Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 457
- Πόντοι
- 300
Τέτοια μας κάνεις και δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε!!!Έτοιμο το room service !
Τέτοια μας κάνεις και δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε!!!Έτοιμο το room service !
Δεν θα χαλάσει το πρόγραμμα ίσα ίσα που θα αυξηθεί το ενδιαφέρον και η φαντασίαΗ Στεφανία υποδέχεται ντυμένη ανάλαφρα και όσο εξελίσσεται το πρόγραμμα, τόσο αφαιρεί κάποιο ρούχο και αποκαλύπτει σημεία που ανεβάζουν τον πυρετό (όπως οι ρώγες της)
Τη σταδιακή αποκάλυψη την κάνει αθόρυβα και με μαστοριά. Δεν έχει νόημα να χαλάσει το "πρόγραμμα" της και να δείξει σε φωτογραφία τα ενθουσιώδη φρούτα που αποκαλύπτονται στη περφορμανς.
Οχι λοιπόν, στις γυμνές φωτογραφήσεις της.
Έτοιμο το room service !
Μωρο μου εχεις και στολη νοσοκομας ? Με λευκα σαμπο?Έτοιμο το room service !
Τέτοια δείχνανε στον Ντομινίκ Στρώς Καν και κατέληξε στο Αλκατράζ με πορτοκαλί φορμίτσαΈτοιμο το room service !
Ναι αμέ!Μωρο μου εχεις και στολη νοσοκομας ? Με λευκα σαμπο?
Εισαι θεα μωρο μου τοπ μοντελΚαλό σκ
Καλό σκ
Πηγα χτες για 1η φορα στη Στεφανια. η κοπελα ειναι πανεμορφη. Επισης γλυκητατη, κοινωνικοτατη και ευγενικοτατη. Σε κερδιζει με την 1η ματια που λεμε!!! Ο χωρος της ειναι εντυπωσιακος. Στα του αγωνα τωρα, ενα πολυ καλο μασαζ, με οση πιεση χρειαζεσαι για να ξεπιαστεις, και στο 2ο μερος απλα υπεροχη!!! Στεφανια μου σε ευχαριστω για το ευχάριστο απογευμα Κυριακης που μου προσεφερες και θα τα ξαναπουμε συντομα!!!! με την κατάλληλη αμφίεση όπως είπαμε!!!
εεεεετσι !!!Καλώς ήρθες στο κλαπμ των θαυμαστών της Στεφανίας!
ας κόψουμε κάτι!Πηγα χτες για 1η φορα στη Στεφανια. η κοπελα ειναι πανεμορφη. Επισης γλυκητατη, κοινωνικοτατη και ευγενικοτατη. Σε κερδιζει με την 1η ματια που λεμε!!! Ο χωρος της ειναι εντυπωσιακος. Στα του αγωνα τωρα, ενα πολυ καλο μασαζ, με οση πιεση χρειαζεσαι για να ξεπιαστεις, και στο 2ο μερος απλα υπεροχη!!! Στεφανια μου σε ευχαριστω για το ευχάριστο απογευμα Κυριακης που μου προσεφερες και θα τα ξαναπουμε συντομα!!!! με την κατάλληλη αμφίεση όπως είπαμε!!!