Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
έλα καυμένε τώρα .
ό άλλος απο το 2008, γαμάγανε οι παλιοί και αυτός έγραφε στο μυαλό του τις κριτικες, γέρασε πια και είπε να του τα μασήσουν οι πιτσιρίκες, δεν έβρισκε καμιά με ωραίο σώμα γιατί είναι ακριβές και βρήκε την τριφτομπουτού εδώ να το παίξει τζόβενο!
Το 80% των ποστ είναι για τον γεροντοέρωτα του.
Σεβασμός στα περήφανα γηρατειά!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
διάβασε ρε χαζούλη 5-6 σελίδες πιο πίσω, ίσως και περισσότερες.
αν βαριεσαι δεν φταίω εγώ, είναι που δεν γράφεις σε πουτανιστικα θρεντς
Επειδη τα εχω διαβασει και ειναι γνωστη η τακτικη σου αναρωτιεμαι ποιος σε διορισε δερβεναγα στον πουτσο και το πληκτρολογιο μας. Και τι αλλο θα κανεις για να γεμισεις τη μιζερη ζωη σου.
Αγαπουληδες/προμοτωρες παντου υπαρχουν, οποιος δε γουσταρει προσπερναει.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Επειδη τα εχω διαβασει και ειναι γνωστη η τακτικη σου αναρωτιεμαι ποιος σε διορισε δερβεναγα στον πουτσο και το πληκτρολογιο μας. Και τι αλλο θα κανεις για να γεμισεις τη μιζερη ζωη σου.
προσπέρνα!

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Έκανα έντιτ (ελπίζω να φαίνεται ο χρόνος) σχεδόν 2 λεπτά αφού το έγραψα.
Απλά ο άλλος έκανε quote και εκεί δεν μεταφέρεται η διόρθωση...
Συγνώμη από την ιερόδουλη λοιπόν.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
και επειδή προφανώς θέλεις ένα φόρουμ πουτάνα ,αλλά εσύ δεν μπαίνεις σε πουτανίστικα θρεντς μιας και δεν ασχολείσαι, δεν σε ενδιαφέρει, όπως γράψανε άλλοι όμως, τους ενδιαφερει να ενημερώνονται σωστά!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και επειδή προφανώς θέλεις ένα φόρουμ πουτάνα ,αλλά εσύ δεν μπαίνεις σε πουτανίστικα θρεντς μιας και δεν ασχολείσαι, δεν σε ενδιαφέρει, όπως γράψανε άλλοι όμως, τους ενδιαφερει να ενημερώνονται σωστά!
Γιατί να τον νοιάζει η σωστή ενημέρωση, μπας και πηγαίνει και ποτέ; Μόνο γεροντοσαλιαρίσματα κάνει ο γυμνοσαλιαγκας. Μέχρι και στα πολιτικά τον πήραν χαμπάρι για τα σαλιαρισματα του και τον δουλεύουν ομαδικώς

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μέχρι και στα πολιτικά τον πήραν χαμπάρι για τα σαλιαρισματα του και τον δουλεύουν ομαδικώς
κάτι έχει πέσει στην αντίληψη μου!
Τον έχουν "διωξει" και από νήματα εκδιδόμενων για τα άσχετα που έγραφε!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Hello boys
Έχει γίνει που χει γίνει μαδομούνι εδώ μέσα, θα γράψω και γω την εμπειρία μου από την Στεφανία, μιας και η κοπέλα δεν έχει σελίδα κριτικών.
Χώρος: Ο χώρος της είναι στο Μαρούσι. Πρόσβαση ελαφρώς δύσκολη, γιατί στην Κηφισίας ώρες ώρες γίνεται της αλεπούς ο θάνατος. Ο δρόμος όμως είναι ήσυχος, και πάρκινγκ βρίσκεις εύκολα. Το διαμέρισμα βγάζει μια ευχάριστη ζεστή διάθεση, και ο πάνω χώρος και στο ημιυπόγειο που βρίσκεται ο "στίβος μάχης".
Κοπέλα: Ευχάριστη, φιλική, ζεστός άνθρωπος, συνέχεια χαμογελαστή. Με χαρά διαπίστωσα πως είχε χάσει αρκετά κιλά. Βέβαια είχε πολύ καιρό από τότε που την είδα (τέλη 2017 - αρχές 2018).
Αγώνας (πρόγραμμα 2 ωρών): Ξεκινήσαμε με ένα αρκετά καλό μασάζ, συνέχισε με ένα πολύ καλό παίξιμο στο μασσαζοκρέββατο και περάσαμε στο κρεββάτι που είναι στον ίδιο χώρο. Πίπα με προφυλακτικό, εναλλαγή 2 στάσεων, και τέλος με την Στεφανία στα 4. Υπόψιν, όταν επεχείρησα να κατεβώ για να την γλείψω κι εγώ, ευγενικά με σταμάτησε γιατί όπως μου είπε δεν της αρέσει. ΟΚ, δικαίωμα της κοπέλας είναι, και τα σκυλιά δεμένα. Λίγη κουβεντούλα στο ενδιάμεσο και μετά 2ος γύρος, όπου έγιναν πάνω κάτω τα ίδια, με την διαφορά ότι αυτή την φορά η πίπα ήταν χωρίς προφυλακτικό. Όταν την ρώτησα γιατί ήθελε προφυλακτικό στην πίπα στον 1ο γύρο αλλά χωρίς στον 2ο, μου απάντησε ότι καταλάβαινε πως με προφυλακτικό θα μου σηκωνόταν δύσκολα. Είχε δίκιο, γιατί δεν είμαι και κανένα νεούδι.
Συνολικός χρόνος παραμονής 2 ώρες, κόστος συνάντησης 100 ή 120 ευρώ (έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Δεν γράφω ούτε για να προμοτάρω καμιά κοπέλα, ούτε για να διαψεύσω κανέναν ή να επιβεβαιώσω. Ότι είδα σφύριξα, και χωρίς να έχω την πολυτέλεια του VAR. Οπότε μην βγει κανένας και αρχίσει τα χαζά. Ότι έζησα, αυτό και περιγράφω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Αυτά.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Hello boys
Έχει γίνει που χει γίνει μαδομούνι εδώ μέσα, θα γράψω και γω την εμπειρία μου από την Στεφανία, μιας και η κοπέλα δεν έχει σελίδα κριτικών.
Χώρος: Ο χώρος της είναι στο Μαρούσι. Πρόσβαση ελαφρώς δύσκολη, γιατί στην Κηφισίας ώρες ώρες γίνεται της αλεπούς ο θάνατος. Ο δρόμος όμως είναι ήσυχος, και πάρκινγκ βρίσκεις εύκολα. Το διαμέρισμα βγάζει μια ευχάριστη ζεστή διάθεση, και ο πάνω χώρος και στο ημιυπόγειο που βρίσκεται ο "στίβος μάχης".
Κοπέλα: Ευχάριστη, φιλική, ζεστός άνθρωπος, συνέχεια χαμογελαστή. Με χαρά διαπίστωσα πως είχε χάσει αρκετά κιλά. Βέβαια είχε πολύ καιρό από τότε που την είδα (τέλη 2017 - αρχές 2018).
Αγώνας (πρόγραμμα 2 ωρών): Ξεκινήσαμε με ένα αρκετά καλό μασάζ, συνέχισε με ένα πολύ καλό παίξιμο στο μασσαζοκρέββατο και περάσαμε στο κρεββάτι που είναι στον ίδιο χώρο. Πίπα με προφυλακτικό, εναλλαγή 2 στάσεων, και τέλος με την Στεφανία στα 4. Υπόψιν, όταν επεχείρησα να κατεβώ για να την γλείψω κι εγώ, ευγενικά με σταμάτησε γιατί όπως μου είπε δεν της αρέσει. ΟΚ, δικαίωμα της κοπέλας είναι, και τα σκυλιά δεμένα. Λίγη κουβεντούλα στο ενδιάμεσο και μετά 2ος γύρος, όπου έγιναν πάνω κάτω τα ίδια, με την διαφορά ότι αυτή την φορά η πίπα ήταν χωρίς προφυλακτικό. Όταν την ρώτησα γιατί ήθελε προφυλακτικό στην πίπα στον 1ο γύρο αλλά χωρίς στον 2ο, μου απάντησε ότι καταλάβαινε πως με προφυλακτικό θα μου σηκωνόταν δύσκολα. Είχε δίκιο, γιατί δεν είμαι και κανένα νεούδι.
Συνολικός χρόνος παραμονής 2 ώρες, κόστος συνάντησης 100 ή 120 ευρώ (έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Δεν γράφω ούτε για να προμοτάρω καμιά κοπέλα, ούτε για να διαψεύσω κανέναν ή να επιβεβαιώσω. Ότι είδα σφύριξα, και χωρίς να έχω την πολθτέλεια του VAR. Οπότε μην βγει κανένας και αρχίσει τα χαζά. Ότι έζησα, αυτό και περιγράφω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Αυτά.
σε ευχαριστούμε και φυσικά γίνεσαι πιστευτός ΕΣΥ.
Πίπα χωρίς προφυλακτικό ε?
πω πω πω τη ζημιά έκανες στους σαλιάρηδες αγαπούληδες με τα χοντρά πορτοφόλια....και πόσο δίκο έιχα τελικά!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
πω πω πω τη ζημιά έκανες στους σαλιάρηδες αγαπούληδες με τα χοντρά πορτοφόλια....και πόσο δίκο έιχα τελικά!
Το τονίζω, για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, ότι πίπα άνευ παίχτηκε μόνο στον 2ο γύρο, και ευτυχώς, γιατί αλλιώς δύσκολα θα μου σηκωνόταν

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Σκοπός μου δεν είναι ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω κάποιους, απλά να περιγράψω ότι έγινε κατά την διάρκεια του ραντεβού. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται, παρότι έχει περάσει κάμποσος καιρός από την συνάντησή μου με την κοπέλα. Μπορεί να υπάρχει κάτι που να το έχω ξεχάσει και να το παρέλειψα, σίγουρα όμως δεν έχω προσθέσει τίποτα.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Hello boys
Δεν γράφω ούτε για να προμοτάρω καμιά κοπέλα, ούτε για να διαψεύσω κανέναν ή να επιβεβαιώσω. Ότι είδα σφύριξα, και χωρίς να έχω την πολυτέλεια του VAR. Οπότε μην βγει κανένας και αρχίσει τα χαζά. Ότι έζησα, αυτό και περιγράφω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Αυτά.
Σωστος και περιεκτικος και τα φιδια μπαινουν στις τρυπες τους
Μονο για το VAR εισαι λαθος , γιατι στο Ελαδισταν ''πιανονται'' και οι varιστες

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Εχει καμια σημασια εαν εκανε πιπα χωρις;;; Βαζετε τους πουτσους σας σε ενα σωρο κοπελες αμφιβολου καθαριότητας και σχολιαζετε την πεντακάθαρη κι εξαιρετική Στεφανια;; Που πας εκει και σε μια ωρα εισαι αλλος άνθρωπος;; Που πας με προβλήματα και φευγεις αναλαφρος;;; Θα μπορουσατε εσεις να ανεχθειτε τη βλακεια και το σωμα του καθενος;;; Να σεβεστε τις κοπελες, ειτε κάνουν μασαζ, είτε σεξ ειτε και τα δυο. Να σεβεστε την προσπάθεια που καταβαλουν για να περνατε καλα... Άνθρωποι ειναι κι οχι κρεατα!!! Εαν δεν γουσταρετε καποια, ας καταθεσετε την εμπειρία σας κι αντε στο καλο.... Μην ξαναπατε. Ας γινει εστιαση στις υπηρεσίες που προσφέρει. Οποιος εχει παει, καταλαβαινει... Η κοπέλα δεν παιζεται... Ειναι εξαιρετική

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Hello boys
Αυτά.
τελειωσες στο στομα της ή καπου αλλου;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Για πες και σε μας πως το πήρες το ακάποτο, τεράστιε; Εμείς δεν το πήραμε με απαράμιλλη γοητεία , χοντρό πορτοφόλι και τεράστια διάθεση μα το ανοίξουμε! ;)
καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Το τονίζω, για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, ότι πίπα άνευ παίχτηκε μόνο στον 2ο γύρο, και ευτυχώς, γιατί αλλιώς δύσκολα θα μου σηκωνόταν
1ο γύρο ή 2ο , παίχτηκε όπως γράφαμε πολλοί!
Εγώ την Στεφάνια την γνωρίζω αρκετά χρόνια
πίσω όταν είχε ξεκινήσει
Στα μασατζιδικα πέριξ Κολωνακίου πηγαινε το
ελεύθερο στοματικό
σύννεφο.Εχω ακούσει
Από πελάτη γνωστό ότι
Την είχε πάρει ντουέτο
Με άλλη κοπελα.τωρα τι ισχύει από όλα αυτά πάω πάσο.
+1
Όσοι ενδιαφέρεσθε για μη κεκαλυμμένο στοματικό σεξ, ενδεχομένως θα πρέπει να αναζητήσετε την τύχη σας άλλου ;-) Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, και πέρασα τόσο καλά μαζί της που τη συνάντησα δυο συνεχόμενες μέρες στην Κρήτη όπου βρισκόταν μέχρι και αυτή την εβδομάδα.
αλήθεια? Δεν σε ενημερώσανε καλά και εκτίθεσαι!
Για άλλη Στεφανια μιλάς!
:sunglasses:
Επειδή έχει γίνει πολύ συζήτηση για το στοματικό της Στεφανιας, ας καταθεσω την δική μου εμπειρεια αν και δεν μου αρέσει να δινω λεπτομερειες για τις συναντήσεις μου με τα κορίτσια του χωρου!
Η Στεφανια προσφέρει κορυφαίο στοματικό έστω και με προφύλαξη!
Έχω προσωπικά σπανία τελειώνω με στοματικό,αλλά εάν η Στεφανια μου έκανε στοματικό άνευ, θα με τελειωνε χαλαρα σε λιγότερο από 5 λεπτα και θα έχανα την απόλυτα αισθησιακή συνέχεια !
Σε καποιους super sexy alpha males που κυκλοφορούν ανάμεσα μας μπορεί να έχει προσφερθεί στοματικό άνευ κοινώς ακα!
Συγχαρητήρια παίδες ,αν όμως είναι έτσι και έχετε παρει υπηρεσιες που δεν δίνονται σε όλους μας,γιατί την χτυπάτε αλύπητα?
Για κυτταξτε το λιγάκι!
Και μην ξεχνατε:
Get a fucking life outside this site!
τώρα τι εχεις να πεις, ότι σε όσους μας το έχει προσφέρει είμαστε super sexy alpha males ή αισθάνεσαι λίιιιγο μαλάκας?
Μην στεναχωριέσαι, μαζί με εσένα , αισθάνονται και άλλοι τόσοι που τρέξανε να κράξουν όλους εμάς.

@biky-stefania σε όλους τους παραπάνω και σε άλλους που βαριεμαι να πηγαίνω πιο πίσω, που έγραψαν ότι η Στεφανία δεν κάνει τέτοια πράγματα πάτησες like και συμφωνούσες.
Ελπίζω το πάθημα να σας έγινε μάθημα!
Όταν λένε για ξεβράκωμα , εννοούμε ξεβράκωμα ολκής!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

1ο γύρο ή 2ο , παίχτηκε όπως γράφαμε πολλοί!

+1

αλήθεια? Δεν σε ενημερώσανε καλά και εκτίθεσαι!

:sunglasses:

τώρα τι εχεις να πεις, ότι σε όσους μας το έχει προσφέρει είμαστε super sexy alpha males ή αισθάνεσαι λίιιιγο μαλάκας?
Μην στεναχωριέσαι, μαζί με εσένα , αισθάνονται και άλλοι τόσοι που τρέξανε να κράξουν όλους εμάς.

@biky-stefania σε όλους τους παραπάνω και σε άλλους που βαριεμαι να πηγαίνω πιο πίσω, που έγραψαν ότι η Στεφανία δεν κάνει τέτοια πράγματα πάτησες like και συμφωνούσες.
Ελπίζω το πάθημα να σας έγινε μάθημα!
Όταν λένε για ξεβράκωμα , εννοούμε ξεβράκωμα ολκής!
τετοια κανεις και εσυ θα εχεις παρει το ακαποτο και η στεφανια θα το κοψει! χαχαχ
σταματα μωρε να το χαρουμε και αλλοι!! :P

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τετοια κανεις και εσυ θα εχεις παρει το ακαποτο και η στεφανια θα το κοψει! χαχαχ
σταματα μωρε να το χαρουμε και αλλοι!! :P
ας κάνει ότι θέλει , αλλά πόσο μαλάκες μπορεί να αισθάνονται όλοι αυτοί τώρα?
Που σώνει και καλά μας βγάζανε ψεύτες.
Και η ίδια τους πάταγε likes.
¨όταν έγραψα εγώ οτι είναι αρκετά πονηρή για να μην εκτεθεί, βαζει τους αυλικους της να γράφουν, αλλά δεν τους είχε ενημερώσει σωστά,πάρε το ξεβράκωμα τώρα και άντε γεια!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
ας κάνει ότι θέλει , αλλά πόσο μαλάκες μπορεί να αισθάνονται όλοι αυτοί τώρα?
Που σώνει και καλά μας βγάζανε ψεύτες.
Και η ίδια τους πάταγε likes.
¨όταν έγραψα εγώ οτι είναι αρκετά πονηρή για να μην εκτεθεί, βαζει τους αυλικους της να γράφουν, αλλά δεν τους είχε ενημερώσει σωστά,πάρε το ξεβράκωμα τώρα και άντε γεια!
Παντως θελω να μαθω αν εχουν τελειωσει μερικοι συναγωνιστες στο στομα της (πιστευω πως ναι) αλλα ειχε πει οτι μονο τσιχλα καταπινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom