δεν ξερω εαν η ιδια εχει ολα αυτα τα προφιλ που ο σεριφης (ξερει εκεινος ποιον λεω) τα εξαφανισε . θελω να πιστευω οτι δεν ηταν δικα της διοτι στο παρελθον η ιδια μου ειχε αρνηθει να ανεβασω κριτικη η οποια θα ηταν και πολυ θετικη μαλιστα.
αυτο που ξερω σιγουρα , αν και φαν των υπηρεσιων της στεφανιας, ειναι οτι ειναι πολυ κουραστικο να απαντανε σε ολους δυο τρια συγκεκριμενα προφιλ . κι οχι μονο κουραστικο αλλά και υποπτο στο τελος. ακομη , δε , πιο κουραστικο το να διαπληκτιζονται με ολους οσους εχουν διαφορετικη αποψη χρησιμοποιωντας εκφρασεις προσβλητικες απο αυτες που λεγαμε οταν ημασταν 15 χρονων. το σιγουρο ειναι οτι δημιουργησαν κακη εντυπωση για την κοπελα προσπαθωντας να την εξυμνισουν για κατι η οποια δεν εχει ισχυρισθει ποτέ.
για να ειμαι ακριβης , οι υπηρεσιες και οι τιμες της στεφανιας , για τις δικες μου δυνατοτητες , ειναι παρα πολυ καλες .εχω δει διμετρες κουκλαρες που δεν ξερανε που παν τα τεσσερα .αυτο , ομως , δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουν ολοι. οσον αφορα την εμφανιση αυτο ειναι υποκειμενικο , οποτε δεν το βαζω σε καμμια συγκριση. αυτα για οσους δεν εχουν καμμια εμπειρια με την κοπελα. οι υπολοιποι δεν χρειαζονται συστασεις ή διθυραμβους .
θετικο ειναι οτι επανεμφανισθηκε ο σεριφης και εβαλε μια ταξη στο νημα.