Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.143
Πόντοι
5.916

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.143
Πόντοι
5.916
Από φωτογραφίες έχεις άποψη????.......καλά οκ χαχαχα
γιατί όταν είδες για πρώτη φορά στην τηλεόραση ή σε φωτογραφίες την αείμνηστη βασιλειάδου, ήθελες και από κοντά να την δείς για να καταλάβεις πόσο όμορφη ήταν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλα μετράνε αλλά δεν πληρώνω πια μασατζουδες των 130-150 ευρώ......για μασατζουδες.....προτιμώ κορίτσια από 80-140 ευρώ...οκ????
κορίτσια όμως όχι........

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.143
Πόντοι
5.916
Αφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Γτ τόση επίθεση κ υβριστικά σχόλια?
Μάθε τουλάχιστον ν μην είσαι ουτοπικός.ποσες μασεζ είναι Ούμα Θέρμαν?
υβριστικά σχόλια? επίθεση? μάλιστα........

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Καλημέρα σε φθινόπωρινη διάθεση!
Καλησπερα κουκλιτσα , ομορφη οπως παντα και με μαγιο και με φορεματακια , κανε τη δουλιτσα σου και σε οποιον αρεσεις και μην ασχολεισαι με αρνητικα σχολια, οσοι εχουν ερθει μαζι σου ξερουν και ποια εισαι και τι προσφερεις και για να ειμασττε εδω και καλο κανεις !!!

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Επισκεψη στο χωρο της Στεφανιας μετα απο σχεδον 2 χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!.
Απο την μια ο κορωνοιος απο την αλλη η μεγαλη αποσταση συν το διωρο προγραμμα που θελω να παιρνω δεν μου ειχαν επιτρεψει να την επισκεφθω αλλα τελικα τα καταφερα.
Οσοι εχουν παει γνωριζουν ακριβως τι θα απολαυσουν κ σιγουρα δεν εχουν παει μια μονο φορα, οσοι δεν εχουν παει, απλα αυτοι χανουν.
Διωρο προγραμμα λοιπον και δεν καταλαβα για ποτε περασε η ωρα.
Η Στεφανια δεν καθεται ουτε λεπτο, κοιταει να κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει κ σιγουρα τα τιμα τα χρηματα που παιρνει.
Θελω να πιστευω οτι δεν θα περασουν παλι 2 χρονια μεχρι την επομενη επισκεψη μου κ να απολαυσω συντομα παλι ενα διωρο χαλαρωσης.
Καλη συνεχεια σε ολους.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757
Bonsoir!

Συνημμένα

• IMG_20221013_133853.jpg
    IMG_20221013_133853.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 280
  • IMG_20221013_133723.jpg
    IMG_20221013_133723.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 319

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Μπορεί να είσαι η εξαίρεση. Δυο φορές την έχω δει και απαιτούσε 250€ ακατέβατα (και από άλλους επίσης)
Εγώ που την βλέπω αραιά και πού στα 180,00 είχαμε μείνει.. και με όπισθεν μέσα.. αλλά ας μην χαλάμε το νήμα της κοπέλας τώρα για άλλες... :hi:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757
Οι κυμαινόμενες αυτές
ακριβές χρεώσεις παραπέμπουν σε κάποιο από τα πολλά call girl και δεν έχει καμία σχέση με το μασάζ..
Όποιος χρειαστεί ένα πολύ καλό μασάζ να ισιώσει το κορμί του και να νιώσει άμεσα ανάλαφρος και τον ενδιαφέρουν αισθησιακές παροχές Όχι απαραίτητα σεξ και όλα αυτά σε ένα πολύ ωραίο δικό μου χώρο με πολυ ζεστή ατμόσφαιρα ,καλόγουστη αισθητική και πάντα χαλαρωτική μουσική ξέρει που θα με βρει :*

geoivan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757
Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
Καλημέρα.
Το απλό πρόγραμμα μασαζ κ χειροποίητη εκτόνωση το λέει κ η λέξη είναι απλό.. άρα δεν είναι για πολλά πολλά.
Αν σε ενδιαφέρει η πρωτότυπη εκδοχή του ως edging,που είναι πιο εξελιγμένο αλλά στα πλαίσια κ των 2 το ωραίο είναι ότι έχω εγώ τον πλήρη έλεγχο κ εσύ απλά αφηνεσαι κ το απολαμβάνεις.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
Aν αντι για τη λεξη "χουφτωμα" ειχες χρησιμοποιησει τη λεξη "αγγιγμα" ισως να ειχες παρει άλλη απαντηση .τωρα μάχαιρα εδωσες , μάχαιρα ελαβες :grin:

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
875
Πόντοι
81
Τι ερωτήσεις είναι αυτές????...ωχ χριστέ μου που ζω και τι ακούω....τι διαβάζω ήθελα να γράψω....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
.....:cheesy::cheesy::cheesy:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595

Stories