Karmakostas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Οποίος μπορεί σε ένα μυνημα τρόπους επικοινωνίας με την κοπέλα ευχαριστώ !
Μακαριοι οι πτωχοι των πνευματι .....
Καλημέρα επειδή εισαι νέο μέλος δεν σε αφήνει ακόμα το σύστημα ν δεχτείς η να στείλεις πμ..αν πατήσεις στο προφίλ μου όμως στην αρχική οθόνη,θα βρεις ένα screen shot με το τηλ μου..Καλησπέρα Οποίος μπορεί σε ένα μυνημα τρόπους επικοινωνίας με την κοπέλα ευχαριστώ !
Διακοπάρεις? Για ανεβασε καμια φωτο!!!!!!!Καλημέρα επειδή εισαι νέο μέλος δεν σε αφήνει ακόμα το σύστημα ν δεχτείς η να στείλεις πμ..αν πατήσεις στο προφίλ μου όμως θα βρεις ένα screen shot με το τηλ μου..
Σύντομα!!με καινούργια φορέματα κ μαγιό!Διακοπάρεις? Για ανεβασε καμια φωτο!!!!!!!
Αλλα εισαι πάλι στους φίλους μας τους Κρητικούς?Σύντομα!!με καινούργια φορέματα κ μαγιό!
Έτσι! είναι ευλογημένο μέρος η Κρήτη..Αλλα εισαι πάλι στους φίλους μας τους Κρητικούς?
Καλή σου μέρα!Καλημέρα Στεφανια, θα λείψεις για διακοπές?
Αν ναι πότε φεύγεις?
Θα ήθελα να σε γνωρισω, γράφονται τόσα αντικρουομενα για σένα που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον!
Στο τελος θα σε τουμπαρουν οι υποψηφιοι γαμπροι και θα μεινεις εκει!!!! χαχαχαχαΈτσι! είναι ευλογημένο μέρος η Κρήτη..
Αχχχ αυτές οι νέες σ κολεξιόνΣύντομα!!με καινούργια φορέματα κ μαγιό!
Λες να γίνεις Καστρινη?Έτσι! είναι ευλογημένο μέρος η Κρήτη..
το γράφεις που το γράφεις το άσχετο εδώ μέσα, κάντο τουλάχιστον σωστά!Μακαριοι οι πτωχοι των πνευματι .....
Να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ότι το έχεις και στην υπογραφή σου το κινητό σου...Καλημέρα επειδή εισαι νέο μέλος δεν σε αφήνει ακόμα το σύστημα ν δεχτείς η να στείλεις πμ..αν πατήσεις στο προφίλ μου όμως στην αρχική οθόνη,θα βρεις ένα screen shot με το τηλ μου..
Εμένα δεν χρειάζεται ν με ενημέρωσεις..το γνωρίζω!Να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ότι το έχεις και στην υπογραφή σου το κινητό σου...
Ε θα μπορούσες να του πεις δες την υπογραφή μου, όχι μπες στο προφίλ μου και βρεστο που είναι δυσκολότερο σίγουρα για αυτόν τον στόκο.Εμένα δεν χρειάζεται ν με ενημέρωσεις..το γνωρίζω!
Αφού σχεδόν ποτέ δεν το βλέπει κανείς στην υπογραφή