Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Λογικά προσπάθησες αλλά τραβήχτηκε σαν τον Μπρους Λι. Τραυματική εμπειρία.
Όχι, ούτε καν. Με το που σηκώθηκε και απέκτησε μια αξιοπρεπή στύση, πέρασα προφυλακτικό και συνεχίσαμε με κανονικό σεξ.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
...εν τω μεταξύ ο billgun ξεκίνησε να μπαίνει να διαβάζει πριν το μεγάλο ξεβράκωμα και έγραφε προσβλητικά ποστς και ειρωνικά likes.
Τώρα θα έχει φτάσει στο μεγάλο ξεβράκωμα που έγραφε ότι η Στεφανια δεν κάνει ακαπωτες πιπες και θα αναρωτίεται γιατί αυτός με ακριβές βίζιτες στον Αστέρα έχει ξεπέσει στην Στεφανία και δεν παίρνει και μια σωστή πίπα?:birdman:
Τώρα αλήθεια εσύ πιστεύεις ότι προσφέρεις ενημέρωση?
Το γράφω άλλη μια μήπως κ το κατανοησεις..
Στοματικό προσφέρω μόνο με προφυλακτικό προς όλους αναιξερετως.
Το παρελθόν δεν είναι δικό σου θέμα.

Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Μηπως σου εκανε ομως ακαποτο τυπισσα η τυπισσα Στεφανια;
Συνήθως σακούλες πολιμπαγκ, καμία κάλτσα χοντρή χειμερινή....κλαιωωωω ρεεεεε Στεφάνια και εγώ μόνο ακα κ deep throat μεταξύ μας πάντα ανταλλαγή η μία στην άλλη.. μέχρι δακρύων έτσι γιατί έχουμε ευαισθησίες και αν δεν τρέξει το δάκρυ από τη συγκίνηση δεν... Καιιιιι καλό καλοκαίρι???? πόσο καμένο αυτό που έγραψα..

FionaMonadikiMagapi

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2021
Like
331
Πόντοι
21
Συνήθως σακούλες πολιμπαγκ, καμία κάλτσα χοντρή χειμερινή....κλαιωωωω ρεεεεε Στεφάνια και εγώ μόνο ακα κ deep throat μεταξύ μας πάντα ανταλλαγή η μία στην άλλη.. μέχρι δακρύων έτσι γιατί έχουμε ευαισθησίες και αν δεν τρέξει το δάκρυ από τη συγκίνηση δεν... Καιιιιι καλό καλοκαίρι???? πόσο καμένο αυτό που έγραψα..
Δακρυσαμε!

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
εμένα πάντως όλη αυτή η αντιπαράθεση με έψησε ώστε να βρεθώ μαζί της (αν θέλει)...
Και η άποψη της TEA με ενθουσίασε!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Μήπως ,λέω μήπως γουσταρεις ??????....
Χειμερινή χοντρή κάλτσα?
Ναι ρε συ μεγάλη γυναίκα υπερήλικας κρυώνουν τα πόδια μου εδώ πάω με το πι στις συνεδρίες όταν είμαι στα καλά μου δηλαδή διαφορετικά με το καροτσάκι χοντρή χειμερινή κάλτσα μέχρι το μπούτι αλλά παλαιά , ακουστικό βαρηκοΐας, ξέρουν οι πελάτες μου προσφέρουν και το τιλιο το ζεστό το κίτρινο το χρώμα το καλό της ΑΕΚ. Όλα καλά μην ανησυχείς κομπλέ είμαστε γενικότερα γουστάρουμε
Γελααααα λίγο!!!!!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Χειμερινή χοντρή κάλτσα?
Ναι ρε συ μεγάλη γυναίκα υπερήλικας κρυώνουν τα πόδια μου εδώ πάω με το πι στις συνεδρίες όταν είμαι στα καλά μου δηλαδή διαφορετικά με το καροτσάκι χοντρή χειμερινή κάλτσα μέχρι το μπούτι αλλά παλαιά , ακουστικό βαρηκοΐας, ξέρουν οι πελάτες μου προσφέρουν και το τιλιο το ζεστό το κίτρινο το χρώμα το καλό της ΑΕΚ. Όλα καλά μην ανησυχείς κομπλέ είμαστε γενικότερα γουστάρουμε
Γελααααα λίγο!!!!!
Και επειδή αγαπώ Στεφ.
Μην σπαμαρουμε άλλο κριτικές και σχόλια πάνω στις υπηρεσίες της.

Φιλιά

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Χειμερινή χοντρή κάλτσα?
Γελααααα λίγο!!!!!
χαχαχα Γραφεις υπεροχα, αλλα για την ΑΕΚ αστο, Τροχανας, Ψωμιαδης , Μελισσανιδης , εισαι βασανισμενη ψυχη !!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

1ο γύρο ή 2ο , παίχτηκε όπως γράφαμε πολλοί!

+1

αλήθεια? Δεν σε ενημερώσανε καλά και εκτίθεσαι!

:sunglasses:

τώρα τι εχεις να πεις, ότι σε όσους μας το έχει προσφέρει είμαστε super sexy alpha males ή αισθάνεσαι λίιιιγο μαλάκας?
Μην στεναχωριέσαι, μαζί με εσένα , αισθάνονται και άλλοι τόσοι που τρέξανε να κράξουν όλους εμάς.

@biky-stefania σε όλους τους παραπάνω και σε άλλους που βαριεμαι να πηγαίνω πιο πίσω, που έγραψαν ότι η Στεφανία δεν κάνει τέτοια πράγματα πάτησες like και συμφωνούσες.
Ελπίζω το πάθημα να σας έγινε μάθημα!
Όταν λένε για ξεβράκωμα , εννοούμε ξεβράκωμα ολκής!
Αγαπητέ alpula, εγώ σε δίωρο πρόγραμμα, δηλαδή μια ώρα sex ,τελειώνω μια φορά στο τέλος της ωρας(δεν είμαι κουνελάκι)ως εκ τούτου λοιπόν δεν υπάρχει λόγος δεύτερης ανύψωσης!!!
Το στοματικό στην αρχή λοιπόν είναι με προφυλακτικό όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Χειμερινή χοντρή κάλτσα?
Γελααααα λίγο!!!!!
Από την αρχή σε συμπάθησα εσένα

• Ουάου
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
χαχαχα Γραφεις υπεροχα, αλλα για την ΑΕΚ αστο, Τροχανας, Ψωμιαδης , Μελισσανιδης , εισαι βασανισμενη ψυχη !!
Μην σπαμαρουμε ρε..
Θα με γαμησει ο Αλπ κ δεν θέλω
.... θέλω???
Βασανισμός... Πωωωω τι είπες τώρα? Μην λες λέξεις που με πιάνουν... κράμπες???
Φιλί

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Και εγώ..
Έτσι έτσι...
Για πες... Τι φοράς;
Κλαίωωω
Φιλιααααα
Τι να φοράω μάνα μου
Λευκή σωβρακοφανέλα, μαύρο λουστρίνι και μαύρη κάλτσα ψηλή.
Τελευταία λέξη της μόδας...

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Μην σπαμαρουμε ρε..
Θα με γαμησει ο Αλπ κ δεν θέλω
.... θέλω???
Βασανισμός... Πωωωω τι είπες τώρα? Μην λες λέξεις που με πιάνουν... κράμπες???
Φιλί
χαχαχα Οι υποτακτικες (bottom) στο πρωτο post μετα το δεκατο βγαινουν Power Top ( εχω πικρη πειρα )
Οχι φιλι

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Godfather
Καταρχάς δεν αμφισβητώ την κριτική σου απλά μία ένσταση επειδή το δυνατό μου σημείο πέρα από το μασάζ είναι και oi τεχνίkes στον αισθησιασμό άρα σημασία δεν έχει το πώς έγινε (με η χωρίς προφυλακτικό ) αλλά το ότι για να καταφέρω την πρώτη φορά με προφύλαξη στο οραλ,δεν νομίζω ν δυσκολεύτηκα στην δεύτερη..όλα είναι θέμα τεχνικής...
Σε κάθε περίπτωση όπως είπες και από μόνος σου ησυγκεκριμένη κριτική,αφορά καιρό πριν άρα παρελθόν οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σχέση με τα τωρινά δεδομένα πού ισχύουν κανονικά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506
Αν και δεν πρεπει να σου απαντησω γιατι δυο τρεις καμμενοι λενε οτι σπαμαρω και δεν ενδιαφερομαι για τον αγοραιο και αλλοι 3-4 μαλακες ψαχνουν παλια μου ποστ και κραζουν που μιλαω με τις κοπελες…… τεσπα, μια χαρα τα λες, ομορφα και ενδιαφεροντα, ειδικα η καλτσα η χοντρη η χειμερινη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Στείλε φωτό μωρηηη τρέλα χαχαχα... πάμε αλλού έτσι κ αλλιώς θα μας διώξουν μην γράφουμε εδώ ρε συ... εδώ μόνο για Στεφάνια.
Στεφ συγνώμη
Αντίο
Πες μου που να έρθω και έρχομαι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506
...εν τω μεταξύ ο billgun ξεκίνησε να μπαίνει να διαβάζει πριν το μεγάλο ξεβράκωμα και έγραφε προσβλητικά ποστς και ειρωνικά likes.
Τώρα θα έχει φτάσει στο μεγάλο ξεβράκωμα που έγραφε ότι η Στεφανια δεν κάνει ακαπωτες πιπες και θα αναρωτίεται γιατί αυτός με ακριβές βίζιτες στον Αστέρα έχει ξεπέσει στην Στεφανία και δεν παίρνει και μια σωστή πίπα?:birdman:
Σου εκανε ρε ακα ή οχι, θα γραψεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom