Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Υποτίθεται ότι μαχεσαι για να "καθαρίσει" το site από άκυρα σχόλια κτλ..τον άλλο που με λέει πουτανα κάνεις ότι δεν τον βλέπεις η είναι οκ με τους κανονισμούς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι δεν ισχύει
ποιος σε είπε πουτάνα αγάπη μου?
Για στείλε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Είσαι τραγικός !!!!Κ ψεύτης !
τύπε να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να λες την άλλη πουτανα, ιερόδουλη είναι πιο κόσμιο.
Μην μιλάς εσύ για ψευτιές, που μας φλόμωσες ότι την έχεις δει 2 φορές .
τουρουκασα7 και δεν γαμας και ψεύδεσαι.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Την είπε ή δεν την είπε κάποιος ?Ξέρεις ή κάνεις τον Αλέκο?Άσε με έμενα ,εδώ μιλά αντρικια τώρα ..
τύπε την ρώτησα ποιος το έγραψε, δεν έχω πάρει απάντηση.
Ασε τα αντρίκια ψευτράκο, άστα για άλλους!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Τόσες σελίδες κ μηδέν ενημέρωση ..τι είναι αυτά ρε παιδιά..
Πόσες φορές θ λέγονται τα ίδια κ τα ίδια..
Όλο διαμάχες μελών κ άκυρα σχόλια..
Με Ζωή κ κάθε Ζωή δεν έχουμε καμία σχέση..η καθεμία τις υπηρεσίες κ το κοινό της, είναι ξεκάθαρο.
Θα προκύψουν κ άλλα μέλη που ξεθαβονται όλως τυχαίως,με είδαν μια φορά, κ έχουν ν με δουν χρόνια κ ζαμανια..
Ας βάλω καμία φωτογραφία γτ σε λίγο θ ξεχάσουμε ότι το παρόν thread φιλοξενεί το όνομα μου..
IMG_20220807_192305.jpg
Πρεπει να γνωριζεις οτι το νταβαντουρι που κανουν οι συναδελφοι στο νημα με το ονομασου ειναι υπερ σου.Και χαρις σε αυτους εχεις πελατες τα 2/3 που ειναι επισκεπτες,αλωστε και εγω ως επισκεπτης σε γνωρισα και σου τα ακουμπισα! Αν σταματισου οι συναδελφοι να κανουν ντορο ξερεις και εσυ οτι το μπαγιοκο θα κανει βουτια.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.001

Συνημμένα

• Screenshot_2022-08-09-01-58-04-417_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-08-09-01-58-04-417_com.android.chrome.png
    160,1 KB · Εμφανίσεις: 119

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Με timer είναι όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω οπότε πίσω όψη πρακτικα δεν έχω την δυνατότητα για λήψη.αν θέλεις εσύ όταν κ αν με συναντήσεις μου κάνεις το photoshoot
Αν κανουμε το photoshoot, τις φωτογραφιες τις κραταμε????? (Για να αλλαξουμε λιγο την συζητηση γιατι εχει ξεφυγει...)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Κάνεις τον Κινέζο?
Βάζει κ respect ο άλλος μην χάσει!
Τι μίσος έχετε μαζί μου πια,τι σας έχω κανει
η αλήθεια είναι ότι το εκδιδόμενη είναι πιο πρέπων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν κανουμε το photoshoot, τις φωτογραφιες τις κραταμε????? (Για να αλλαξουμε λιγο την συζητηση γιατι εχει ξεφυγει...)
θα χρειαστείς κάτι πιο δυνατό από ένα lightroom.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.001
Δεν σε βλέπω όμως ν επιτίθεσαι με την ίδια μανία σε όποιον ξεφεύγει λεκτικά κ δεν ντρέπεται ν μιλάει απαξιωτικά ..η μόνο ο billgun σου φταίει που το μόνο του παράπτωμα είναι ότι ίσως ήταν λίγο υπερβολικός με τους θετικούς χαρακτηρισμούς (το οποίο εκ των υστέρων του είπα ότι δεν χρειάζεται κ δεν το ζήτησα κιόλας ποτέ)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δεν σε βλέπω όμως ν επιτίθεσαι με την ίδια μανία σε όποιον ξεφεύγει λεκτικά κ δεν ντρέπεται ν μιλάει απαξιωτικά ..η μόνο ο billgun σου φταίει?
με τον γεράκο διασκεδάζω μιας και έχει ξευτιλιστεί με τους γεροντοέρωτες του.
Ξέχασες τον φιλαράκο σου που γράφατε μαζί ψέματα ότι σε έχει συναντήσει και μάλιστα 2 φορές, ενώ ξεβρακώθηκατε ότι γράφατε φίδια.
Με τον άλλον τον μπαναρισμένο που συμφωνούσες μαζί του και αντάλλαζες καρδούλες και έπεσες από τα σύννεφα και καλά ότι τελικά ήταν κλώνος.
Σου διαφεύγει που ο κάθε ένας που γράφει μια κριτική που δεν σου αρέσει τον βγάζετε ψεύτη και του κάνετε επίθεση.
Και φυσικά δεν σου αρέσει να γράφετε για το παρελθόν σου και το τι έχουμε πάρει οι παλαιότεροι και αντί για αυτό "αμολάς" τους αγαπουληδες σου να γράφουν τάχα μου ότι δεν έχουν συμβεί ποτέ αυτά αλλά εσύ επειδή είσαι έξυπνη δεν γράφεις την αλήθεια μην τυχόν εκτεθείς.
Οταν θα πετάξεις έξω τον "στρατό" σου και αλλάξεις πρακτικές, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, μέχρι τότε απλά γλέντι.
Σκέψου τα αυτά που σου γράφω και για μια ακόμη φορά μην χάνεις το δάσος στο έχουν γράψει πολλοί και σωστά μέλη!

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ο φιλαράκος που ΔΕΝ γράφαμε μαζί με την Στεφάνια ,αλλά είπα εγώ σε σένα εδώ στο νημα ότι πρόλαβα κ την συνάντησα 2 φορές ,θα σου μοστραρει την φωτό σήμερα...Εσύ συνέχισε την δουλειά σου κ λέγε ότι θες ....Οι μισοί κ πλέον σε έχουν καταλάβει...Τώρα αν έχω πάει εγώ 2,3,6,12 φορες στην Στεφανία ή στην κάθε Στεφανια δικό μου κ δικό της θέμα ,δεν θα δώσω αναφορά σε σένα ....Συνέχισε την καλή δουλειά σου ...
το να μου μοστράρεις την φωτογραφία δεν μου λέει κάτι τώρα πλέον.
Έγραφες ότι έχεις κάνει ραντεβού και δεν είχες κάνει ούτε μισό.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
ότι για να κάνεις photoshop τόσο μεγάλο το lightroom δεν θα σου κάνει.
Δεν ειπα για photoshop, αλλα photoshoot...επισης δεν νομιζω η Στεφανια να εχει κρυψει ποτέ ή να ντρεπεται για τις ατελειες της, ή να έχει ισχυριστει οτι ειναι top model. Τεσπα.
Στεφανια περιμενω απαντηση για το αν ο φωτογραφος θα μπορει να κρατησει τις φωτο!:sunglasses::wink:

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Καμία επίθεση δεν γίνεται προς την κοπέλα...
Είναι απλά τα πράγματα..
Όταν γράφονται είτε εσκεμμένα είτε από μονα τους ανακρίβειες για τις υπηρεσίες ή την εμφάνιση κάποιας κοπέλας θα υπάρχουν αυτοί που θα βγάζουν την αλήθεια ώστε να μην την πατάμε μεταξύ μας.
Άλλωστε αυτή είναι η σημασία αυτού του σαιτ και όχι να διαφημίζεται η κάθε κοπέλα όπως θελει

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Σωστός ...Αλλά όχι με ανακριβείες του συγκεκριμένου ότι δεν πρόλαβα από Τρίτη να παω δύο φορές,ενώ μένω κοντά της!!! ....Να τα βλέπετε αυτά όπως να βλέπετε κ τις μαεστρικες επιθέσεις που κάνουν όπου δεν γουστάρουν..... Για να το λενε μπορεί κ να υπάρχουν κλώνοι ,εδώ ή άλλου,αλλά από σήμερα που θα του μοστραρω την φωτό μαζί της ,θα είμαι πάλι κλώνος ????Εκτός κ αν η Στεφανία έχει μυστική εγκατάσταση στο σπίτι της κ φτιαχνει κλωνους με DNA περαστικών .....Έλα τώρα είπαμε ,βλάπτει η πολύ ......Ο Ιούδας συμφωνα με τα κείμενα πρόδωσε τον Ιησού για 30 αργύρια .....Ο νοων νοητω..
Φιλαράκο δεν ξέρω αν εισαι κλώνος ή όχι..
Από την στιγμή που από μόνος σου λες ότι τελικά δεν έχεις βρεθεί με την κοπελα ενώ έλεγες το αντίθετο εκτίθεσαι και μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι θέλει.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δεν ειπα για photoshop, αλλα photoshoot...επισης δεν νομιζω η Στεφανια να εχει κρυψει ποτέ ή να ντρεπεται για τις ατελειες της, ή να έχει ισχυριστει οτι ειναι top model. Τεσπα.
Στεφανια περιμενω απαντηση για το αν ο φωτογραφος θα μπορει να κρατησει τις φωτο!:sunglasses::wink:
πάσο λάθος μου!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Σωστός ...Αλλά όχι με ανακριβείες του συγκεκριμένου ότι δεν πρόλαβα από Τρίτη να παω δύο φορές,ενώ μένω κοντά της!!! ....Να τα βλέπετε αυτά όπως να βλέπετε κ τις μαεστρικες επιθέσεις που κάνουν όπου δεν γουστάρουν..... Για να το λενε μπορεί κ να υπάρχουν κλώνοι ,εδώ ή άλλου,αλλά από σήμερα που θα του μοστραρω την φωτό μαζί της ,θα είμαι πάλι κλώνος ????Εκτός κ αν η Στεφανία έχει μυστική εγκατάσταση στο σπίτι της κ φτιαχνει κλωνους με DNA περαστικών .....Έλα τώρα είπαμε ,βλάπτει η πολύ ......Ο Ιούδας συμφωνα με τα κείμενα πρόδωσε τον Ιησού για 30 αργύρια .....Ο νοων νοητω..
θα μπορούσες να δουλέψεις στη ΝΑΣΑ.:confused::jerking:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Όχι φίλε μου,δεν εκτίθομαι...Ούτε είμαι υποχρεωμένος να πω αν έχω πάει στην Στεφανία ,στην Σοφία,στην Μαρία....Αυτά είναι λογακια του κυρίου ....Θυμάμαι τι είχα γράψει κ δεν θα λέει ότι θέλει...Εκτός κ αν γουσταρετε να γράφετε τέτοια μυνήματα συμπάθειας στον κύριο κ ακούτε αυτά που θέλει να φαίνονται στην σελίδα του καθενός
βρε παπαράκο δεν γράφει κανείς λόγια συμπάθειας σε εμένα, στο εξηγούμε όλοι, ότι όσο υπάρχουν σαλιαρικες πρακτικές και αναλήθειες θα γίνονται αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom