Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.484
Πόντοι
41.813
Τόσες σελίδες κ μηδέν ενημέρωση ..τι είναι αυτά ρε παιδιά..
Πόσες φορές θ λέγονται τα ίδια κ τα ίδια
Μιας και διαμαρτύρεσαι τόσο πολύ ότι δεν υπάρχει ενημέρωση,μήπως να ξεκινήσεις να ενημερώσεις εδώ το νήμα για τις υπηρεσίες και το κόστος τους, για να σταματήσουν τα ίδια και τα ίδια μεταξύ μελών.
Καλύτερα να γίνεις πιο ξεκάθαρη στο σέρβις που προσφέρεις και στο τι κάνεις και πόσο κοστίζει.
Τότε και μόνο θα σταματήσουν ως δια μαγείας όλα αυτά.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
Μιας και διαμαρτύρεσαι τόσο πολύ ότι δεν υπάρχει ενημέρωση,μήπως να ξεκινήσεις να ενημερώσεις εδώ το νήμα για τις υπηρεσίες και το κόστος τους, για να σταματήσουν τα ίδια και τα ίδια μεταξύ μελών.
Καλύτερα να γίνεις πιο ξεκάθαρη στο σέρβις που προσφέρεις και στο τι κάνεις και πόσο κοστίζει.
Τότε και μόνο θα σταματήσουν ως δια μαγείας όλα αυτά.
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα,τις υπηρεσίες μου κ το κόστος τις γνωρίζουν κ οι πέτρες, τόσο γνωστές είναι

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
πίσω κίνηση , αποκαλυπτική έστω και με αμυδρό φως μην περιμένεις ….. καθαρά για λόγους ανωτέρας βίας……
Με timer είναι όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω οπότε πίσω όψη πρακτικα δεν έχω την δυνατότητα για λήψη.αν θέλεις εσύ όταν κ αν με συναντήσεις μου κάνεις το photoshoot

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
[/
Με timer είναι όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω οπότε πίσω όψη πρακτικα δεν έχω την δυνατότητα για λήψη.αν θέλεις εσύ όταν κ αν με συναντήσεις μου κάνεις το photoshoot
σε παραδέχομαι, όταν έλεγα παραπάνω << λόγους ανωτέρα βίας>> δεν πήγαινε το μυαλό μου στη τεχνική λεπτομέρεια που ανάφερες. Γενικότερα για δικους μου λόγους δεν πληρώνω πλέον για σεξ ή για αισθησιακό μασάζ , αν και παλιότερα ειδικά το νούρου ήταν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα , αλλά ένα καφέ μαζί σου θα το έπινα γιατι κάτι στη προσωπικότητα σου μου κάνει ένα κλικ….[/QUOTE]

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.484
Πόντοι
41.813
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα,τις υπηρεσίες μου κ το κόστος τις γνωρίζουν κ οι πέτρες, τόσο γνωστές είναι
Τίποτα δεν ξέρει κανένας.
Απόδειξη ότι άλλοι λένε ότι κανείς άκα στοματικό,άλλοι όχι.
Άλλοι λένε κάνεις και σεξ,άλλοι όχι
Αν θες παραδείγματα κοίτα στο νήμα της Αφροδίτης 38 σελ 74 νομίζω και στο νήμα της Βενετίας σελίδα 32 αν θυμάμαι καλά.
Είναι δύσκολο να στα παραθέσω από το κινητό.
Για ρίξε μια ματιά κι έλα μετά πες μου ποια είναι ξεκάθαρη και ποια όχι.
Εσύ είσαι το δεύτερο πάντως άρα μην διαμαρτύρεσαι.

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αν θες παραδείγματα κοίτα στο νήμα της Αφροδίτης 38 σελ 74 νομίζω και στο νήμα της Βενετίας σελίδα 32 αν θυμάμαι καλά.
η Στεφανία δεν γράφει πρόγραμμα.
Εχει τους αγαπουληδες της να το κάνουν αυτό, απλά όταν κάποιοι έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, βραχυκυκλώνουν!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.531
Πόντοι
5.956
Μα αφού έχεις πάρει ακα στοματικό, κάτι που δεν έχουμε παρει εμεις,γιατί έχεις τέτοιο μένος κατά του κοριτσιού?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει τους αγαπουληδες της να το κάνουν αυτό, απλά όταν κάποιοι έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, βραχυκυκλώνουν!
Πως τα λες,πως τα λες!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.531
Πόντοι
5.956
Το σίγουρο είναι ότι το tantra της Στεφανιας είναι υψηλοτατης ποιότητας και αισθησιασμου!
Θα έπρεπε να το δοκιμάσετε κατα την ταπεινή μου άποψη!

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.167
Πόντοι
441
Για πες και σε μας πως το πήρες το ακάποτο, τεράστιε; Εμείς δεν το πήραμε με απαράμιλλη γοητεία , χοντρό πορτοφόλι και τεράστια διάθεση μα το ανοίξουμε! ;)
Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την............

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alpula

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.521
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: alpula

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κανει ακαποτα γαμησι τελικα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εχει αρχίσει και το χάνει... οκ ειναι σαλιάρης κωλόγερος, είδε το όμορφο κοριτσάκι, την Στεφανία, την ερωτευτηκε και τη βλέπει θεά. Οκ ως ενα σημείο δεκτό... δικαιολογείται ως γεροντοέρωτας.
Εξάλλου από κάτι τετοια ραμολιμέντα βγάζουν και τα κορίτσια το ψωμί τους.

Αλλα να λέει ξεπέτα μια αλλη του χώρου που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του μασαζ, είναι εκτός πραγματικότητας. Θες να υποστηρίξεις το πουλέν σου βασιλάκι***;;; Κάντο σωστά Όχι με λάσπες και φαντασιώσεις.

***( με πεζό γράμμα το Β και με Ι και όχι με Η, διότι σε βλέπω σαν υποκείμενο και όχι σαν άνθρωπο),
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το "όμορφο κοριτσάκι" στην αρχή.:D:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την............
A ρε μερακληδες Ελληνες. Στα αλλα νηματα με τις κρυφο-αφεντρες τσιμουδια. Εδω προσεχετε και τη λεπτομερεια
Τι διαολο, τοσοι πολλοι υποτακτικοι. Περιπατο θα κανει ο Τουρκος χαχαχα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
Εγώ έχω το σύστημα με την τηλεφωνική ενημέρωση,όταν πρόκειται ν έρθει κάποιος..όποτε σταματά να λες αυθαιρεσίες περί μη ξεκάθαρης τοποθέτησης μου.
εδώ δεν βρίσκουν το τηλ μου,
πιστεύεις ότι θα ήταν αρκετό αν έγραφα εδώ φαρδύ πλατύ τις επιλογές?πάλι στο τηλέφωνο δεν θα χρειαζόταν να συννενοηθουμε?
[/
σε παραδέχομαι, όταν έλεγα παραπάνω << λόγους ανωτέρα βίας>> δεν πήγαινε το μυαλό μου στη τεχνική λεπτομέρεια που ανάφερες. Γενικότερα για δικους μου λόγους δεν πληρώνω πλέον για σεξ ή για αισθησιακό μασάζ , αν και παλιότερα ειδικά το νούρου ήταν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα , αλλά ένα καφέ μαζί σου θα το έπινα γιατι κάτι στη προσωπικότητα σου μου κάνει ένα κλικ….
[/QUOTE]
Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις συνάντηση τότε τι δουλειά έχεις εδώ?κ προπαντός γτ με κρίνεις χωρίς να με γνωρίσεις κ έγραφες σεντόνι τις προάλλες ως προς το μασάζ κ την εμφάνιση?
Ορίστε μια από τις ρίζες της αστοχης ενημερωσης.. γεμίσαμε εικασίες κ αυθαίρετα σχόλια..

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Λες κ δεν

Εδώ κάθε μέρα εργολαβία έχουν τα παιδιά
[/QUOTE]
το ποιος έχει εργολαβία εδω μέσα το ξέρουν και πέτρες….. υπάρχουν βέβαια και οι αρχιμηχανικοί σαν και του λόγου σου ……

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
183
Πόντοι
0
Εγώ έχω το σύστημα με την τηλεφωνική ενημέρωση,όταν πρόκειται ν έρθει κάποιος..όποτε σταματά να λες αυθαιρεσίες περί μη ξεκάθαρης τοποθέτησης μου.
εδώ δεν βρίσκουν το τηλ μου,
πιστεύεις ότι θα ήταν αρκετό αν έγραφα εδώ φαρδύ πλατύ τις επιλογές?πάλι στο τηλέφωνο δεν θα χρειαζόταν να συννενοηθουμε?
Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις συνάντηση τότε τι δουλειά έχεις εδώ?κ προπαντός γτ με κρίνεις χωρίς να με γνωρίσεις κ έγραφες σεντόνι τις προάλλες ως προς το μασάζ κ την εμφάνιση?
Ορίστε μια από τις ρίζες της αστοχης ενημερωσης.. γεμίσαμε εικασίες κ αυθαίρετα σχόλια..
[/QUOTE]
Ο λόγος που είμαι σε ένα δημόσιο φόρουμ είναι καθαρα δικός μου και απάντηση δεν χρωστάω σε κανένα και ειδικά εσένα. Και ο μοναδικος λόγος που δεν θα πήγαινα μαζί σου ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ. Δεν θα μπορούσα να πληρώσω για αυγοτάραχο όταν βρίσκω τσάμπα χαβιάρι. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ποια είναι η θέση σου και τα κυβικά σου και μετα μιλάμε……

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
Ορίστε μια από τις ρίζες της αστοχης ενημερωσης.. γεμίσαμε εικασίες κ αυθαίρετα σχόλια
[/QUOTE]
Την εμφάνιση μου δεν την ξέρεις κ δεν την μάθεις κ ποτέ εφόσον κρίνεις από τις φωτογραφίες.απλα εσύ ξεκαθάρισε ότι σου αρέσει ν λες ότι σου κατέβει κ δεν βασίζεται πουθενά η άποψη σου.
Υ.Γ όταν καταλάβεις καταρχάς το κονσεπτ που είναι το μασάζ κ όχι το να "πας "μαζί μου Σόνυ κ καλά,τα ξανά λέμε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Έλα πάμε να δουλεύουν τα σκερπανιααααα
Φέρνω τα κρεμμύδια......έχω ρίξει πολύ κλάμα από τα γέλια τις τελευταίες μέρες.....ο λαγός ποιος είναι?????....ο ρίσκο π κολτρειν????χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom