Νέα

Star Live (Ν. Σμύρνη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTADINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Μάλλον για μποϋκοτάζ πρέπει να το βάλουμε το ίδρυμα...

να κανονισουμε να παμε μαζικα ενα σαβατοβραδο από νωρίς με τις γυναικες μας, να παραγγειλουμε από μια μπυρα μόνο,  να χειροκροταμε το μαγο και να τους κρατήσουμε ολα τα τραπεζια ολη νυχτα
οι στριπερς θα σκυλιασουν από τα κεσάτια και οι ιδιοκτητες θα λαβουν το μηνυμα

Επισκέπτης
να κανονισουμε να παμε μαζικα ενα σαβατοβραδο από νωρίς με τις γυναικες μας, να παραγγειλουμε από μια μπυρα μόνο,  να χειροκροταμε το μαγο και να τους κρατήσουμε ολα τα τραπεζια ολη νυχτα
οι στριπερς θα σκυλιασουν από τα κεσάτια και οι ιδιοκτητες θα λαβουν το μηνυμα
πιο απλος τροπος...ειναι να μην παει οποιος δν θελει καθολου....ετσι δν χανει ο επισκεπτης τα 10-15 ευρω του...ενω αντιστοιχα ο επιχειρηματιας χανει την εισπραξη εστω και της εισοδου...Ασε που δν υπαρχει λογος να τιμωρησεις τις στριπερ...την δουλεια τους κανουν κ αυτες...(σκεψου να ερθω να σε κοροιδευω εγω στη δουλεια σου....)!!!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
πιο απλος τροπος...ειναι να μην παει οποιος δν θελει καθολου....ετσι δν χανει ο επισκεπτης τα 10-15 ευρω του...ενω αντιστοιχα ο επιχειρηματιας χανει την εισπραξη εστω και της εισοδου...Ασε που δν υπαρχει λογος να τιμωρησεις τις στριπερ...την δουλεια τους κανουν κ αυτες...(σκεψου να ερθω να σε κοροιδευω εγω στη δουλεια σου....)!!!

δεν ειναι το ίδιο..

ο σωστός επαγγελματίας τιμά τον πελάτη και αυτό ισχύει και για τον επιχειρηματία και για τις κοπέλες. εξάλλου (επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι) ο επιχειρηματίας είναι αυτός που οργανώνει το μάρκετινγκ του μαγαζιού και εμείς πρέπει ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές-πελάτες να του δώσουμε το μήνυμα για παιδευτικούς λόγους αλλά και για ίδιο όφελος. Αν το μαγαζί του βελτιωθεί, θα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος παίκτης στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται (ανταγωνισμός κλπ). Η άποψη πάρτο ή άστο και η ανοχή μας είναι αυτή που έχει οδηγήσει στην προσφορά κακών και υπερτιμημένων υπηρεσιών, λόγος για τον οποίο κανένας δεν έχει τι να γράψει στο σαιτ και λίγοι είναι αυτοί που σέρνουν το χορό εδώ μέσα. Επειδή φαίνομει νεος εδω μεσα σα μελος δεν είμαι και χθεσινός ...

Επισκέπτης
δεν ειναι το ίδιο..

ο σωστός επαγγελματίας τιμά τον πελάτη και αυτό ισχύει και για τον επιχειρηματία και για τις κοπέλες. εξάλλου (επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι) ο επιχειρηματίας είναι αυτός που οργανώνει το μάρκετινγκ του μαγαζιού και εμείς πρέπει ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές-πελάτες να του δώσουμε το μήνυμα για παιδευτικούς λόγους αλλά και για ίδιο όφελος. Αν το μαγαζί του βελτιωθεί, θα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος παίκτης στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται (ανταγωνισμός κλπ). Η άποψη πάρτο ή άστο και η ανοχή μας είναι αυτή που έχει οδηγήσει στην προσφορά κακών και υπερτιμημένων υπηρεσιών, λόγος για τον οποίο κανένας δεν έχει τι να γράψει στο σαιτ και λίγοι είναι αυτοί που σέρνουν το χορό εδώ μέσα. Επειδή φαίνομει νεος εδω μεσα σα μελος δεν είμαι και χθεσινός ...

1.Κανεις δν ειπε οτι εισαι χθεσινος...
2.Στα @@ σου ποιος σερνει το χορο...μεσα στο σαιτ...
3.σωστος επαγγελματιας στη νυχτα...με μαγαζι στριπ-σοου??????
4.κανεις δν σε ζοριζει να πας σε ενα μαγαζι...κ απ τη στιγμη που υπαρχουν αλλα 10 σε μια περιοχη 2 χιλιομετρων....πηγαινε αλλου,αν δν γουσταρεις...
5.τωρα εσυ κοιταζεις να περασεις καλα ή να βρει τροπο ο επιχειρηματιας να οικονομησει περισσοτερα...(ειπες-->θα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος παίκτης στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται)...
6.η αποψη παρ'το ή ασ'το...ειναι η μεταφραση της ζωης/καθημερινοτητας....προσφορα--ζητηση....
7.Εν τελει....επαναλαμβανω...αν γουσταρεις πηγαινεις...αν δν γουσταρεις πηγαινε αλλου...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
παντως ενα ειναι σιγουρο.......οτι το σαιτ διαθετει πολυ εξυπνο και καλης ποιοτητας χιομορ.......εγω δε...... πιστευω οτι θα βαλουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα και scooby doo για τα μικροτερα παιδακια....τα πρωινα!!!!!!!!
Αν διαθετει χιουμορ, λεει!!!! Για σκεψου ενα βιβλιαρακι (μικρο, με μυρωδια νουνιλας-ξερεις, που ξυνεις & μυριζει- μαυρο με κοκκινα γραμματα στυλ σπερματος που ...ρεει(!!!) με τιτλο: "The best of : bourdela.com. Τι best seler & λαλακιες? Ρεκορ Γκινες θα εκανε!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα ολα αυτα που λετε ρε παιδια αλλα ρε μακ λειν να μιλησουμε λιγο πιο συγκεκριμενα?Εσυ αν ησουν επιχειρηματιας με τετοιας φυσεως μαγαζι θα εβαζες μεσα μαγους και χαρτοριχτρες?τί παει να πει οτι σε μια αποσταση 2 χιλιομετρων εχει αλλα 10 μαγαζια?χαιρω πολυ,ευχαριστω.....αλλα τουλαχιστον εχουμε την νοημοσυνη να διακρινουμε ποιο ειναι το καλο στριπ και ποιο οχι ο καθενας με τα δικα του στανταρντ!δηλαδη ο ιδιοκτητης του σταρ ποιους πελατες περιμενει λογικα να κερδισει?τους μπουζουκοβιους,τους οπαδους του κοπερφιλντ ή τους φανατικους του στριπ?ανταγωνισμος θα υπηρχε αν το σταρ π.χ. εφερνε 5,6 τοπ μουνια,εβαζε τρανς ατελειωτα και hard rock ή εστω disco pop για να ανεβαινει η αδρεναλινη και να κερδισει και με αυτο τον τροπο τους λατρεις του clubbing....μουνια καλα και τρανς μουσικη....τί αλλο θελει ο νεος σημερα?και αντι για αυτα τα απλα πραματα που πετυχαινουν καποια μαγαζια που τα ξερουμε ολοι.....κανει ενας επιχειρηματιας μια κινηση...ανοιγει το σταρ και τί μας προσφερει ως νεο προιον?μαγους και ταχυδακτυλουργους.....ωραια...τοτε να το ανοιγει απο τις 17.00πμ να πηγαινω με το ανηψακι μου για να ερναει η ωρα με κλοουν και μαγικα....τουλαχιστον αν το εκανε ετσι θα κερδιζε και καποιους οικογεςνειαρχες.....αλλα που? αυτος προφανως τους θελει ολους.......γυναικες,ανδρες,παιδακια,γριες,γερους κλπ...συγγνωμη για το παραληρημα παιδια αλλα καπου εχω φτασει στα ορια μου με ορισμενους επιχειρηματιες!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο ιδιοκτήτης των δύο STAR είναι κατά κύριο λόγο επιχειρηματίας της ημέρας που αποφάσισε νε επενδύσει σε στριπτιζάδικα. Γιατί; Γιατί ο ίδιος ήταν χρόνια θαμώνας που τα έχωνε χοντρά και κατά την γνώμη του έχει άποψη για τα μαγαζιά αυτά. Είναι επίσης άνθρωπος χαμηλής αισθητικής και κουλτούρας

Ο συνδυασμός των δύο (προσωπική άποψη και επίπεδο αισθητικής) φέρνει το αποτέλεσμα που βλέπετε. Επίσης όταν ο άνθρωπος βάζει τον πρώην παρκαδώρο του Γκολντ μαιτρ στο STAR Μεταμόρφωσης καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον την πλάκα του κάνει παρά ασχολείται σοβαρά επιχειρηματικά με το στριπ. Σε λίγο θα βάλει και ζογκλέρ/ακροβάτες. Είδε στην πρώην ΕΣΣΔ θεάματα καμπαρέ και θέλει να τα μεταφέρει εδώ. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι το κοινό είναι άλλο και αλλιώς εκπαιδευμένο. Ότι εκεί ο πελάτης πάει πρωτίστως να δει ένα σόου και την γκόμενα είτε την έχει μαζί του ή υπάρχουν στην καβάτζα στο μαγαζί για τον καλό πελάτη. Εδώ ο πελάτης πάει για να καψουρευτεί και/ή να χουφτώσει και στα @@ του το σόου.

Τέσπα, δικά του είναι τα λεφτά κι ότι θέλει τα κάνει. Όσον μας αφορά, σε όποιον αρέσει, οι υπόλοιποι μπορούν να πάνε σε οποιοδήποτε από την πληθώρα των μαγαζιών της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Επισκέπτης
Ο ιδιοκτήτης των δύο STAR είναι κατά κύριο λόγο επιχειρηματίας της ημέρας που αποφάσισε νε επενδύσει σε στριπτιζάδικα. Γιατί; Γιατί ο ίδιος ήταν χρόνια θαμώνας που τα έχωνε χοντρά και κατά την γνώμη του έχει άποψη για τα μαγαζιά αυτά. Είναι επίσης άνθρωπος χαμηλής αισθητικής και κουλτούρας

+16

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
1.Κανεις δν ειπε οτι εισαι χθεσινος...
2.Στα @@ σου ποιος σερνει το χορο...μεσα στο σαιτ...
3.σωστος επαγγελματιας στη νυχτα...με μαγαζι στριπ-σοου??????
4.κανεις δν σε ζοριζει να πας σε ενα μαγαζι...κ απ τη στιγμη που υπαρχουν αλλα 10 σε μια περιοχη 2 χιλιομετρων....πηγαινε αλλου,αν δν γουσταρεις...
5.τωρα εσυ κοιταζεις να περασεις καλα ή να βρει τροπο ο επιχειρηματιας να οικονομησει περισσοτερα...(ειπες-->θα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος παίκτης στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται)...
6.η αποψη παρ'το ή ασ'το...ειναι η μεταφραση της ζωης/καθημερινοτητας....προσφορα--ζητηση....
7.Εν τελει....επαναλαμβανω...αν γουσταρεις πηγαινεις...αν δν γουσταρεις πηγαινε αλλου...

Οκ..
Ωστόσο, αν εσύ είχες μια δουλειά (οτιδήποτε) θα προτιμούσες οι πελάτες απλώς να μην έρχονται, ή θα ήθελες να ακούσεις τις (πολλές, διαφορετικές και ενίοτε βέβαια ηλίθιες) γνώμες τους ;;
Εγώ πιστεύω ότι ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του πελάτη, ιδίως με τον  έλληνα που άμα φχαριστηθεί (sic) τα ακουμπάει χοντρά...
η γνώμη μου είναι αυτή και την εκφράζω, πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο

Επισκέπτης
....Εσυ αν ησουν επιχειρηματιας με τετοιας φυσεως μαγαζι θα εβαζες μεσα μαγους και χαρτοριχτρες?

O συγκεκριμενος μαγος ειναι γυρολογος....Περασε αρχικα απο Gold, μετα πηγε Ανατολη και κατεληξε στο Σταρ...

Οπως βλεπετε, ολοι οι μαγαζατορες, την ψαχνουν να αλλαξουν λιγο το προγραμμα, αλλα δεν τους βγαινει...

Συμφωνω επισης με τον studian, ο ανθρωπος του star, ηταν παλια μεγαλοπελατης της Συγγρου...με αδυναμια στην Παολα ( οχι του syrvivor) που εκανε και piercing σε φρυδι και χειλη...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
O συγκεκριμενος μαγος ειναι γυρολογος....Περασε αρχικα απο Gold, μετα πηγε Ανατολη και κατεληξε στο Σταρ...

Οπως βλεπετε, ολοι οι μαγαζατορες, την ψαχνουν να αλλαξουν λιγο το προγραμμα, αλλα δεν τους βγαινει...

Συμφωνω επισης με τον studian, ο ανθρωπος του star, ηταν παλια μεγαλοπελατης της Συγγρου...με αδυναμια στην Παολα ( οχι του syrvivor) που εκανε και piercing σε φρυδι και χειλη...

κουφαλα θειε παπ......ποσα ξερεις....καλα εσενα ειδικα πρεπει να σε βαλουμε σε γυαλα και να εκθεσουμε την προτομη σου σε ολες τις εισοδους των στριπ κλαμπ.........

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1

αν δε με απατά η μνήμη μου ο μαγος ξεκίνησε από το ROXY στη συγγρού (τώρα ΦΙΞ) στα μέσα της δεκαετίας του 80. (θυμάται κανείς το CORONET στο σύνταγμα, εκεί που τώρα είναι η αγροτική)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν δε με απατά η μνήμη μου ο μαγος ξεκίνησε από το ROXY στη συγγρού (τώρα ΦΙΞ) στα μέσα της δεκαετίας του 80. (θυμάται κανείς το CORONET στο σύνταγμα, εκεί που τώρα είναι η αγροτική)

καλα εσυ πρεπει να μιλησεις με τους αρχαιους του σαιτ

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλα εσυ πρεπει να μιλησεις με τους αρχαιους του σαιτ

Και σε ποιόν ανήκε το ROXY της δεκαετίας 80; Στον περίφημο Τζίμη τον μετέπειτα ιδιοκτήτη του Μίλλιον Ντόλαρς και του Rich and Famous!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Είναι ο ίδιος που είδα στις Μούσσες πριν μια βδομάδα; Ή κάποιος τους είπε ότι είναι καβλωτικό και θα τον καθιερώσουν σε όλα τα μαγαζιά;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καναμε μια βολτουλα χθες στο star live της μεταμορφωσης.

πραγματι, ηταν εμφανης η παρουσια φουσκωτων στο μαγαζι, οπως ειπωθηκε και παραπανω.
ειχε τους μαγους, σοου με δονητη, ακομα και ανδρικο στριπτηζ.. το μαγαζι τιγκα στο κοσμο και γενικα το ?στησιμο? του ηταν αξιολογο.

αυτος που σπαει πραγματικα αρχιδια ειναι ο παρουσιαστης του σοου.  :tickedoff:  γλωσσα δεν βαζει μεσα, λεει συνεχεια μαλακιες και παρουσιαζει τον εαυτο του σαν μια ξεφωνημενη αδελφη, πολυ σπασαρχιδης ο τυπος. καποιος πρεπει να του βουλωσει το στομα, δεν ξερω πως..  :grin:

οσον αφορα τα κοριτσια του μαγαζιου μια νταιανα απο μοσχα μου πηρε τα μυαλα. ομορφο προσωπο, μαυρομαλλα, ωραιο κορμι με ψευτικο στηθος ομως.. στις υπηρεσιες της αψογη. επισης πολυ καλη η αθηνα, ραστα μαλλι και κορμαρα.. τελος μια λιθουανη (ονομα δε θυμαμαι) που δουλευει 1 βδομαδα εκει, η κολαρα της ανασταινει και νεκρους!!!

δεν ξερω αν ξαναπαω, δεν μου αρεσαν ποτε τα πολλα φωτα.. προτιμαω πιο underground καταστασεις (amazon, Aphrodite).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καναμε μια βολτουλα χθες στο star live της μεταμορφωσης.

πραγματι, ηταν εμφανης η παρουσια φουσκωτων στο μαγαζι, οπως ειπωθηκε και παραπανω.
ειχε τους μαγους, σοου με δονητη, ακομα και ανδρικο στριπτηζ.. το μαγαζι τιγκα στο κοσμο και γενικα το ?στησιμο? του ηταν αξιολογο.

αυτος που σπαει πραγματικα αρχιδια ειναι ο παρουσιαστης του σοου.   :tickedoff:  γλωσσα δεν βαζει μεσα, λεει συνεχεια μαλακιες και παρουσιαζει τον εαυτο του σαν μια ξεφωνημενη αδελφη, πολυ σπασαρχιδης ο τυπος. καποιος πρεπει να του βουλωσει το στομα, δεν ξερω πως..   :grin:

οσον αφορα τα κοριτσια του μαγαζιου μια νταιανα απο μοσχα μου πηρε τα μυαλα. ομορφο προσωπο, μαυρομαλλα, ωραιο κορμι με ψευτικο στηθος ομως.. στις υπηρεσιες της αψογη. επισης πολυ καλη η αθηνα, ραστα μαλλι και κορμαρα.. τελος μια λιθουανη (ονομα δε θυμαμαι) που δουλευει 1 βδομαδα εκει, η κολαρα της ανασταινει και νεκρους!!!

δεν ξερω αν ξαναπαω, δεν μου αρεσαν ποτε τα πολλα φωτα.. προτιμαω πιο underground καταστασεις (amazon, Aphrodite).
Τα κορίτσια αλλάζουν με star συγγρού /βδομαδα.
Για Diana (++)  ξέρει κανείς+?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom