Hello boys
Έχει γίνει που χει γίνει μαδομούνι εδώ μέσα, θα γράψω και γω την εμπειρία μου από την Στεφανία, μιας και η κοπέλα δεν έχει σελίδα κριτικών.
Χώρος: Ο χώρος της είναι στο Μαρούσι. Πρόσβαση ελαφρώς δύσκολη, γιατί στην Κηφισίας ώρες ώρες γίνεται της αλεπούς ο θάνατος. Ο δρόμος όμως είναι ήσυχος, και πάρκινγκ βρίσκεις εύκολα. Το διαμέρισμα βγάζει μια ευχάριστη ζεστή διάθεση, και ο πάνω χώρος και στο ημιυπόγειο που βρίσκεται ο "στίβος μάχης".
Κοπέλα: Ευχάριστη, φιλική, ζεστός άνθρωπος, συνέχεια χαμογελαστή. Με χαρά διαπίστωσα πως είχε χάσει αρκετά κιλά. Βέβαια είχε πολύ καιρό από τότε που την είδα (τέλη 2017 - αρχές 2018).
Αγώνας (πρόγραμμα 2 ωρών): Ξεκινήσαμε με ένα αρκετά καλό μασάζ, συνέχισε με ένα πολύ καλό παίξιμο στο μασσαζοκρέββατο και περάσαμε στο κρεββάτι που είναι στον ίδιο χώρο. Πίπα με προφυλακτικό, εναλλαγή 2 στάσεων, και τέλος με την Στεφανία στα 4. Υπόψιν, όταν επεχείρησα να κατεβώ για να την γλείψω κι εγώ, ευγενικά με σταμάτησε γιατί όπως μου είπε δεν της αρέσει. ΟΚ, δικαίωμα της κοπέλας είναι, και τα σκυλιά δεμένα. Λίγη κουβεντούλα στο ενδιάμεσο και μετά 2ος γύρος, όπου έγιναν πάνω κάτω τα ίδια, με την διαφορά ότι αυτή την φορά η πίπα ήταν χωρίς προφυλακτικό. Όταν την ρώτησα γιατί ήθελε προφυλακτικό στην πίπα στον 1ο γύρο αλλά χωρίς στον 2ο, μου απάντησε ότι καταλάβαινε πως με προφυλακτικό θα μου σηκωνόταν δύσκολα. Είχε δίκιο, γιατί δεν είμαι και κανένα νεούδι.
Συνολικός χρόνος παραμονής 2 ώρες, κόστος συνάντησης 100 ή 120 ευρώ (έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Δεν γράφω ούτε για να προμοτάρω καμιά κοπέλα, ούτε για να διαψεύσω κανέναν ή να επιβεβαιώσω. Ότι είδα σφύριξα, και χωρίς να έχω την πολυτέλεια του VAR. Οπότε μην βγει κανένας και αρχίσει τα χαζά. Ότι έζησα, αυτό και περιγράφω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Αυτά.