biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.757
Επίσης κορίτσαρε!Καλό σκ!
Πολύ ωραίο φόρεμα, σου ταιριάζει πολύ και κάνει ωραία χρωματική αντίθεση με τα γοβάκια !Καλό σκ!
Το θέμα είναι εσύ που έχεις χαθεί! καιρό έχω ν σε δω..Και οσο προλαβαινετε , αργα η γρηγορα θα την κανει την αυξηση οπως ολες οι υπολοιπες ανεξαιρετως που πηγαν στα +50 και +70 απο οτι ζητουσαν αρχικα ακομη και κατι γκιλφ που ειναι στην τριτη συνταξη ζητανε πλεον κατοσταρια και εκατονεικοσαρια, και καλα θα κανει και μετα θα λετε ωωω τι ωραια ηταν τοτε που πηγαιναμε για μια ωρα plus για μασαζ και εκτονωση και διναμε 40ε
ξερεις κατι και το λες αυτο ???? η στεφανια ειναι μακραν η πιο vfm περιπτωση. εκτός απο πολυ καλη στη δουλεια της ειναι κι εξυπνη .δεν ειμαι στο μυαλο της αλλά πιστευω πως γνωριζει οτι θα ηταν λαθος μια αυξηση .εδω της επιτιθενται τωρα , σκεφτειτε τι θα γινει αν αυξησει και τις τιμες της...Και οσο προλαβαινετε , αργα η γρηγορα θα την κανει την αυξηση οπως ολες οι υπολοιπες ανεξαιρετως που πηγαν στα +50 και +70 απο οτι ζητουσαν αρχικα ακομη και κατι γκιλφ που ειναι στην τριτη συνταξη ζητανε πλεον κατοσταρια και εκατονεικοσαρια, και καλα θα κανει και μετα θα λετε ωωω τι ωραια ηταν τοτε που πηγαιναμε για μια ωρα plus για μασαζ και εκτονωση και διναμε 40ε
Ωραίες φωτογραφίες, πολύ γοητευτική και σέξι !Καλημέρα τι θα κάνετε σήμερα!?
Σας περιμένω με την πιο αισθησιακή διάθεση
Κούκλα μου!Καλημέρα τι θα κάνετε σήμερα!?
Μας γ@μησες τώρα!!! Η πιο ΣΕΞΙ φωτογραφία σου EVER!!!Καλημέρα τι θα κάνετε σήμερα!?
I will always waiting for youΜια από τις καλύτερες κοπέλες του χώρου , μου έχει αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις και με βοήθησε πολύ ακόμα και ψυχολογικά όταν πέρασα ένα μαύρο διάστημα , το μασάζ της είναι 10/10 η συμπεριφορά της πολύ καλή , το πρόγραμμα της vfm και γενικά εάν κάνετε κλικ μεταξύ σας θα περάσετε σίγουρα καλά , στεφάνια τα φιλιά μου ! Να είσαι πάντα καλά !
Αυτό το ένα κουμπάκι είναι πειρασμός. Λίαν προσεχώς, "θα έρθω νύχτα" και θα προσπαθήσω να το ξεκουμπώσω!Καλημέρα τι θα κάνετε σήμερα!?
Δεν θα είναι πολύ δύσκολο , μόλις μετά βίας κρατάειΑυτό το ένα κουμπάκι είναι πειρασμός. Λίαν προσεχώς, "θα έρθω νύχτα" και θα προσπαθήσω να το ξεκουμπώσω!