bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.143
- Πόντοι
- 5.916
αχαχαχαχαχαχα σωστά τα λές! Μόνο που ο εγκέφαλος δεν έχει μία χούφτα......Ουμα Θερμαν λένε τη χούφτα του μάλλον!
αχαχαχαχαχαχα σωστά τα λές! Μόνο που ο εγκέφαλος δεν έχει μία χούφτα......Ουμα Θερμαν λένε τη χούφτα του μάλλον!
γιατί όταν είδες για πρώτη φορά στην τηλεόραση ή σε φωτογραφίες την αείμνηστη βασιλειάδου, ήθελες και από κοντά να την δείς για να καταλάβεις πόσο όμορφη ήταν?Από φωτογραφίες έχεις άποψη????.......καλά οκ χαχαχα
κορίτσια όμως όχι........Όλα μετράνε αλλά δεν πληρώνω πια μασατζουδες των 130-150 ευρώ......για μασατζουδες.....προτιμώ κορίτσια από 80-140 ευρώ...οκ????
υβριστικά σχόλια? επίθεση? μάλιστα........Αφού δεν σου αρέσω απο τις φωτογραφίες που με έχεις κρίνει γτ συνεχίζεις κ ασχολείσαι μαζί μου?
Γτ τόση επίθεση κ υβριστικά σχόλια?
Μάθε τουλάχιστον ν μην είσαι ουτοπικός.ποσες μασεζ είναι Ούμα Θέρμαν?
Καλησπερα κουκλιτσα , ομορφη οπως παντα και με μαγιο και με φορεματακια , κανε τη δουλιτσα σου και σε οποιον αρεσεις και μην ασχολεισαι με αρνητικα σχολια, οσοι εχουν ερθει μαζι σου ξερουν και ποια εισαι και τι προσφερεις και για να ειμασττε εδω και καλο κανεις !!!Καλημέρα σε φθινόπωρινη διάθεση!
Wow...αλλα ανεβασε τις ιδιες χωρις το φορεμα!!!!!!!Bonsoir!
You look quite charming with this red dress !Bonsoir!
Νίνα από Art? 250€ για ένα πήδημα...Η ριτα από yoursenses, η Νίνα από art, το αριαδνακι, η ελινα παλιά από velvet, και πολλές αλλες
Εγώ που την βλέπω συχνά 150 δίνωΝίνα από Art? 250€ για ένα πήδημα...
Μπορεί να είσαι η εξαίρεση. Δυο φορές την έχω δει και απαιτούσε 250€ ακατέβατα (και από άλλους επίσης)Εγώ που την βλέπω συχνά 150 δίνω
Εγώ που την βλέπω αραιά και πού στα 180,00 είχαμε μείνει.. και με όπισθεν μέσα.. αλλά ας μην χαλάμε το νήμα της κοπέλας τώρα για άλλες...Μπορεί να είσαι η εξαίρεση. Δυο φορές την έχω δει και απαιτούσε 250€ ακατέβατα (και από άλλους επίσης)
Καλημέρα.Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
Aν αντι για τη λεξη "χουφτωμα" ειχες χρησιμοποιησει τη λεξη "αγγιγμα" ισως να ειχες παρει άλλη απαντηση .τωρα μάχαιρα εδωσες , μάχαιρα ελαβεςΚαλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
Τι ερωτήσεις είναι αυτές????...ωχ χριστέ μου που ζω και τι ακούω....τι διαβάζω ήθελα να γράψω....Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
.....Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
Oι πυρφόροι.. κατέστρεψαν την Ελλάδα...Τι ερωτήσεις είναι αυτές????...ωχ χριστέ μου που ζω και τι ακούω....τι διαβάζω ήθελα να γράψω....