Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.634
Πόντοι
1.436
Όχι φίλε μου,δεν εκτίθομαι...Ούτε είμαι υποχρεωμένος να πω αν έχω πάει στην Στεφανία ,στην Σοφία,στην Μαρία....Αυτά είναι λογακια του κυρίου ....Θυμάμαι τι είχα γράψει κ δεν θα λέει ότι θέλει...Εκτός κ αν γουσταρετε να γράφετε τέτοια μυνήματα συμπάθειας στον κύριο κ ακούτε αυτά που θέλει να φαίνονται στην σελίδα του καθενός
Προσωπικά εγώ δεν έχω ανάγκη να γράψω κανένα μυνημα συμπάθειας προς κανέναν.
Εδώ μπαίνω να ενημερωθώ τι αξίζει και τι όχι και να βοηθήσω με τις κριτικές μου και τους υπόλοιπους.
Το ότι έγραψα σε αυτό το νήμα είναι καθαρά γιατί έχω βρεθεί με την κοπέλα 2 φορές και στα 2 προγράμματα που διαθέτει και έχω γνώμη και άποψη.
Γιαυτό μην με μπλέκεις σε συνωμοσίες κλπ.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Αλπουλα,εγώ δεν έχω καμία πρακτική υποστήριξης.όποιος θέλει γράφει ό,τι θέλει καιρό τώρα εγώ δεν έχω συμφωνήσει η ζητήσει ποτέ στο να γίνονται υπερβολικοί χαρακτηρισμοί, όπως κάποια σχόλια που okay καταλαβαίνω και μόνη μου ότι ξεφεύγουν αλλά δεν γίνεται να δεχτώ και σχόλια τα οποία με προσβάλλουν κ δεν αναφέρομαι σε αρνητική κριτική.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν κ Αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος πέρα από αυτούς που χαρακτηρίζεις αγαπούλη κ τους μπαναρες γτ λοιπόν δεν κάνεις το ίδιο και σε αυτούς οι οποίοι δεν ντρέπονται κ χρησιμοποιούν αισχρούς χαρακτηρισμούς η ανακρίβειες πράγματα που δεν ισχύουν για μένα.(κ δεν εννοώ για τις υπηρεσίες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Aν κοιτάς τον καθρέφτη....είσαι μεσααα!!!!Η αυτογνωσία είναι δύναμη να ξέρεις ...
το ότι έχεις γράψει ψευτιές και προσπαθείς κλώνε μου να βγεις κι από πάνω , εσύ πως θα το χαρακτήριζες?
Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί που μάθανε τα μέλη τις ψευτιές σας.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Δεν ειπα για photoshop, αλλα photoshoot...επισης δεν νομιζω η Στεφανια να εχει κρυψει ποτέ ή να ντρεπεται για τις ατελειες της, ή να έχει ισχυριστει οτι ειναι top model. Τεσπα.
Στεφανια περιμενω απαντηση για το αν ο φωτογραφος θα μπορει να κρατησει τις φωτο!:sunglasses::wink:
Εννοείται!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αλπουλα,εγώ δεν έχω καμία πρακτική υποστήριξης.όποιος θέλει γράφει ό,τι θέλει καιρό τώρα εγώ δεν θα συμφωνήσει η ζητήσει ποτέ στο να γίνονται υπερβολικοί χαρακτηρισμοί, όπως κάποια σχόλια που okay καταλαβαίνω και μόνη μου ότι ξεφεύγουν αλλά δεν γίνεται να δεχτώ και σχόλια τα οποία με προσβάλλουν κ δεν αναφέρομαι σε αρνητική κριτική.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν κ Αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος πέρα από αυτούς που χαρακτηρίζεις αγαπούλη κ τους μπαναρες γτ λοιπόν δεν κάνεις το ίδιο και σε αυτούς οι οποίοι δεν ντρέπονται κ χρησιμοποιούν αισχρούς χαρακτηρισμούς η ανακρίβειες πράγματα που δεν ισχύουν για μένα.
ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι έκανες στοματικά χωρίς λάστιχο? Ισχυεί και δεν είναι κακό.
Ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι μας έγραφες ότι δεν θέλεις να σε χαρακτηρίζουν εκδιδόμενη και ότι αυτό που πράττεις είναι κάτι το ανώτερο και λοιπές πίπες, ενώ με την ανάλογη αμοιβή κάνεις και σεξ?Δηλαδή απο την στιγμή που κάνεις σεξ με τον καθένα τι είσαι? εκδιδόμενη είσαι , το ότι θέλεις να αυταπατάσαι ή να εθελοτυφλείς είναι άλλο.
Μέχρι και κάποια μέλη όπως διαβάζεις, έχουν μπερδευτεί με τις υπηρεσίες σου.
Στο ξανά είπα καθάρισε το νήμα όπως το έχει κάνει συνάδελφος σου και θα δεις πως θα σέβονται όλοι.
Δικά σου τα λάθη με τους γεροντοσαλιάρηδες και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και μέλη παλιά και σωστά που σε ξέρουμε από παλιά...
Όταν συμφωνείς με τύπους που δεν τους έχεις συναντήσει καν και δεν τους γνωρίζεις καν μόνο και μόνο επειδή σε στηρίζουν και δεν τους τα χώνεις και να τους πεις "κάτσε ρε μάγκα, ευχαριστώ για την στήριξη αλλά δεν σε γνωρίζω γιατί ποτέ δεν συναντηθήκαμε" αν δεν το κάνεις τότε καίγεσαι μαζί με αυτούς.
Το ότι σε στηρίζουν κλώνοι, ψεύτες και αγαπούληδες δεν είναι καλό Στεφανία μου.
Όσο γρήγορα σε στηρίζουν, τόσο γρήγορα σε φτύνουν.
Καθάρισε το νήμα και θα δεις μεγάλες και ωραίες αλλαγές.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι έκανες στοματικά χωρίς λάστιχο? Ισχυεί και δεν είναι κακό.
Ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι μας έγραφες ότι δεν θέλεις να σε χαρακτηρίζουν εκδιδόμενη και ότι αυτό που πράττεις είναι κάτι το ανώτερο και λοιπές πίπες, ενώ με την ανάλογη αμοιβή κάνεις και σεξ?Δηλαδή απο την στιγμή που κάνεις σεξ με τον καθένα τι είσαι? εκδιδόμενη είσαι , το ότι θέλεις να αυταπατάσαι ή να εθελοτυφλείς είναι άλλο.
Μέχρι και κάποια μέλη όπως διαβάζεις, έχουν μπερδευτεί με τις υπηρεσίες σου.
Στο ξανά είπα καθάρισε το νήμα όπως το έχει κάνει συνάδελφος σου και θα δεις πως θα σέβονται όλοι.
Δικά σου τα λάθη με τους γεροντοσαλιάρηδες και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και μέλη παλιά και σωστά που σε ξέρουμε από παλιά...
Όταν συμφωνείς με τύπους που δεν τους έχεις συναντήσει καν και δεν τους γνωρίζεις καν μόνο και μόνο επειδή σε στηρίζουν και δεν τους τα χώνεις και να τους πεις "κάτσε ρε μάγκα, ευχαριστώ για την στήριξη αλλά δεν σε γνωρίζω γιατί ποτέ δεν συναντηθήκαμε" αν δεν το κάνεις τότε καίγεσαι μαζί με αυτούς.
Το ότι σε στηρίζουν κλώνοι, ψεύτες και αγαπούληδες δεν είναι καλό Στεφανία μου.
Όσο γρήγορα σε στηρίζουν, τόσο γρήγορα σε φτύνουν.
Καθάρισε το νήμα και θα δεις μεγάλες και ωραίες αλλαγές.
Οι ανακρίβειες λες κ δεν ξέρεις ,είναι περί εθνικότητας που είναι πολύ βαρύ ν σε λέει κάποιος κάτι ενώ δεν είσαι,όπως κ ν υποθέτει πως είναι το μασάζ μου ή η εμφάνιση μου ενώ δεν με έχει συναντήσει κ δεν έχει καν σκοπό!
Όσον αφορά τις υπηρεσίες πόσες φορές ν το πω ότι ενημερώνω πάντα εκ των προτέρων τηλέφωνικως τον εκάστοτε ενδιαφέρομενο όποτε είμαστε ξεκάθαροι καλυμμένοι κ οι 2?
Τόσες σελίδες τα ίδια κ τα ιδέα λέμε πόσο ακόμα θα το τραβήξεις..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
επόσης @biky-stefania ελπίζω να κατάλαβες έστω τα μισά από αυτά που σου έγραψα και να μην είσαι σαν τον από πάνω που δεν κατάλαβε τίποτα και μετά τ ξεβράκωμα συνεχίζει τις :jerking:
edit δεν κατανόησες τίποτα δυστυχώς.
Καλό γλέντι.
Εδώ υποθέτουν πως είναι το μασάζ σου και γράφουν τα καλύτερα χωρίς να σε έχουν συναντήσει καν και δεν σε ενοχλεί, αλλά το αντίθετο τσουζει.
Αυτό σου εξηγώ τελειωνε και με τους μεν και με τους δε.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Θα με δεις πόσο κλώνος είμαι σε δύο ώρες ....Βάρα την κάρτα σου τώρα,έχεις σχολάσει....
βρε βλακάκο, κλώνος είσαι εδώ μεσα, όχι στην αληθινή ζωή.:jerking:
Στο μπου είσαι κλωνος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βγάλεις φωτογραφία ή να έχεις ζωή έξω.
Τα έχεις κάνει αχταρμά στην ζωή σου ρε βλάκα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο κλώνος σε 2 ώρες από τώρα...

53.jpg

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ο κλώνος σε 2 ώρες από τώρα...

53.jpg
ρε φίλε πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ότι εδώ είναι μια περσόνα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει έξω ζωή?
Μαλάκα τι έγραψε το άτομο?:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
εσυ να πας, αλλά το ξεβράκωμα που σου έγινε με τα ψέματα ότι και καλά την έχεις συναντήσει ήταν όλο δικό σου
Κρατας πρακτικα απο τα ραντεβου της καθε κοπελας και νικνειμς μελων;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
τύπε το ότι ΘΑ πας δεν θα φάω ξεβρακωμα, μπράβο σου.
Το ότι έγραφες ότι έχεις πάει και ΔΕΝ είχες περάσει ούτε απ' έξω είναι ξεβράκωμα.
Καλό μασάζ εύχομαι!
Θα μας πεις που το ξερεις ποιος εχει παει και ποιος δεν εχει παει;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Κρατας πρακτικα απο τα ραντεβου της καθε κοπελας και νικνειμς μελων;
ότι γράφεται δεν ξεγράφεται.
Καλό διάβασμα,πιο πίσω έχει τα πάντα μπας καταλάβεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Θα μας πεις που το ξερεις ποιος εχει παει και ποιος δεν εχει παει;
τύπε φόρουμ είναι όχι chat.
όταν μπω και μπορώ θα απαντήσω.
το ότι εσλύ εχεις το 100% σχεδόν των posts σου σε νήματα εκτός πουτανιστικων θρεντς δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι μας έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα αυτό θέλει φίλε μου.....Να κάνει ρεπορτάζ ο P.R.
χαζούλη ψευτράκο τι είναι το P.R?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
τύπε φόρουμ είναι όχι chat.
όταν μπω και μπορώ θα απαντήσω.
το ότι εσλύ εχεις το 100% σχεδόν των posts σου σε νήματα εκτός πουτανιστικων θρεντς δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι μας έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαζούλη ψευτράκο τι είναι το P.R?
Εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο και εσυ απαντας οτι να ναι.

Επισης, επειδη το εχεις γραψει πολλακις, ποσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ εισαι ΑΝ και με ΠΟΣΕΣ/ΠΟΙΕΣ επο δω μεσα εχω βρεθει εγω προσωπικα;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο και εσυ απαντας οτι να ναι.

Επισης, επειδη το εχεις γραψει πολλακις, ποσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ εισαι ΑΝ και με ΠΟΣΕΣ/ΠΟΙΕΣ επο δω μεσα εχω βρεθει εγω προσωπικα;
διάβασε ρε χαζούλη 5-6 σελίδες πιο πίσω, ίσως και περισσότερες.
αν βαριεσαι δεν φταίω εγώ, είναι που δεν γράφεις σε πουτανιστικα θρεντς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom