Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Παντως θελω να μαθω αν εχουν τελειωσει μερικοι συναγωνιστες στο στομα της (πιστευω πως ναι) αλλα ειχε πει οτι μονο τσιχλα καταπινει
εγώ δεν έχω τέτοια ενημέρωση και δεν μου το παρείχε.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
εγώ δεν έχω τέτοια ενημέρωση και δεν μου το παρείχε.
τιμιος που το λες, αν ηθελες ελεγες το αναποδο και θα σε πιστευαν ολοι, γιατι απλα δεν θα πιστευαν την στεφανια..

• Like
Αντιδράσεις: alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τιμιος που το λες, αν ηθελες ελεγες το αναποδο και θα σε πιστευαν ολοι, γιατι απλα δεν θα πιστευαν την στεφανια..
μόνο αλήθειες τύπε!
Με αυτά που βγήκαν στην φόρα ήδη δεν θα την πιστεύει κανείς παρα μόνο οι κλώνοι της!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
μόνο αλήθειες τύπε!
Με αυτά που βγήκαν στην φόρα ήδη δεν θα την πιστεύει κανείς παρα μόνο οι κλώνοι της!
Καταλαβαίνω τώρα γιατί έλεγες ότι αν είναι ειλικρινής με τις υπηρεσίες της θα έχει μόνο κέρδος αυτή. Έχεις δικιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
και επειδή προφανώς θέλεις ένα φόρουμ πουτάνα ,αλλά εσύ δεν μπαίνεις σε πουτανίστικα θρεντς μιας και δεν ασχολείσαι, δεν σε ενδιαφέρει, όπως γράψανε άλλοι όμως, τους ενδιαφερει να ενημερώνονται σωστά!
Επειδη ειναι παγια τακτικη σου να κυκλοφορεις στα νηματα σα δερβεναγας και να προκαλεις μην τα λες αυτα σε μενα.

Τωρα το τι μ ενδιαφερει, τι δε με ενδιαφερει που γραφω και που γαμαω σου ξαναλεω πως ουτε λογος σου πεφτει ουτε εισαι σε θεση να γνωριζεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
σε ευχαριστούμε και φυσικά γίνεσαι πιστευτός ΕΣΥ.
Πίπα χωρίς προφυλακτικό ε?
πω πω πω τη ζημιά έκανες στους σαλιάρηδες αγαπούληδες με τα χοντρά πορτοφόλια....και πόσο δίκο έιχα τελικά!
Γιατι γινεται πιστευτος ΑΥΤΟΣ ρε τριμπουρδελε;;
Πως γινεται να πιστευεις αυτους που συμφωνουν με τα γραφομενα σου και να βγαζεις ψευτες ολους τους αλλους;
Και αυτο χωρις να αφορα τον γκοντφαδερ και την κριτικη του αλλα εσενα και το ποσο μπαγλαμας εισαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
Γιατι θα τον πιστευαν αυτον τυπε; Ετσι για να καταλαβω δηλαδη, τον εχεις περασει κανενα ορο της αληθειας και τον εμπιστευεσαι τυφλα;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Γιατι θα τον πιστευαν αυτον τυπε; Ετσι για να καταλαβω δηλαδη, τον εχεις περασει κανενα ορο της αληθειας και τον εμπιστευεσαι τυφλα;
Γιατί όταν λέει ότι η Στεφανία δίνει μια παροχή ( και καλά κάνει) αλλά οι άλλοι λένε όχι, όπως κ η Στεφανία και σιγά σιγά βγαίνουν συναγωνιστές που τους το παρείχε, τότε θα πιστεύω αυτόν και όχι κάποιον άλλο που τον ρωτάς τι ώρα είναι και σου λέει Παρασκευή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
Γιατί όταν λέει ότι η Στεφανία δίνει μια παροχή ( και καλά κάνει) αλλά οι άλλοι λένε όχι, όπως κ η Στεφανία και σιγά σιγά βγαίνουν συναγωνιστές που τους το παρείχε, τότε θα πιστεύω αυτόν και όχι κάποιον άλλο που τον ρωτάς τι ώρα είναι και σου λέει Παρασκευή
Και εξηγησε μου λοιπον, τι θα κερδισει καποιος αν αποκαλυψει τι κανει και τι δεν κανει η συγκεκριμενη; Εκεινη δηλωνει δημοσιως πως δεν, οποιος θελει πηγαινει με αυτο το δεδομενο και τελος. Αν και τι και πως και ποτε και με ποιον ειναι κουτσομπολια και μονο κουτσομπολια.
Ακομα και μισοι μισοι να ειναι αυτοι που υποστηριζουν το ενα και το αλλο, σε ενα ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ποτε δεν ξερεις την αληθεια.

Αλλο που ο παπαγαλος προσπαθει να φτιαξει τη δικη του «αληθεια».

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Πως γινεται να πιστευεις αυτους που συμφωνουν με τα γραφομενα σου και να βγαζεις ψευτες ολους τους αλλους;
Και αυτο χωρις να αφορα τον γκοντφαδερ και την κριτικη του αλλα εσενα και το ποσο μπαγλαμας εισαι.
έχεις δοκιμάσει τύπε?όχι!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Εχει καμια σημασια εαν εκανε πιπα χωρις;;; Βαζετε τους πουτσους σας σε ενα σωρο κοπελες αμφιβολου καθαριότητας και σχολιαζετε την πεντακάθαρη κι εξαιρετική Στεφανια;; Που πας εκει και σε μια ωρα εισαι αλλος άνθρωπος;; Που πας με προβλήματα και φευγεις αναλαφρος;;; Θα μπορουσατε εσεις να ανεχθειτε τη βλακεια και το σωμα του καθενος;;; Να σεβεστε τις κοπελες, ειτε κάνουν μασαζ, είτε σεξ ειτε και τα δυο. Να σεβεστε την προσπάθεια που καταβαλουν για να περνατε καλα... Άνθρωποι ειναι κι οχι κρεατα!!! Εαν δεν γουσταρετε καποια, ας καταθεσετε την εμπειρία σας κι αντε στο καλο.... Μην ξαναπατε. Ας γινει εστιαση στις υπηρεσίες που προσφέρει. Οποιος εχει παει, καταλαβαινει... Η κοπέλα δεν παιζεται... Ειναι εξαιρετική
Σε λάτρεψα!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
έλα καυμένε τώρα .
ό άλλος απο το 2008, γαμάγανε οι παλιοί και αυτός έγραφε στο μυαλό του τις κριτικες, γέρασε πια και είπε να του τα μασήσουν οι πιτσιρίκες, δεν έβρισκε καμιά με ωραίο σώμα γιατί είναι ακριβές και βρήκε την τριφτομπουτού εδώ να το παίξει τζόβενο!
Το 80% των ποστ είναι για τον γεροντοέρωτα του.
Προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα!
Το 2008 ,αυτή που θεωρείς κορυφή την είχα στις παρτουζες στις σουιτες του αστερα να μας μαζεύει τις καποτες!
Τι να μας πεις τώρα για φτηνες και ακριβες,ευτυχώς η δυστυχως το κοστος δεν αποτελεί κριτήριο για μενα!
Επιλέγω μόνο με βάσει τη χημεία που αναπτύσσεται η οχι μεταξύ δύο ανθρωπων!
Και επιλεγω παντοτε long dates με αυτές που γουστάρω με κόστος πολύ υψηλότερο από αυτό της μιας ώρας με υπερτιμημένα γραφειοκοριτσα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
η Στεφανία ΠΟΤΕ δεν είπε ότι δεν δίνει μια τέτοια παροχή.
Οι αυλικοί της το κάνουν και εκτίθονται!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Και εξηγησε μου λοιπον, τι θα κερδισει καποιος αν αποκαλυψει τι κανει και τι δεν κανει η συγκεκριμενη; Εκεινη δηλωνει δημοσιως πως δεν, οποιος θελει πηγαινει με αυτο το δεδομενο και τελος. Αν και τι και πως και ποτε και με ποιον ειναι κουτσομπολια και μονο κουτσομπολια.
Ακομα και μισοι μισοι να ειναι αυτοι που υποστηριζουν το ενα και το αλλο, σε ενα ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ποτε δεν ξερεις την αληθεια.

Αλλο που ο παπαγαλος προσπαθει να φτιαξει τη δικη του «αληθεια».
Γιατι μπορει εγω να γουσταρω ακαποτο οποτε να παω να το ζητησω και να μην θελω να την προσβάλω αν ξερω οτι δεν το παρεχει. Αλλα μπορει καποιος αλλος να μην θελει να παει σε καποια που κανει ακαποτα γιατι μπορει να εχει οικογενεια παιδια κλπ και να μεινει μονο στο μασαζακι ή να μην παει και καθολου γιατι μπορει να φοβαται κατι. Οποτε ας ξερει ο καθενας τι προσφερει ο αλλος και αντιστοιχα να αποφασιζεις. Αν ηθελα να παω παντου με βαρκα την ελπιδα δεν θα ειχε νοημα να διαβαζω κριτικες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα!
Το 2008 ,αυτή που θεωρείς κορυφή την είχα στις παρτουζες στις δοκιμές του αστερα να μας μαζεύει τις καποτες!
Τι να μας πεις τώρα για φτηνες και ακριβες,ευτυχώς η δυστυχως το κοστος δεν αποτελεί κριτήριο για μενα!
Επιλέγω μόνο με βάσει τη χημεία που αναπτύσσεται η οχι μεταξύ δύο ανθρωπων!
Και επιλεγω παντοτε long dates με αυτές που γουστάρω με κόστος πολύ υψηλότερο από αυτό της μιας ώρας με υπερτιμημένα γραφειοκοριτσα!
και ξεπεσες στην τριφτομπούτα Στεφανία ε?
περασμένα μεγαλεία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξεφεύγεις...

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Οχι δεν τον λατρεψες να κλεψεις πελατεια απο την Στεφανια θες!! χαχαχ
Κλαίωωω ρε αχαχα σκάσε μη με δίνεις στεγνά ρε θέατρο.
Η Στέφαν είναι γάμω τα παιδιά το μασάζ της γαμαει,σεξ δεν ξέρω δεν πήρα... Πάνω κάτω τους ίδιους πελάτες έχουμε με την Στεφ κ κατά κοινή ομολογία είναι γαμωωωω στις υπηρεσίες.. τώρα για τα υπόλοιπα... δεν ασχολούμαι. Προχώρα Στεφ!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Κάνεις τον Κινέζο?
Βάζει κ respect ο άλλος μην χάσει!
Τι μίσος έχετε μαζί μου πια,τι σας έχω κανει
Μάλλον είναι αρρωστημένα καψουρηδες μαζί σου!
Καλό σου κάνουν με αυτη την ιστορία,στην κορυφή το νημα σου συνέχεια!
Αν προσφέρες και μασσαζ προστάτη να δεις τι θα γινόταν, θα ξεροσταλιαζε στην πόρτα σου ο alpula!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
η Στεφανία ΠΟΤΕ δεν είπε ότι δεν δίνει μια τέτοια παροχή.
Οι αυλικοί της το κάνουν και εκτίθονται!
Η Στεφανια τουβλο εχει πει τοσες φορες διακριτικα οτι για τις υπηρεσιες της η συνεννοηση γινεται μεσω τηλεφωνου.
Καποιος αλλος αρχιδας παρεα με τα σκυλακια του εχει πρηξει παπαρια να προκαλει δημοσιως την κοπελα ειτε γραφει αληθεια ή οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom