Νέα

Star Live (Ν. Σμύρνη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTADINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KOSTADINOS

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/content/view/533/222/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του μαγαζιού στον κατάλογο[/url]

To ειδα  σε μια αφισα στο δρομο, ει ναι Συγγρου 137 , ειναι νεο ? Που κοντα ειναι?

Επισκέπτης
Mεταφερθηκε απο την Μεταμορφωση. ( ex- Apfrodite).

Επισκέπτης
Εχει παει καποιος στο νεο STAR να μας πει τι παιζει ?

Ακομα δεν καταφερα να παω, και μια φορα που περασα απο εξω, ειδα 1-2 φουσκωτους στην πορτα ( ο εμας ηταν ξανθος και εμοιαζε με Ρωσσο...).

Επισκέπτης
Aκουω πως τελικα το STAR στην Μεταμορφωση ειναι ανοικτο και παει και αρκετα καλα.

Το STAR στην Συγγρου ειναι 2ο στην "αλυσιδα".

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Εχει κανει πολυ διαφημιση το μαγαζι στη Μεταμόρφωση και μαλιστα λεει ότι είναι κλαμπ για αντρε και γυναίκες και δειχνει και κατι τυπαδες στριπερ. προφανως απευθύνονται εξίσου και σε γυναικες.

σε λιγο θα εχουν και μπομπ σφουγκαρακη για ολη την οικογένεια

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
*P Σιχαίνομαι τον Μπομπ Σφουγγαράκη!  :headbang:

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχουν ηδη κουρτινες του ντουζ με τον Μπομπ Σφουγγαρακιας να κανει στριπ για οσους ενδιαφεροντε!!!  :2funny: :2funny:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
αν ειχες μικρα παιδια θα ηξερες, ειναι ηρωας καρτουν

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το πλήρες όνομα είναι Μπόμπ Σφουγγαράκης Κοντοπαντελονής
(Sponge Bob Squarepants) !!!

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη λάθος Τετραγωνοπαντελονής

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά το πράγμα είναι απλό. Ας φέρουνε επαγγελματίες μουνάρες από Δυσμάς με όλα τα προσόντα, οι οποίες και πρόθυμες να είναι και καβλιάρες. Και ας βάλουνε την πόρτα 20 ?, και το χορό 30?. Να έχει και live sex σ΄όλες τις παραλαγγές, να δούμε και να πιάνουμε κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τη μπίχλα και την κοροϊδία της Α. Ευρώπης !!!

Επισκέπτης
Στα "OUT" του μαγαζιου, η εμφανης παρουσια μπραβων μεσα στο μαγαζι ( εχω δει και Ρωσσους..) .

Μου την σπαει και με χαλαει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εχει κανει πολυ διαφημιση το μαγαζι στη Μεταμόρφωση και μαλιστα λεει ότι είναι κλαμπ για αντρε και γυναίκες και δειχνει και κατι τυπαδες στριπερ. προφανως απευθύνονται εξίσου και σε γυναικες.

σε λιγο θα εχουν και μπομπ σφουγκαρακη για ολη την οικογένεια

παντως ενα ειναι σιγουρο.......οτι το σαιτ διαθετει πολυ εξυπνο και καλης ποιοτητας χιομορ.......εγω δε...... πιστευω οτι θα βαλουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα και scooby doo για τα μικροτερα παιδακια....τα πρωινα!!!!!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παντως ενα ειναι σιγουρο.......οτι το σαιτ διαθετει πολυ εξυπνο και καλης ποιοτητας χιομορ.......εγω δε...... πιστευω οτι θα βαλουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα και scooby doo για τα μικροτερα παιδακια....τα πρωινα!!!!!!!!

Και  αντί  για  ποτά  θα  σερβίρουνε  οβομαλτίνη!!!!!

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
εγω πηγα προχτες κ δν μ αρεσε!
ολο εναν μαγο Οσκαρ ειχε κ εκανε κατι μαλακιες !!
εγω για να δω μουνακια να πηδιουνται πηγα γιατι ετσι διαφημιζει!κ τελικα εβλεπα εναν μαλακα να κανει κατι ψευτικα κολπακια!!!ΕΛΕΟΣ!! ασε που εχει εισοδο με μπραβους λες κ μπαινεις στο PRIVILEGE!! ΕΛΕΟΣ!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
εγω πηγα προχτες κ δν μ αρεσε!
ολο εναν μαγο Οσκαρ ειχε κ εκανε κατι μαλακιες !!
εγω για να δω μουνακια να πηδιουνται πηγα γιατι ετσι διαφημιζει!κ τελικα εβλεπα εναν μαλακα να κανει κατι ψευτικα κολπακια!!!ΕΛΕΟΣ!! ασε που εχει εισοδο με μπραβους λες κ μπαινεις στο PRIVILEGE!! ΕΛΕΟΣ!!

Μάλλον για μποϋκοτάζ πρέπει να το βάλουμε το ίδρυμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom