Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.763
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα,σε ποπ στυλ κυρίως ;)
80s και 90s;
Καλημέρα,σε ποπ στυλ κυρίως ;)
Αυτά είναι διαχρονικά αλλά προτιμώ πιο τελευταίας κυκλοφορίας!80s και 90s;
Καλημέρα από την doctor of love ;)
ΚαλημέραΚαλημέρα από την doctor of love ;)
Βγάλε την ίδια φώτο με γόβες. Χαλάει τη φώτο το πατουμενο αν και φαίνεται αναπαυτικοΚαλημέρα από την doctor of love ;)
θα σε τηλ για ένα επείγον περιστατικόΚαλημέρα από την doctor of love ;)
Με τρελαίνουν οι γηπεδικοι συνειρμοί!
Πάντως μιας κ είναι δίπλα το ΟΑΚΑ, σχεδόν ακούγονται οι φίλαθλοι όποτε έχει ματς ένα μασάζ πριν η μετά σώζει ζωές χαχαχ!
Αμέ!αν βρεις έναν παρόμοιο χώρο με όλα τα προνόμια όπως αυτόν που διαθέτω δέχομαι να δημιουργήσω ένα δεύτερο!!Να σου βρούμε ένα χώρο κοντά στο Καραισκάκη, για Πέμπτες και Κυριακές, που μαζεύει και περισσότερο κόσμο κόσμο και θα "σώζεις" καταστάσεις???
στο ενα θα ειναι η βικυ και στο αλλο η στεφανια ?Αμέ!αν βρεις έναν παρόμοιο χώρο με όλα τα προνόμια όπως αυτόν που διαθέτω δέχομαι να δημιουργήσω ένα δεύτερο!!
έκλαψαστο ενα θα ειναι η βικυ και στο αλλο η στεφανια ?
οπως ετσι εκανα εγω χτες!!! πρωτα ενα περασμα απο τη Στεφανια και μετα ΟΑΚΑ για τον αγωνα. 2 στα 2!!!! 2η επισκεψη στην Στεφανια και ακομα πιο καλη απο την 1η!!!! χαλαρωτικο μασαζακι και στον 2ο γυρο απλα ανεβηκε πολυ ψηλα ο πηχης!!! αναμενω την επομενη επισκεψη λοιπον!!!!Με τρελαίνουν οι γηπεδικοι συνειρμοί!
Πάντως μιας κ είναι δίπλα το ΟΑΚΑ, σχεδόν ακούγονται οι φίλαθλοι όποτε έχει ματς ένα μασάζ πριν η μετά σώζει ζωές χαχαχ!
γιατρινα μου κλεισε μου ραντεβου να ερθω να με εξετασεις....!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα από την doctor of love ;)
Μα τι άνθρωποι είσαστε εσείς οι χαμουτζήδες ?? Μια γιατρό έχουμε εδώ στα βόρεια που θεραπεύει τους πόνους μας και θέλετε να μας την πάρετε, μοναχοφάηδεςΝα σου βρούμε ένα χώρο κοντά στο Καραισκάκη, για Πέμπτες και Κυριακές, που μαζεύει και περισσότερο κόσμο κόσμο και θα "σώζεις" καταστάσεις???
Καλό μήνα sexy lady........Καλό μήνα με υγεία κ εορταστικη διάθεση!