Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Tο μέτρημα αφορά και τα δύο χέρια ή μόνο το δεξί;
μην ρίχνεις επίπεδο με τον 60αρη αγαπούλη.
Όλα τα του τα posts είναι για την Ελενα110 και για την Στεφανία.
Του τα μασάνε και καλά κάνουνε.
Μέχρι εκεί είναι το γούστο του και το πορτοφόλι του.
Εδώ του την πέσανε τόσοι για την Ζωή και αυτός τον χαβά του.
Ο γέρος θέλει αγάπη, προδέρμ, να τον χαϊδεύουν και να του φέρονται στοργικά.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
επίπεδο , όχι αστεία!
τι να λεμε... εχει γνωρίσει τόσες γυναίκες αλλα κατέληξε να ψωνίζει πουτάνες από το μπουρδελοsite για να πηδηξει ο ξεκολιάρης

Σε εμενα λεει για 3 ζωές... σε άλλον έχει γράψει για 7 ζωές... χαχαχα εχει μια τάση για την μετεμψύχωση

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Παραθέτεις επίτηδες παλιό μήνυμα μου για το οποιο έφαγα ban!
Για πιο λόγο?
Έχεις κάποιο σκοπό?
Απάντησε καλύτερα σε αυτό που σε αφορά!
Όταν προκαλουμαι θα απαντάω,δεν είσαι ο δερβέναγας του σαιτ ,ούτε ο δικηγόρος κανενός!
Ο Περαματιωτης μου έστελνε pm και καλά φιλικού στυλ και τώρα βρίζει!
Γιατί?
ρώτα τον

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
Παραθέτεις επίτηδες παλιό μήνυμα μου για το οποιο έφαγα ban!
Για πιο λόγο?
Έχεις κάποιο σκοπό?
Απάντησε καλύτερα σε αυτό που σε αφορά!
Όταν προκαλουμαι θα απαντάω,δεν είσαι ο δερβέναγας του σαιτ ,ούτε ο δικηγόρος κανενός!
Ο Περαματιωτης μου έστελνε pm και καλά φιλικού στυλ και τώρα βρίζει!
Γιατί?
όπως το'πες ... Και καλά....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
Ερώτηση....
Τι διαφορά έχει ο billgun από τα σκατά;;;

Απάντηση.. : Τα σκατά κάποια στιγμή θα σταματήσουν να βρωμάνε

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.153
Πόντοι
5.956
τι να λεμε... εχει γνωρίσει τόσες γυναίκες αλλα κατέληξε να ψωνίζει πουτάνες από το μπουρδελοsite για να πηδηξει ο ξεκολιάρης

Σε εμενα λεει για 3 ζωές... σε άλλον έχει γράψει για 7 ζωές... χαχαχα εχει μια τάση για την μετεμψύχωση
Ευτυχώς για σένα δεν πεφτω στο επίπεδο σου να σου κάνω αναφορά για το "ξεκολιαρης"
Με την ευκαιρία γράφεται "ξεκΩλιαρης"
Σχολείο δεν πήγαμε τυπε?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
οχι αλλα αυτο διορθωνεται... θα παω σχολειο και θα μαθω...
το να εισαι ομως ξεκΩλιάρης και σαλιάρης δε διορθώνεται με τίποτα

και για να "πεσεις" στο επίπεδό μου θα πρέπει να ανέβεις 10 πατώματα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Το επίπεδο σου και η εμπειρία σου φαίνονται από το γεγονός ότι στην τελευταία σου κριτική αποθεώνεις την Εύα 22!!
Καλό ήταν το Ευακι, αλλά σε σχέση με αυτές που κυκλοφορουσαν τότε σε κλειστούς κύκλους στα νοτια προάστια ήταν Β εθνική !
Για ρώτα σε pm ,εμένα, τον NITRO,τον BABY, τον YURAMANIAKOS κλπ,αλλά εσυ αντί να θελήσεις να μάθεις κατι εμμένεις στους υποτιμητικους χαρακτηρισμους,κρίμα!
ήξερα έναν γέρο που έταζε έρωτες στο Ευάκι και έφαγε πόρτα και μετά την αποθέωση ήρθε η εκδίκηση μιας και ήταν σκατόψυχος αλλά δεν μου πέρασε απο το μυαλό ότι μπορεί να είσαι εσύ μιας και αυτός είχε γούστο στις γυναίκες.
Ψάχνεις να βρεις κάτι για εμενα και γράφεις ότι ήξερες καλύτερες από την Εύα....και?
Να σε χειροκροτήσουμε?
Βέβαια είσαι τόσο κότα που δεν μπαίνεις με το κανονικό σου nick αλλά έχεις δημιουργήσει άλλο.
Συνέχισε αγαπούλη της Στεφανίας και της Έλενας.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
@billgun συνεχισες να μας διασκεδάζεις καραγκιόζη, ειδικά αυτή την ώρα που η τηλεόραση δεν έχει κάτι της προκοπής για να δούμε

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.153
Πόντοι
5.956
ήξερα έναν γέρο που έταζε έρωτες στο Ευάκι και έφαγε πόρτα και μετά την αποθέωση ήρθε η εκδίκηση μιας και ήταν σκατόψυχος αλλά δεν μου πέρασε απο το μυαλό ότι μπορεί να είσαι εσύ μιας και αυτός είχε γούστο στις γυναίκες.
Ψάχνεις να βρεις κάτι για εμενα και γράφεις ότι ήξερες καλύτερες από την Εύα....και?
Να σε χειροκροτήσουμε?
Βέβαια είσαι τόσο κότα που δεν μπαίνεις με το κανονικό σου nick αλλά έχεις δημιουργήσει άλλο.
Συνέχισε αγαπούλη της Στεφανίας και της Έλενας.
Ρίχνεις λασπη στον ανεμιστήρα?
Δεν πειράζει!
Με την ευκαιρία ποιο είναι το κανονικό μου nick?
Αυτό το έχω από το 2008!
Προφανώς μιλάς για τον gianevan !
Είσαι εντελώς λαθος!
Έταζε έρωτες στη Ρουμάνα τη Βανεσσα με την οποία έκανε διπλό το ευακι!
Δεν πειραζει,πες οτι θες απλά αρκετά με το spam στο νήμα της Στεφανιας!
Όσο για το γέρος, άκυρο,το 2009 που εμφανίστηκε η Εύα 22 ήμουν 48 ετών, εξαλλου η συγκεκριμένη είχε άνω ηλικιακο όριο τα 50!
Χαιρετισμούς

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Ρίχνεις λασπη στον ανεμιστήρα?
Δεν πειράζει!
Με την ευκαιρία ποιο είναι το κανονικό μου nick?
Αυτό το έχω από το 2008!
Προφανώς μιλάς για τον gianevan !
Είσαι εντελώς λαθος!
Έταζε έρωτες στη Ρουμάνα τη Βανεσσα με την οποία έκανε διπλό το ευακι!
Δεν πειραζει,πες οτι θες απλά αρκετά με το spam στο νήμα της Στεφανιας!
Όσο για το γέρος, άκυρο,το 2009 που εμφανίστηκε η Εύα 22 ήμουν 48 ετών, εξαλλου η συγκεκριμένη είχε άνω ηλικιακο όριο τα 50!
Χαιρετισμούς
το έχω ξαναγράψει ότι είσαι 60αρης!
Μέσα έπεσα!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Με την ευκαιρία προς ενημέρωση όλων: μιλώντας πάντα με την αλήθεια, κάποια στιγμή χρειάστηκε να μιλήσω με την Ζωή ώστε να αναλάβει συνεδριά σε ζευγάρι πελατών μου κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κ απαιτήσεις των. Η κοπέλα ήταν Ευγενική, επαγγελματίας, περιποιήθηκε και τους δύο με υπηρεσίες μασάζ σε ζευγάρια και το σχόλιο των πελατών μου ήταν θετικό+ μασάζ, μπάνιο blowjob extra. Ούτε κωλοδάχτυλα έχωσε, ούτε ξεπέτα έγινε έδωσε μασάζ κ περιποίηση.Αυτα..απο την δική μου πλευρά κ μάλιστα κ η ζωή κ το ζευγάρι με πήραν τηλέφωνο κ με ευχαρίστησαν για την συνάντηση κ έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.
Μπράβο σου που το αναφέρεις, έτσι για να κλείνουν στόματα!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.765
Πόντοι
29.667
Ρε φίλε έλεος με τις προσωπικές επιθέσεις είτε δικές σου είτε των άλλων......βρείτε τα επιτέλους να έχουμε καθαρά νήματα και να περιέχουν μόνο ενημέρωση και κριτικές.....σταματήστε τον σχολιασμό των γραφομενων άλλων μελών.....δεν αναφέρομαι στον αλπουλα μόνο αλλά σε όλους.....στο μπου μπαίνουμε για να περνάμε καλά και να ενημερώνομαι σωστά....ενήλικες είμαστε άλλωστε.....αυτά ήθελα να πω....εγώ δεν θα ξανασχολιασω άποψη μέλους.....ευχαριστώ
Ενώ η δικιά σου συμπεριφορά στα διάφορα νήματα που μπαίνεις είναι συμπεριφορά ενήλικα;;;

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Με την ευκαιρία προς ενημέρωση όλων: μιλώντας πάντα με την αλήθεια, κάποια στιγμή χρειάστηκε να μιλήσω με την Ζωή ώστε να αναλάβει συνεδριά σε ζευγάρι πελατών μου κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κ απαιτήσεις των. Η κοπέλα ήταν Ευγενική, επαγγελματίας, περιποιήθηκε και τους δύο με υπηρεσίες μασάζ σε ζευγάρια και το σχόλιο των πελατών μου ήταν θετικό+ μασάζ, μπάνιο blowjob extra. Ούτε κωλοδάχτυλα έχωσε, ούτε ξεπέτα έγινε έδωσε μασάζ κ περιποίηση.Αυτα..απο την δική μου πλευρά κ μάλιστα κ η ζωή κ το ζευγάρι με πήραν τηλέφωνο κ με ευχαρίστησαν για την συνάντηση κ έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.
Την ειχα παρει στη ζανα 2 φορες πριν κανει το δικοτης κολωνακι,μετρια πραγματα γλωσσοφιλα γιοκ ,για νατριψει πατουσες εριχνε οινοπνευμα !!! Η διαφορα με την Λια ηταν μεγαλη.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Σου εκανε ακαποτο τυπε;
Στο ψυχικο στη υπογα τοτε ειχε στο ντουζοτηλεφωνο φωτακια,εμενα μου εκανε μπουκι ακα. Αλλα στο μασαζ για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, η Στεφ παραπολλυ καλη ,και την βαζω στην 5αδα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.314
Τόσες σελίδες κ μηδέν ενημέρωση ..τι είναι αυτά ρε παιδιά..
Πόσες φορές θ λέγονται τα ίδια κ τα ίδια..
Όλο διαμάχες μελών κ άκυρα σχόλια..
Με Ζωή κ κάθε Ζωή δεν έχουμε καμία σχέση..η καθεμία τις υπηρεσίες κ το κοινό της, είναι ξεκάθαρο.
Θα προκύψουν κ άλλα μέλη που ξεθαβονται όλως τυχαίως,με είδαν μια φορά, κ έχουν ν με δουν χρόνια κ ζαμανια..
Ας βάλω καμία φωτογραφία γτ σε λίγο θ ξεχάσουμε ότι το παρόν thread φιλοξενεί το όνομα μου..
IMG_20220807_192305.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

FionaMonadikiMagapi

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2021
Like
345
Πόντοι
21
Με Ζωή κ κάθε Ζωή δεν έχουμε καμία σχέση..η καθεμία τις υπηρεσίες κ το κοινό της,δεν έχουμε ν αναλύσουμε κάτι ως προς αυτό είναι ξεκάθαρο.
Κάποιος με πιο "σύγχρονη" κριτική?όλο μέλη που ξεθαβονται όλως τυχαίως κ έχουν ν με δουν χρόνια κ ζαμανια..
Ας βάλω καμία φωτογραφία γτ σε λίγο θ ξεχάσουμε ότι το παρόν thread φιλοξενεί το όνομα μου..
IMG_20220807_192305.jpg
αχ αγαπη μου... ωρουλες απεμειναν

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Με Ζωή κ κάθε Ζωή δεν έχουμε καμία σχέση..η καθεμία τις υπηρεσίες κ το κοινό της, είναι ξεκάθαρο.
Θα προκύψουν κ άλλα μέλη που ξεθαβονται όλως τυχαίως,με είδαν μια φορά, κ έχουν ν με δουν χρόνια κ ζαμανια..
IMG_20220807_192305.jpg
Μπραβο ρε μωρο , ασε τα ολοσωμα μαγιο και μπες στην ουσια.
Θελουμε και φωτο απο πισω κινηση , γονατοαγκωνιαια ( στα τεσσερα )

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Μπραβο ρε μωρο , ασε τα ολοσωμα μαγιο και μπες στην ουσια.
Θελουμε και φωτο απο πισω κινηση , γονατοαγκωνιαια ( στα τεσσερα )
πίσω κίνηση , αποκαλυπτική έστω και με αμυδρό φως μην περιμένεις ….. καθαρά για λόγους ανωτέρας βίας……

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom