Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ κομψό φόρεμα με απαλά και ωράια χρώματα ! Σε ομορφαίνει ιδιαίτερα !Καλημέρα σε φθινόπωρινη διάθεση!
Πολύ κομψό φόρεμα με απαλά και ωράια χρώματα ! Σε ομορφαίνει ιδιαίτερα !Καλημέρα σε φθινόπωρινη διάθεση!
ωραία. Να σου κάνω μία ερώτηση. Αρα αν υποθετικά έβλεπες στο δωμάτιο 254 μπροστά σου την ούμα θέρμαν και στο 256 απέναντι μια χοντρούλα ασχημοφατσούλα με πόδια μπουκάλια και άσχημο σουλούπι γυναίκα θα επέλεγες ποια?Μπορεί να γράφουμε στο νήμα της Στεφανίας αλλά αυτό που έγραψα αφορά πολλές θεραπευτριες όχι καλλονές .
Χαλι μαύρο , μέτριο , εκθαμβωτική είναι σχετικά και υποκειμενικά σύμφωνα με τα γούστα του κάθε ένα από εμάς !
Άποψη μου " υπηρεσίες , υπηρεσίες , υπηρεσίες " που αν συνδυάζονται με ομορφιά , ακόμα καλύτερα
Αφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?ωραία. Να σου κάνω μία ερώτηση. Αρα αν υποθετικά έβλεπες στο δωμάτιο 254 μπροστά σου την ούμα θέρμαν και στο 256 απέναντι μια χοντρούλα ασχημοφατσούλα με πόδια μπουκάλια και άσχημο σουλούπι γυναίκα θα επέλεγες ποια?
Την Ουμα Θερμαν σημερα? Στα 52 της? Ασε που παντα ηταν κακάσχημη. Τωρα ειναι και μεγαλη.ωραία. Να σου κάνω μία ερώτηση. Αρα αν υποθετικά έβλεπες στο δωμάτιο 254 μπροστά σου την ούμα θέρμαν και στο 256 απέναντι μια χοντρούλα ασχημοφατσούλα με πόδια μπουκάλια και άσχημο σουλούπι γυναίκα θα επέλεγες ποια?
Την Ουμα Θερμαν σημερα? Στα 52 της? Ασε που παντα ηταν κακάσχημη. Τωρα ειναι και μεγαλη.
Ελα ρε τύπε, τι φατσα ηταν αυτη? Σαν τον Ντινο Ηλιοπουλο με περουκα
τωρα σιτεψε ναι
αλλα παντα και κακασχημη;
λιγη ντροπη, ψηλη και γυναικαρα ηταν στα νιατα της
αμα ηταν ετσι ο ντινος ηλιοπουλος εμπαινα τι να σου πωΕλα ρε τύπε, τι φατσα ηταν αυτη? Σαν τον Ντινο Ηλιοπουλο με περουκα
ενώ από κοντά θα μου άρεσες αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!Αφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Γτ τόση επίθεση κ υβριστικά σχόλια?
Μάθε τουλάχιστον ν μην είσαι ουτοπικός.ποσες μασεζ είναι Ούμα Θέρμαν?
Στο είπα και γω και στο χουν πει και άλλοι και εδώ μέσα και αλλού μην απαντάς όσο το κάνεις αυτό τόσο πιο πολύ θα γράφουν.εσυ κάνε την δουλειά σου με αυτούς που θέλουν τους υπόλοιπους απλα αστούς να γράφουν κάποια στιγμή απλά θα μιλάνε μόνοι τους και θα σταματήσουν εκτός και εάν σου αρέσει όλη αυτή η ανόητη αντιπαράθεση οπότε πάσοΑφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Ουμα Θερμαν λένε τη χούφτα του μάλλον!Αφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Η ριτα από yoursenses, η Νίνα από art, το αριαδνακι, η ελινα παλιά από velvet, και πολλές αλλεςΑφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Έχεις δίκιο, σύμφωνω δεν αξίζει, καλύτερη η αγνοηση, σιωπή κ η ανωτερότητα.Στο είπα και γω και στο χουν πει και άλλοι και εδώ μέσα και αλλού μην απαντάς όσο το κάνεις αυτό τόσο πιο πολύ θα γράφουν.εσυ κάνε την δουλειά σου με αυτούς που θέλουν τους υπόλοιπους απλα αστούς να γράφουν κάποια στιγμή απλά θα μιλάνε μόνοι τους και θα σταματήσουν εκτός και εάν σου αρέσει όλη αυτή η ανόητη αντιπαράθεση οπότε πάσο
Ιδού ερώτημα για σκέψη ! Να σου πώ , ουτοπία είναι .ωραία. Να σου κάνω μία ερώτηση. Αρα αν υποθετικά έβλεπες στο δωμάτιο 254 μπροστά σου την ούμα θέρμαν και στο 256 απέναντι μια χοντρούλα ασχημοφατσούλα με πόδια μπουκάλια και άσχημο σουλούπι γυναίκα θα επέλεγες ποια?
Ρε τυπε σε ακουμε απο κεινη την ωρα να τα χωνεις σε μια κοπελα που απο ο,τι καταλαβα δεν την εχεις δει ποτε σου, ουτε ξερεις (και ουτε σε νοιαζει) τι υπηρεσιες προσφερει. Νομιζεις οτι η παρουσια σου εδω βοηθαει κανεναν? Ειδες φως και μπηκες? Εκτος απο το να ξεχολιαζεσαι και να μας υπενθυμιζεις οτι υπαρχουν "αρσενικα" με νοοτροπια Karen, εχεις κατι αλλο να κανεις? Εαν ναι καντο, εαν οχι βρες.ενώ από κοντά θα μου άρεσες αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Πολυ στυλατο φορεμα..Καλημέρα σε φθινόπωρινη διάθεση!
Από φωτογραφίες έχεις άποψη????.......καλά οκ χαχαχαενώ από κοντά θα μου άρεσες αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Με πόσα λεφτά?????.......διπλάσια και τριπλάσια......Η ριτα από yoursenses, η Νίνα από art, το αριαδνακι, η ελινα παλιά από velvet, και πολλές αλλες
ισχυει, αλλα γουστα ειναι αυταΜε πόσα λεφτά?????.......διπλάσια και τριπλάσια......
Όλα μετράνε αλλά δεν πληρώνω πια μασατζουδες των 130-150 ευρώ......για μασατζουδες.....προτιμώ κορίτσια από 80-140 ευρώ...οκ????ισχυει, αλλα γουστα ειναι αυτα
και καλυτερο μασαζ κανει ισχυει απο τα παραδειγματα που εφερα
αλλα μετραει και η εμφανιση τα εχουμε ξαναπει