κατα την γνωμη των αρμοδιων το αξιζαν.μεχρι πριν απο λιγο καιρο δεν θα ασχολουταν , τουλαχιστον με τοση επιμονή. κι εδω ευθυνη εχουν κι οι αρμοδιοι .
αντιλαμβανομαι την αποδοση που εχει ο ντορος που γινεται εδω και 10-15 σελιδες αλλά και μονο η φωτο με πελατη ,ειλικρινα , με απογοητευει. δλδ , πραγματικα το θεωρειτε σημαντικο επιχειρημα ? τι αποδεικνυει αυτο εκτος απο την ελαφροτητα και την ανωριμοτητα του ανθρωπου που περηφανευεται για κατι τετοιο ? θα την δειξει και στους γονεις του ...? ποιος σοβαρος ενδιαφερεται αν καποιος εχει ,οντως , παει ή οχι με τη στεφανια ?
τα απανωτα τουρ για αρπαχτες ειναι επισης κατι που με ξενιζει. οχι γιατι δεν πρεπει να τα κανει αλλά γιατι δεν ηταν του στυλ της.
250 σελιδες ,τωρα , καποιοι της επιτιθονταν για τους δικους τους λογους δικαιως ή αδικως κι εκεινη το ξεπερνουσε καθε φορα με τις ελαχιστες συνεπειες..ξαφνικα κατι συνεβη και εχουμε μπει εδω και 15 σελιδες σε μια διαμαχη μελων που την μεγαλυτερη ευθυνη να σταματησει αυτο την εχει εκεινη. συμφωνει , παρ΄ολα αυτα να βγει φωτο και την δουμε , παιρνοντας σαφως το μερος της μιας πλευρας και προφανως δινοντας συνεχεια σε αυτο το χαος.
το ταπεινο μου μυαλο αδυνατει να αντιληφθει αυτην την αλλαγη πλευσης. μπορει και να ειχα λαθος εντυπωση μεχρι τωρα . μπορει και να πηραν αερα τα μυαλα της. μπορει να πιστευει οτι εχει γινει θεά και να μην τις αρκουν τα μεχρι τωρα. ειλικρινα δεν ξερω πως εχει. μπορει και να μην αξιος να καταλαβω.

σε καθε περιπτωση , η στεφανια ειχε δικαιως αποκτησει τη φημη της εξαιτιας της δουλειας της και του τροπου που το εβλεπε. οποιοσδηποτε άλλος τροπος να αυξησει την πελατεια , κατα τη γνωμη μου , ειναι λαθος.
μεγαλο κοριτσι ειναι. ας κανει ό,τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο για εκεινη. θεωρω οτι η ιδια ειναι η αποκλειστικα υπευθυνη για ό,τι συμβει στο μελλον.θετικο ή αρνητικο.
ελπιζω πως αυτοι που θα απαντησουν σε αυτα που γραφω να ειναι πειστικοι . ισως ετσι τους λαβω σοβαρα υποψιν μου . καθε άλλη προσπαθεια απαξιωσης θα γραφτει στα παλαιοτερα των υποδηματων μου . το λεω απο τωρα γιατι δεν θα καθησω να ασχοληθω περισσοτερο .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αγαπητέ, οπως σου ξαναεγραψα ,δεν υπάρχει λόγος για πιπα επανάκαμψης,οριακά προλαβαίνω να τελειώσω μια φορά μέσα στην μια ώρα,δεν είμαι κουνελάκι, μην κρίνεις εξ ιδίων .
By the way οι ακριβές βιζιτες συνεχίζονται με αλλαγή έδρας,dubai λόγω εργασιακών υποχρεωσεων ο αστέρας έγινε base class πλεον,γέμισε με νεοπλουτους!
ναι σε πιστέψαμε, και μετά έπεσες στα 40 αρια της Στεφανίας γιατί κατάλαβες ότι όλες αυτές οι ακριβές βίζιτες έχουν ρηχό περιέχομενο!
Ρε σε ποιον τα πουλάς αυτά τα σάπια.
Έχει καταρρεύσει όλο αυτό που είχες στο μυαλό σου.

billgun ο έρωτας σου η Στεφανία έκανε και κάνει ακαποτες πίπες και ΕΣΥ γερο ξούρα με το παρελθόν που έχεις δεν πήρες τίποτα ακόμα.
Τράβα στην γωνιά σου να κλάψεις, γελοίε!

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Τοχω ο ατιμος!!!
Μου κοστίζει κάτι τις παραπανω βέβαια,αλλά δε γαμιεται λεφτά υπάρχουν!!!
λεφτά υπάρχουν αλλά προτιμάς τις εκδιδόμενες του 40ευρου και αυτές με λειψές υπηρεσίες!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.627
Πόντοι
456
κι επειδη το αμελησα απο λαθος μου , αξιοτιμε συναγωνιστη alpula , με καθε σεβασμο , το "τριφτομπουτα" ειναι ακριβως το ιδιο ανωριμο με το "γυαλακιας" που αποκαλουσαμεε στο δημοτικο αυτους που ειχαν μυωπια. το να προσπαθουμε να πληγωνουμε τους αλλους για κατι που δεν ειναι υπαιτιοι (οπως αυτο της εξωτερικης εμφανισης) δεν ειναι αντρικιο.θεωρω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να μην το συνεχισεις.

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Ρε Πειραιώτη ....τώρα εννοησα.....Ο Ροσκο από τους Ντιουκς ....ο Χαζός ο μπάτσος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
Για κάποια στιγμή πέρασε απο το μυαλό μου οτι και βλακάκοι σαν του λόγου σου και του χαζοπειραιωτη θα μπορούσαν να συνεισφέρουν θετικά βοηθώντας και τους συμφορουμήτες αλλά έκανα λάθος. Γελάστε άφοβα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια με τα χάλια σας και με τα παιδικά αστείακια περι ντιουκς και σια και μη φοβάστε δεν θα ξεπέσω με το να ξαναασχοληθώ μαζί σας ξανά. Θα κάνω το μπανάκι μου και θα πιω 2 δροσερά μοχίτο σε μια κυκλαδίτικη παραλία στην υγειά σας με την ευχή να μπορέσετε κάποια στιγμή να ξεφύγετε απο την κακομοιριά που σας δέρνει. Στεφανία δεν νομίζω οτι έχεις ανάγκη τέτοιους θαυμαστές, φιλικά το λέω και τέλος.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ρε φίλε, τι ζόρι τραβάς; Δε μας έκανε ακάποτη πιπα λέμε! Και δε μας νοιάζει! Εσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ να δώσεις την κοπέλα;

Μήπως τελικά είσαι αγαπουλης και έφαγες πόρτα; LOL
ρε έγραφες αυτά που παρέθεσα ή δεν τα έγραφες?
Δεν 'έγραφες ότι αποκλείεται το ένα και αποκλείεται το άλλο και πόσο όμορφος είσαι και με χοντρό πορτοφόλι και αν ήταν θα την είχες λάβει και εσύ την υπηρεσία?
Τα έγραφες ή όχι?
Τραβάτε να κλάψετε με τα ξευτιλίκια σας εσυ και ο billgun και βάλτε τα υποτιθέμενα χρήματα σας στο πάτο σας, γιατί ουτε βίζιτα της προκοπής δεν μπορείτε να πάρετε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Για κάποια στιγμή πέρασε απο το μυαλό μου οτι και βλακάκοι σαν του λόγου σου και του χαζοπειραιωτη θα μπορούσαν να συνεισφέρουν θετικά βοηθώντας και τους συμφορουμήτες αλλά έκανα λάθος. Γελάστε άφοβα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια με τα χάλια σας και με τα παιδικά αστείακια περι ντιουκς και σια και μη φοβάστε δεν θα ξεπέσω με το να ξαναασχοληθώ μαζί σας ξανά. Θα κάνω το μπανάκι μου και θα πιω 2 δροσερά μοχίτο σε μια κυκλαδίτικη παραλία στην υγειά σας με την ευχή να μπορέσετε κάποια στιγμή να ξεφύγετε απο την κακομοιριά που σας δέρνει. Στεφανία δεν νομίζω οτι έχεις ανάγκη τέτοιους θαυμαστές, φιλικά το λέω και τέλος.
της τα έχω γράψει και εγω αλλά μάλλον έχει το .ιδιο νοητικό επίπεδο με τους αγαπουληδες της

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Ροσκο.....εσύ????.....είμαι ο....(αν αναρωτιέσαι ακόμα ποιος είμαι.....διάβασε την υπογραφή μου)....

Καλοκαιράκι βραδινό μπανακι.......γλύψ γλυψ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
IMG_20220809_195731.jpg
Επειδη δεν είχα πάει ποτέ κύριε P.R. ή δεν πρόλαβα να πάω δύο φορές σε 5 μέρες κ επειδή είμαι κλώνος κ επειδή εμείς λέμε ψέματα κ εσύ κ οι άλλοι μόνον αλήθειες..Στην αφιερώνω με ώρα κ ημερομηνία....Εγώ σταματάω εδώ το οτιδήποτε κ δεν θα ξαναμιλήσω εκτός κ αν προκληθω...Είπαμε όταν μιλάμε ,μιλάμε αντρικια κ όχι με τον Γκρόβερ .
χαχαχαχχα:2funny::2funny::2funny:
άντε και καλούς απογόνους.
Κλώνος είπα ότι είσαι, όχι ανύπαρκτος αλλά σου απάντησαν(άλλοι) ότι αυτά που κάνεις είναι γελοιότητες και η άλλη δίπλα σου που είναι ασόβαρη!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.627
Πόντοι
456
της τα έχω γράψει και εγω αλλά μάλλον έχει το .ιδιο νοητικό επίπεδο με τους αγαπουληδες της
το ειπα κι εγω οτι μονον κακο της εκαναν .δεν την εχω , ομως για χαζη. κατι άλλο εχει συμβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom