Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
γουστα! εμενα αυτο μου εβγαλε και ηθελα να το μοιραστω με το forum. αν εσυ εχεις αλλη αποψη επισης μπορεις να την μοιραστεις.ας κόψουμε κάτι!
γουστα! εμενα αυτο μου εβγαλε και ηθελα να το μοιραστω με το forum. αν εσυ εχεις αλλη αποψη επισης μπορεις να την μοιραστεις.ας κόψουμε κάτι!
το έχω κάνει τύπε μου,πολά χρόνια πρν απο εσένα!γουστα! εμενα αυτο μου εβγαλε και ηθελα να το μοιραστω με το forum. αν εσυ εχεις αλλη αποψη επισης μπορεις να την μοιραστεις.
και ξαναλεω αυτα ειναι γουστα. ο καθενας οπως του βγαινει. και δεν εχω να αλλαξω κατι σε αυτα που εγραψα. και επισης δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε.το έχω κάνει τύπε μου,πολά χρόνια πρν απο εσένα!
Αλλά επιμένω οτι είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς σου!
σε έχω δει και αλλού που έχεις λογαριασμό....τα υπόλοιπα με pm αν θες...πάντως δεν είναι αρχαία ιστορία!Όπως έχει πει κ γνωστό μοντέλο Έλληνας η ομορφιά είναι αντικειμενικη,το γούστο είναι υποκειμενικό.
Τώρα αν εσύ αλπουλα με είδες μια φορά πριν 5+ χρόνια όπως λες κ το συγκρίνεις με κάποιον που με είδε προχθες τι να πω..
Νομίζα ότι το site έχει ενημερωτικό χαρακτήρα επίκαιρο κ.οχι αρχαίας ιστορίας..
?ας κόψουμε κάτι!
Eγω θελω χορο παντως χαχαΣτολή χορεύτριας χαχαχ
τι σε προβληματίζει?
Ωραία η στολή Στεφανία ! Να δούμε ποια άλλη έχεις υπόψη από την γκαρνταρόμπα σου ???Στολή χορεύτριας χαχαχ
Στολή χορεύτριας χαχαχ
Ωραία στολή! Και ωραίες μπορντώ γόβες!Στολή χορεύτριας χαχαχ
Ευχαριστώ πολύ!Καλώς όρισες!
Καλησπέρα μπορείς να με καλέσεις κ θα σου λύσω όλες τις απορίες, ευχαριστωΚαλησπέρα Στεφανία!
Είμαι νέος σχετικά στο σάιτ και δεν ξέρω πως στέλνω pm ακόμα. Νομίζω πρέπει να κάνω κάποιες δημοσιεύσεις πρώτα οπότε ρωτάω εδώ.
Ισχύει το πρόγραμμα με τις ώρες και τα λεφτά που είχες βάλει στην αρχή του thread ή έχει γίνει κάποια αλλαγή ? Επίσης έχεις αναφέρει ότι κάνεις edging. Αυτό χρεώνεται εχτρα ή είναι μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρεις εάν ο άλλος θελήσει?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σου!
Ναι βλέπω τον αριθμό της.Καλή περίπτωση Nevermind η Β, Στεφ. Ειδικά αν μένεις προς β προάστια! Μπορείς να δεις το τηλέφωνό της κάτω από το post της?
Good luck and I hope you are feeling alright.Yes, I see her number.
From what I have read it must be exactly what I am looking for.
Of course I am so unlucky that today I did a molecular test and it came out positive so I will call her in no month!
If he does not want you. . .
You're out of topic. This is not a medical forum. Ask his number and call him if you are so interested in knowing about his health statusDo you mind if I ask, how are your symptoms? I haven't met anyone in Greece who had it this winter, so was curious to know if it was mild, if taste / smell disappeared, if it hit you hard for a couple days or longer, and so on. Anything you'd be wiling to share would be appreciated. Thanks!
σε τι χορό ειδικεύεστε δεσποινίς ;Στολή χορεύτριας χαχαχ