Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (17 μέλη και 39 επισκέπτες)

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Εντάξει φίλε .Τα παιδιά έχουν στήσει σκαλωσιές κ καλουπωνουν ....Τι να λέμε τώρα ?Μαεστρικη δουλειά ....Κρασί καλό έχεις Πειραιώτη ή να φέρω εγώ?
Φέρε Φέρε......χαχαχα.....

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε .Τα παιδιά έχουν στήσει σκαλωσιές κ καλουπωνουν ....Τι να λέμε τώρα ?Μαεστρικη δουλειά ....Κρασί καλό έχεις Πειραιώτη ή να φέρω εγώ?
Ενα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Ενα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
Φτιάξε θέμα......φαντασία από ροσκο π κολτρειν....χαχαχα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Ενα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουcgμε.
Ρε συ Koltrein εντελως καλοπιστα να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα του μπου.
Σε αλλο νημα ανεξαρτητης cg , που κανει δεκα ραντεβου απο μεσημερι μεχρι βραδυ και το περηφανευεται, εκει εσυ δεν εχεις να πεις τιποτα , που απο cg γινεται οδος Φυλης ?
ΥΓ kOLTREIN απο τη μουσικη?

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Ρε συ Koltrein εντελως καλοπιστα να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα του μπου.
Σε αλλο νημα ανεξαρτητης cg , που κανει δεκα ραντεβου απο μεσημερι μεχρι βραδυ και το περηφανευεται, εκει εσυ δεν εχεις να πεις τιποτα , που απο cg γινεται οδος Φυλης ?
ΥΓ kOLTREIN απο τη μουσικη?
Καλησπερα, καμιά σχέση το όνομα με τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα Coltrane…. Βασικά διαβάζω, οταν έχω χρόνο, τα άρθρα που δημοσιεύονται κατα καιρούς στο bou και πραγματικά δεν συμμετέχω ιδιαίτερα…. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη Στεφανία ήταν γιατί αισθάνθηκα άσχημα απο τις απαντήσεις πουέδινε η ίδια σε κριτικές απο συναγωνιστές που δεν τη κολάκευαν. Υπαρχουν και άλλα αντίστοιχα νήματα στα οποία οι κοπέλες είναιπολυ πιο προσεκτικές στις απαντήσεις που δίνουν και σεβονται και αυτόν που θα τις κρίνει αρνητικά. Αυτα τα ολίγα, δεν πρόκειται να πολυασχοληθω με τη Στεφανια και τους υπηκόους της αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια σε αγαπούληδες που για να πιάσουν λίγο παραπάνω μπούτι?????? εξαντλούν την αντρική τους αξιοπρέπεια…..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Όχι ρε μπούφο....Πελάτες είμαστε ...κ τουλάχιστον εγώ θα το αποδείξω αύριο,όπως έχουμε δώσει λογο
εσυ να πας, αλλά το ξεβράκωμα που σου έγινε με τα ψέματα ότι και καλά την έχεις συναντήσει ήταν όλο δικό σου

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Φίλος φήμες.....όχι ρε, σκέτο πιπες....χαχαχα.....

Συζητήσεις στα νήματα τις τελευταίες μέρες......ΕΝΤΕΛΏΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.....καλό υπόλοιπο καλοκαιριού....πάω για βραδινό μπανακι....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Μα αφού έχεις πάρει ακα στοματικό, κάτι που δεν έχουμε παρει εμεις,γιατί έχεις τέτοιο μένος κατά του κοριτσιού?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως τα λες,πως τα λες!!
δεν έχουμε μένος με το κορίτσι με τις πρακτικές της έχουμε και μιας που μπαίνουμε γλεντάμε και κάτι σαλιαρηδες σαν και του λόγου σου.:D:

Φίλος φήμες.....όχι ρε, σκέτο πιπες....χαχαχα.....

Συζητήσεις στα νήματα τις τελευταίες μέρες......ΕΝΤΕΛΏΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.....καλό υπόλοιπο καλοκαιριού....πάω για βραδινό μπανακι....
να περάσεις όμορφα.
Εσένα δεν σου κρατώ κακία, για χαβαλέ είσαι μέσα και το γλεντάς!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Το σίγουρο είναι ότι το tantra της Στεφανιας είναι υψηλοτατης ποιότητας και αισθησιασμου!
Θα έπρεπε να το δοκιμάσετε κατα την ταπεινή μου άποψη!
για να το λες....:birdman:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.391
Καλησπερα, καμιά σχέση το όνομα με τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα Coltrane…. Βασικά διαβάζω, οταν έχω χρόνο, τα άρθρα που δημοσιεύονται κατα καιρούς στο bou και πραγματικά δεν συμμετέχω ιδιαίτερα…. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη Στεφανία ήταν γιατί αισθάνθηκα άσχημα απο τις απαντήσεις πουέδινε η ίδια σε κριτικές απο συναγωνιστές που δεν τη κολάκευαν. Υπαρχουν και άλλα αντίστοιχα νήματα στα οποία οι κοπέλες είναιπολυ πιο προσεκτικές στις απαντήσεις που δίνουν και σεβονται και αυτόν που θα τις κρίνει αρνητικά. Αυτα τα ολίγα, δεν πρόκειται να πολυασχοληθω με τη Στεφανια και τους υπηκόους της αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια σε αγαπούληδες που για να πιάσουν λίγο παραπάνω μπούτι?????? εξαντλούν την αντρική τους αξιοπρέπεια…..
Ναι όλως τυχαίως ασχολήθηκες μαζί μου..τι σύμπτωση!από όλα τα θέματα εδώ μέσα εμένα βρήκες..
Μην συνεχίζεις να λες ανακριβείες για μένα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την............
έλα καυμένε τώρα .
ό άλλος απο το 2008, γαμάγανε οι παλιοί και αυτός έγραφε στο μυαλό του τις κριτικες, γέρασε πια και είπε να του τα μασήσουν οι πιτσιρίκες, δεν έβρισκε καμιά με ωραίο σώμα γιατί είναι ακριβές και βρήκε την τριφτομπουτού εδώ να το παίξει τζόβενο!
Το 80% των ποστ είναι για τον γεροντοέρωτα του.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.391
δεν έχουμε μένος με το κορίτσι με τις πρακτικές της έχουμε και μιας που μπαίνουμε γλεντάμε και κάτι σαλιαρηδες σαν και του λόγου σου.:D:

να περάσεις όμορφα.
Εσένα δεν σου κρατώ κακία, για χαβαλέ είσαι μέσα και το γλεντάς!
Δεν έχω καμία πρακτική σταματά να με κατηγορεις πια!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Εντάξει αρχιμάστορα ότι πεις ...Αύριο θα το φας εσύ το ξεβρακωμα σου...Συνέχισε την καλή δουλειά με τα μαστοριά σου ...Έχεις πλάκα πάντως μεγαλη
τύπε το ότι ΘΑ πας δεν θα φάω ξεβρακωμα, μπράβο σου.
Το ότι έγραφες ότι έχεις πάει και ΔΕΝ είχες περάσει ούτε απ' έξω είναι ξεβράκωμα.
Καλό μασάζ εύχομαι!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.391
έλα καυμένε τώρα .
ό άλλος απο το 2008, γαμάγανε οι παλιοί και αυτός έγραφε στο μυαλό του τις κριτικες, γέρασε πια και είπε να του τα μασήσουν οι πιτσιρίκες, δεν έβρισκε καμιά με ωραίο σώμα γιατί είναι ακριβές και βρήκε την τριφτομπουτού εδώ να το παίξει τζόβενο!
Το 80% των ποστ είναι για τον γεροντοέρωτα του.
Φοβερή ενημερωση.. εύστοχη πάνω από όλα..τα βρισιδια επιτρέπονται δηλαδή?οι υποστηρικτές μου σου φταίνε κατά τα άλλα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.391

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Δεν έχω καμία πρακτική σταματά να με κατηγορεις πια!
μια συναγωνίστρια σου, συνάδελφος, τους πέταξε από το νήμα της όλους τους σαλιάρηδες γιατί της χαλάγανε όλο αυτό που ήθελε να χτίσει.
Κάντο και εσύ και θα σε παραδεχτώ, όσο πατάς like και απαντάς σε μπαναρισμένους ή σε αγαπουληδες , δεν θα πας μακριά.

Φοβερή ενημερωση.. εύστοχη πάνω από όλα..τα βρισιδια επιτρέπονται δηλαδή?οι υποστηρικτές μου σου φταίνε κατά τα άλλα
σε έβρισα εσένα ή κάποιον άλλον?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.391
μια συναγωνίστρια σου, συνάδελφος, τους πέταξε από το νήμα της όλους τους σαλιάρηδες γιατί της χαλάγανε όλο αυτό που ήθελε να χτίσει.
Κάντο και εσύ και θα σε παραδεχτώ, όσο πατάς like και απαντάς σε μπαναρισμένους ή σε αγαπουληδες , δεν θα πας μακριά.

σε έβρισα εσένα ή κάποιον άλλον?
Υποτίθεται ότι μαχεσαι για να "καθαρίσει" το site από άκυρα σχόλια κτλ..τον άλλο που με λέει πουτανα κάνεις ότι δεν τον βλέπεις η είναι οκ με τους κανονισμούς?

Δηλαδή η συγκεκριμένη αγγελια δεν ισχύει;
Ναι δεν ισχύει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom