Αλπουλα,εγώ δεν έχω καμία πρακτική υποστήριξης.όποιος θέλει γράφει ό,τι θέλει καιρό τώρα εγώ δεν θα συμφωνήσει η ζητήσει ποτέ στο να γίνονται υπερβολικοί χαρακτηρισμοί, όπως κάποια σχόλια που okay καταλαβαίνω και μόνη μου ότι ξεφεύγουν αλλά δεν γίνεται να δεχτώ και σχόλια τα οποία με προσβάλλουν κ δεν αναφέρομαι σε αρνητική κριτική.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν κ Αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος πέρα από αυτούς που χαρακτηρίζεις αγαπούλη κ τους μπαναρες γτ λοιπόν δεν κάνεις το ίδιο και σε αυτούς οι οποίοι δεν ντρέπονται κ χρησιμοποιούν αισχρούς χαρακτηρισμούς η ανακρίβειες πράγματα που δεν ισχύουν για μένα.
ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι έκανες στοματικά χωρίς λάστιχο? Ισχυεί και δεν είναι κακό.
Ποιες είναι οι ανακρίβειες?
ότι μας έγραφες ότι δεν θέλεις να σε χαρακτηρίζουν εκδιδόμενη και ότι αυτό που πράττεις είναι κάτι το ανώτερο και λοιπές πίπες, ενώ με την ανάλογη αμοιβή κάνεις και σεξ?Δηλαδή απο την στιγμή που κάνεις σεξ με τον καθένα τι είσαι? εκδιδόμενη είσαι , το ότι θέλεις να αυταπατάσαι ή να εθελοτυφλείς είναι άλλο.
Μέχρι και κάποια μέλη όπως διαβάζεις, έχουν μπερδευτεί με τις υπηρεσίες σου.
Στο ξανά είπα καθάρισε το νήμα όπως το έχει κάνει συνάδελφος σου και θα δεις πως θα σέβονται όλοι.
Δικά σου τα λάθη με τους γεροντοσαλιάρηδες και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και μέλη παλιά και σωστά που σε ξέρουμε από παλιά...
Όταν συμφωνείς με τύπους που δεν τους έχεις συναντήσει καν και δεν τους γνωρίζεις καν μόνο και μόνο επειδή σε στηρίζουν και δεν τους τα χώνεις και να τους πεις "κάτσε ρε μάγκα, ευχαριστώ για την στήριξη αλλά δεν σε γνωρίζω γιατί ποτέ δεν συναντηθήκαμε" αν δεν το κάνεις τότε καίγεσαι μαζί με αυτούς.
Το ότι σε στηρίζουν κλώνοι, ψεύτες και αγαπούληδες δεν είναι καλό Στεφανία μου.
Όσο γρήγορα σε στηρίζουν, τόσο γρήγορα σε φτύνουν.
Καθάρισε το νήμα και θα δεις μεγάλες και ωραίες αλλαγές.