Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Ακριβώς και συμφωνώ μαζί σου . Δε γίνεται να σε δω σαν αντικείμενο.. Τα αντικείμενα έχουν και κάποια αξία (χρηματικη , συναισθηματική κλπ) Τα υποκείμενα καμμία.

Όπως εσενα δε σου αρεσε η Ζωή και δικαίωμά σου να μη σου αρέσει, έτσι και σε αρκετούς δεν αρέσει η στεφανία, αλλα δεν βγαίνουν να γράψουν ότι είναι ΞΕΠΕΤΑ γιατι θα ηταν ψεμα . Δεν είναι ξεπετα η στεφανία όπως δεν ειναι και η Ζωή.
Άλλο το "δεν πέρασα καλα" και αλλο η ξεπέτα.
Τις ξεπετες τις εχουμε ξεχωρίσει από καιρό και τις έχουμε μαυρίσει.
Δεν ξέρεις ελληνικά προφανώς,αυτό συγχωρείτε
Ξέρω πολύ καλά τι είναι η ξεπετα
Και ναι σε μένα ήταν ξεπέτα
Δεν γουστάρω να μπω σε λεπτομέρειες
Χαιρετισμούς!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.575
Πόντοι
2.256
Απειλείς?
Πίσω από πληκτρολόγιο?
Μάγκας!
χαχαχαχ τι χαζος που εισαι... το ban απο το πληκτρολογιο γινεται... δεν υπάρχει άλλος τρόπος
αλλα δυστυχως βλέπεις δεν εχω αυτη την τεχνική δυνατότητα.. ενα απλό μέλος είμαι μονο οποτε δεν μπορω να πραγματοποιησω την απειλή μου..
αλλα , ελα τωρα... 60 χρονων υποκείμενο φοβήθηκες που ειπα οτι εισαι σε καλό δρόμο για ban-αρισμα;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.575
Πόντοι
2.256
Δεν ξέρεις ελληνικά προφανώς,αυτό συγχωρείτε
Ξέρω πολύ καλά τι είναι η ξεπετα
Και ναι σε μένα ήταν ξεπέτα
Δεν γουστάρω να μπω σε λεπτομέρειες
Χαιρετισμούς!
Όχι δε γουστάρεις να μπεις... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μπεις...
Όταν κάποια είναι ξεπέτα.. ειναι ξεπετα με όλους.. όχι μόνο με εναν.
Αν και αμφιβαλουμε αν έχεις παει ποτέ σε κάποια. Όχι στη Ζωή, στην οποιαδήποτε.
Βλέπεις, δυστυχώς έχεις χάσει την αξιοπιστία σου σαν μέλος και οποτε βλέπουν το όνομα σου στα feed και στις push-up ειδοποιησεις των κινητών τους όλοι ξέρουν οτι θα σπάσουν πλάκα από τις παπαριές σου και τα σαλιαρίματα που θα γράψεις.
Δεν πειράζει παντως και αυτο καλο ειναι.. Είναι χρήσιμο να υπάρχει ενας καραγκιοζης εδώ μέσα να σπάμε πλάκα.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Νομίζω ότι η λέξη προμοτορακος συνιστά υβρι!
Η ύβρις είναι παραβίαση κανονισμών του σαιτ!
Έχω φάει ban για ηπιότερα πράγματα !
Γιατί με υβριζετε?
Oποιος δε συμφωνει με τις αποψεις της Λουλας της ρουφιανοπισωγλεντρας και ιδιως οταν εκφραζει αντιθετη αποψη ειναι τουλαχιστον προμοτορας. Εχει βεβαια κι αλλες πολλες διαβαθμισεις η κλιμακα της Λουλας. Κι αν ο διαφωνων δεν ειναι και απ το λεκανοπεδιο τοτε εναι ακομη πιο κατω στην κλιμακα της Λουλας! Ουτε ο Παπας δεν το εχει το αλαθητο της!

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Σου εκανε ακαποτο τυπε;
ναι τύπε, εσυ θα πας με κάποια ή ακόμα θα σπαμαρεις στα νήματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Oποιος δε συμφωνει με τις αποψεις της Λουλας της ρουφιανοπισωγλεντρας και ιδιως οταν εκφραζει αντιθετη αποψη ειναι τουλαχιστον προμοτορας. Εχει βεβαια κι αλλες πολλες διαβαθμισεις η κλιμακα της Λουλας. Κι αν ο διαφωνων δεν ειναι και απ το λεκανοπεδιο τοτε εναι ακομη πιο κατω στην κλιμακα της Λουλας! Ουτε ο Παπας δεν το εχει το αλαθητο της!
καλως τον :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δυστυχώς καιρό τώρα δεν υπάρχει καμία τήρηση των κανονισμών όπως κ του σκοπού της άρτιας ενημέρωσης..έχει χαθεί η μπάλα!
εσυ φταίς!
όταν σε υπερασπίζονται μέλη όπως billgun με warnings & ban η ο ΚΟΥΜΑΝΙΔΑΣ που 364 ημέρες τον παίζει και μια γαμαει την αννα-πιπινακι, τι περιμενεις?

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
εσυ φταίς!
όταν σε υπερασπίζονται μέλη όπως billgun με warnings & ban η ο ΚΟΥΜΑΝΙΔΑΣ που 364 ημέρες τον παίζει και μια γαμαει την αννα-πιπινακι, τι περιμενεις?
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: Και οι 18 κριτικες μου ψευτικες; Παλι απαδεικνυεις αυτα που εγραψα σε προηγουμενη αναρτηση μου. Παλι αποδεικνυεις οτι εισαι μια ελεεινη ψευτρα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Ρε εσείς έλεος με τις προσωπικές κόντρες εδώ μέσα…
Πείτα τα σε συνομιλία μεταξύ σας και αν μπορείτε λύστε το όποιο θέμα υπάρχει.
Επίσης αν η Στεφανία έκανε ακάποτα στο παρελθόν, αφορά το παρελθόν. Και εγώ πάντως που την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν δεν μου είχε προσφερθεί αυτή η υπηρεσία. Λογικά πλέον δεν κάνει… Ας συνεχίσουμε την ενημέρωση σε πιο ήρεμους τόνους!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.366
Πόντοι
5.506
ναι τύπε, εσυ θα πας με κάποια ή ακόμα θα σπαμαρεις στα νήματα?
Και ποιός σου είπε οτι μας ενδιαφέρει να διαβάζουμε κάθε μέρα το παραλήρημά σου;

Επίσης, ποιός σε διόρισε γενικό δερβέναγα του σαιτ;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Και ποιός σου είπε οτι μας ενδιαφέρει να διαβάζουμε κάθε μέρα το παραλήρημά σου;

Επίσης, ποιός σε διόρισε γενικό δερβέναγα του σαιτ;
παραληρείς και εκτίθεσαι για μια ακόμη φορά.
Δεν έχεις δοκιμάσει ούτε μια κοπέλα από εδώ μέσα και όλο πετάγεσαι σαν την πούτσα.
Δερβέναγες - αγαπουληδες έχουμε στο νημα της συγκεκριμένης και στο νήμα της ελενας110 & Άννα πιπινακι.
Χάνεις το δάσος δυστυχώς!

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Δεν έχεις δοκιμάσει ούτε μια κοπέλα από εδώ μέσα και όλο πετάγεσαι σαν την πούτσα.
Δερβέναγες - αγαπουληδες έχουμε στο νημα της συγκεκριμένης και στο νήμα της ελενας110 & Άννα πιπινακι.
Ρε φίλε έλεος με τις προσωπικές επιθέσεις είτε δικές σου είτε των άλλων......βρείτε τα επιτέλους να έχουμε καθαρά νήματα και να περιέχουν μόνο ενημέρωση και κριτικές.....σταματήστε τον σχολιασμό των γραφομενων άλλων μελών.....δεν αναφέρομαι στον αλπουλα μόνο αλλά σε όλους.....στο μπου μπαίνουμε για να περνάμε καλά και να ενημερώνομαι σωστά....ενήλικες είμαστε άλλωστε.....αυτά ήθελα να πω....εγώ δεν θα ξανασχολιασω άποψη μέλους.....ευχαριστώ

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Όχι δε γουστάρεις να μπεις... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μπεις...
Όταν κάποια είναι ξεπέτα.. ειναι ξεπετα με όλους.. όχι μόνο με εναν.
Αν και αμφιβαλουμε αν έχεις παει ποτέ σε κάποια. Όχι στη Ζωή, στην οποιαδήποτε.
Βλέπεις, δυστυχώς έχεις χάσει την αξιοπιστία σου σαν μέλος και οποτε βλέπουν το όνομα σου στα feed και στις push-up ειδοποιησεις των κινητών τους όλοι ξέρουν οτι θα σπάσουν πλάκα από τις παπαριές σου και τα σαλιαρίματα που θα γράψεις.
Δεν πειράζει παντως και αυτο καλο ειναι.. Είναι χρήσιμο να υπάρχει ενας καραγκιοζης εδώ μέσα να σπάμε πλάκα.
Το τραγικό σου επίπεδο, φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις!
Για να παρεις τις γυναίκες που εχω γνωρίσει εγω(εκτός αγοραιου) πρεπει να ζήσεις τρεις ζωές, φυσικά με άλλο οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο!
Κάτσε στο Πέραμα και ζήσε τη μίζερη ζωή σου!
Κρίμα γιατί εγώ σαν παλιος πειραιωτης πίστευα ότι το περαμα βγάζει μαγκες!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Το επίπεδο σου και η εμπειρία σου φαίνονται από το γεγονός ότι στην τελευταία σου κριτική αποθεώνεις την Εύα 22!!
Καλό ήταν το Ευακι, αλλά σε σχέση με αυτές που κυκλοφορουσαν τότε σε κλειστούς κύκλους στα νοτια προάστια ήταν Β εθνική !
Για ρώτα σε pm ,εμένα, τον NITRO,τον BABY, τον YURAMANIAKOS κλπ,αλλά εσυ αντί να θελήσεις να μάθεις κατι εμμένεις στους υποτιμητικους χαρακτηρισμους,κρίμα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Για να παρεις τις γυναίκες που εχω γνωρίσει εγω(εκτός αγοραιου) πρεπει να ζήσεις τρεις ζωές, φυσικά με άλλο οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο!
επίπεδο , όχι αστεία!
Είπε ο κοντοπιθαρος μαλακας!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.575
Πόντοι
2.256
Tο μέτρημα αφορά και τα δύο χέρια ή μόνο το δεξί;

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
επίπεδο , όχι αστεία!
Παραθέτεις επίτηδες παλιό μήνυμα μου για το οποιο έφαγα ban!
Για πιο λόγο?
Έχεις κάποιο σκοπό?
Απάντησε καλύτερα σε αυτό που σε αφορά!
Όταν προκαλουμαι θα απαντάω,δεν είσαι ο δερβέναγας του σαιτ ,ούτε ο δικηγόρος κανενός!
Ο Περαματιωτης μου έστελνε pm και καλά φιλικού στυλ και τώρα βρίζει!
Γιατί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom