Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιθανόν να είναι και ερεθισμός σύγκαμα.
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο μια μέρα που είχα πηδήξει 6 φορές καλοκαίρι.
Είχαν πάρει φωτιά τα αρχίδια μου.

Σε εμένα εμφανίστηκαν όταν πήδηξα μια Τσέχα από μικρή πόλη το 2007 και είχα καταανησυχήσει.Αλλά δεν είναι αφροδίσιο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως με τις Λευκορρωσίδες είναι η χειρότερη φάση,δεν υπάρχουν οι βλαμμένες.Είναι δυνατόν να κάνεις mind games στον τσομπάνη?Ο τσομπάνης θα σε γαμήσει έτσι κι αλλιώς.Δεν καταλαβαίνουν την ανωτερότητά μας.Εντελώς πρωτόγονη φάση,αδαείς κι έτσι.
Καλά που υπάρχουν οι Πολωνοουκρανές αλλιώς θα μας μαζεύανε στο τρελοκομείο με τα σκέρτσα τους.
Κάτι ξέρω που κεντράρω στο κλασσικό χρυσό τρίγωνο.(Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία).Τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες,δεν αντέχεται τόση μαλακία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε εδώ πόσο ηλίθιες είναι οι Λευκορρωσίδες,τι μαλακία τις δέρνει.Η άλλη κωλύθηκε να έρθει επειδή θα περίμενε 1 ώρα Κοπεγχάγη αντί να έρθει απευθείας με πτήση το βράδυ και φτηνότερο εισιτήριο.

E89isa.jpg

Εχασε ένα χιλιάρικο λόγω πείσματος.Αυτή είναι η μαλακία των πρώην σοβιετικών.Δεν υποχωρούν ποτέ.Για αυτό κερνάς μπάλκαν χύσι,δεν κάνεις καμία παραχώρηση και ρίχνεις όλη τη ζημιά στη γκόμενα για να πάρει ένα μάθημα.
Είναι η τρομερή ανωτερότητα.
Δεν υποχωρούν αυτές,χέσιμο εμείς.Τίποτα ρε,πρέπει να είσαι ανελέητος.Τους αντιμετωπίζεις σα σκατά.Οπως γόνους,ψωλάδες κτλ.Πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οι πούστηδες.
Και αν νομίζουν οτι μπορούν να σε τραυματίσουν,τους τραβάς 3 πούτσους και 5 καυλιά.Να ψοφήσουν οι πουσταράδες.
Είναι η νοοτροπία άρχοντος.

Γενικώς το πρόβλημα με τις Λευκορρωσίδες και συχνά Ρωσίδες είναι οτι νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνες από εσένα,κάνουν πάντα καλύτερες επιλογές και κοιτάνε να σε υποτάξουν ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιες και οι επιλογές τους είναι για τον πούτσο.Οι Ουκρανέζες Πολωνέζες αντίθετα καταλαβαίνουν πως ό,τι και να διαλέξουν θα είναι μια μαλακία και μισή,κατώτερη από αυτή που θα επιλέξεις εσύ ως άντρας οπότε συμβιβάζονται αυτονόητα.Δε χρειάζεται να μάχεσαι να αποδείξεις τα αυτονόητα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καταλαβε η γυναικα οτι εισαι προβληματικο τυπακι απο το τροπο που μιλας, απαντας και σου λεει ασε, δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη μου.

Εν συντομια η σκληρη αληθεια.

Κανε τη δικη σου ερμηνεια, στα αρχιδια μου.

Τα ελαχιστα που δειχνεις απο τη συνομιλια σας, δειχνουν ανθρωπο που ειναι αμπαλος, ειναι σε πανικο, παρακαλαει, ειναι ψυχωτικος.

Ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος με στοιχειωδη νοημοσυνη το πως θα ειναι ολοκληρη η συνομιλια, και η καθε συνομιλια με τη καθε κοπελα.

Αγχωτικος, πιεστικος, ψυχωτικος, νευρικος, αμπαλος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Έχω πάρει  δώρα. ΟΧΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΩΣ.
Δώρο ρόλεξ , δεν πήρα ποτέ σε γυναίκα .

Εσύ πήρες ΡΟΛΕΞ σε κάποια την πρώτη μέρα που τη γνώρισες ;
Και σερβιτόρα ;;;;;;;
Και στη ... μύκονο ;;;;;;;;

Αρα το προβλημα σας ειναι το ποσο για το δωρο, συμφωνουμε, αλλοι βγαζουν 800€ το μηνα και αλλοι 800 την ωρα, τι να κανουμε τωρα.

Δωρο το ενα δωρο και το αλλο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταλαβε η γυναικα οτι εισαι προβληματικο τυπακι απο το τροπο που μιλας, απαντας και σου λεει ασε, δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη μου.

Εν συντομια η σκληρη αληθεια.

Κανε τη δικη σου ερμηνεια, στα αρχιδια μου.

Τα ελαχιστα που δειχνεις απο τη συνομιλια σας, δειχνουν ανθρωπο που ειναι αμπαλος, ειναι σε πανικο, παρακαλαει, ειναι ψυχωτικος.

Ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος με στοιχειωδη νοημοσυνη το πως θα ειναι ολοκληρη η συνομιλια, και η καθε συνομιλια με τη καθε κοπελα.

Αγχωτικος, πιεστικος, ψυχωτικος, νευρικος, αμπαλος.

Γιατί παρακαλάω?Εγώ της λέω αυτό είναι το εισιτήριο που έβγαλα,αν δε σου αρέσει πάρε τον πούλο.Μπορώ να το αλλάξω βέβαια αλλά αν είσαι τόσο μαλακισμένη που να πιστεύεις οτι έκανα λάθος επιλογή και εσύ κάνεις καλύτερη,σε γράφω στα αρχίδια μου.
Εδώ επικρατεί ο νόμος του Βαλκάνιου.Το παραδάκι είναι μπροστά σου.Η το αρπάζεις αμέσως,ή το παίρνει κάποια άλλη.Αδραξε την ευκαιρία.Δεν πρόκειται να δεχτώ σοβιετικό stubborn στυλ και mind games γιατί είμαι ανώτερος.
Αν πιστεύεις οτι έχεις καλύτερες ευκαιρίες και απόσχεις στα αρχίδια μου.Πάνε με τον καμηλιέρη από το Ντουμπάι να σε ξεκωλιάζει.Στα παπάρια μου.
Είναι τεράστια ανωτερότητα.Τις αφήνουμε επιλογές σκατά ή απόσκατα,οι γκόμενες τρελαίνονται.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτάξτε εδώ πόσο ηλίθιες είναι οι Λευκορρωσίδες,τι μαλακία τις δέρνει.Η άλλη κωλύθηκε να έρθει επειδή θα περίμενε 1 ώρα Κοπεγχάγη αντί να έρθει απευθείας με πτήση το βράδυ και φτηνότερο εισιτήριο.

E89isa.jpg

Εχασε ένα χιλιάρικο λόγω πείσματος.Αυτή είναι η μαλακία των πρώην σοβιετικών.Δεν υποχωρούν ποτέ.Για αυτό κερνάς μπάλκαν χύσι,δεν κάνεις καμία παραχώρηση και ρίχνεις όλη τη ζημιά στη γκόμενα για να πάρει ένα μάθημα.
Δεν υποχωρούν αυτές,χέσιμο εμείς.Τίποτα ρε,πρέπει να είσαι ανελέητος.Τους αντιμετωπίζεις σα σκατά.Οπως γόνους,ψωλάδες κτλ.Πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οι πούστηδες.
Και αν νομίζουν οτι μπορούν να σε τραυματίσουν,τους τραβάς 3 πούτσους και 5 καυλιά.Να ψοφήσουν οι πουσταράδες.

Γενικώς το πρόβλημα με τις Λευκορρωσίδες και συχνά Ρωσίδες είναι οτι νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνες από εσένα,κάνουν πάντα καλύτερες επιλογές και κοιτάνε να σε υποτάξουν ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιες και οι επιλογές τους είναι για τον πούτσο.Οι Ουκρανέζες Πολωνέζες αντίθετα καταλαβαίνουν πως ό,τι και να διαλέξουν θα είναι μια μαλακία και μισή,κατώτερη από αυτή που θα επιλέξεις εσύ ως άντρας οπότε συμβιβάζονται αυτονόητα.Δε χρειάζεται να μάχεσαι να αποδείξεις τα αυτονόητα.
επρεπε να την γειωνες αμεσως ... πολυ παρακαλετο επεσε ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
επρεπε να την γειωνες αμεσως ... πολυ παρακαλετο επεσε ..

Τη γείωσα.Αυτή προφανώς ήθελε να της στείλω λεφτά να πάρει τρένο και καλά να έρθει αλλά στα παπάρια μου,δεν επέμεινα καθόλου.
Γενικά άμα η άλλη κάνει μια μαλακία,δε συγχωρούμε οι Βαλκάνιοι.Μια ευκαιρία να αναπληρώσει με καλό μπούκι,αλλιώς δεν.
Να σου πως και ψιλοηλίθια ήταν η γκόμενα,έδειξε τα αληθινά της χρώματα πριν καν έρθει.Αλλες είναι πολύ πιο καπάτσες,το φυλάνε και τα δείχνουν αργότερα όταν έχουν τσιμπήσει το ρευστό.
Τη ζημιά που παθαίνουν αυτές την καταλαβαίνουν μια πενταετία μετά.Τι μαλακία έκανα λένε τότε.Αλλά στον πούτσο μας.
Καλά οι white knights πάντα παίρνουν το μέρος από τις γκόμενες.Στα αρχίδια μας.Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο τα συμφέροντα της μίας πλευράς,οι άλλες πλευρές δε με ενδιαφέρουν.Τα βλέπω όλα υπό γωνία,δεν έχω στρογγυλή προσέγγιση.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Τη γείωσα.Αυτή προφανώς ήθελε να της στείλω λεφτά να πάρει τρένο και καλά να έρθει αλλά στα παπάρια μου,δεν επέμεινα καθόλου.
Γενικά άμα η άλλη κάνει μια μαλακία,δε συγχωρούμε οι Βαλκάνιοι.Μια ευκαιρία να αναπληρώσει με καλό μπούκι,αλλιώς δεν.
Να σου πως και ψιλοηλίθια ήταν η γκόμενα,έδειξε τα αληθινά της χρώματα πριν καν έρθει.Αλλες είναι πολύ πιο καπάτσες,το φυλάνε και τα δείχνουν αργότερα όταν έχουν τσιμπήσει το ρευστό.
Τη ζημιά που παθαίνουν αυτές την καταλαβαίνουν μια πενταετία μετά.Τι μαλακία έκανα λένε τότε.Αλλά στον πούτσο μας.
οκ παμε  για αλλα .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506

E89isa.jpg

Ρε μεγαλε γιατι βαζεις διαλογους και ξεφτιλιζεσαι περισσοτερο;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δεν τη γειωσες φιλε, σε γειωσε με συνοπτικες διαδικασιες και εσυ απλα παρακαλαγες σαν κακομοιρης. φανταζομαι τι γελιο θα πεσει αν ποσταρεις ολοκληρη τη συνομιλια (πριν το edit).

Ποια ζημια παθαινει η γκομενα τυπε; Απο τους δυο σας, ο μονος που εχει παθει μονιμη ζημια εδω και χρονια εισαι εσυ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε μεγαλε γιατι βαζεις διαλογους και ξεφτιλιζεσαι περισσοτερο;

Αν βαλει ολοκληρο το διαλογο απο 3-4 γκομενες, εκει να δεις.

Φανταζομαι οτι τα μπλοκ που εχει φαει απο τα κοριτσια ειναι χιλιαδες. Με το που διαβασουν το μηνυμα του (οσες ελαχιστες τυχει και το διαβασουν) τρωει μπλοκ με τη μια.

Εχεις δει ποτε προφιλ μιας τετοιας κοπελας να δεις ποσο μεγαλη λιστα με μπλοκαρισμενους χρηστες εχει;

Καπου εκει, αναμεσα σε ολους, ειναι και ο βαλκανιος φουκαριαρης-εργατιαρης μας. Μπλοκαρισμενος, μαζι με ολα τα υπολοιπα τρολακια που ενοχλουν τα κοριτσια.

Βρισκει μετα κατι αποτυχημενες γ κατηγοριας κοπελες και προσπαθει και του ρουφανε το αιμα. Παρακαλαει, προσκυναει, αγχωνεται, νιωθει αυτοκρατορας και μεγιστανας επειδη του μιλησε μια τελειωμενη φακλανα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε εδώ απάντηση της γκόμενας.Νομίζει οτι είναι πανέξυπνη επειδή διάβασε τις πίπες της εταιρίας στο σάιτ οτι τα εισιτήρια μπορούν να αλλάξουν ενώ όταν αγοράζεις αεροπορικά δεν μπορείς να τα αλλάξεις χωρίς ακύρωση ή πρόστιμο.

c8CvBa.jpg

Είναι απλά στόκοι οι πρώην Σοβιετικές εκτός από τις Ουκρανέζες που καταλαβαίνουν οτι σαν άντρας κάτι ξέρεις παραπάνω από αυτές.Οι άλλες νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνες και σε εκνευρίζουν.
Εχω τσακωθεί με άπειρες ανατολικές για τέτοια ζητήματα,με τις Τσέχες συνήθως τα προβλήματα αυτά λύνονταν με ένα γενναίο μπούκι αποζημίωσης για την ταλαιπωρία.Οι άλλες είναι παλαβές ζητάνε και τα ρέστα,τι να πεις δηλαδή.
Πρέπει κάπως να μάχεσαι,τι είναι αυτή η νέα γενιά?Ηλίθιες είναι?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κλασικα, σε ειπε και καλο παιδι για να σε αποφυγει και τελος.

Απαξιωση μεσα στα μουτρα.

Φαντασου να μην ελεγες οτι πληρωνεις κιολας...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Βαλκανιοφουκαριαρης, απαξιωμενος και ταπεινωμενος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ενα μονο σου λεω, προσφερεις αφθονο γελιο στα κοριτσια, πιο πολυ απο τον Λευτερη.

Αυτο στο αναγνωριζω, εισαι διασκεδαστης, κλαινε τη καθε φορα απο τα γελια.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Οι αμερικάνοι έχουν ένα ωραίο ρητό, επ´ αυτού..

Συνημμένα

• EEA2F8C8-FBFE-477F-B7BD-7572FF6425FB.jpeg
    EEA2F8C8-FBFE-477F-B7BD-7572FF6425FB.jpeg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 102

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom