Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αυτα απο κοντα!!!!Μπραβο ρε μωρο , ασε τα ολοσωμα μαγιο και μπες στην ουσια.
Θελουμε και φωτο απο πισω κινηση , γονατοαγκωνιαια ( στα τεσσερα )
Αυτα απο κοντα!!!!Μπραβο ρε μωρο , ασε τα ολοσωμα μαγιο και μπες στην ουσια.
Θελουμε και φωτο απο πισω κινηση , γονατοαγκωνιαια ( στα τεσσερα )
Μιας και διαμαρτύρεσαι τόσο πολύ ότι δεν υπάρχει ενημέρωση,μήπως να ξεκινήσεις να ενημερώσεις εδώ το νήμα για τις υπηρεσίες και το κόστος τους, για να σταματήσουν τα ίδια και τα ίδια μεταξύ μελών.Τόσες σελίδες κ μηδέν ενημέρωση ..τι είναι αυτά ρε παιδιά..
Πόσες φορές θ λέγονται τα ίδια κ τα ίδια
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα,τις υπηρεσίες μου κ το κόστος τις γνωρίζουν κ οι πέτρες, τόσο γνωστές είναιΜιας και διαμαρτύρεσαι τόσο πολύ ότι δεν υπάρχει ενημέρωση,μήπως να ξεκινήσεις να ενημερώσεις εδώ το νήμα για τις υπηρεσίες και το κόστος τους, για να σταματήσουν τα ίδια και τα ίδια μεταξύ μελών.
Καλύτερα να γίνεις πιο ξεκάθαρη στο σέρβις που προσφέρεις και στο τι κάνεις και πόσο κοστίζει.
Τότε και μόνο θα σταματήσουν ως δια μαγείας όλα αυτά.
Με timer είναι όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω οπότε πίσω όψη πρακτικα δεν έχω την δυνατότητα για λήψη.αν θέλεις εσύ όταν κ αν με συναντήσεις μου κάνεις το photoshootπίσω κίνηση , αποκαλυπτική έστω και με αμυδρό φως μην περιμένεις ….. καθαρά για λόγους ανωτέρας βίας……
σε παραδέχομαι, όταν έλεγα παραπάνω << λόγους ανωτέρα βίας>> δεν πήγαινε το μυαλό μου στη τεχνική λεπτομέρεια που ανάφερες. Γενικότερα για δικους μου λόγους δεν πληρώνω πλέον για σεξ ή για αισθησιακό μασάζ , αν και παλιότερα ειδικά το νούρου ήταν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα , αλλά ένα καφέ μαζί σου θα το έπινα γιατι κάτι στη προσωπικότητα σου μου κάνει ένα κλικ….[/QUOTE]Με timer είναι όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω οπότε πίσω όψη πρακτικα δεν έχω την δυνατότητα για λήψη.αν θέλεις εσύ όταν κ αν με συναντήσεις μου κάνεις το photoshoot
Τίποτα δεν ξέρει κανένας.Δεν είναι αυτό το πρόβλημα,τις υπηρεσίες μου κ το κόστος τις γνωρίζουν κ οι πέτρες, τόσο γνωστές είναι
η Στεφανία δεν γράφει πρόγραμμα.Τίποτα δεν ξέρει κανένας.
Απόδειξη ότι άλλοι λένε ότι κανείς άκα στοματικό,άλλοι όχι.
Άλλοι λένε κάνεις και σεξ,άλλοι όχι
Αν θες παραδείγματα κοίτα στο νήμα της Αφροδίτης 38 σελ 74 νομίζω και στο νήμα της Βενετίας σελίδα 32 αν θυμάμαι καλά.
Είναι δύσκολο να στα παραθέσω από το κινητό.
Για ρίξε μια ματιά κι έλα μετά πες μου ποια είναι ξεκάθαρη και ποια όχι.
Εσύ είσαι το δεύτερο πάντως άρα μην διαμαρτύρεσαι.
Μα αφού έχεις πάρει ακα στοματικό, κάτι που δεν έχουμε παρει εμεις,γιατί έχεις τέτοιο μένος κατά του κοριτσιού?Τίποτα δεν ξέρει κανένας.
Αν θες παραδείγματα κοίτα στο νήμα της Αφροδίτης 38 σελ 74 νομίζω και στο νήμα της Βενετίας σελίδα 32 αν θυμάμαι καλά.
Πως τα λες,πως τα λες!!η Στεφανία δεν γράφει πρόγραμμα.
Εχει τους αγαπουληδες της να το κάνουν αυτό, απλά όταν κάποιοι έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, βραχυκυκλώνουν!
Το σίγουρο είναι ότι το tantra της Στεφανιας είναι υψηλοτατης ποιότητας και αισθησιασμου!η Στεφανία δεν γράφει πρόγραμμα.
Εχει τους αγαπουληδες της να το κάνουν αυτό, απλά όταν κάποιοι έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, βραχυκυκλώνουν!
Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!Για πες και σε μας πως το πήρες το ακάποτο, τεράστιε; Εμείς δεν το πήραμε με απαράμιλλη γοητεία , χοντρό πορτοφόλι και τεράστια διάθεση μα το ανοίξουμε! ;)
Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την πουτάνα.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το "όμορφο κοριτσάκι" στην αρχή.Εχει αρχίσει και το χάνει... οκ ειναι σαλιάρης κωλόγερος, είδε το όμορφο κοριτσάκι, την Στεφανία, την ερωτευτηκε και τη βλέπει θεά. Οκ ως ενα σημείο δεκτό... δικαιολογείται ως γεροντοέρωτας.
Εξάλλου από κάτι τετοια ραμολιμέντα βγάζουν και τα κορίτσια το ψωμί τους.
Αλλα να λέει ξεπέτα μια αλλη του χώρου που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του μασαζ, είναι εκτός πραγματικότητας. Θες να υποστηρίξεις το πουλέν σου βασιλάκι***;;; Κάντο σωστά Όχι με λάσπες και φαντασιώσεις.
***( με πεζό γράμμα το Β και με Ι και όχι με Η, διότι σε βλέπω σαν υποκείμενο και όχι σαν άνθρωπο),
A ρε μερακληδες Ελληνες. Στα αλλα νηματα με τις κρυφο-αφεντρες τσιμουδια. Εδω προσεχετε και τη λεπτομερειαΚανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την............
Εγώ έχω το σύστημα με την τηλεφωνική ενημέρωση,όταν πρόκειται ν έρθει κάποιος..όποτε σταματά να λες αυθαιρεσίες περί μη ξεκάθαρης τοποθέτησης μου.Τίποτα δεν ξέρει κανένας.
[/QUOTE][/
σε παραδέχομαι, όταν έλεγα παραπάνω << λόγους ανωτέρα βίας>> δεν πήγαινε το μυαλό μου στη τεχνική λεπτομέρεια που ανάφερες. Γενικότερα για δικους μου λόγους δεν πληρώνω πλέον για σεξ ή για αισθησιακό μασάζ , αν και παλιότερα ειδικά το νούρου ήταν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα , αλλά ένα καφέ μαζί σου θα το έπινα γιατι κάτι στη προσωπικότητα σου μου κάνει ένα κλικ….
Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις συνάντηση τότε τι δουλειά έχεις εδώ?κ προπαντός γτ με κρίνεις χωρίς να με γνωρίσεις κ έγραφες σεντόνι τις προάλλες ως προς το μασάζ κ την εμφάνιση?Εγώ έχω το σύστημα με την τηλεφωνική ενημέρωση,όταν πρόκειται ν έρθει κάποιος..όποτε σταματά να λες αυθαιρεσίες περί μη ξεκάθαρης τοποθέτησης μου.
εδώ δεν βρίσκουν το τηλ μου,
πιστεύεις ότι θα ήταν αρκετό αν έγραφα εδώ φαρδύ πλατύ τις επιλογές?πάλι στο τηλέφωνο δεν θα χρειαζόταν να συννενοηθουμε?
[/QUOTE]Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις συνάντηση τότε τι δουλειά έχεις εδώ?κ προπαντός γτ με κρίνεις χωρίς να με γνωρίσεις κ έγραφες σεντόνι τις προάλλες ως προς το μασάζ κ την εμφάνιση?
Ορίστε μια από τις ρίζες της αστοχης ενημερωσης.. γεμίσαμε εικασίες κ αυθαίρετα σχόλια
και λαγό στιφάδο να έφτιαχνε με πατάτες baby δεν ενέδιδα με την καμία....Κανει ακαποτα γαμησι τελικα;
Φέρνω τα κρεμμύδια......έχω ρίξει πολύ κλάμα από τα γέλια τις τελευταίες μέρες.....ο λαγός ποιος είναι?????....ο ρίσκο π κολτρειν????χαχαχαΈλα πάμε να δουλεύουν τα σκερπανιααααα